Härlig helg

I fredags blev det en lugn kväll hemma, orkade inte göra nånting alls. Blev att gå upp tidigt igår för jag och morsan skulle till ikea och handla lite mer grejer till mitt rum, blev en bänk/bokhylla och två lådor, sen råkade vi köpa lite andra saker också hahah.. blev två t-shirts, en kofta, lite smink, en Escada box med hudkräm, parfym och duschkräm. Så jag är rätt så nöjd kan man säga :D hittade typ paradiset för skor också, helt gaalet mycket snygga skor .. jag gick typ och dreglade där, men hade inte tillräckligt me pengar för att köpa nånting. så det blir en annan dag, för jag ska fanimej ha skor därifrån! tänkte kanske ta med amanda dit också , hon skulle nog trivas ;) sen blev det middag på puben iaf, prövade en smak på baccardi breezer som jag aldrig sett förrut , grapefrukt! den var faktiskt himla god, och fin rosa färg :) sen köpte ja ett 4pack vodka cruisers med blåbärssmak, haha och dom var också jävligt goda.. men söta som fan, så de blir inte gott i längden.. och blå blev man om tungan vill ja lova :) sen blev det klubben istället, där vi kollade på rugby och sjöng och dansade.. haha asnice :) och idag va ja tvungen att gå upp astidigt för ja skulle inte till central och möta några i klassen för i ska göra ett grupparbete.. men eric var typ 1 timme sen, så vi fick ba sitta där och vänta. men vi fick lite jobb gjort tillslut iaf! nu sitter jag och väntar på att mamma ska städa klart så vi kan fara ut. det är 33,5 grader ute , men som tur är så blåser de lite.

Johanna

Saknar dig med gumman!
Vi hörs snart igen :) (L)

Bilden ja tyckte va lik ;d

Vi har ett liv

Jag och olivia har ett liv.. sitter och spelar massa småspel på internet, har gjort de i typ 5 timmar, hahah och har snackat på skype hela tiden också.. nu tog vi rökpaus , och snart ska ja sova.. men ska nog prata en stund till :)

You're not who i thought you were...

Tears falling down

Olivia jag saknar dig så jävla mycket!!!!! Min bästa vän, min syster, min andra halva.. allting är så mycket svårare när jag inte har dig! Jag kan inte ringa dig när jag vill.. för att prata , komma över vilken tid på dygnet som helst.. bara sitta där och förstå varandra utan att säga ett ord.. Jag har inte hört din röst på en månad nu. Jag har inte sett dig. Bara bilder och msn .. det gör så ont i hela mig, jag klarar mig fan inte utan dig!!!!! inte en enda dag går förbi utan att ja tänker på dig, och hur de skulle varit om du va här, hur kul vi skulle ha de.

Jag älskar dig


Hamish Blake

Min nya kärlek heter Hamish Blake. han är komiker .. typ 26 år gammal, hur jävla charmig som helst! hahah och han och Andy är så jävla roliga. Synd bara att ja aldrig i mitt liv kommer få han, kommer nog troligen inte se han irl nångång och ja, det är inte spec lätt att göra ett bra intryck på kändisar så dom kommer ihåg en osv... hahaha men drömma kan man!

Hamish & Andy (L)

Från tvprogrammet Are you smarter than a 5th grader? där dom ska gissa vilket
namn som inte är en teletubby .. hahha det är så braa åh ja älskar hamish (i blått) :D


Fishmarket

For in till central och träffade några i klassen kl11 , sen gick vi iväg för att ta tåget till the fishmarket. Var gigantiskt ställe med bara fisk och bläckfiskar och allt möjligt som finns i havet! Haha mina asiater till vänner åt såklart massa råa grejer medans jag käkade fish&chips. Damon var så söt och hade tagit med sig en flaska vin som vi delade på. efter typ 1½ timme började vi promenera in mot Darling Harbour där det var en koreansk festival typ, det var galna koreaner med knivar som slängde grönsaker och gud vet vad! Men det var jävligt roligt, och galet varmt , solen stekte sönder en. Sen for jag och hellen hem och lämnade killarna ensamma, för vi hade inte gjort läxan. har fortfarande inte gjort den, hahah. men det var en grymt härlig dag, bilder finns på bilddagboken! http://sabinaej.bilddagboken.se

gonatt!

Take me on a trip

Idag var det 33 grader varmt, hur skönt som helst! Gick upp klockan 8 för att shoppa litegrann, mamma ville komma ut innan all trafik, men sepåfan att hela sydney var uppe och sprang. Efter att ha köpt blommor osv på FlowerPower drog vi och kollade lite möbler, men hittade ingenting så vi tänkte att vi skulle fara till Cronulla och gå runt ett tag och kolla på stranden och snygga killar. Haha men vi visste inte riktigt vilken väg man skulle ta från där vi var, så vi följde efter en glassbil! som var rosa på köpet. men vi kom fram iaf, och hittade inte en parkering på jag vet inte huur länge. var helt smockat med folk överallt, och galet mycket snygga killar! både jag och mamma dreglade typ ... hahhaha. Efter det, när klockan var typ 2, så for vi hem och gjorde oss i ordning lite, duschade osv ba chillade.. sen blev det middag nere hos dave och bradley, steve var också där. var himla roligt, spelade wii med bradley som ägde mig i allting, men det var kul ändå. fast jag for hem tidigt för jag måste sova , ska upp tidigt imorgon, big day! ska till darling harbour med några i klassen och käka sushi osv , nog för att ja inte gillar de, men ja överlever nog. hahah! sen kanske det blir zoo också, vi får se.

haft ett jävligt trevligt samtal med vic nyss, grymt kul att prata me dig igen tjejen! hahah abba låtar och one-night-stands ... menmen, nu ska jag sova, hoppas alla får en trevlig kväll!

Bilder

Oh my

dagarna går fort känner jag.. helt galet! går bra i skolan iaf, haha det är grymt mycket roligare än vanliga skolan hemma, fast det är dock lite störande med alla asiater som snackar deras språk hela tiden. men man lär sig ju! blir typ lunch med några i klassen på söndag, så det blir jag och Damen och ett gäng som snackar kinesiska, blir nog intressant. höll på att börja grina i onsdags, det var pappas födelsedag, så jag skickade ett grattis sms till honom, och han svarade tack min lilla ängel .. jag fick verkligen kämpa för att inte grina. ni fattar varför, spec du olivia. har även hunnit färga håret också, sarah hjälpte mig med det, och nu är det mycket bättre färg. fick nå produkter med också, värsta spejsade dyra grejerna, vågar typ inte använda dom. och så har jag ju fått min rosa plattång (L) !! asfin :]

sommaren börjar komma nu iaf, det är riktigt varmt och skönt ute. klockan är 00.49 och det är 23 grader ute. suck on that , sverige! ska strax gå och sova, blir en massa shopping imorgon och sen bbq med oatleygänget, blir bra tror jag. kan bli jobbigt med tanke på att dom säger att de ska bli 32 grader... men vi ser väl ;)

Mer bilder här

LÖRDAG

KÄNN AVUNDSJUKAN ;)
Idag var det varmt som fan, men jag var duktig och for ut och sprang ändå! Man kunde knappt andas.. efter jag hade duschat och gjort mig iordning så for jag och mamma till Newtown och käkade gomiddag på en italiensk resturang. Delade på en flaska vin och hade det trevligt, sen gick vi till Enmore Theatre och hällde i oss nå öl och såg Pete Murray. Det var så ruuuggigt bra så det är inte sant. Sådär så att man får rysningar och nästan blir tårögd. Det var helt galet! Älskar verkligen hans musik. Efter det gick vi iväg för att leta en toalett och vi hamnade på en pub där brevid tågstationen. Mamma ställde sig i kö för att beställa nå drinkar till oss, och en italiensk kille kom fram till mig och började snacka. kommer inte ihåg vad han heter hahah men han var typ 27 tror jag. väldigt trevlig var han iaf! så vi stannade där ett tag och umgicks med folk, sen tog vi tåget till mortdale och gick därifrån till oatley. Haha helt galet vad den här kvällen har varit härlig, och amanda ringde också, blev hur glad som helst!!! Önskar ni tjejer hade varit här och delat det här med mig . Onykter och underbar kväll!




En Pete Murray låt för er som inte hört honom.


Snart kommer sommaren

 Skolan går bra, den nya klassen är sjukt rolig. Folk är himla pratglada här borta, mycket mer tillmötesgående än i sverige! Har även upptäckt att jag är den enda blonda människan på skolan. Är nog nästan den enda blåögda också.. ja om man inte räknar med lärarna då! Hahaha så man kan säga att jag får gaaaanska mycket uppmärksamhet. Alla blir helt till sig också när man säger att man är från sverige, dom blir helt ba "oooh reaalllyy!!??! sweedeen, woow!!!" och sen låter dom en aldrig vara ifred :P Haha.
 En annan jävligt random sak som hände idag var att två killar började snacka med mig på tåget. Satt typ 10 meter ifrån dom och lyssnade på musik, sen såg jag att dom kollade på mig och typ sa nånting, och de visade sig att dom frågade hur gammal jag var. jag hörde typ ingenting av vad dom sa så jag gick och satte mig med dom för att kolla vad dom ville. Dom var 16, en var helt dum i huvet hahah han visste inte att sverige låg i europa. Men dom var skitroliga iaf, fast den ena hoppade av bara en station efter, den andra skulle av på samma som mig, så vi satt där i 25 min och pratade, och det visade sig att han var från tyskland. haha random som fan! inte precis sånt man gör i sverige hursomhelst ba börja snacka med någon random man aldrig sett förr. men här gör folk det hela tiden, det är ashärligt :D
 Jag och morsan orkade inte laga mat sen när vi kom hem så vi beställde hem pizza från Domino's. Vi tog en med jalapenos och extra chili, för vi tänkte att pizzor brukar va ganska mesiga me chiligrejs.. men nej vi hade så fel. Både jag och mamma blev tårögda och typ började hosta och tappade känseln bara efter första tuggan. det gjorde liksom ont att andas, det brände så jävla mycket i halsen och läpparna kunde man lätt steka ägg på. seriöst jag har aldrig ätit nånting så starkt i hela mitt liv, det var helt sjukt! Så jag kände ingen smak av pizzan , men den va säkert god!

Red Wine

Var och åt middag hos Amanda & Mark idag med mamma, det var riktigt trevligt! Blev en massa cider och vin, och sen började dom snacka typ politik och sånt och då blev det inte så värst roligt för mig så jag satt typ för mig själv i soffan och pimplade vin. Haha, ascoolt att dom har likadan kökslampa som pappa har hemma i sverige! Haha jaja .. sen blev det bara hem och chilla, och nu ska jag snart gå och lägga mig. Börjar inte halv nio imorrn så jag kan soova! Annars hade jag varit tvungen att gå upp halv 7 , fyfan .. så nu går jag skolan 13.30-18.00 istället :) aschill faktiskt! och rast mellan halv fyra och fyra.

Hiphop Kharisma

Jag ska byta klass till level 6 istället för 4, det var lite för enkelt för mig kände jag.. det stog typ "been ever australia have before you in?" och så skulle man he orden så det blev rätt fråga , man ba OMFG VA SVÅÅÅRT .. men resten av klassen typ hmmmmm fattar inte. så det blir en annan klass för mig imorrn ;p
påvägen hem hittade jag en helt underbar affär som hette Hiphop Kharisma. ÅÅÅH alltså kläderna där, och det var feta rean också. Dom hade Sean John, Bape & Baby Milo, Baby Phat, Applebottom och typ aasmycket andra märken.. jag var typ i himmelriket!! Köpte iaf en Bape t-shirt och en Sean John hoodie för bara 44 dollar , vilket är typ lite mer än 200 kr. FETA FYNDET JU! Ska tillbaks dit någon annan dag och shoppa hihii :D :D


 

I'm yours

Idag var första dagen i skolan! Det var galet roligt måste jag erkänna. Jag trodde det skulle bli helt stört. Men jag har asskön klass och kanske det coolaste läraren som finns. Dom flesta av killarna är från typ Saudi Arabien och sånna länder och tjejerna är asiater. Så kommer jag där som blond svensk,hahahha men dom älskar mig. Tjejerna har då normala namn iaf, typ Andrea och Judy som jag snackade mest med. Men killarna heter typ Ibrahim, Ahmed, Nabeel, Muhammad och sånna där fina namn.. Haha men dom är roliga :) jag är yngst, sen är Judy 18 och Andrea 19, resten är 20nånting, och så är det en gubbe som är typ 50, som visade sig vara en asbra typ arkitekt eller läkare som måste lära sig engelska för att få jobb här. Så jag kommer nu gå skola 8.30 - 13.00 på dagarna, har rast mellan 10.30 och 11. As slappt :)

OLIVIA JAG MÅSTE PRATA MED DIG!!!!!!!!!! i need my girls right now.
mest du olivia, för du vet allting om detta från början.. GAAAH!!!!!!!! :]

Jason Mraz - I'm Yours


Bilder

NICEE

I fredags blev det klubben med hela gamla gänget som vanligt. Käkade gomiddag och sen spelade vi lite keno. haha, alla mammas kompisar försökte supa ner mig, så varje gång morsan gick iväg köpte dom sprit åt mig. Det var en sjukt härlig kväll kan jag lova alltså! Lördag blev en hemma dag , låg i soffan hela dagen och kvällen och kollade på tv, det var Heroes maraton, så gick inte och la mig förrän halv två typ. Och idag, söndag, sov jag såklart länge. Kom just hem för att ta på mig lite mer kläder, dom andra sitter på puben och väntar på mig och Bradley, min 13åriga granne som bor i lägenheten under som också gick hem och hämtade kläder. Hahah klockan är liksom 15.45 på en jävla söndag och jag är onykter. Har prövat en himla massa drinkar som finns, galet goda! Ska lägga in bilder sen så ni får se hihii.
Ni skulle verkligen älska det här stället tjejer, jag menar det!  Nu ska jag ta en cigg och sen gå tillbaka till the old pplz och dricka lite till.. sen blire väl middag! :) pusshejjjj

You may say i'm a dreamer

but i'm not the only one.


Shoppat lite till idag, blev ett par jeans och ett par korta typ mjukisbyxor. kostade sammanlagt 83 dollar = ca 450 kr. tyckte jag var bra :) ikväll är det trivia night igen på klubben, så vi ska ner dit om någon timme, väntar bara på att mamma ska komma hem från jobbet. kommer bli kul tror jag! ska även färga min utväxt, mitt hår har växt typ 1cm sen jag kom hit, det är helt sjukt :O 2 veckor liksom. anyways, det ser ut som att jag kommer börja skolan nästa vecka, är lite småtaggad, men kommer typ va nervös som fan eftersom ja ska hoppa in i en klass , waahh jag kommer dö.


Där ligger skolan jag kommer gå på, om det blir som tänkt.
Den höga gråa byggnaden och småbyggnader runtom.
Mamma jobbar där också, så det är ju bra iaf.

Black and gold


Fiction

Jag älskar detta land alltså, kan inte bli bättre. Eller jo, om mina vänner var här skulle det vara perfekt. Men australien slår sverige så jävla hårt, alla kategorier! Spec snygga killar ;) Senaste dagarna har jag mest varit nere på klubben och hängt, varit på bbq hos min "faster" och träffat kusinerna. Har varit jätteroligt , tror dom här månaderna kommer gå fort. Jag hoppas det iaf, för jag saknar verkligen er tjejer! Hinner inte vara inne så ofta nu, men ska försöka bättra mig. Om ni vill se bilder så tryck här.


RSS 2.0