sometimes i get a good feeling

FREDAG! HELG! JAG ÄR HEMMA OCH STÄDAR....! haha men konstig nog tycker jag det är ganska roligt den här gången. tror det är för att vi storstädar för att mäklaren ska komma och ta bilder, så taggad på att flytta! :)
ska försöka montera ihop badkaret igen, men duktig som jag är borde det gå finfint..




båda tummarna upp!

brotherhood

ÄNTLIGEN!!!!! ÄÄNTLIGEN HAR JAG SKAFFAT ASSASSINS CREED BROTHERHOOD !!!!!!!!!!!!!!! (ett spel för er som ej fattat deeeeeee) ... som jag har suktat efter det.. men, nu har jag det, bättre sent än aldrig! så nu är det GAME ON :D hade tänkt ta mig igenom alla 3 spel nu innan det fjärde kommer i november, så om jag är lite off så vet ni varför ;)
annars, så har jag sprungit omkring på stan med Angie idag, äntligen skaffat mig ett skal till mobilen och lite nya örhängen. sen har vi drällt runt med jenny, micke och viktor och flyttat saker ur angies lägga. kollade mest bara på, men var lite duktig iaf, hehee.
nä, nu ska jag återgå till spelandet en stund, puss!

hej

såå är man hemma igen efter några dagar hos jennypenny! sjukt kul att ta hand om lilla ebba, även fast hon är ganska jobbig ibland, ville ta med henne hem ändå.
nu är iaf köket/hallen färdigmålat och nytt golv är lagt, ny frys/kyl inställt. bara köksluckor osv kvar nu och det kmr på fredag. blir sjukt nice :D slängt iväg en jävla massa grejer också, dags att börja packa ihop lite snart. ok, 2 månader kvar tills vi flyttar men ändå, lika bra att börja annars sparar jag väl allt till någon dag innan.
nu blire skräpmiddag med pappa och maria, sen ska jag vara lite duktig och plugga..... yey :)

boom boom

Heeelg! så skönt, och så lugnt jag ska ta det! hundvakt hos jenny hela helgen, så ska snart packa ihop datorn och fixa skjuts.. kanoners :D nää men, vi hörs!

you're my favorite movie



Stars spell out your name
Like in a science fiction drama
Romance roll in
Like a flower in the summer
You always keep me guessing
Forever my wonder
Hope you start undressing
All my dreams until the end of

You are a cinema I could watch you forever
Action-thriller, I could watch you forever
You are a cinema, a Hollywood treasure
Love you just the way you are




:)

scary monsters and nice sprites

känner mig lite modig. lite stolt. ganska jävla awesome! har börjat spela Amnesia, läskigaste jävla spelet jag någonsin sett... och jag lever :D har dock inte träffat på alla monster osv .. än.. vågar inte spela själv nu iaf, någon som är sugen på att göra mig sällskap kanske?
taggad? :D känner att angelina och jenny skulle vara bra sällskap , hahaha...

hallooo

varit dyngsjuk senaste dagarna, så inte blivit mkt gjort! men nu är jag på bättringsvägen, tror jag. bara den där jävla halsen kvar.....
har iaf blivit födelsedagsfirande i huset idag, lilla pappsen fyllde ju år så det bjöds på stor grillmiddag och en galen chokladtårta, mkt trevligt och gott, trots att jag inte kände så spec mkt smak. men kul vare! tror inte det kommer bli så farligt ändå att flytta ihop med marias familj, blir nog bara roligt :)
jaja, här är lite bilder, hoho!
heheeh

Umeå....

back in umeå! har haft bästa veckan på väldigt länge. gaalen resa, härliga nätter, mycket skratt, inga tårar... nja, sista var väl lögn men jaja! skriver mer senare när jag har någon ork i kroppen, slänger in lite fina bilder också då.  men kan säga såhär; <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 :)

stressen

Aaahhh vilken stress! har iaf packat det mesta... = halva väskan. fullt upp med tvätten just nu, och måste även hinna köpa hårfärg och ikväll måste det storstädas och möbleras om. lär ju sova gott inatt iallafall! :)
IMORGON KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R.I.P min blonda hårfärg... fuuuuccckkkk :(

good life

Hej mina vänner :) idag är det måndag. imorgon är det tisdag. på onsdag smäller det..... shit!
är nervous as hell, but in a good way! har bara så äckligt mycket att göra innan jag åker. skolgrejer, tvätta, packa, och så ska jag få ut alla möbler ur brorsans gamla rum för att fadern min ska börja renovera medans jag är borta. for everyone who haven't heard the news så ska vi flytta om några månader. :) blir nog bra, får två "småsystrar" också.. undra vem som kmr få va barnvakt? :p men iaf, så ska vi renovera halva huset innan, vi har 1 månad på oss, ba att tuta och köra.


nu ska jag göra mig en stor kopp kaffe så jag orkar med dagen, kanske får lite besök om en stund också!



back on track

September! ljuva september! varit fullt upp senaste dagarna, är glad att det är helg så jag kan vila liiite innan nya äventyr väntar nästa vecka :) nu ska jag äta räk/skagen-macka... MMMM :D

RSS 2.0