dont you hesitate

Så var ännu en helg över :)
blev förfest hos anna i fredags och sedan olles, som vanligt. anna hade något gammalt ölspel hemma som var ganska komplicerat men roligt, och resulterade i att alla blev dyngraka typ. men det var en grym kväll, dock inte så roligt dagen efter. längesen jag var så bakis! kan ju ha haft något att göra med att jag varken drack vatten eller åt något när jag kom hem, som jag alltid brukar göra. men nu blir det då lugnt på festfronten ett tag! ska sparasparaspara pengar så jag kan leva loppan när vi drar utomlands. är fan inte länge kvar :D


anyway, jag har inte riktigt något att dela med mig av som jag vill att folk ska veta iaf. eller jag kan väl dela med mig, men tror inte det är så intressant att läsa. men, planerna för denna vecka;
- jobba
- inviga mina träningsredskap
- ringa runt till olika skolor
- fixa tid på vårdcentralen
- storstäda
- fara på biblioteket
... kul va? :) hehe


btw, hej lillanna :)

måndag

Då var det måndag igen. har spenderat hela helgen hos jenny, igen. men jag har iallafall dygnet åt rätt håll den här gången, nästan. blir då en tidig kväll idag :)
förutom det har det hänt otroligt mycket senaste veckan, mycket snack och planer med mamma, spenderat mesta tiden till att googla och söka information, suttit i telefon och haft hjärnan på högvarv. och denna vecka kommer nog bli likadan skulle jag tro! måste dock försöka få hem datorn från jenny, lite jobbigt att googla på mobilen..
Nä, nu ska jag försöka få i mig något att äta tror jag!
jennys söta kissemissar, ulla och ingrid!

still going strong

Helgens lan blev inte helt enligt planerna, but we are still up and running! har lyckats få jenny att kolla på Glee, så det har blivit Glee-maraton inatt istället. men nää, nu har jenny bajsat klart så vi ska återgå till tvn nu!

lalala

lite mini-lan här hemma hos jenny just nu, dags att dra sig hem och sova nu! hihohoo

morgonhumor

Herremingud va jag har vänt på dygnet nu!! inte bra alls.. igårkväll (lördag alltså) blev det bakning, kortspel och film med olivia iallafall, supertrevligt som alltid. sen drog jag hem och började på säsong 2 av Glee, och nu ligger jag här och är sjukt övertrött. i brist på annat att göra (och ingen vilja att sova, fastän ja borde) så klickar jag bara runt på roliga hemsidor och skrattar så jag gråter. love it!



damnyouautocorrect.com - bättre hemsida finns fan inte. hahhahaa..

glee

Ikväll håller jag mig hemma, ligger i soffan, äter gött och njuter av första säsongen av Glee.
sett några avsnitt på tv medans jag varit sjuk, och jag har blivit helt kär i den serien.



maaaat tack

Tyyyyyp frisk igen, finally. bara legat i soffan hela veckan och druckit vatten och ätit yoghurt typ. är så svinigt hungrig nu så det är inte sant, haha! och självklart är inte pappa hemma den här veckan så det finns ju ingen mat hemma heller typ. inget smör, inga grönsaker, inge mjölk, inge bröd, inga gosaker, ingenting.. synd om mig! :D funderar starkt på att bara ta det som finns och kasta ihop allt till en gryta eller något. kan ju inte bli så fel?
spännande.
ska sysselsätta mig med något så jag inte tänker mer på mat, typ köra lite UNICORN!!!!!

you know why

En av dom bästa helgerna på länge, helt klart! :) lite jobbigt dock att jag är sjuk nu, igen. menmen, bara att vila och börja tagga inför nästa helg :D
Annars är livet toppen just nu, känns som att ingenting kan gå fel för tillfället. ska kika på lite mer grejer inför min och jennys (och kanske några fler? :D) resa. inte såå länge kvar nu!

RSS 2.0