Rewind

Den här veckan har varit hemsk.. bara hemsk. Fått mina små happymoments (p.g.a en viss person) men dom har försvunnit ganska fort igen. Men tack iaf, för att du är så jävla underbar..
  Kvällen började på subway , och slutade på subway. Umedalen, stan, sandbacka, stan, mariedal. Skön kväll, med många roliga människor! Tack för skjutsen hem dull. Nu ligger jag och johanna och degar i sängen och ska sova, för hon ska jobba imorrn.. jobbigt värre! Sen blire att gymma och sen ser vi vars det bär av. Vi har ju våra misstankar iaf.
Är johanna däckad eller sover hon bara? Frågan är ju... vågar inte peta på henne.

Du är förfan.. åh jag vet inte! Vad är ditt problem egentligen, när jag säger att ja inte vill snacka så kan du inte acceptera det? Tydligen så jaa.. nee det funkar inte. Och jag kan verkligen inte lita på dig nu. Absolut inte. Men om du betyder mycket för mig? Jaa det gör du, verkligen.. men kan inte ha det som det är, och ser inte att det nånsin kan bli nått mer än det är. Förlåt.

............... :(
nobody said it was easy
no one ever said it would be so hard

Söndagmorgon, eftermiddagsångest

Helgen började med ett stort kaos, jag hade typ mord i tankarna där ett tag. Helt jävla mad. Blev donkan me brudar och danne ett tag, sen hem och sova med johanna. Bakis dagen efter, vi köpte pizza och lite grejer för kvällen och sen åt vi pizza igen.. gött gött! Lördagkväll blev bara deg, typ fara runt och kolla lite, sen deg igen. Min ledsna vän och jag satte oss och såg på film med popcorn, kakor och alkohol, bara deppigt.. men efter lite dricka så stog i helt plötsligt och sjöng och hoppade i sofforna och gud vet vad. Besök vid halv två, var lite sociala och bara hängde till typ halv 6 om jag inte kommer ihåg fel.. bakis imorse igen, lite frukost och sen hade johanna match. Efter matchen käkade vi mat.. jaa vad tror ni? pizza såklart! sen städa städa städa städa hela huset. Klar nu och allt ser fint ut.. lite ångest och sånt där, aldrig varit mer sliten i hela mitt liv tror jag, och jag vill lägga mig och sova i minst 2 dygn.
Sugen på cola som FAN , ååh ge mig.... ska fan fara till statoil eller nått.. MÅSTE HAAAAA!!!

Roligt med skola imorgon, blir spännande.. tycker synd om vic och hennes hår!

helgens låtar;
 Nickeback - Photograph
 Chemical Brothers - The salmon dance

image6

You don't have to like me anymore

Firade pappas födelsedag, gjorde världens godaste kladdkaka.. hellyeah i'm good! Haft en sjukt bra dag idag faktiskt, humöret har varit på topp HELA TIDEN.. vet inte varför, men som alltid så försvann me ganska snabbt. Nu på kvällen.. pga av en spec person (egentligen en till, men omedvetet).. har ingen ork alls, vill bara dö eller nånting.
OCH FAN va umeå är litet, har jag upptäckt idag.. fyfan så less jag blir. Oj så roligt, jävla rykten också. Whatever jag orkar inte med nånting just nu.. ska gå och dö.

Söndag

Så var helgen över, ännu en gång. Blev ju lite festande igår, hade ändå riktigt roligt. Sen har jag bara legat inne hela dagen , sett några filmer och tagit det så lugnt som man kan. Funderat en massa, och släppt några grejer och några personer, redo för att gå vidare! Känns skönt.. here i come!
Shia LaBeouf, oooj så såld jag är på honom.. haha det är bara sjukt! Han är ändå inte speciellt snygg, men det är någonting med han.. ah! Har ju mina favoritfilmer Disturbia och Transformers, där han har huvudrollerna. Massa kärlek till han alltså.
Tröttheten tar kål på mig, ska dra mig mot sängen så jag kommer upp imorgon. Orientering på morgon ju, eller? Skitroligt iaf.. Godnatt! (btw, you-know-who är fan världens sötaste.. oj)


image5
(L)(L)(L)(L)(L)(L)

Tonic

Come take a walk with me.
Jag vet inte vad jag ska skriva om den här (jävla) kvällen. Längesen jag var på sånt här dåligt humör, nej är inte depp eller ledsen. Missade bussen kl 9 så jag gick till haga och mötte Victoria, redan missat dom andra så vi åkte till ersmark bara för att fördriva tiden typ. Sen åkte vi till stan direkt, och därifrån till hedlunda. Stannade i kanske 10-15 minuter sen åkte vi tillbaka till stan. Sen åkte vi återigen till haga där vi sen stog ute i regnet och pratade med folk, och sen gick till mariedal. Och jag är BLÖT, som att jag duschat med kläderna på. Kallt är det också, och så sjukt less. Och sen gjorde ju David mig på ännu sämre humör, dra åt helvete. Jag som haft en sån jävla bra dag, den bästa på flera veckor. Och varit så taggad och jaa allt har varit great, sen blev kvällen cp. Ont i mina vader har jag också. Inte så konstigt efter mina danslektioner idag då.. först street, sen dancehall direkt efter. Tar på krafterna!
Men nu ska jag mysa ner mig, med duntäcket och massa kuddar och he på nån kärleksfilm. Fixa ordning en kopp varm choklad tror jag också, eller kanske te. Och sen ska jag bara drömma mig bort (haha ni vet).

Wooh jag ska få gå till nån spec kärring i skolan också. Känns faktiskt ganska skönt , tror jag behöver det. Ska få massa hjälp och grejer (nej inte med skolarbetet).

Lauryn Hill - Nothing even matters < tummen upp

Stone sour

Åååå vilken härlig dag, lalalalalalala..... Ted Gärdestad muntrar faktiskt upp en måste jag säga. En trevlig liten stund där i bilen med broder, vi sjöng fint. Chill att han har körkort nu faktiskt, bra taxi. Kör som en "riktig tonåring", som han säger. Tukta pappas bil lite sådär.. Dags för mig snart också , nästan.. bara typ 487 dagar kvar.

Varför, varför, varför ska jag bli påmind om det vart jag är går och vad jag än gör? Det är så jävla jobbigt att det är såhär.. "You only get 2 great loves in your life" enligt SATC, stämmer det så är jag ju körd på den fronten iaf. Kan ju alltid flytta och typ leva lycklig i alla mina dagar, men det går ju inte. Och när det väl kommer att gå, så är det nog försent. Ni vet nog vem ja snackar om (förlåt du). Typ 65 mil från min jävla kärlek. Jag dör. Och självklart har man inte råd att hälsa på så ofta. Kanske bara att glömma? Det kommer aldrig gå. 1 månad sen typ.. en sjukt lång månad.
Att ligga där ute på piren och kolla på solnedgången. Ligga där ännu längre och kolla på stjärnorna och bara mysa, och tillslut soluppgången. Det var det sjukaste och bästa jag någonsin varit med om, allt var bara så perfekt. Som en film eller något. Fast såklart med ett "fortsättning följer.." i slutet. För fortsättning blir det, det är ett löfte. Men när vet man aldrig. Aaah, jag vill inte gräva ner mig i det här. Vill egentligen bara släppa och gå vidare, men det är så jävla.. ååh!!!

Dont be scared, you'll never change what's been and gone
May your smile shine on
Dont be scared, your destiny may keep you warm
Cos all of the stars are fading away
Just try not to worry you'll see them some day
Take what you need and be on your way
And stop crying your heart out

Annars taggar jag helgen som tusan! Dans imorgon, middag med mormor, fest :)
Och förhoppningsvis går det bra på skolan också..

You're just as bad

Man kan sitta och fundera på livet hur länge som helst. Hur bra och dåligt allting är, och hur mycket det egentligen är som man inte förstår. Som inte jag förstår. Hur sjukt jävla dåligt jag tycker att mitt liv är, fast det egentligen är bra om man tänker på att det faktiskt finns dom som har det jävligt mycket värre. Men om man tänker på hur alla andra har det (ok, iaf dom jag känner) så klagar jag faktiskt på mitt eget. Vissa saker trivs jag med, men ganska mycket mer som jag bara vill.. jag vet inte, radera eller något. Vill inte försöka få folk att tycka synd om mig eller något sådant, alla känner nog såhär ibland antar jag? Men dom som vet vet vad jag menar.
Deppmusiken är på igen, som så många kvällar förr. Men bra är väl att jag kommer fram till många vettiga grejer, typ nya mål och annat shit. Hur jag vill leva mitt liv, och vad jag ska göra åt det. Och snart är det vinter.. okej, några månader, men det kommer gå snabbt. Lika snabbt som allt annat går nuförtiden. Men jag vill ha vinter. Jag vill ha snö, och jag vill lämna detta land. Några veckor hos mamma kommer sitta såååå bra. Sjukt så jag egentligen saknar henne.. Jag kan känna ibland att någon tagit en halva av det som förut var jag, för jag saknar min mamma. RMK - Det regnar i stockholm, den ger mig en konstig känsla. Men på något sätt trivs jag med den känslan. På tal om att sakna folk, och konstiga känslor.. Mina (fd?) bästa vänner som jag delat så fina år med. Som bara har försvunnit mer och mer, men sen hittat tillbaks lite då och då.. det känns tugnt utan er, även fast vi lever så olika liv. Ni är ändå mina älsklingar ju, genom vått och torrt. Hjälpt mig genom massvis med grejer. Men frågan är ju om det nånsin kommer förbli vårat lilla gäng.
Och du, förlåt för allting. Jag vet inte hur jag vill ha det, mina känslor drar mig som åt olika håll. Du är sjukt fin och allting sånt dära, men jag vet inte vad mitt problem är. Jag är nog inte så bra för dig ändå.

Jajaja, ganska drygt inlägg känner jag.. så ska sluta skriva nu och sätta mig och ta lite frisk luft som vi kallar det och fortsätta mina funderingar. Godnatt pussn

image4

Once again

Amatörerna var ju helt klart bästa laget då. Det var faktiskt helt okej ändå, man fick sig iallafall några goda skratt. Sen var resten av dagen bara slapp, vi softade och glänste med mobilerna. Träffade en tjej från frisörlinjen sen och snackade lite, kanske blir att permantenta mig, men vi får se hur det blir med den saken! Drog mig hemmåt, la en diss på David (haha förlåt) och sen vart det lite godis. Nu blir det glass och OTH!

                               the way that you stare, starts a fire in me


Jag dööööööööör......... :]

Lyckad

YES, jag har redan lyckats förstöra min mobil. Okej inte mycket men, en knapp har liksom gått av? Rätt wierd.
Bara efter 1 vecka och 5 dagar. image1

Bloggoskuld?

Jaa , nu var det gjort. Blivit av med bloggoskulden nu då. Måste informera dig Victoria, att det var inte så farligt, kändes riktigt bra! Tack för att du stöttade och pushade mig. Woooh.. Sitter med chillmusiken just nu , bara tar det lugnt och tänker igenom livet typ. Hur sjukt jobbig skolan redan är. Grattis till Victoria som just gjort klart uppgift 1 för övrigt ;)
Helgen var ganska go ändå. Fredagen spårade ju ur litegrann måste ja säga , men det slutade ändå ganska bra. Förutom lite stulna grejer och så, men too bad for me. Lördagen blev ju ganska mycket städande och skurande, men fick en chill kväll med Victoria, Leo och John iallafall.

Kommit fram till att jag verkligen vill lämna denna lilla kära goa stad nu. Vem vet vars det bär av HEHE. Dream on sabina, dream on.
Well , första inlägget i första bloggen nu då.. Enjoy livet osv , pussn!

Paolo Nutini - Rewind

RSS 2.0