What a night

Det blev middag nere på klubben ikväll, åt jättegod kyckling med massa gisch på. Sen som vanligt var ju heela goa gänget där och jag hade verkligen jättetrevligt! Det går seriöst inte att förklara med ord hur jävla roliga dom här människorna är , det måste upplevas! Och så vill jag veta vem min mystery boy är :] hahah theres vet va jag menar!
Klockan är iaf kvart över tolv och jag ska snart sova! Hoppas alla får en trevlig fredag, det hade jag iaf, haha puss!

  

Trivia

Var och såg Mamma mia i tisdags med morsan, hon älskade den såklart! Och jag tyckte den va lika bra som alla andra gånger jag har sett den. Efter det for vi hem och bara degade lite i soffan och såg tv. I onsdags låg jag typ hemma hela dagen för jag orkade inte göra nånting , men på kvällen blev det puben med mamma, käkade pizza och drack cider :) var himla trevligt , för sarah och mark kom och gjorde oss sällskap ett tag. Sen satt jag hemma och pratade med anna på skype, jätteskönt att få höra hennes röst! känns så konstigt att prata när man är på varsin sida jorden.. men jag hoppas ni andra kan skaffa skype så jag kan prata med er också! Igår (torsdag) for jag in till sydney och träffade mamma, gick en sväng på paddys market och köpte nödvändiga saker, typ memory card reader och en adapter, och ett par strumpor. haha. sen blev det att fara ner på klubben med hela morsans goa gäng och köra lite trivia, det är en stor frågesport då man är i lag , typ hur många lag som helst som är med, och man kan vinna typ 50 dollar. dock så kunde jag ingen av frågorna hahah men det var ändå roligt! fast mamma spelade lite poker och vann 150 dollar, vilket är lite mer än 800 kr. bra det iaf. Sarah som är frisör ska ta hem massa produkter från hennes jobb så jag kan fixa mitt hår lite, känns bra. det är otroligt slitet, och jag har ingen platt-tång här heller så det ser förjävligt ut! Sen ska Sarah och hennes kille hooka upp mig med hans döttrar haha, dom är 18 och 21 typ, så dom ska typ visa mig runt lite mer, ta mig till massa ställen och såånt, det blir nog jävligt nice. Nu ska jag köra lite yoga!

   
Lite nya grejer


   
förbjudet att stå
och hänga


Nexcare

Blev en lovely shoppingdag igår, kom hem med 5 påsar faktiskt! Ska lägga in bilder senare idag på vad jag köpte, har inte riktigt tid nu. Mamma kommer snart hem och då blir det middag, sen ska vi iväg på bio i Hurstville. Har fått jättemycket skavsår nu, och mamma hade inge skavsårsplåster hemma så jag använder nå spejsade plåster som typ är till för spejsade sår, stora som fan är dom också. och vattentäta , vilket iofs är bra.. menmen!

Idag får jag förmodligen veta vilken skola jag ska gå på också, wiihoo!

Singin' dollar dollar bill y'all

Goodmorning sunshine! Varit uppe två timmar redan men ändå. Druckit cappucino och ätit en fille-macka och bara slappat framför tvn. Fick ett jättefint sms av amanda inatt, tack för det gumman! Ska snart iväg och shoppa litegrann, mamma lämnade en 100dollars sedel på bordet åt mig, så nu jävlar blir det att shoppa.. iaf ett par jeans och nån tröja, kanske lite smink.. får se vad jag hittar :)



Älskar sedlarna här, dom är gjorda av plast typ, dom är helt omöjliga att riva sönder!

Dinner

Har typ bara legat i soffan idag, orkade inte göra så mycket annat. Jag och mamma gick ner på klubben vid 5 ungefär och satt där med mammas vänner, spelade lite och bara pratade. Käkade middag också, kycklingsallad blev det för mig. Jag har fortfarande lite jetlag så jag var astrött och gick hem, har nyss tagit på mig flanellpyjamasen och morgonrocken och ska krypa ner i soffan med täcket och se nått kul på tv. Imorgon blir det shopping!!

Violet Hill

Första natten här i Sydney, allting har gått bara bra. Sov som en stock inatt, har varit uppe sen 7am , klockan är 11am nu. Ska snart gå och äta lite lunch med mamma, sen ska vi ner på klubben tror jag. Mitt mobilnr är +61417418079 , och det kostar ingenting extra för er att skicka sms till mig, det är bara dyrt för mig som ska svara sen. Så kommer nog inte svara på alla sms hela tiden, men vissa lite då och då. Så det är ingen idé ni bara skickar typ "hej vad gör du?" :) anyways, jag saknar er. tjejer, om ni skaffat telefonkortet än så är det bara att ringa, men kom ihåg tidsskillnaden!

Älskar låten!


Min resa

Resan började klockan 9 på torsdag morgon, då jag och pappa satte oss i bilen och åkte iväg mot stockholm. Jag sov nästan hela resan, men pratade i tele med nån av tjejena ibland. Såg en as snygg bil där det stog "hellre herpes än volvo", vilket jag tyckte lät jättebra. Hursomhelst, kom till arlanda strax före 5 ungefär, så hade 3 timmar att döda innan planet skulle gå. Jag och pappa gick runt och kollade lite, satt en stund och såg på OS, och åt middag. Sa ett ganska kort hejdå till pappa och försvann in genom gaten, höll på börja gråta då för att han sa förlåt och en massa sånna saker. Så jag gick och satte mig på en toa och ringde anna och olivia, pratade lite med dom. Kl 8 gick planet till köpenhamn, där jag stormtrivdes. Dom har en sjukt fin flygplats där, så jag gick runt där och bara kollade typ. Sen bar det av mot Bangkok , och självklart fick jag sitta omringad av asiatiska gamlingar som inte höll käften och var allmänt skumma. Fick tillslut sova en stund, men blev väckt igen för de var dags för mat. Sen fick jag sitta i bangkok i 4 timmar, var inte speciellt kul. Satte mig och läste en bok jag köpte i sthlm, Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Den är sjukt bra, rekomenderar den starkt! Sen tillslut så gick ju planet till sydney, och jag såg två filmer för jag kunde inte sova. Kungfu Panda och What happens in Vegas. Bra filmer! Sen sov jag i fyra timmar till kl 5.30 så jag har varit vaken sen dess, och nu är klockan 14.45. Varit på ikea idag med mamma och köpt nytt skrivbord till mig, förvaringsgrejer, papperskorg och andra småsaker, typ prydnader. Ska tillbaks dit om nån vecka igen och köpa spegel, sminkbord och lite annat smått och gott. Just nu håller jag på att packa upp mina kläder och hänga in dom i garderoben, tror nästan inte allt kommer få plats. Menmen, det har iaf gått bra med resan och allting, och jag hoppas ni har det bra hemma. Det är 8 timmars tidsskillnad mellan sverige och australien, så lägg på 8 timmar så vet ni hur mycket klockan är här! Återkommer senare med mobilnr och sådant :)

Hejdå sverige

Igår var en jävligt jobbig dag, sa hejdå till alla mina vänner som jag inte kommer få träffa nu på ett halvår. Den här dagen har äntligen kommit, jag kan nästan inte fatta det. Det har alltid kännts så länge kvar, som att man har all tid i världen på sig att göra saker man vill. Men nu är dagen verkligen här, nu flyttar jag. Var med olivia igårkväll och bara tog det lugnt precis som vanligt, sen gick jag ut och träffade lillanna och sa hejdå till henne. Sen när jag skulle säga hejdå till olivia så kom alla tårarna. Det kändes så jävla jobbigt, det var sista kramen det här året. Min bästa vän som jag alltid kan komma till när jag vill, som jag vet alltid kommer så fort jag behöver. Men nu går det inte, för jag är på andra sidan jorden. Kommer blir jävligt tufft att klara sig.. men jag överlever , och det kommer ni här hemma också göra. När jag kom hem satt jag bara och grinade, sen pratade jag med elin i telefon och grinade med henne också och pratade lite om allt möjligt som har med livet att göra. Nu har jag sovit 5 timmar, ögonen är uppsvullna som fan och jag ska strax sätta mig i bilen och fara..
Jag kommer sakna er, otroligt mycket! men tiden kommer gå fort det lovar jag, så vi ses snart igen.

Älskling

Spelat kort, pratat, druckit te och rökt sönder lungorna ikväll med Olivia. Kommer sakna våra myskvällar så sjukt mycket.
Imorgon är sista dagen för mig, att träffa mina vänner. Sen ses vi nästa år?

Together forever, never apart.  Maybe in distance, but never in heart.

On our way

Middagen med tjejerna var underbar, jättemysigt! Kul att få träffa alla också, även fast alla inte kunde komma men .. maten blev grymt god iaf! Nog för att det inte är svårt att göra tacos men haha... fyra av fem toasters lätt! Efter middagen såg vi film, När mörkret faller tror jag det var.. den var faktiskt bra. Sen gick jag hem med amanda och anna, där anna bjöd på en liten privatshow , Abba - Honey honey. Hahaha den tjejen blev ju som hon blev. Sen låg jag och amanda uppe ganska länge och hon hjälpte mig plugga på provet som faktiskt gick riktigt bra idag. var nästan hemskt att komma tillbaks till draggen, vill fan inte gå där! hahah. Men 5 månader till borta från skolan kanske får mig att sakna den, vem vet. Blev stan en stund och massa maaat som satt bra, sen kom Ken dit och lämnade igen mina grejer. Tog bussen hem där jag träffade gustaf och janosh och hade en trevlig pratstund, sen har jag packat.. det är sjukt svårt att välja ut vad man ska ha med sig och inte faktiskt. Ska träffa anna en stund ikväll, byta kläder och sånt dära, sen även olivia och ha det trevligt :)


ARL äckel

Pluggat ännu mer idag, men ingenting verkar vilja fastna i min hjärna. det är helt sjukt, känner IG;et komma smygande. Ikväll blir det iaf tjejmiddag hemma hos olivia med flickorna mina, ska göra tacos och bara gotta oss!

Dags att sova

Har bara suttit hemma och pluggat idag inför provet, det gick ganska bra ändå, men har sjukt mkt kvar.. känns lite onödigt att göra det egentligen eftersom jag ändå kommer få ig , för jag har itne gjort rapporten och anna hade lovat att hon skulle hjälpa mig göra den men det har hon inte gjort så kommer typ inte hinna.. great! for över till olivia efter middagen och tog det lugnt, snackade lite om skolan och så, hon börjar ju imorrn. lycka till gumman!

blir iaf konsert för mig den 13 september i sydney, kommer bli roligt!

Depend

Igårkväll blev det en hemmakväll , såg typ 12 avsnitt av O.C säsong1. Ganska skönt att va ensam faktiskt, haft ganska mycket att tänka på. Pratade även med mamma litegrann sen satt jag och grinade en stund. Det är 4 dagar tills jag åker. Kan knappt fatta det. Men de blir nog bra, nu ska jag iaf fortsätta plugga inför prövningen, sen ska jag träffa olivia tror jag.

P to the arteeeyyy

Hade ingenting att göra igårkväll så jag for till matte och janosh, och därifrån skulle vi cykla ner på stan. Tänkte att de skulle bli en lugn kväll, eftersom jag inte hade nån dricka. Men väl framme på festen vi skulle till så fick jag ett 6pack 3,5or av matte, och sen bjöds det även på en jävla massa sprit som vi shottade. Jag kände ingen av tjejerna jag satt med, men vi hade jävligt trevligt iallafall! alltid roligt att lära känna nya människor. kvällen var grym , och minnesluckorna är ganska många hahah.. men det är väl så det ska vara antar jag! hursomhelst blev det lite för mycket för mig där på slutet så jag låg och spydde , sen ringde jag runt och försökte ta mig hem men det slutade med att det blev taxi som pappa skulle betala. han var inte speciellt glad på mig när jag kom hem vill jag lova. Sjukt kul kväll var det iaf :)


Bittersweet poetry

Blev en hemmakväll igår, var ganska trött så la mig i sängen och kollade på två filmer. Take the lead och Hancock, och dom var riktigt bra båda två. Sen sov jag som en stock, och skönt var det! Vaknade av att pappa kom hem och levde om, men när han tillslut for la jag mig igen och tänkte ba hur jävla skönt de skulle va att somna om, men då hör man ungjävlarna ute på gården skrika hela tiden så jag riktigt smäller igen fönstret och hoppar ner i sängen igen.. men precis som jag har lagt mig så ringer nån jävel på dörren, flera gånger också.. så var tvungen att gå upp och det var då lillanna som kom, så nu har jag varit med henne hela dagen och fixat lite med ARL;en och så har jag sminkat henne och gjort henne as snygg.. haha. Ikväll ska jag dra till umelagun för den där pool disco grejen, anna jobbar så jag ska va där me henne typ. Blir nog roligt iaf en stund , sen styr vi typ upp nått kul nånannanstans. Amanda och elin hänger nog också med tror jag , iaf amanda.. och jag ska fan ha en sån där adam tensta tröja, haha. Mycket man vill ha i denna värld, typ kanye west brillor, grymt snygga dom är..


Grattis amanda

Simningen började typ kl 5 imorse, och amandas kusin kom 2a, så nu är hon i OS final! Och den är 04.09 inatt så vi ska va uppe och se den också såklart.. efter det var vi helt galna, typ adrenalinkicken vi fick alltså, så vi kunde inte sova utan låg i sängen och drygade jävel med varandra och kom på en massa saker vi ska lära killarna i australien sen. hittade även på världens bästa raggningsreplik som jag ska köra.. "jag kan simma, men i dina ögon drunknar jag" och sen när jag sagt det ska jag ba "BLUBB BLUBB BLUBB BLUBB...." osv och typ ha värsta inlevelsen att ja drunknar och låtsas simma därifrån.. fatta killens min om man drar den!? hahaha så sjukt kul. vi vaknade sen av att amandas typ pappa ringde och berättade att amanda hade fått en lillasyster, och sen direkt efter fick hon veta att hon fått en kusin också. så inom bara några timmar så hade hon en ny syster, en ny kusin och en annan kusin i OSfinal.. det är inte dåligt! haha :) har städat mitt jävla rum nu också och rensat ur garderoben lite, har massa kläder jag ska sälja som jag inte använder. börjat plugga inför ARL provet litegrann, asdrygt..

CSI

En lugn dag igen, och en lugn kväll. Gick med amanda och anna ner på stan och gick runt en stund. Tog bussen hem och kröp ner i annas säng med tårta och chips och satte igång lite CSI i väntan på att våra små barn skulle komma hem från kvällens äventyr. När dom väl kom hem blev det tjejsnack inne på tjejernas rum, vi satt där i typ nästan två timmar. Blev ganska intressanta samtal må jag säga , haha vi har uppfostrat dom väl på bara en dag! Jag och amanda gick hem typ vid halvtre och vi fick just ett samtal från lillanna som sitter i sitt rum nu för småflickorna våra fick lite besök hahahah. Jag vill sova för jag är så sjukt jävla trött och jag ska upp tidigt imorgon också typ, men amanda ska se sin kusin som är med i OS och simmar, så ja måste va uppe en stund till tills det börjar eftersom amanda ändå kommer sitta vid datorn och det är omöjligt att sova när min dator är på typ ;p Måste ta tag i pluggningen imorgon , har fan provet på tisdag och jag ska hinna skriva typ rapport grejen också som är så dryg. Och jag har inte ens börjat läsa eller nånting, inte ens öppnat boken. Så det blir lite stressigt med det, och ska även städa ur hela rummet typ och börja packa det jag ska ha med mig, och sälja grejer som ja inte vill ha kvar. Och så ska man hinna spendera tid me massa folk också typ säga hejdå, jag kommer typ få magsår för jag kommer stressa ihjäl mig.
Åker iaf på torsdagmorgon så sista dagen för mig blir ju onsdag, alltså om typ sju dagar...

Too fast

Måndagskväll drog jag och albin ner på stan en sväng för att träffa linda som vi satt och pratade med en liten stund innan hon skulle hem. Hon ska tydligen flytta till thailand, blir ganska nära mig ju haha. Så jag och albin satte oss på en bänk och väntade på att klockan skulle bli 21.50 då våran buss gick och köpte en cola. Lillanna och hennes kusiner gick förbi så då stannade dom med oss tills våran buss gick och det var typ mer än en timme men , vi hade galet roligt.. fick se jättesöta bilder på när anna var liten bäbis, hon var såååå söt! fast jag skrattade mest och tyckte hon såg ut som ett mongo (var nådigt övertrött den kvällen kan jag lova). Jag och albin följde sen med anna in på sega råttan för hon skulle försöka köpa cigg, och hon lyckades också.. anna frågade om han som jobbade kunde va snäll och låta henne köpa även om hon inte va 18 men , men att det var 3 timmar kvar tills hon fyllde, och han var ju såklart snäll då. så vi tre stog där och försökte hjälpa anna välja cigg men tillslut blev det black devil MUMS ! jag var hur stolt som helst över min lilla anna då iaf , även om hon är äldre men hon kommer alltid va lill anna för mig, som ja kännt i 7 år. "från mariehems fotbollsplan till en busskur på vasaplan" , så sammanfattade vi våran vänskap hahaha. sen bar det av hem till albin iaf där vi bara tog de lugnt och laddade hem filmer. vi la oss i sängen och fixade så skärmen va på sängkanten typ eftersom albin såg så dåligt.. och helt plötsligt säger han att han bara inte ser den där svarta texten som dom säger saker på som och jag brast ut i skratt och albin fattade fan ingenting.. "albin ... den texten är vit" det var helt sjukt, han behöver glasögon hahah. iaf såg vi på White noise, andra gången jag ser den och vet överhuvudtaget inte varför jag såg den igen alltså.. hatar den! somna iaf typ efter 3 för ja låg o hosta hela tiden. upp innan 12 och ta bussen in till stan igen där ja träffa amanda och vi drog hem till mig.  duschade och gjorde oss iordning litegrann för att dra på tårtkalas hemma hos 18åringen anna. sen på kvällen drog vi till sandbacka för att festa loss och det var galet kul. blev kompis med nadja igen också och det känns jävligt skönt. sen drog alla iväg ner på stan för några skulle in på krogen så vi andra satte oss på kajen och söp vidare. vi hade tänkt hänga med in på krogen men jag och amanda var barnvakt åt annas kusiner som är 15 år och jag tyckte vi var grymt bra barnvakter, fixade kondomer och killar åt dom! så om nån behöver barnvakt säg ba till! ;)
Sen gick vi till max på e4an och skulle käka med halva gänget, men jag och elin var kvar utanför och så blev det ett jävla tjaffs när en kille puttade oss och grejer och gud vet vad. jag vart sur som fan så ja satte mig och åt istället. sen kom dom andra ut från krogen och gjorde oss sällskap tillbaka till stan , men påvägen blev det lite mer småbråk och polisen kom även en snabbis också och tog nån turk som tjaffsade med oss. vi hamnade tillslut i fontänen på torget där det blev lite badande och lyckades även ragga upp nån kille som badade med oss. galet roligt, men sen var vi tvugna att fara hem kände vi så vi började gå mot e4an för att lifta hemmåt men de kom ingen bil, men när vi kom till haga så stog det två killar vid en bil där så vi frågade om dom kunde skjutsa hem oss och det kunde dom, tack för det. dom var tydligen från piteå och var påväg mot stockholm , en impulsgrej tydligen! jag slocknade så fort jag kom hem typ men inte amanda. nu ska vi väl bara ta de lugnt och dricka cola eller nånting. mums :)


Pillerburkar

Blev stan idag med amanda i det vackra vädret, ehrm.. Var dock ganska mysigt med regn, och det var ju inte speciellt kallt. heller. Var först på banken åt mig och satte in pengar, sen träffade vi lillanna för hon och amanda skulle käka litegrann. Gick runt och kollade på allt möjligt, och jag köpte mig då en ny ögonbrynspenna, ÄNTLIGEN, har haft min sen i nian nån gång och den är nu ca 1 cm lång. Amanda shoppade lite mer grejer inför skolan och så, hittade ascoola understrykningspennor med hundar på typ haha. Gick även in på bokia för att kolla pennor och kalendrar, och hittade väärldens grymmaste pennvässare i form av en flodhäst, man vevade i svansen och så öppnade den och stängde munnen medans man vässade. Helt klart bästa fyndet någonsin! ett plus i kanten också att den hade sugproppar under fötterna så man kunde sätta fast den vars som helst typ. Slutade med att vi köpte varsin kalender och pennor till. Begav oss en sväng till åhlens, stället man kan hitta vadsomhelst på.. vi hittade en liten avdelning där allting var typ japanskt och man fattade ingenting som stog. Men sen hittade vi, och det var pillerburkar i alla möjliga storlekar, och bara helt konstiga saker som man inte fattade va man skulle ha dom till, galet roligt att undersöka allting. Det bästa vi hittade var en resehårtork som var typ mindre än min hand och ihopfällbar, måste nästan köpas. Strosade runt ett tag tills amanda skulle hem, och jag träffade matte som gjorde mig sällskap på bussen, som läckte in vatten från taket, och allt landade typ rakt på mig! Arggh, jävla B buss. Fick låna en "tidning" som jag vill kalla för bok eftersom den är så JÄVLA tjock, man kan typ mörda någon med den.. är iaf en tidning med bara tatueringar så ja kanske hittar nått fint eller får nån idé, och nu håller han på försöka skicka över en mapp med 6640 tatueringar till mig på msn , kommer ta ååår.
Ikväll blir det iaf att fara till älsklingsbubben albin :)



En bild på nya kalendern,
och så kände jag för att vara lite ego.

Sleepy head

Blev lite tv-tittande till ungefär halv elva eller nått sånt, sen samlade jag mina krafter och satte mig vid datorn, och blev huur pigg som helst. Kändes ganska konstigt med tanke på att jag inte suttit vid datorn på galet länge, hade vant mig att inte ha nån dator, och de kändes fan bra. Har suttit i telefon med elin i mer än 2 timmar och pratat om sjukt mycket grejer. Var inte tänkt, vi gjorde som vi brukade förrut, ringde och tog varsin cigg och småsnackade lite. Men det kändes jättebra att prata med henne igen, det är som våran tradition. Att sitta uppe på nätterna och prata i telefon och röka haha :) var ju faktiskt mer än 2 månader sen vi gjorde det, tillomed 3 kanske? :O tiden går fort. Men nu är allting bra igen mellan oss, och tack gud för det för elin är en person jag faktiskt behöver. Nu ska jag försöka sova för jag ska upp om 8 timmar, duscha och dylikt sen ska jag träffa albin och amanda nere på stan , och förhoppningsvis blir det en kväll hemma hos albin imorgon, om jag får det för pappa. Vill verkligen, eftersom han flyttar på tisdag :( och jag om 10 dagar.. så är som sista chansen för oss att spendera tid tillsammans. Kommer sakna honom så otroligt mycket. Jaja , godnatt!

Elin läskade mig med Risen också, hata henne.. :( hahah

Friskare

Nu har jag bott i bäddsoffan sen i torsdags, och börjar äntligen bli frisk. Min feber är äntligen borta , den har gått upp och ner som en jävla berg&dalbana dom här dagarna, men lyckades aldrig överstiga 39.9 grader. Så under 40 var jag iaf! Så nu har jag bara svinigt ont i halsen och huvudet och hostar och har mig. Inte nice alls, men snart äre väl borta hoppas jag. Har även hunnit med att få höra att 1. jag ser ut som ett troll 2. jag ligger som en påse jordnötter 3. jag låter om en elefant. Känner mig ganska stolt över att ha åstadkommit det, iallafall nummer 2. Kan tänka mig att det inte är många som lyckas med det. Har även levt på nyponsoppa dom här dagarna eftersom jag inte kunnat äta så mycket mer, försökte trycka i mig lite wok igår men de blev inte mycket kan jag lova. Och såklart har jag slut på gratis sms och pengar på mobilen, så jag har legat där helt ensam och inte pratat med någon annan än pappa när han har sagt godnatt typ. Fast amanda har varit gullig och ringt mig två gånger, och vi hade ganska intressanta samtal, jag upptäckte även då när vi pratade att man kan ta tempen i naveln. Ja gott folk det funkar faktiskt galant , tro det eller ej.. hahahha. Jag har även lärt mig en hel del under dom här dagarna, bl.a att man inte kan ta livet av sig genom att hoppa upp i en takfläkt och försöka bli halshuggen eller nånting, man måste nämligen använda en jättesnabb fläkt med rakbladsvassa grejer för att det ska funka. Yes, discovery channel is the shit vet ni. Nu ska jag dock återgå till min älskade bäddsoffa och se mer tv och sova lite till så kanske jag är helt frisk snart.

Sjukt

Satt bara och tog det lugnt igår, kollade lite på O.C , laddat hem alla avsnitt så blir nog att se det ikväll också.. Har blivit sjukt nu, känns galet jobbigt. Vill skära halsen av mig eller nånting, gör så ont när ja sväljer. Men det finns inte så mycket annat att göra än att vila, så det är det ja får göra.. Nyss käkat frukost typ, gick inte speciellt bra det heller.

Tack J.. menar de verkligen.

Just nu ...

.. är Slipknot min enda vän.

Burn it up

Eftersom det inte blir nå sthlm för mig så har jag varit på en liten shoppingrunda idag med min kära vän amanda. Fick galet mycket för pengarna, typ 300 kr!


Top från Gica Tricot 99:-
Warp skor från Stadium 75:-

Och så en massa smycken från Ur&Penn där det var jättebilligt!
Efter det drog vi till Balder och åt tacobuffé , så sjuukt gott det var.

Vaselin

Härlig stund med olivia ikväll, sånt som behövs. Finns ingen bättre än henne, så är det helt enkelt. Har legat i soffan sen kl 9 och sett Blue Crush och American Idol gives back, typ insamling av pengar till rädda barnen grejs. Lever typ på vaselin för mina läppar är så jävla torra, jobbigt som fan. Annars har jag bara legat och tänkt.. bara funderat. Det finns inte ord att förklara känslan jag har, och haft hela kvällen.. men bra är den inte. Jag vet inte.. jag vill lägga mig och sova, och vakna när allt känns bra igen. Men det kan jag inte.

Kvällens låt;
The Fray - How to save a life

Vännäs

Tog 12.15 bussen till vännäs, var rätt så nervös måste jag säga.. hahah, har aldrig åkt buss till vännäs förrut så ja visste som inte vars man skulle av eller nånting , men jörgen va gullig och mötte mig på busssation i vännäs så jag slapp ju irra omkring där helt själv iaf :) vi såg en norsk skräckfilm som faktiskt var jävligt bra, men det var ganska kul bara för att dom pratade norska som är typ det fulaste språket som finns. haha :] sen låg vi bara och pratade ett tag om allt mellan himmel och jord och lyssnade igenom en hel del av han jävla dåliga musik, typ eddie meduza haha. Men de är faktiskt ganska skön musik egentligen. fick även honom att erkänna att han gillar hiphop i smyg. drog igång en till film och hade de ganska så mysigt. sen följde han mig till bussen och ja for hem.. min jävla mobil dog så jag kunde inte lyssa på musik alls , blev jättetråkigt. kom fram nån gubbe till mig på stan och sa att han kunde bjuda på middag och sånt , att jag inte kunde sitta där hela natten och röka bort mitt liv, hmm.. men han va ju trevlig hahah. just käkat baconfisk (lax inlindad i bacon som man sen grillar) och sallad, var hur gott som helst, och nu ska ja springa över till min baby olivia och ta hand om henne litegranna och ha lite mer tjejsnack.

Zzzzz...

Jag har fan inte gått upp såhär tidigt på typ.. jävligt länge, sen i juni! aah jag döör så jobbigt.. och så kallt att kliva upp ur sängen!!!! Tur att man har varma kläder. Blir lite frukost nu sen ska jag ta 12bussen till vännäs.


Zlatan och vi

Helt underbar kväll med min bästa vän, precis som det ska vara! For en sväng till willys för att köpa hårfärg till olivia och cigg åt mig. Fick springa runt där inne ett tag med alexander som skulle köpa kakor och sylt hahah, var ganska roligt. Vi köpte te också för det va slut hemma. Så for hem och färgade olivias utväxt och det blev ganska mkt färg kvar så vi passade på att köra lite på mig också.. får lugna mig med silvershampot för jag har typ grått hår där bak hahah inte fint alls. Gjorde i ordning jättemycket te och mackor och satte oss och spelade kort och pratade.. vi skrattade som, jaa jag vet inte vad, när våran trötta sida tog över oss , och zlatan kom fram.. (tror ingen fattar ahhaha) drygade sönder med jörgen ett tag och han verkade inte fatta så himla mycket haha men roligt var det ju iaf. önskar vi kunde ha sånna här kvällar oftare, allting känns så jävla bra då.
Vill inte lämna dig olivia, men jag måste. ett halvår kommer gå snabbt, jag lovar dig det! och jag kommer sakna dig varenda minut! Per creber quod tenuis, nos es sanctimonialis intus. Det är du och jag mot världen syster!

Wall-E

Blev väckt av anna idag så var tvungen att tvinga mig ur sängen och mina härliga drömmar. Vi cyklade iväg till onoff och kollade på lite mobiltelefoner och kameror och allt annat möjligt och hittade en hel del sköna saker vi ville ha. Hahaha :) cyklade iväg till olivia sen och prövade lite hårförlängningar , helt sjukt så annorlunda jag såg ut i det. Taggar långt hår iaf.. vi tog det ganska så lugnt och spelade kort, sen beställde vi pizza och kollade på Poseidon som faktiskt var ganska bra, lite wannabe titanic ibland men.. bra var den! Va ganska trötta båda två så jag for hem och la mig i soffan och höll på somna. såg nån film på trean som jag inte kommer ihåg vad den heter, men bra var den också! laddade hem Wall-E också och såg den, huuur söt film som helst. jag började fan grina alltså! hahah älskar den.. nu sitter jag och försöker hjälpa anna med DC men det går inte så bra verkar det som haha ..

Like it used to be

Träffade anna en snabbis innan jag cyklade iväg mot berghem. Blev en himla massa kramar, fast tyvärr så kunde inte kajsa vara med oss vilket var jättesynd :( Men vi hade så roligt ändå. Bakade två st kladdkakor som vart helt perfekta, typ iaf.. kollade igenom massa gamla filmer vi spelat in från typ 2001 , helt galet vilka idéer vi fick på den tiden alltså. Blev en massa sjungande och dansande inne i köket , och sen blev det fika och vårat vanliga tjejsnack. Fick sen veta av kajsa att vi skulle få besök av tre pojkar så vi släkte lamporna och låste dörren och förflyttade oss in i majas föräldrars rum för lite mer tjejsnack , vi var inte så taggade på killbesöket.. efter ett tag hör man värsta bankandet på dörren och vi blir helt galet uppspelta och typ gömmer oss och grejer.. var tyst ett tag men sen bankades det igen, så vi smög runt lite där i huset och typ försökte kolla ut genom alla fönster men vi såg ingen där. efter ett tag såg maja en vit keps och nån som löpte iväg haha , och det var då hörnell andre och erik som sprang runt huset litegrann. släppte in dom en stund och småpratade lite, men sen for dom igen, och även lares och ina. Jag, maja och loui la oss i sängen igen och pratade lite till om allt möjligt mellan himmel och jord. Blev ett telefonsamtal från storsjöyran också och loui gick och la sig för hon skulle upp och jobba. For därifrån vid typ 20 i 1 eller nått sånt och cyklade hemmåt i den sköna sommarnatten.. Tack för en helt underbar kväll flickor. Även fast vi alla har förändrats på våra egna sätt så är vi innerst inne alltid det lilla gänget från bräntis som vet allt om varandra. Jag är glad att jag har er, skulle inte släppa er för nånting i världen. Hur lång tid det än går mellan gångerna vi ses, så är vi fortfarande lika tajta. Jag älskar er så otroligt mycket!


Old yellow bricks

Stan idag med lillanna, köpte silverschampo som kostade 195 kr, dyra grejer det där.. galet! anna köpte en tröja och leggings i fina klara färger som jag också vill ha. Träffade lite mer människor och tog sen bussen hem. Fick två assnygga tröjor av anna också, kan visa bilder sen :) Har fått mina glasögon nu också, äntligen! Väntat hur länge som helst ju..

Solglajjerna - Moods of norway
Vanliga glajjerna - Dolce & Gabbana

Nu blir det att duscha och göra sig iordning och sen cykla iväg till berghem där det bjuds på tjejkväll! Ser fram emot det som fan. Pussohej ha en bra kväll

Dark Matter?

Blev gomiddag med nästan hela tjocka familjen, grillspett och allt möjligt. Satt riktigt bra. När jag sen gick ut för att vänta på bussen kommer det fram en 18årig kille till mig och börjar prata med mig, börjar med "Oj jag trodde du var nån annan... men vem är du?" och så fortsatte det. Han var himla trevlig , och jaa.. han var lååångt ifrån ful! Men självklart så fråga ja inte vad han hette eller nånting och det var så sjukt kul för han va så himla borta hahha. Men sen tog jag bussen ner på stan och träffade amanda och sedan lite fler folk. Stannade inte speciellt länge, så vi gick upp och tog bussen hem till lillanna där vi satt och bara småpratade en stund. Sen bar det av hemmåt där jag och amanda såg nån helt random film som hetter typ Dark Matter eller nått sånt, och den var faktiskt bra men asså man fattade som ingenting. Haha!

Ååååhhh ge mig september NUUU!!
Mamma ska försöka fixa biljetter till Pete Murrays konsert i sydney. Är så sjukt taggad jag hoppas verkligen det finns biljetter för jag vill sååå gärna se honom, han har sjukt underbara låtar, fina texter som fan !


What a night

Blev en åktur till håkmark med amanda och hennes mamma i onsdagskväll, dunkade abba låtar och sjöng för fulla muggar. Hos amanda blev det att se filmer och bara ta det lugnt. Vid midnatt knöt vi ihop en massa lakan för vi hade tänkt att vi skulle klättra ner från hennes rum, hahah det gick jävligt bra för oss, och lakanen var för korta så det var typ 1,5 meter till marken så man var tvungen att hoppa. Hahah vi gick iaf en sväng i mörkret bort till nått undangömt ställe långt bort från alla husen där ute i skogen, och där satte vi oss (och stog ibland) och sjöng en massa abba låtar. Kan inte säga att det lät speciellt bra hela tiden, men ibland satte vi tonerna iaf. Dimmhoran kom smygande och vi började dra oss tillbaka vid kl 1. Såg lite mer film och sen somnade vi, eller amanda iaf för jag låg typ i fosterställning nere i fotändan av sängen medans amanda bredde ut sig. Amanda var sen morgonpigg om man jämför med mig och gick ner och åt parisare, medans jag vägrade. Chillade bara och tog det lugnt för att sedan äta tacos och sen drog vi in till stan och laddade upp med lite chips och gosaker från obs, även en massa dvd-skivor och fodral för att amanda skulle bränna ut massa filmer. Sen kom det världens jävla åskväder och jag tyckte det var hur mysigt som helst, älskar åska! Stog ute på balkongen hur länge som helst och bara kollade på alla blixtar. Haha amandas mamma var livrädd och sprang ut i bilen, som hon tydligen alltid brukar göra. Amanda var också ganka rädd och typ skrek varje gång det åskade. Men tillslut slutade det och va la oss och började se massa filmer igen och det märktes ganska tydligt att båda var övertrötta för vi skrattade åt dom sjukaste sakerna och drog typ världens kassaste skämt, men roligt var det ju iaf. Såg film till typ fem på morgonen och sen la vi oss för att försöka sova, och den här gången fick jag faktiskt ligga normalt i sängen. Sov ganska gott och självklart var amanda ganska morgonpigg imorse också medans jag låg och försökte sova vidare men det var inte så lätt. Drog igång en till film och sen började amanda göra sig i ordning för hon skulle iväg på middag och jag satt och väntade på att siv skulle komma och hämta mig. Fick ta in en massa mat när hon släppte av mig på parkeringen, typ en stor bricka med grillspett, en stor porslinsskål med sallad, en påse potatis, sås och en läsk. Och självklart var det i en papperskasse som självklart gick sönder när jag började gå med den. Så jag fick försöka på ett smidigt sätt lasta upp allting i famnen på mig själv och släpa mig till huset. Fick hur ont som helst i min vänsterarm som inte är speciellt vältränad men jag tog mig ju hem iaf utan att he sönder nånting haha. Nu har jag just målat naglarna lila och väntar på att pappa ska komma och dom andra också så jag får äta nångång. Kanske blir att vara med amanda ikväll och typ sara och olivia kanske :) Får se vad gud har för planer för oss , men det blir nog bra hursomhelst. Imorgon blir det gamla gänget från bräntis, våran traditionella tjejkväll hemma hos maja, ska blir så kul.. tror inte vi har haft nån sen.. jaa jag vet inte faktiskt, måste varit ett halvår sen. Så det ser jag fram emot grymt mycket!



Maja ' Ina ' Lares ' Loui ' Sabina ' Kajsa - alltid


RSS 2.0