Dag 2

Vaknade jattetidigt imorse, solen lyste och det var vaaarmt. Sen blev det en promenad med mamma  , grymt skont och varmt ,blev tillomed solbrand hahahha. Sen drog vi pa ett cafe och at frukost , pannkakor med sirap , jordgubbar och glass +en stor kaffemilkshake! Satt valdigt fint.. sen drog vi till hurstville och shoppade lite , kande lyckan av att fa branna lite pengar ;) Sen blev det middag nere pa puben , sen var vi pa klubben ett tag, men jag drog hem for jagvar sa trott.. filmer och mys :) vantar pa att mamma och richard ska komma hem nu!

Pratat med olivia pa msn ett tag, fan ja saknar dig gumman. hahah , bigboobies!

skrev fel i forra inlagget , det ar 10 timmars tidsskillnad , inte 8!


Min resa

Min resa borjade kl halv 9 pa morgonen den 25 december , pappa korde mig till arlanda dar mitt plan till london skulle ga klockan 4 pa eftermiddagen. Allt gick fint och jag kom fram till london , men dar vart det knas och mitt plan skulle inte lyfta sa en tant sa bara at mig att ta min vaska och ga till Qantas service desk och fraga om mer information.. sa jag tog mina grejer och gick dit , och hamnade pa ett fett lyxigt hotell en bit fran flygplatsen dar jag skulle spendera natten. forst var jag forvirrade och hade typ panik , vadfan skulle jag gora osv. men lugnade ner mig och softade och njot som faan av lyxet. skulle upp 5 morgonen efter for att fara till flygplatsen , mitt plan skulle ga klockan 8 , men det vart forsenat sa jag fick vanta till halv 11. sa jag fick tillbringa 17 timmar i london och det var gaalet nice, vill tillbaks. sen bar det av mot bangkok , och sen vidare till sydney. fick sitta brevid nan acklig javla tysk kille som andades hogt...... men anyways , kom hit for ca 6 timmar sedan , sa hela min resa tog ungefar 2 dygn. aven fast jag var ensam sa hade jag riktigt trevligt , roliga sma pratstunder med engelska pojkar och sadar, hahahaha.
nar jag kom fram hit sa for vi direkt pa fest , nagra av grannarna har ska flytta sa det blev typ fetfest med massa manniskor fran kvarteret och det var jattetrevligt. sen sag jag en bit av John Tucker Must Die. och nu ska jag snart ga och lagga mig , for klockan ar 1 pa natten (8 timmar fore sverige)

mitt mobilnr har i australien ar +61417418079 , sa det ar bara att smsa , lovar att jag svarar :)


Julafton

Hela den här tiden hos farmor har varit helt underbar, har haft så himla roligt och jag trivs verkligen med min släkt. Tjejkvällar med farmor och faster , champagne och vin! Allt var toppen tills nu ikväll .. vart helt enkelt besviken på julafton i år , vissa vet varför. gråtfärdig och allt , nu taggar jag australien imorgon!
Hoppas alla har fått en riktigt bra jul , kommer saknaaaa er :)


Fuck it då

Jävla skit helvetes jävla ÅÅÅÅÅH jag hatar det här jag hatar allting, hela jävla fittsverige kan ta sig nånstans och ba dra åt helvettteeee......
blir så jävla less, fyfan låt mig leva mitt jävla eländiga liv , jag kanske vill ha de som jag har det vad fan äre för fe på deT?!?!?!? kan man ba låta mig vara eller ånting, jag längtar som fan bort från denna jävla SKITHÅLA!!!!!!
och jag kommer FAN inte längta tillbaka-.

1 vecka

Träffade victor en stund , sen blev de Olivia. Såg American pie Beta house :) den är fan kung.
Sen vart olivia lite emooo , för att jag åker om fyra dagar...
Känns ändå lite tungt , hinner inte med nånting sista helgen, för då ska jag fara..
julmiddag på fredag sen far vi till farmor där jag stanar med smågulligull kusinerna tills dagen efter julafton, och då far jag till australien.. men jag kommer nog ha det himla bra jag också ;)

imorrn blir det middag och fika med tjejerna i klassnen woho :)

Julmust och sånt

Degigaste dagen i mitt liv... less, på dåligt humör och typ allting. Legat i soffan hela kvällen och sett lite tv, läst lite harrypotter. Tur nog så var det lite bättre på dagen , drog till ersäng och såg julkul, sen stan med olicia och kolla dans.
Var 3 st som var med på dansen , självklart dom sämsta.. vi roade oss med egobilder i hörnet istället!
Olivia är min kossa , och jag hennes gris.

10 dagar......... sen lämnar jag sverige :O sjukt kort tid!

GRATTIS TILL OLIVIAS MAMMA FÖRRESTEN :D

Lucia

Vakade med vic inatt , hahaha så jävla roligt man kan ha. Spelade Shrek på xbox till klockan 3 typ , sen somnade vi ganska så snabbt.. galet trött man var idag, blev att sova efter skolan!

what's up med att det är 11 dagar till julafton? så jävla nice!
dock dryga grejer kvar, typ feta matteprovet imorgon och ARL prov på tisdag.... IG IG IG varning!
Fet tagg på att fira vic helgen före jul , de ska bli jävla massa party. måste ju passa på medans jag fortfarande är i sverige  he-he.

Såg House of wax med olivia och jesper , stängde av efter halva för vi ville inte se nå mer. Sett den förut , men ändå så sjukt jävla äclig film och jag blir lika rädd nu.

People

Blev en såndär slapp dag igen, hälsade på Olivia med lite lussebullar sen softade jag med pokern! Victoreaaaaaaaa kom över och vi shakade loss lite hehe , men dansen dög väl som fan ändå. Sen vart det desperate och lite fika , mer dator... apberget kan ju känna dissen nu , facebook 24/7 för mig typ!


Mm-m-mmm

3,5or + idol med vic i fredags och vi ba softade. Gick i regnet nerför typ hela ÖK till någon fest där vi hann vara i typ 10 minuter, sen fick alla dra så kom typ polisen.. vi var ganska less och blöta som fan, men fick som tur var skjuts tillslut! softade där till kl 3 typ.

spelade det där "buzz" spelet på ps2 igår, hahah det var fan jävligt roligt ändå (troligen bara för att ja ägde alla) , satt uppe till halc 6 och snackade med mina vänner i london, är taggad på att träffa dom!
och idag softade jag med min kära vän Olivia, såg Love Actually , SÅ JÄVLA UNDERBAR FILM kan typ se den hur många gånger som helst! Anyways , nu ska jag nog se ett Heroes avsnitt innan jag lägger mig , sen blire back to school!

16 dagar kvar till jag far, 35 tills jag är 17 år , woho!

influensa?

Tänk om jag har influensa, kul..

bakade pepparkakor med olivia igår , gick väl bra... två av tre plåtar blev brända + katthår i alla kakor. MUMS!!

har iaf klippt mig idag , typ nästan kortare än förra gången! eller det är mer uppklippt iallafall :) nästa vecka blir det typ att färga , svart & lila ? nja jag får väl se hur de blir. nånting skare va iaf. det är 19 dagar kvar till julafton också , jag måste börja köpa julklappar snart känner jag.. 20 dagar till sen BYEBYE SWEDEEEEN!!!!!!

saknar min victor :(

Baby loveeee

victorvictorvictorvictor, så underbar :)

vaknade typ vid 1 igår , drog till olivia och käkade makkizar (makaroner för er som inte vet), slöade i soffan och såg på mtv typ hela dagen, sen efter middagen drog vi till hennes mama för att poppa popcorn! slutade med ett rökfyllt kök som man inte kunde andas i , man började hosta och höll typ på dööööö. stank jävel också , så vi fick rädda katterna och allt som gick och vädra som fan, stängde in oss i vardagsrummet tillslut och såg parlamentet.

bussjäveln var typ mer än 15 minuter försenad imorse, skitroligt! sen när jag satt på vasaplan blir jag asrädd när nån kommer och bankar på rutan, men det var bara lilla emmy som duktigt nog hade ramlat med cykeln och typ brytit armen! så vi åkte tillsammans till skolan och letade våran klass som var helt spårlöst borta! satt hos skolsyster ett tag sen försvann emmy till citymottagningen för att kolla sin arm. var less och sur till en början men sen vart dagen mycket bättre. HÄPE lektionen var ju bara sjuk och jag skrattade så jag grät.

sen hem , sova i soffan, se gilmore girls + o.c + ally mcbeal! just käkat middag och nu ska jag tillbaks till olivia.

Makeup

Ni ska bara veta hur mycket jag älskar min bästa kompis! softat hela veckan typ , igår blev det dans och sen olivia. drog iväg till berghem, typ hade kul och sådär, hem och åt kex med ost , och sov länge! Sett några till avsnitt av heroes och typ tagit de lugnt.. käkat vindruvor så det står härliga till också , sjukt gott ändå.
Nu väntar jag bara på att farsan ska komma hem så att jag får äta middag snart! Sen blir det älsklingen ikväll, tare lugnt och se film.. om han hittar nån film att se :)

livet leker




image12



RSS 2.0