Break your heart

Oj.. vilken kväll. hämtade amanda vid 7tiden, drog hem till mig och drack lite innan vi tog bussen bort till rödäng där det var fest hemma hos ida. en jävligt rolig kväll kan jag lova, och lite nya vänner också! ingen aning om vad som hände när jag och amanda kom hem riktigt, välte typ min dator och rev hela mitt rum hahah, låg nagellack och smycken och skit överallt när vi vakna. baksmällan var fan inte rolig, huvudvärken var helt galen, och så har man ju ingen jävla balans heller.. menmen, vi la oss framför tvn och bara degade med chips och läsk , slappt och bra!









btw, It's complicated var så sjuuuukt bra, hahahha , ni måste se den! hur rolig som helst :D

I’ll get some flowers for the day that you are buried

Helt galen skillnad det blev på mitt rum efter storstädningen.. har röjt undan alla gamla tidningar som legat under sängen och tillomed rensat skrivbordslådorna. jag dammsög tillochmed högtalarna, kanske blev lite för mkt städning hahaha.. men nu är det asfint, och de ser så sjukt mkt större ut. ashärligt! nu är bara frågan vars jag ska he alla mina skor, räknade till 22par.. får väl fixa nån låda under sängen där ja kan förvara dom. har precis rensat mitt "smyckeskrin" som fakiskt är en skokartong.. den var nästan överfull. jag som knappt använder smycken, förutom örhängen.. blev nästan chockad över att ja hade så mkt. men nu är de rensat också. :)
ska fortsätta tvätta lite mer kläder, sen blir de en snabbmiddag för ja måste skynda mig ner till stan, ska på bio kl.6 med ida och amanda, ska se It's Complicated. den verkar sjukt bra! sen blir det mer film hemma hos ida, kommer blir supernice.



Things ain't right

Vi skulle fira majas födelsedag typ, men det var nått konstigt krig som höll på, så vi hann inte fira henne, utan va tvugna att gömma oss i ett hus så vi inte dog.. och någon födde barn som vi skulle gömma så vi grävde ner ungen??? sen fortsatte kriget, och massa människor dog, men jag gömde mig bakom en soptunna och va täckt med lera så ingen såg mig, ingen dödade mig.. och så hittade jag en mobil så ja ringde alla ja kände men ingen svarade, och sen va kriget slut och ja levde men ingen annan. men ja va glad... JÄVLIGT RANDOM DRÖM!

aah... städningen går ju lite framåt iaf hahha.. ska dra till östra och sno amandas börs nu. hihi :)

Things ain't right

Vi skulle fira majas födelsedag typ, men det var nått konstigt krig som höll på, så vi hann inte fira henne, utan va tvugna att gömma oss i ett hus så vi inte dog.. och någon födde barn som vi skulle gömma så vi grävde ner ungen??? sen fortsatte kriget, och massa människor dog, men jag gömde mig bakom en soptunna och va täckt med lera så ingen såg mig, ingen dödade mig.. och så hittade jag en mobil så ja ringde alla ja kände men ingen svarade, och sen va kriget slut och ja levde men ingen annan. men ja va glad... JÄVLIGT RANDOM DRÖM!

aah... städningen går ju lite framåt iaf hahha.. ska dra till östra och sno amandas börs nu. hihi :)

Inside or outside, who gives a fuck

drog och handlade med pappa precis efter ja skrivit förra inlägget.. tog kanske 40 min att handla, och så köpte vi mat på frasses som vi tog me för att äta hemma. men nej, vi kom inte hem och fick äta förrän typ kvart i 7. självklart körde vi fast, som så många andra gjort idag. verkligen lyckat, hahaha.. men med lite hjälp från snälla människor kom vi till sluuut loss.. bajsa på de här vädret, ge oss sommar istället tack. orkar inte att de ska bli svinkallt sen igen typ. dawföjlwkaf tack gud för att de här är min sista vinter på väldigt länge sen! ska bli awesome.

spenderat kvällen med att kolla på Ghost Hunters International, tycker det är så sjukt bra och spännande. jag tror ju på spöken så... hehe. men nu ska ja lägga mig och läsa innan den stora städ-dagen imorgon. och så får ja se om jag orkar pallra mig ner på stan och fika med amanda och olivia. är ju amandas b-day imorgon, så vill ju gärna träffa henne :) jajjjaaa, nighty

Stormmmmmmmmmmmmmmmmmm

vilket jävla väder det är.. ah!



ganska NAJS

It will always be you and me

Åhhhh va jag hatar mig själv för att jag slutade dansa... hur dum är jag?? kanske finns nå bra danskurser i australien när ja flyttar dit, för det är för sent nu för att börja här ju. såg på So you think you can dance, och första dansen av Ashleigh och Jakob var helt sjuukt bra. se och njut!!!!!



ska nog mysa ner mig i sängen och försöka sova, stormar ju så jävulskt ute så ja kanske sitter uppe hela natten. är inte kul att sova i de här huset när de blåser, det låter verkligen som att hela övervåningen ska blåsa iväg, seriöst :S det är jättescary. man hör hur de knakar i väggarna och taket, och väntar sig att de ska ba flyga av.. iih!

Idiot

Skjutsade pappa vid halv 7 imorse för att han skulle iväg till Södertälje med jobbet. galet skönt att gå vara ensam hemma några dagar faktiskt. hade dock världens jävla mensvärk imorse, ville verkligen ta livet av mig. och självklart hade vi inga värktabletter hemma... great! så de va ju bara att bita ihop. som tur va somnade ja och när ja vaknade var de nästan helt borta. käkade lunch och gick på en liten prommis innan amanda kom hit. vi kollade på nån random (men awesome) film på tv innan middagen och sen vare dags att dra till Östra, för de va öppet hus där typ... dock stannade vi inte så länge, typ 45 min. hahah.. MEN.. tro fan att någon jävel har kört in i våran bil på parkeringen!?!??!?!??!?! och inte heller lämnat någon lapp, vilket man är skyldig till att göra. det var en ungefär 3dm lång buckla, lacken var borta och allt. vi visste inte va vi skulle göra, och vi visste inte om de va bilen brevid som hade gjort de, eller om de va nån som stått där innan. iofs hade bilen som stog där lite repor där den isf skulle ha tagit i... men ja, va ska man göra. så ringde pappa och frågade, han blev inte sur konstigt nog, utan sa att vi skulle ringa polisen och be dom avgöra, så då gjorde vi ju det. så nu ska ja till polisen imorgon med bilen så ska dom se va dom kan göra, tagit reg. nummer på den andra bilen och även tagit kort på reporna på den hahha.. så polisen får helt enkelt avgöra om de kan ha varit den bilen, känns dumt att anklaga dom utan att veta säkert, för ja tycker de borde va mer märken på den om de nu var den... men aja, vi ser väl hur det går. galet arg var jag, eller är!

vi for till ica och köpte lite popcorn och godis och sen har vi ba grävt ner oss i varsin soffa, och amanda ligger nu och sover framför tvn.. tror ja ska väcka henne nu eller bära henne till sängen om ja orkar hahah..

Fettshocken

Jag och amanda tog en skön morgonpromenad vid halv10 imorse och var ute i 45 minuter ungefär, sen blev det en ordentlig frukost innan vi tog bilen och drog iväg till strömpilen. vi bara vandrade omkring och kikade på olika saker, men for vidare till stan istället. hittade ingenting där heller, så vi for till inter sport , där amanda hittade ett par nya täckisar. ganska nice, bara 300 kr. fynddddd! blev någon timme framför tvn och vid halv 5 skjutsade jag henne till stan där hon skulle möta upp sin familj och fira sara.
själv har man nyss käkat middag och taggar typ för en kvällspromenad! wihoo, sen blir de bara myyys :)


"FETTSHOCKEN" hahah.... jag orkar inte.

Whatever is on

Steg upp 06.15 imorse för att skjutsa pappa till jobbet, sen blev de lite nytta gjort hemma också. i brist på annat att göra hälsade jag på Elin på midgård vid halv12 tiden och pratade lite, var riktigt härligt! sen for jag iväg och hämtade amanda på Östra när hon slutade och vi gled omkring på stan en stund , utan att hitta nånting som vanligt. for hem och fixa mat och allt för kvällen, sen tog vi på oss varma kläder och drog en timmes stavgång i kylan. trodde ja skulle tappa fingrarna i början, men de gick över efter ett tag.. ah, efter de har vi bara degat i soffan med naturgodis och grönsaker :) supermysigt. amanda har somnat i soffan nu, ska nog väcka henne för en nattcigg sen ska ja också sova

I can't tell you something that ain't real

Spenderat denna härliga dag med Olivia, och det har blivit gaaanska mkt planer! hoppas allt blir av, kommer bli så awesome isf. gahhh!! :D efter middagen drog jag iaf en 50minuters stavgångspromenad, som satt riktigt härligt. och så hade jag ju trevligt sällskap i telefonen, amanda gick lika länge fast borta i håkmark. tack gode gud för headset! jajjajajja, nu ska ja mysa ner mig och imorgon blir det typ en sväng med amanda på stan, och lite mer stavgång såklart! najzzzzzzé



Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Katchiiiing

Fick besök av min fina vän amanda vid halv 12 idag, och vi var kände oss sjukt lata och sugna på något onyttigt, så vi beställde varsitt skrovmål och bara degade i soffan framför tvn. och ja, där låg vi tills de va dags för middag, och då styrde vi upp korvstroganoff med ris och wokgrönsaker, vart fan sjukt nice. smälte maten lite sen drog vi ut på en långpromenad som slutade med att vi var på ica och köpte glass och lite godis. hittade ahlgrens bilar doppade i choklad, och så fanns det även sura. whats up med att båda vi har missat det? men ja, vi prövade och dom i chokla va väl helt ok, men dom sura var sjukt goda. sen kom hennes bror med bilen och vi körde hem och latade oss lite till.

har suttit och kollat in lite roliga hemsidor också, med sjukt roliga bilder. bl.a sånna här comics, i love them! haha



hahha humorn.. andra är ju lätt bäst. finns så sjukt mkt , aja, nu blire fika sen sova!

Who's afraid of the big bad wolf?

T-t-t-t-taaaaylor.... ja, jag är fan helt obsessed. taylor lautner aka jacob black, kan jag få dig?? har tyckt att han är bäst redan från första början, och snyggast också för den delen, men ju mer ja ser han ju galnare blir jag typ. hahah, det är sinnessjukt. rehab, tack.

hittat en massa kläder och annat krimskrams ja vill beställa hem, haha amanda blev sugen hon också så vi beställer nog tillsammans om någon månad när man sparat ihop lite pengar.



WILF... ohyes! haha :)
lite av det jag vill ha.. men vill som inte beställa hem för mkt, hur skulle det se ut om ja gick runt i sånna kläder varje dag? lite twitard :D hhaha.. nä nu ska jag nog ta en promenad eller något.

Bokmal?

alltså 20timmars streckläsning är inte normalt!? eller... hahah, någon har blivit en ordentlig jävla bokmal. gah, men det är ändå skönt, att ba leva i nån annan värld långt bort. ibland iaf, kanske får lugna mig litegrann med läsandet, ananrs kommer jag väl inte kunna skilja på fantasi och verklighet snart? haha!

jenny och amanda kom ganska tidigt i fredags och vi började göra oss i ordning med smink, kläder, naglar, allt. började fixa middagen vid typ halv5 då även johanna kom, och så blev det en härlig middag och sen lite spelandet. mestadels blev det ju pratmakarna (som vanligt hehe) men vi prövade även lite alfapet. var kul! vi gled neråt mot stan för att dra på olles, dom surade på oss så mycket på pipes. när vi väl va inne på pipes frågar bartendern om vi är 20 och säger att vi inte får vara där?? har aldrig hänt någon av oss förut att bartendern gör de, dom vill väl ba tjäna pengar?? de brukar ju va vakterna som är petnoga. aja, haha, vi hade så kul på olles så de gjorde inte speciellt mkt. jag amanda och jenny drog i oss nå öl och så hittade vi lite annat folk vi känner och hade sjuukt trevligt. vid 11 tiden (tror ja) smet jag och amanda iväg för att kolla när hennes broder spelade i Rockkarusellen, kanske roligaste någonsin att vi plankade in, på hamnis. hahaha , men det var grymt iaf. väl tillbaks på olles kom de ännu mer folk. har ett fint minne av att vi sjunger sjukt högt (pinsamt) till mamma mia också... hm, men när de var dags att åka fick vi skjuts hem av någon jenny kände :) så ja tackar för en awesome kväll!

sen det har amanda bott här och vi har bara tagit de lugnt, promenerat och slappat. tack för helgen!


bästa brudarna :)


jag och en lite dragen jenny ;) hahah


frida och helene! :D

19år

Tacktack för alla fina gratulationer i onsdags!! :) hade en superbra födelsedag. amanda kom hit och åt lunch med mig, sen gled vi ner på stan och fikade och kollade in lite shopping. drog iväg till obs sen för att inhandla allt för kvällen, blev tacos och sen en sjukt god tårta. fick såklart massa presenter också, och de va nog bästa födelsedagen jag haft nästan :D känns bra.
igår blev de lite städning och en massa tvättande , men efter middagen for jag och hämtade upp amanda och vi hade en myskväll framför tvn med lite godis och annat gott. hon for precis iväg till skolan och ja ska fortsätta min städning nu, måste bara samla lite krafter först. sen kommer tjejerna hit och vi ska käka middag innan vi drar ner på stan för att kika på Emils band, och efteråt blir det pipes eller olles, vi får se :)

Borrowed Angels

Inte mycket sömn inatt inte... efter lunch drog jag med bilen till midgård och plockade upp elin och johanna, skjutsade hem elin sen drog jag och johanna en sväng på stan. blev 300kr fattigare, fyndade en jättesöt t-shirt , örhängen, armband och mascara på åhlens, och johanna fyndade lite hon också. sen gled vi till henne och bara slappade, lagade gomiddag och glodde på tv. supernajzzzz :)

4 timmar kvar som 18åring.. va ska man göra?

Absolutely nothing

Sov till klockan 3 igår och hade bestämt mig för att stanna hemma hela kvällen och läsa, men vid 8(?) for jag och träffade jenny på teg och därifrån drog vi till djäkneböle... det spelades pingis och letades efter en jävla hund som sprang bort, så jag och jenny satt bara vid tvn och såg på A beautiful mind. den var faktiskt jävligt bra när man väl kommit in i den! men vid halv1 drog jag mig hemmåt igen och la mig och läste i min sköna säng.. fick höra av jenny att dom inte fick fast hunden förrän vid 2 tiden, så den var ju borta flera timmar. läste iaf till klockan 5 och vaknade för ungefär en halvtimme sen. ganska skönt :) blir nog bara en slapp kväll idag, ska dra förbi johanna och hämta nån bok, sen bara gräva ner mig.

Let's dance?

Jag och amanda bestämde oss för att dra en filmkväll hos mig, med massa gott och allt som hör till. dock blev det bara en film, Burn after reading, men det var jäkligt trevligt ändå. kollade på let's dance också, typ första gången i mitt liv jag sett det. vi vart ganska schockade över att gudrun hade så snygga ben??? det var typ läskigt, vad är hon, typ 50? ojoj. sen efter filmen kikade vi på Raw och skrattade gott åt magnus betner, sen slözappade vi ba genom alla möjliga program och nu har amanda åkt hem till håkis. så ja tror ja ska lägga mig o läsa en stund innan det är dags att va fyllechaffis :)

Sherlock Holmes!

I måndags blev det Sherlock Holmes med amanda och johanna, och jag kan inte beskriva hur bra ja tyckte om den filmen. genial! woho, såå kung. efteråt drog jag och amanda iväg till håkmark och kikade på lite sex and the city innan vi gick och la oss, och tisdagen bestod av slappande i soffan med mera sex and the city.
min förkylning är nääästan helt borta nu, vilket jag är jävligt glad för. iofs var det ganska skönt att ha en bra anledning till att stanna inne men, de finns säkert andra om ja funderar. den här kvällen vet ja inte riktigt va som hände?? hahah.. ja hamnade på pipes först (körde faktiskt, inge alkohol!) , sen blev det olearys, sen subway, ersboda, röbäck, teg, nattöppet och så blev det en film hos johanna.. vi såg The boat that rocked , hahah klockren film faktiskt. och ja, nu är ja hemma och tänkte sova , men såklart är ja hur pigg som helst. som de brukar bli :) var helt galet jobbigt att köra hem med 25minus ute.. ja satt och skakade så jävla mkt att ja knappt kunde köra. tur de inte va nå andra bilar ute iaf hahah.. men efter att ja hedde på full värme blev det lite bättre, och prefekt tajming att ja sluta skaka för ja mötte 2 polisbilar vid haga. jaja, ska väl lägga mig och läsa tills ja slocknar!


Var bara tvungen

såg den på johannas blogg, och har inget spec att göra så tänkte ja skulle skriva också... hahha ;D

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
hoppade av skolan? haha, bodde i holland, tatuering (på mig och ja tatuerade en annan woho) , piercing i näsan.. eh, ja massa saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
hm kanske i någon vecka. tror det var att börja träna, men de sket sig ju.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
jaa, eller f.d vän nu då
4. Dog någon som stod dig nära?
nej tack gud för de
5. Vilka länder besökte du?
australien och holland. om man räknar med flygplaster så kina, danmark och lettland ;D haha
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
träffa mamma mer!!! men de får ja ju :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
alla dagar i australien med min amanda!
8. Vad var din största framgång 2009?
körkort, jobb typ
9. Största misstaget?
en viss person
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
jaa både och.
11. Bästa köpet?
allt man köpt utomlands typ. haha
12. Vad spenderade du mest pengar på?
hmm, alkohol?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
vääldigt mkt :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
härmar johanna: "sexy bitch, tik tok, och andra partylåtar" lätt ;d
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
var mkt gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat, jobbat typ haha
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
festat, surat för onödiga saker
18. Hur tillbringade du julen?
med stora släkten hos farmor i Sollefteå <3
19. Blev du kär i år?
nepp
20. Favoritprogram på TV?
inte nån tv-människa typ som alltid måste se nått.. men eh, so you think you can dance!
21. Bästa boken du läste i år?
Tusen strålande solar.. eller va den hette :D
22. Största musikaliska upptäckten?
sam sparro!!!!!!!!!!!!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
hårförlägning, fast ja fick den ändå inte haha... :( bara presentkortet.
25. Något du önskade dig men inte fick?
samma som ovanstående ;P
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
blev väckt typ halv 7 på morgon av amanda, olivia, anna som kom med tårta! sötisar. sen upptäckte ja bilder på mig över hela skolan också, skitkul. annars umgicks jag med en spec. vän och sen blev de midda me mormor :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jaa :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
min egen stil?? :) tror inte ja har nån speciell.
29. Vad fick dig att må bra?
otrooligt mycke saket.. dom ja bryr mig om mest
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
sam sparro eller jacob black.. ;)
31. Vem saknade du?
många.. mest mamma tror jag
32. De bästa nya människorna du träffade?
träffade alltför många för att kunna svara på det.. men en av dom är lätt Johanna Larson!! :)


Confusing

Jag är sjuk... det är inge kul att vara sjuk... gahh! Har bara legat i soffan hela dagen och glott på tv, var faktiskt riktigt mkt bra som gick idag. vid 9 gick jag över gatan till Olivia och fortsatte tv-tittandet där, kände att ja behövde röra mig litegrann iaf. kom hem igen före 12 nångång , men nu kan jag inte sova för jag är så rastlös. min kropp vill bara ligga och dö typ, men när ja lägger mig ner så vill ja göra nånting annat än sova. så va ska man göra?? se film kanske.. hm..

Ännu ett år har passerat

Så var det 2010 då.. vad ska man säga? Gott nytt år! Igårkväll blev det middag, spel, lek, dans och mkt sång hemma hos eve på grubbe med världens härligaste gäng. Man kanske skulle tagit det lite lugnare med alkoholen, men det blev ju inte föör mkt iaf. har ingen aning som helst om när vi kom hem till amanda inatt, men sent var det. minnet sviker ju lite då och då ;D men vi gick ändå upp ganska tidigt imorse, typ kl 11 eller så och bara gick och la oss framför tvn. så vi har kikat lite på Sex and the city hela eftermiddagen och nu är jag hemma igen. ska bli skönt med en slapp kväll, och sen sova. tyvärr har jag inga bilder än men det kommer så småningom.

som sagt, nytt år.. men jag har ingen nyårs-känsla eller vad man ska säga. men jag är ändå taggad på det här året, för jag tror det kommer bli så galet underbart. :) 2009 var superbra för det mesta, och det är mycket man hunnit med.. kommer inte orka skriva en hel lista med vad ja gjort under året , men dom flesta vet ju ändå höjdpunkterna, så jag kommer lägga in lite bilder istället så får ni se själva :)

känns så konstigt att för ett år sedan bodde jag i australien, så längesen det verkar. men nu är det bara ca. 9 månader tills jag flyttar tillbaks dit, hoppas tiden kommer gå snabbt.. och btw, mitt nyårslöfte: SLUTA SNUSA!!!! är sjukt jobbigt, spec idag när man är lite bakis... gahh!








de där får räcka.... var så drygt att fixa haha :)

RSS 2.0