Vilken glädje

Blev många telefonsamtal igår, både engelska och svenska! så nu är det typ helt bestämt , i oktober smäller det! :) är taggad som fan!! annars har dagarna bara rullat på , var på sjukhuset igår och det gick jättebra :) var lite läskigt när läkaren började rita på mig och göra en massa skumma saker , sen tog nå jävla mikroskopkamera grejs och tog kort på dom födelsemärken hon tyckte behövde mer uppmärksamhet , det var 16 stycken. yey! men behövde inte göras nånting nu iaf , men ska fortsätta fara tillbaka några gånger per år och kolla hur de utvecklas osv. så det är ju bra att jag inte har cancer än iaf :D hahaha .. aja , nu ska ja plugga lite :) pusshejs

DERU

Jaa , nu har typ alla börjat skolan igen och jag är jävligt glad att ja slipper det.. ska jobba nu någon månad, sen om det går som det ska , så blire byebye sverige :D :D och nej, de blir inte australien den här gången, ska hålla mig inom europa iaf. men ja , vi får se hur det blir med den saken , förhoppningsvis blir de kanoooon :D men är hemligt tills dess.


Slappt sommarslut

Senaste dagarna har jag faktiskt bara tagit det riktigt lugnt (ovanligt?) och det har varit helt underbart. fått lite besök som uppskattades, och har även varit på trafikskolan litegrann. Sommaren är ju typ slut nu, och det känns verkligen. sjukt kallt det börjar bli utomhus! uschusch.. nu blir det mat! :D

Intolerable Cruelty

Blev en skön hemmakväll igår framför tvn med lite godis och en mysig hund som sällskap. riktigt härligt att ta de lugnt :) sen blev det ju som vanligt att sitta vid datorn , gick och la mig vid 4tiden nångång , men kunde inte sova så jag hedde igång en film som ja kunde somna till. men självklart så såg jag klart hela filmen och somnade inte förrän vid 7 på morgonen. så jag sov ju förståss bort hela den här regniga dagen, inget mig emot :D gick upp vid halv 5 och då var det ju dags för middag nästan. nu ska jag kolla på Intolerable Cruelty, den verkar riktigt bra! :) den är ju gjord av Coen bröderna, och dom gör alltid bra filmer! sen blir de troligen nån annan film, men har inte bestämt mig för vilken jag vill se än.

Hysteriskt

Blev ganska mycket bilåkande igår , fram och tillbaks överallt. Men det slutade iaf med en liten spelkväll hemma hos malin , och det var helt galet roligt. tårarna bara rann så mycket som man skrattade! så jag tackar för en otroligt härlig kväll och bra sällskap :) var faktiskt jättetrött när jag var påväg hem efter 1 nångång, men när jag väl var hemma blev jag tokigt pigg och somnade inte förrän kl 6 imorse. får se vad som händer denna lördag, blir troligtvis ännu en tv kväll för mig. så om nån vill göra mig sällskap så är det bara att höra av sig !

Hallon

Igår efter att jag latat mig hemma ett tag, kom amanda förbi och vi latade oss ännu mer. drog sen till ellenors lägenhet och skulle ta hand om katterna och sova där eftersom hon är utomlands. tog typ 1 timme för oss innan vi fick igång tvn (ja vi är tekniska) och vi lyckades även bränna popcornen. så vi tänkte rota igenom frysen och skafferiet lite , och hittade glassbåtar! sjukt gott. amanda hittade även en systemetpåse i frysen med nånting i , så hon kikade efter vad det var, och började tokskrika och slängde påsen på golvet. rädd som ja blev börja ju jag också skrika, och frågade sen vad det var i påsen. det var en fisk. en ful jävla fisk. haha fick typ ont i magen av allt skratt , sjukt roligt. sen kollade vi på lite gamla barnprogram vi hittade på en film, och sen sov vi som stockar. iallafall amanda. jag belv väckt av katterna hela tiden.
efter vi vaknat och latat oss lite till for vi hit till håkmark och amandas mamma tvingade med oss ut i skogen för att plocka hallon. vi tänkte strejka först, men följde med tillslut ändå även fast vi inte ville. men de va inte så farligt faktiskt, ganska mysigt om man bortser från myggen. fick ihop typ 8 liter :) och ja, efter det har vi latat oss ännu en kväll framför tvn och sett So you think you can dance och jag blev speachless efter en av danserna. den BÄSTA dans jag nånsin sett på de programmet. och överhuvudtaget typ.. går inte att förklara med ord. helt magiskt! check it out



Låten är Jason Mraz - If it kills me , och den är också helt underbar.. men nu ska jag försöka sova , upp tidigt imorrn!

Lugn helg

blev en ganska skön stund på stan igår med elin, träffade jenny också ett tag och njöt av iste och glass! smaskens! jag och elin åkte hem till mig efter 4 och satte oss på taket en stund och njöt av eftermiddagssolen innan vi började fixa iordning gomiddagen. jenny var tvungen att jobba över och johanna skulle bort, så dom kunde inte vara med, men jag och elin hade det så sjukt trevligt ändå :) efter 8 åkte hon iväg till ivan och jag spenderade ännu en kväll framför tvn och hade de mysigt. skulle egentligen jobba idag , men kände mig inte så kry när jag vaknade så jag ringde och sjukanmälde mig och la mig framför tvn ett tag. gick ut och njöt av lite mer sol en stund , men var bara ute 20 minuter typ, sen hade ja inte ork att röra mig. så ja, ännu en kväll framför tvn och jag är pigg som fan, och ska upp om typ 6½ timme.  har riskutbildning 8.30.. kommer vara jätteintressant att sitta där i 3 timmar och snacka om droger och alkohol i trafiken typ... nja. aja , ska väl läsa en bok eller nånting så kanske ja somnar snart!

Sista sommarkänslorna?

Igår blev det en superhärlig båttur ute i obbola , och så en massa bad. har ju knappt badat nånting i år så de va grymt skönt! och varmt var det i vattnet också. fick mig lite färg om kinderna också , så är extranöjd för det hahah . sen blev det en degarkväll hemma i soffan, var helt slut när jag kom hem. det tar på krafterna att va ute i solen och bada.
nu blire ner på stan och hämta cykeln och träffa elin, sen blir det grillning med tjejerna typ och myskväll. otroligt skönt med en nykter helg! spec när pappa inte är hemma också, han är ju påväg ner till göteborg för han ska se madonna med min farbror. dom har ståplatser tillomed, hahahh.. ser verkligen framför mig hur dom står där och typ hoppar och sjunger med. sjukt.

har inte haft så mycke sommarkänsla som nu, perfekt nu när sommaren typ är slut snart också. mahh , får hoppas att de håller sig ett tag iaf!

bilder

Sounds of sunshine

Lilla uppkörningen igår gick bara bra, förutom att anders tyckte jag var lite oförsiktig ibland, men vafan de får man väl va :D haha .. har iaf bokat teoriprov och uppkörning nu också, så får väl hoppas att den går bra när den väl är. men kommer inte berätta när! det lär ni märka. efter körningen så kom elin ner till stan och gjorde mig sällskap. blev tillomed lite solbränd i det fina vädret, så nu är ja minsann lite rosa i ansiktet. träffade emma också och gick omkring med henne ett tag, var riktigt kul med tanke på att vi knappt ses nuförtiden. måste ändras :)
sen blev det bara en lugn kväll framför tvn, lite tråkigt vissa stunder men var ändå skönt att koppla av.
återigen skiner solen idag, och jag ska troligen ut med elin nånstans och njuta av vädret och förhoppningsvis kanske bli lite mer rosa!
börjat äta mina green tea tabletter nu också, så vi får väl se om dom funkar nå bra. men kan ju säga att dom var sjukt jävla äckligt , var nära på att spy av smaken, usch och fy! men vill man vara fin får man lida pin antar jag.
 




Alltid äre nått

I fredags blev det fest hemma hos anneli och några ,  var hur trevligt som helst måste jag säga :) men var inte så roligt att komma hem helt genomblöt efter regnet. sen var resten av helgen bara lugn och skön typ.
på söndag kväll drog jag och amanda för att hjälpa eddy flytta, men vi satte oss bara på balkongen och hade lite picknick medans han och en annan kille bar massa grejer. men efter ett tag hjälpte vi också till lite och försökte lägga nå golvplattor på balkongen , vilket gick åt helvete kan man nog säga. "HOPPA SABINA!! HOPPA PÅ DEN!! JA DÖDAR DIG" så lät det ungefär med mitt och amandas teamwork, men de va ändå sjukt roligt hahah.. sen drog vi hem till håkmark och skulle försöka sova, men de gick inte så bra. blev en tidig morgon iallafall, för amanda skulle jobba och jag skulle till körskolan för att plugga lite. satt där nästan hela dagen, tiden bara rann iväg. helt galet!
blev en ännu tidigare morgon i tisdags, då väckarn ringde på 05.30. brukar knappt ha gått och lagt mig vid den tiden i vanliga fall, så jag hade ju inte fått speciellt mycke sömn. efter att ha tryckt i mig frukost bar det iväg till halkbanan :D var hur roligt som helst ju! vill göra om det typ.
tisdagkväll firade vi sara som skulle fylla 18 år, blev en mysig kväll och vid 12slaget så drog vi såklart till statoil så hon kunde få visa upp sitt fina leg, till den jättekonstiga men trevliga människan som jobbade där. jag och amanda köpte nån hamburgermeny typ där det ingick frukt, men efter att ha kollat på frukten så ville vi inte ha nån för dom såg sjukt äckliga ut. och precis när vi ska ut genom dörren hör vi "glöm inte frukten flickor!" vi ville ju inte va otrevliga eller nått , så vi gick ju och tog en banan var. dom var gråa. uäähh. efter att ha skjutsat hem alla for jag till håkmark igen, jag och amanda fixade iordning bäddsoffan sen kollade vi på dirty dancing. love it! den är lika bra varje gång man ser den :)
vaknade lite senare än tänkt, så vi stressade oss klara för att amanda skulle hinna till tandläkarn, sen gled vi omkring på stan ett tag. amanda storshoppade medans jag gick där med typ en 50öring i börsen. kändes ju bra. not. men jag fick iaf en mjukglass :D
for förbi sara på vägen hem för att hämta min väska och gratta henne lite till, sen käkade ja en snabbmiddag och for till ängarna och satte mig i solen och läste en bok. riktigt avkopplande! sen blev det stöcke med theres, malin, philippa, maja och ken för lite kvällsbad :) men jag och malin bangade och satt bara på bryggan istället. sen racade vi till teg där det blev fotboll. helvete va dålig kondis man fått alltså. bara sjukt! måste verkligen börja träna igen. eller sluta röka går väl också haha..

men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite till, måste vila ordentligt innan lilla uppkörningen imorgon! och så ska jag boka in teoriprovet och uppkörningen också , så snart jävlar har ja mitt efterlängtade körkort!

RSS 2.0