You remember me

Nu kändes det lite bättre iallafall, måste jag säga.
har ju min räddare i nöden :)


image23

NEEEEEEEEEEEEEEEJ

NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEJ FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :'(

wihihii

Sean Paul - Temperature


det enda jag säger just nu

Bloggdesign

pysslat lite med bloggdesign en stund nu , gjorde en ganska fin lila men det blev nå knas så det blev den här istället.. den får duga för stunden , är ju inte så skillad än på det där med bloggdesign , men jag blir väl bättre med tiden :) hoppas ni tycker den är fin iallafall. lite enkel kanske, bara svart och vitt, men i like it! pusshajj

He doesn't look a thing like jesus

but he talks like a gentleman , like you imagined when you were young

Har fått veta lite grejer om mina vänner idag som jag inte visste, och som var sjukt roligt.
Dagen har bara rullat på , blev brakmiddag med Olivia där runt  3 innan vi hade dans.
Jävligt roligt med dansen nuförtiden , så mycket bättre än den gamla gruppen..
enda grejen är ju att styrkan är typ dööööden , fyfan va otränad jag är.
Men jag taggar fredag och nästa dans :)


Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin' sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin' This is my message to you-ou-ou

Singin' Don't worry 'bout a thing,
'Cause every little thing gonna be all right
Singin' Don't worry (don't worry) 'bout a thing,
'Cause every little thing gonna be all right!

image21

GE MIG SOMMAR!

Police in helicopter

Helgen var kung , bara så alla vet :) och idag vart det en hemmadag , såg Mr.Woodcock , helt okej film faktiskt.
så snart blir det att äta nånting och mysa ner mig i min ensamhet, eller så kommer ja sitta klistrad vid msn.
Har bara kvar 20 st buddeldaim med cappucinosmak nu , som ja måste äta innan onsdag.. får kämpa på!
hursomhelst, olivia är jättebra, johanna också, och mångamånga fler.. hihihih
jag är glad :)

Bombadidado

Norah Jones - Those sweet words

ahmen durååh?

En kväll som denna

Idag har jag bara varit lycklig. Riktigt jävla lycklig.. nog för att bakiskänslorna kom smygandes , men jag fortsatte ändå vara riktigt jävla lycklig :)
Igår var en bra dag. Stressade sönder , men sånt är livet.
Jag och theres skulle till mariehem där johanna och några var på förfest , jävligt roligt att ta sig dit , träklackar och halkigt underlag är inte bra , men helvete så vi skrek och skrattade.. folk som såg måste ju ha trott vi har aspackade , men vi hade inte druckit alls.. sen drogs det vidare till en klasskamrat där det var jävligt roligt måste jag säga. jättemånga bekanta som man pratade med , och även lite nya människor, och även människor sen förr , typ när man gick i 5an... galet! spenderade stor del av kvällen att ta hand om johanna dock , men jag hade kul ändå! jävligt kul! haha , det blev mycket pussande iallafall.. ;) och kanske strulande?
 hursomhelst , jävligt värd kväll! och jag är lycklig! och livet bara leeeeeeeker :)

When you're gone

Lååååååååång dag.....

jag vet inte riktigt om du förstår.. men det kanske är bäst så

meen..

neej nu vart det en såndär "sne"kväll igen.. bajs!
deppmusiken igen då.... åh vars är du.

Alla som inte dansar är våldtäcktsmän

Bra att man lyckas försova sig när man börjar 11.45

jävligt härlig dag , vet inte varifrån det kommer men satan så glad jag är hela tiden.
kommer nog bli ett bra år iår :)
blev en riktig tjockisdag idag, men sånt får man unna sig ibland..
är fett stel efter dansen , skulle nog stretchat lite extra, och har jävligt ont i svanken konstigt nog ;s
sjukt trött också..

Girls just wanna have fun

Sabina , Theres x 2  , Victoria , Maja , Philippa, Emmy och Linda. Fan vilket gäng alltså :)
vi käkade pizza och ba softade först, jag fick mina fina födelsedagspresenter som jag kommer ha väl användning för *fNiZzZ* , sen packade vi fram spriten och sanning eller konsekvens kortlekarna! det var så jävla sjukt galet roligt och jag skrattade mer än ja nånsin gjort tror jag. det blev en hel del lesbostyle , men de bju vi på!
finns så mycket att skriva om kvällen men det får bli såhär , det var iaf lätt de bästa födelsedagsfirande jag haft!


Karatefylla

Känns faktiskt bra att vara hemma , allting har ba rullat på bra som fan senaste dagarna.
Igår hade min vän Ingrid inflyttningsfest och vi hade fan roligt , jag blev neger hela tiden när vi spelade neger&president , woho! Sen vet jag inte riktigt vad som hände men jag kunde iaf inte gå eller nånting , spydde som aldrig förr och sen dum som jag är drog jag därifrån själv, utan mobil, dyngrak och försökte ta mig hem. Det blev då så att jag låg däckad på marken vid busshållsplatsen ett tag, sen kom bussen och när jag skulle trycka busskortet mot den där grejen så ramlade jag baklänges och landade halv under sätena där fram, så jag låg där och sa vars jag skulle sen däckade jag, igen. jag lyckades även spy ner min jacka när jag låg där , och sen väckte busschaffisen mig och sa att jag var framme, så jag stapplade hem och det jag sa när jag kom hem var "hej det regnar" och sen gick jag och la mig. Vaknade faktiskt ganska så tidigt , och otroligt nog var jag inte bakis :s eller jo, lite men jag satte mig vid datorn och mådde faktiskt ganska bra..
Jag skämms iaf jävligt mkt , för det var pinsamt som satan! Men hursomhelst, jag lever och är helt jävla otaggad på kvällen för den har skitit sig som satan! för jävla killen med nyckeln är inte hemma , och dom som har reserven är helt jävla dumma i huvudet... och så har vi inget singstar heller , fan så less jag blir. Ska snart gåiväg och kolla om han är hemma.. sitter nämligen hemma hos olivia som bor nära honom, fast olivia själv är på bio.  :) hennes familj också , men det är chill! Aja får väl hoppas att kvällen löser sig ändå , annars vet jag fan inte vad jag gör.


Hihi

Så var man hemma efter en jävla lång resa..
började med att planet från Sydney till Singapore var försenat , vilket innebar att ja skulle missa planet från Singapore till London.. och det gjorde jag. Så jag fick vänta i Singapore i 5 jävla timmar, och sen när vi väl skulle landa i London fick vi inte det för det var för stormigt så vi flög vidare till nått annat ställe och väntade en timme , och sen tillbaks till London. Där missade jag då mitt flyg till Stockholm eftersom vi inte hade fått landa , så fick vänta där i 4 timmar till, och sen vart det planet försenat 2 timmar också. Och då såklart missade jag ju flyget till Umeå , så jag vart tvungen att sova på golvet på arlanda vilket inte gick sådär jättebra eftersom jag halvt fick sova på alla väskor så ingen skulle sno dom , men ca 3 timmars sömn blev det iallafall , sen fick jag tillslut fara till Umeå och landade här vid 10 imorse , direkt hem och duscha sen mars pannkaka till skolan. Galet trött efter resan , skulle egentligen vara hemma vid 4 igår , så 18 timmar försenad vart jag. Har inte ätit nånting sen kl 4 imorse heller så jag är galet hungrig.

Galet glad jag är även fast jag inte sovit eller ätit nånting, antar att det är för att jag är hemma och fått träffa kompisar! Mycket kramande blev det :) Jag och victoria ägde på kommunikations grejen idag, det var fan roligt för jag fattade verkligen ingenting av vad hon förklarade men ja ritade ändå...
På lördag blir det fira min födelsedag med brudarnaaa , taggar som fan! Och ikväll ska jag träffa olivia , äntligen!

Supre

No money left... men jag ar typ nojd med allting jag har kopt om jag ska vara helt arlig... onskar ja kunde kopa lite mer men vafan de duger  :) far bara hoppas att allting far plats i vaskan nu nar jag ska hem , for det ar ju bara typ 2 dagar innan ja maste packa.. Har sprungit runt och tagit massa kort pa kryp och grejer idag , fraga mig inte varfor. det var sjukt laskigt och ackligt och jag typ skrek medans ja tog kort , men nagon gang maste man ju kampa mot sina radslor! men det var anda javligt roligt , fick kampa javel for att fa ett bra kort pa kackerlackan , den bara sprang omkring hela tiden och dom ar sjukt snabba dom rackarna... sa jag fick ju nagra actionbilder pa den iaf. minst laskig var snigeln , for den rorde sig som inte.. sen skitkul att ta kort pa en spindel som man sedan far veta ar en av dom giftigaste spindlarna som finns , verkligen skitkul att fa veta. men vafan jag lever ju , och jag ar lycklig och cool. och jag saknar folk dar hemma!

behover min olivia som fan just nu , verkligen.. och johanna ocksa.. men bara nagra dagar till! taggar iallafall fodelsedagspresenterna :) vet iaf att jag kommer fa av olivia, max, oskar an sa lange.. och saklart slakten da, och sen brudarna tror ja? taggar max mest , blir spannande eftersom han bor i london..
IM 17 YEARS OLD NOW , iaf har i aus eftersom vi ar 10 timmar fore sverige,... men snart blir ja de i sverige ocksa :D hahaha

South Cronulla

Btw sa drunknade jag typ nastan idag , lol. Var sjukt roligt faktiskt. Jag var nere pa south cronulla beach , badade lite.. sen nar jag var pavag upp till stranden igen , var ungefar dar vattnet ar precis under knana, sa ser jag alla manniskor framfor mig kollar bakom mig med typ lite radda ansiktsuttryck... sa jag vander mig om saklart, och WHHOOOMM sa kommer det typ en mini tsunami (som tydligen inte ar sa ovanligt har) men den drog iaf ner hela mig pa botten , skrapade tillomed upp ett kna i sanden och ba for ivag i strommarna.. hahaha det var sjukt laskigt , men saklart sa stallde jag mig bara upp sen och sag mig lite diskret omkring och latsades som ingenting , for det var ganska pinsamt eftersom jag var den enda som blev slukad av vagen. hahah awesome, men ont gjorde det!


Bondi Junction

Dagarna rullar alltfor fort fram nu , snart ar det min fodelsedag och snart ar jag hemma... och nej forvanta er inte att jag ar brun , jag har varit pa stranden 3 ganger under tiden jag varit har , sa jag har knappt bikinilinjer! men det var inte heller darfor jag kom hit , det var ju for att traffa mamma.. och shoppa :)  for det har det blivit grymt mycket av ma jag saga! har gjort ett forsok till att farga haret ocksa , blev typ lila.. men det ar faktiskt inte sa illa. och sa har jag lagt pa mig nagra kilon , usch och fy! och tatuering blir flyttad tills i var , for det fanns ingen ledig tid har :( sa jag var vanta tills mamma kommer hem i maj typ.. aja , battre sent an aldrig =)
taggar lite att komma hem och fira min fodelsedag med brudarna och alla , sa jag hoppas ni styr nanting ;) och jag taggar presenteeer.. men taggar inte resten av umea.

jag har det verkligen bra har borta ska ni veta , forjavligt bra och jag onskar som fan att nagon foljer med nasta gang! borja spara pengar och hang med , prettyplease :D

2008

Nu är det ett nytt år och jag känner ingen skillnad alls... sitter just nu och bara tänker tillbaks på det år som har passerat , hur otroligt fort allting har gått och så mycket jag har varit med om.
Började 2007 med att vara i australien , kom hem efter min födelsedag och bytte lite umgänge.. mådde skit ganska länge och bara strosade runt och festade , försökte leva livet men var för dum i huvet för att förstå vissa grejer. Våren kom och jag fick en ny bästa vän , det hände en massa spännande grejer och problemen blev också allt större.. det blev dags att säga hejdå till 9B som jag haft så fruktansvärt bra år med, och det var jobbigt må jag säga.. både skratt och tårar den dagen :) men ändå så var det den bästa dagen på hela det året tror jag , nämligen då jag träffade olivia. I början av sommaren drog jag till sthlm med barndomskompisen och såg justin timberlake , kom hem och fick lite nya vänner som jag trivdes med! Majakaka och jag kom väldigt nära varandra , bodde tillsammans någon vecka och sågs sen typ varje dag. sommaren bara rullade fram och allt var toppen , sen kom det en kille in i mitt liv som jag ärligt talat tyckte väldigt mycket om, men det blev bara skit som vanligt.. jag drog till gotland där min farbror gifte sig , träffade adam igen och jag var jävligt lycklig och ville inte tillbaks till skithålan umeå. nätterna på gotland ute på piren , jag vill tillbaks! jag kom hem och det vart dags att börja skolan , hjälphjälp. gymnasiet , nya människor ny skola. första dagen träffade jag min kära vän victorea , hon satte sig brevid mig på bussen och vi hade turen att även hamna i samma klass hehe. glad är jag för det för hon är en väldigt fin vän! fick jättemånga nya jättegoa vänner och trivdes som fan. hösten kom och allt gick fortare än vanligt , blev lite fester som spårade ur totaaalt på köpet. julen kom ju tillslut också och den sög totalt , jag fick inte mycket ska jag säga. oj juste , skaffade pojkvän där i slutet av november typ också för er som inte vet det. och nu befinner jag mig återigen i australien och påbörjar det här året , som jag hoppas kommer bli så mycket bättre! finns ganska mycket mer att säga om mitt 2007 , men ni som vet vet , ni andra får helt enkelt inte veta! kort sagt - nytt år , nytt liv.
har fått dom goaste vännerna i sverige , helt klart! :) och världens bästa vän , olivia!

det här året har jag bestämt mig för att det ska bli mycket ändringar i mitt liv!  for the last time i will leave myself behind .. är så less på en del saker så jag vet nästan inte vad jag ska ta mig till. vissa jävligt störande människor som jag bara nästan vill döda eller nånting. det här året handlar om mig och mina vänner. och då menar jag vänner och inte de människor som man träffat typ en gång och tror att man är bästisar "ååhh heej gummaaaan" , aa tja vem är du typ.. under tiden jag har varit borta från umeå nu (vilket är ca 12 dagar) har jag faktiskt lärt mig en hel jävla del om livet,  och jag ger blanka fan i vad folk tycker  , antingen gillar dom mig eller inte. jag tänker fan inte på något sätt och vis ändra den jag är för att någon annan tycker det. jag ska leva mitt liv som jag vill , för man lever fan bara en gång. jag har mina mål och mina löften , thats it.

har det iallafall skitbra här borta i australien och jag vill stanna här. okej , jag vill ha mina vänner här , men det här stället är så jävla mycket bättre än umeå. det här blir nog mitt framtida hem om några år , eller london.
lever loppan!

Justin timberlake mer än så säger jag inte , han beskriver allt ja känner.


RSS 2.0