Jajemäään

Igår blev det middag med anna och hennes lille benjamin på stan och det kollades även en del på skor. anna hittade ett par asfina som hon köpte. sen var hon tvungen att fara för benjamin blev lite crazy, så jag satt på stan ett tag själv innan jenny, sara och elin kom. vi satte oss i en park och tog oss några öl. var riktigt mysigt och trevligt :) sen vandrade vi iväg till öbacka och träffade lite annat folk. stannade där till typ 12 innan vi for iväg till västerslätt istället, och därifrån gick jag och sara hem lite senare. var en galen promenad kan ja säga, var inte hemma förrän halv 5 tror jag. inte mkt sömn blev det heller , vaknade flera gånger och va klarvaken och kunde inte somna om på en timme eller två. men när ja väl kom upp käkade jag och gjorde iordning mig för jobbet. men stannade inte där så länge , utan theres kom och hämtade mig med den fina vita audin, och vi drog till böleäng och plockade upp malin. sen for vi och satte oss vid kajen en stund och njöt av musik och skrattade åt lite folk. sen kom vi på idén att vi skulle på bio och se harry potter - igen. så det gjorde vi ju såklart! sett den 4 gånger nu. illa hahah.. och efter det blev det att fara hemmåt :) ska läsa nån bok nu tror jag och försöka sova så jag orkar morgondagen. hoppas alla får en trevlig helg!

bilder finns här, som vanligt.

Godmorgon

I lördags blev det gomiddag och lite förfest hemma hos mig , hyllningar till michael jackson och det startades även ett nytt rockband bestående av mig, sara, elin och jenny. vi är grymma! sen bar det iväg till ida på umedalen , tog ett tag att hitta rätt men vi lyckades ändå tillslut. hade en riktigt trevlig kväll och det tackar jag jättemycket för. speciellt min och idas fyllematsbuffé ;D haha ..

sen dess har jag faktiskt bara legat hemma och latat mig framför tvn. varit as skönt måste jag säga, hahah.. stackars er som snart har slut på sommarlov :) börjat fundera lite på vad ja ska göra tills jag flyttar till australien igen. har funderat på au pair i typ england. skulle va jävligt roligt tror jag, eller? hm får väl se :)


lite bilder från idas födelsedag

Sollefteå

Igår bar det iväg till sollefteå för att hälsa på släkten litegrann. Ganska ovärd resa egentligen , men det var sjukt roligt. blev lite drickande och massa nostalgiskt babbel bland gammlingarna , som sen skulle förklara för mig hur roligt dom hade när dom varit utomlands för 20 år sedan osv. det slutade med att dom typ spårade ur och jag grinade av skratt. det var svordommar blandat med skratt bland dom onyktra gamla människorna. och de mest chockerande var:
"Britt är en bitch!" (sagt av farmors kompis anita, britt är farmor)
"BITCH?! DU är en bitch!" slängde farmor ur sig och pekade på anita med ett hotfullt finger... sen blev de ba värre därifrån kan jag lova! hahahah det var helt galet hur dom satt där och babblade på medans jag, pappa och fredrik alla grät av skratt nästan. hahah , men tillslut kom alla isäng iaf, och jag som har vänt på dygnet låg och läste massa gamla böcker som ja hittade , och somnade tillslut vid kl 5. och kl 8 så ringde väckarklockan, var bara upp och hoppa. var konstigt nog galet pigg , så de blev en ganska trevlig frukost med alla och sen tog jag och brorsan bilen hem till umeå vid 9 tiden. slapp bilresa som vanligt när det bara är jag och brorsan som åker, full bas och hög volym och p3's underbara humor. sen dess har ja bara degat i soffan hemma och försökt sova , men de gick inte. så snart kommer elin och sara, och jenny kanske enligt elin. och sen kanske anna också. ingen aning. men de blir nog kul vilka som än kommer. och senare ska man iväg och fira ida som ÄNTLIGEN fyuller 18 :D

I miss you

Sen jag kom hem från skellefteå har jag mest bara legat inne på mitt rum och varit i min egen lilla värld. men igår tog jag mig ut och for och jobbade på kvällen. var förmodligen det roligaste passet jag nånsin jobbat. hann med bland annat vattenkrig och ö-råd. nog för att man inte sålde så värst mycke inne i vårat rum men , vi hade ju roligt iaf!
efter jobbet for jag på bio med elin, sara, johanna och ivan. vi såg harry potter. galet besviken jag är, men den var ju ändå okej. sen cyklade vi iväg mot västerslätt efter midnatt nångång och träffade lite folk, men begav oss ett tag senare till en mysig liten park där vi satt och chillade på en bänk, jag sara och elin bara. riktigt skön kväll, och skönt att få komma ut lite :) hehe.
nu ska jag återgå till min egna värld , läsa en bra bok och knapra i mig lite godis.



TRÄSTOCK

Japp , i torsdagskväll kom vi på att vi skulle fara till trästock. va bara att packa och fixa allt  , sen for vi på fredagen med bussen. helt crazy helg , har ingen ork eller ens ord att beskriva allting.
istället gör vi såhär .. SE OCH NJUT


bilder finns på facebook btw.

Hejhej

i fredags blev det jobb och sen fara och träffa sara och elin på stan. käkade på subway och satte oss och väntade på skjuts, så drog vi iväg och festade lite. blev en jävligt skön och galen kväll! lördagen blev lugnare, var hemma hos albin och såg filmer och chillade. riktigt nice! vaknade vid typ kl 3 nästan , så de va ju bara att äta och göra sig klar för att fara in till jobbet sen. galet tungt att jobba då kan jag lova . efter jobbet satte jag mig med elin och tog en öl och bara pratade om livet typ.

elins kamera är en pistol. deru.

Reeeegnet de bara öser ner

Vilket väder det har varit.. inte roligt alls. frågar samma fråga som typ alla andra; vars fan tog sommarn vägen? men jaa , om vi har tur kommer ju "ryssvärmen" hitåt nästa vecka. hoppas på de.. haha. har varit ganska mkt hos albin och ba degat med en massa filmer , var och festade i fredags och nån äcklig otacksam liten ful jävel snodde mina jävla adidas skor. vem fan gör sånt? så sjukt irriterad jag blir. tack vare den personen fick jag GÅ hem från västerslätt till mariedal BARFOTA i regn.
men de finns ju inte så mkt att göra åt saken , men om ja ser mina skor på någon jävel är de inte kul för den. aöwfhöawfm okej humöret.
men festen va jävligt roligt om man bortser från det dära då. har även hunnit med att vara med amanda och sett lite mer filmer med henne. sen blev det stan en stund med anna idag också. man fick sig några glimtar av solsken , men nej nu regnar det. igen. ska bege mig ut i regnet nu, till mariehem. hoppas jag inte drunknar!

kommer nog inte va så aktiv på bloggen. har inte ork eller tid att sitta vid datorn nuförtiden så. hare gött.

Bring it on

Igår blev det en kväll i husvagnen hos albin med lite filmer och popcorn. sen vart det åska och vi sprang ute i regnet som lyckliga småbarn! var sjukt härligt. var upp och hoppa tidigt för vi skulle inte till stan och träffa jenny och elin , handlade lite goa grejer sen for vi till sörmjöle :) hann bada en stund i havet innan de börja åska där också , så vi satt och pratade mest utanför stugan och hade det ändå jättetrevligt. nu sitter vi här igen i husvagnen och ska se bring it on filmerna.

RSS 2.0