unicorn

oh what a night! blev ca 3 timmars sömn igår innan det var dags att dra mot stan en sväng med jenny. blev middag med anna och elin, sen lite bowling där jag ÄGDE :D sen tillbaka till jenny och fortsätta lana.
blev en himla massa olika spel och tårar och skratt. en ganska packad anna kom hit efter krogen och halvt däckade i jennys säng, och sedan fick vi finbesök av p-babe. smink, unicorns, dolphins och jävlas lite med anna, var väl typ vad vi gjorde, och galet kul har vi haft det.
nu sitter ja och jenny här, jävligt trötta och slitna, snart bär det av hemmåt för dusch och käk sen ut och partaja, wohoo!

skins

Godmorgon! här ligger jag och chillar i jennys soffa.. jenny jobbar, men är väl här igen om typ 2½ timme. är lite läskigt att vara här själv faktiskt, haha det låter en massa hela tiden. jaja,  bäst att sova lite nu kanske :D haha. har precis sett klart första säsongen av Skins, sjukt bra serie faktiskt.

the hunger games

kan.inte.sluta.läsa!!! såå gaaaalen bokserie det är! eller okej, har bara läst halva första boken, men jag är fast. omg säger jag bara, SÅ OTROLIGT JÄVLA BRA! jag är mer fast i den här boken än jag nånsin varit me nån annan bok. cant wait to 2013 då dom ska göra filmer av böckerna! :D

"

Efter att i princip hela världen har gått under, för undantag av Nordamerika bildades Panem, ett land bestående av 13 distrikt och Huvudstaden. Krig bröt ut mellan Huvudstaden och distrikten och alla distrikt blev besegrade, med undantag för distrikt 13 som blev utplånat. Livet i distrikten är hårt, särskilt eftersom huvudstaden varje år engagerar Hungerspelen för att rebellerna aldrig ska glömma hur stark huvudstadens makt är. I Hungerspelen skickas varje år 1 flicka och 1 pojke från varje distrikt, dvs. 24 "spelungdomar". De släpps in på en arena som kan vara vad som helst från en öken till ett vinterland. Spelets regler? Den som överlever får åka hem...

Katniss Everdeen är 16 år och lever i distrikt 12. Hennes far är död, så hon ägnar sin fritid åt tjuvjakt i skogen utanför distrikt 12 för att försörja sin lillasyster Prim och sin mor. När Prim blir uttagen till Hungerspelen måste Katniss anmäla sig frivillig för att skydda henne."

från wikipedia.

nä nu ska jag duscha sen läsa lite till, hihi :D


seek bromance

Jävlar vilken fin dag detta har varit. som avslutning blir det snart film och förhoppningsvis goda kladdkakemuffins som står i ugnen för tillfället.. tror jag failade lite, men håller tummarna!



Blir så glad av denna låt! Taggad på livet! Taggad på det NYA livet :D och extremt taggad på mina och olivias äventyr! iih :D

my weekend

Fredag; förfest hos mig och utgång!



Lördag; en riktigt fet dag med finaste olivia, från frukost till läggdags!


Söndag; SNOWBOAAARD med olivia! :D


En helt fantastisk helg har det varit! :) många fler sådana kommer det bli.
idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten, sett på film, spelat lite och ätit god mat. men nu blir det att lägga sig i sängen och börja läsa en ny bok, ska börja jobba igen imorgon. så nu blir det jobb till på torsdag, sen blir det troligtvis en till riktigt awesome helg ;)

bara så ni vet

Tredje Narnia filmen sög inte så mycket som alla säger! :) inte enligt mig. visst om man jämför med första filmen, för den är awesome. det finns 7 narnia böcker och första filmen är bok nummer 2, och den kändaste. hur många har läst resten av böckerna? :D jag tycker då att tredje filmen (bok nummer 5) var helt okej, och jag fällde några tårar också. haha, ja nu vet ni det :D
En annan film som är bra är Love and other drugs! inte så bra som jag förväntat mig, men jäääävligt fin är den. och Jake Gyllenhaal.... mmmhhmmmm vilken underbar man!
haha jaja!
nog om det. nu ska jag hänga tvätt, ta en dusch och sedan dra på bolaget tror jag.
hehehehhehe :D

sing me something new

Det blev en väldigt kort runda på stan med angie, vi drog oss till strömpilen istället. hittade äntligen ett par skooooor! och dom var inte svarta! hahaha helt galet vad jag inte shoppar något svart alls. 2000krs shopping i år och det enda svarta som åkt med hem är ett par jeans. men det är bra, behövs lite variation. fick med mig en bh, lite ansiktsmasker, nagellack och en parfym hem också. är nöjd! efter att angie sen handlat mat på maxi bar det av hemmåt, men jag hann bara sätta mig i soffan och börja äta på mina nudlar innan det var dags att fara igen. för då hade söta lilla anna tappat börsen nånstans på maxi, haha så det var bara att fara tillbaks :)
nu ska jag se på film och njuta av min fanta, hejs!

the road

Så nice det är att vakna upp, käka god frukost/lunch, kolla posten och hitta ett presentkort från en underbar farbror i sthlm! :) ska glida ner mot stan med angie och kika lite, heheh

hejdå stenbocken?

ASSÅ HALLÅÅÅ, vadå ändra stjärntecken? såg en länk på facebook, wtf.... :(
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5912226


Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 



FAN HELLER att ja tänker va skytt :( stenbock <3
kul för dom som är ormbärare, brand new wohooo

grenade



Nu: dra ner till stan och leta skooooooooor!

i just wanna dance

Hahah, första lediga veckan sen i november, och jag har redan lyckats vända totalt på dygnet. gick och la mig 5 imorse? bra jobbat :)
anyways, slappis dag, kikat på en massa resor och gjort en maassa planer för detta år.. men om jag känner mig rätt kommer inget av det att hända, haha men försöka går ju.
nu: slänga in fisken i ugnen! sen blir det yoga, varmt bad och lite mer planeringar.. hihih ;D
SÖTAA

walking to the beat

Vilken helg det har varit! i fredags firade jag födelsedag med några underbara brudar hemma hos mig följt av krogen, olles såklart. lika trevligt som alltid, om inte trevligare!
lördagen bjöd på lite kortspel hos olivia och sedan bowling med henne, johanna, anna, felicia, matte och johan, härligt gäng. jag sög totalt, men vann ju över matte hohohoh ;D
och söndagen bjöd på bio med olivia, såg The Tourist. fattar inte vad det är för puckon som säger att den filmen är dålig, den var ju grym! :D
och ja, nu är det måndag igen. känns konstigt att inte gå upp och jobba klockan 8 faktiskt, har som blivit van. var tänkt att jag och jenny skulle dra och träna, men jag är helt döööd.. fattar inte vad jag har gjort, helt stel och öm i hela kroppen. som att jag har träningsvärk? men frågan är av vad.. bowling? hahah..

friday

Så var det fredag! har precis kommit hem från stan, lyckades shoppa upp hela mitt 1000krs presentkort (vilket inte var så svårt iofs). och hör och häpna - JAG KÖPTE INGENTING SVART!!! inte ett endaste litet plagg. det är otroligt.. haha blev motsatsen, så nästan allt är vitt/beige :) nöjd är jag då iallafall. på skofronten blev det inte någon framgång dock, hittade inte ett enda par skor jag vill ha i hela stan typ... hjälp.
nu blir det dusch och sedan göra iordning allt för ikväll, hej!

the big 20

TACK alla fina för en helt underbar födelsedag! :) helt klart den bästa i mitt liv, än så länge.
har hunnit med väldigt mycket denna fantastiska dag också. klippt av en bra bit av mitt hår, sprungit på stan med jenny och shoppat och ätit lunch, varit förbi johanna en sväng, sprungit på systemet, fixat middag med tjejerna och pappa, druckit vin, ätit morotskaka och snackat skit, spelat en himla massa kinect, fått presenter och haft grymt jävla roligt! ikväll kommer jag sova galet gott :D och imorgon kära vänner får alla som vill komma och förfesta hemma hos mig innan krogen, bara så ni vet, hör av er! haha :D nu ska jag slå igång en riktigt bra film innan sängen, godnatt och tack och puss alla grymma människor!

the teenage life

finns så otroligt mycket bilder jag skulle vilja lägga upp här, men det tar alldeles för lång tid. ska göra ett album på facebook någon dag jag har tid istället!
iaf..
Nu är jag 20 år gammal, och det är helt galet. nu har jag lämnat tonåren bakom mig och börjat vandringen i vuxenlivet. nu kan man inte längre skylla grejer på att man är tonåring, eller inte är vuxen än.
så jag säger att detta är första dagen på mitt nya liv :) och denna första dag ska jag tillbringa med mina finaste vänner jenny, elin och olivia. ska också förbi min älskade johanna en stund, och sen blir det bolaget mihihiihih :D

FRIIIIIIIISK

Wohooo äntligen är man frisk :) var tvungen att jobba igår ändå för det var kris med folk på jobbet, men inte illa med extra pengar. sen blev det twilight-kväll och långa telefonsamtal.
denna dag har varit lugn, blivit lite kinect spelande med albin och nu har vi filmkväll mys :D

och så fortsätter det..

jävla sjukdomar.. varför kan man inte ha ett immunförsvar av stål typ? eller iaf något bra. man borde kunna ta en spruta och ba skjuta in lite bättre försvar i kroppen så man slipper bli sjuk. idag känns det extra jobbigt för jag har ett paket med kläder att hämta ut och jag måste köpa snus. vill. gå. ut. men nää de går ju inte.
bara att gilla läget! får mysa i soffan och se på film eller spela litegrann om ja orkar, och försöka få i mig någon form av mat :) håller tummarna för att jag och mina andra älskade vänner som är sjuka dom också, haha, är friska till nästa vecka!

kniven i strupen

Så känns det! som att jag har en kniv i strupen, eller väldigt många knivar i min stackars hals. konstigt nog var jag fullt frisk igår typ, bara lite smått förkyld. men vaknade klockan 6 imorse och då var det rena helvetet, grät för att det gjorde så ont och fick anstränga mig för att kunna andas.
nu har jag gjort allt jag vet typ för att tillfriskna snabbare, och det känns liiiite bättre, inte lika tjockt i halsen men fortfarande lite tungt att andas, och hostan gör inte riktigt lika ont. men det är väl så det brukar vara när man är sjukt, man mår sämst på natten/morgon och bättre på dagen.. :/ får väl se hur det här går.

2011

Nu är det nytt år, igen. fick fira in det nya året med världens bästa vänner och det kunde nästan inte blivit bättre. tack alla ni för en uuuuunderbar kväll!! :)
det här nya året kommer bli väldigt annorlunda än det som gått, och jag hoppas att alla ändringar blir till det bättre nu.

RSS 2.0