få har havet i sin blick

ojoj! nu är man nykter, kan jag lova.
i torsdags blev det en himla intressant dag, men möbelbyggande, skate och konstiga människor, men kvinnor som vi är så fixade jag och jenny allting! annars är livet superbt, ska ta och sova några timmar nu innan flickorna kommer hit, ska hinna städa också. om ni ville veta. sådärja.
installerat värsta camgrejen på datorn, i love it, hahahah.... ni får se sen. PÖSS nu ska jag  lyssna på lisa ekdahl - bortom det blå.

if i could write you a song and make you fall in love i would already have you up under my arm

vet inte riktigt vad jag ska säga om lördagens händelser, bara att det var en ganska så awesome kväll.
slutade iaf med att vi promenerade till mig där på morgonkvisten och käkade kött och sov .. gytt!


Well, nu kan man ju säga att det är vår på riktigt. nästan sommar! underbart nanting!
ska käka lite mat , sen blire träning , wiho!

han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

Godmorgon! Känner mig fortfarande bakis sen utgången i torsdags..... helt galet. det har börjat bli alldeles för många fylleäventyr på senaste tiden, men man lever bara en gång som sagt :)

idag blir det grillning med fina vänner i det fina vädret :) ska snart städa så att det ser hyffsat ok ut här iaf, men nu ska jag ladda batterierna en stund först. kopplat in pappas stora högtalare till datorn så just nu är det ljuuv musik i hela huset. tur jag inte har sura grannar :D

hejsan hoppsan!

jaa, vilka dagar det har varit nu.. så mkt som förändrats, både till det bättre och till det sämre. just nu sitter jag iaf hemma hos angie som är på jobbet, varit här sen i tisdags, men ska ta och börja röra mig hemmåt snart.
i tisdags blev det iaf grillning med angie och albin, och sedan några härliga timmar i bastun! var flera år sedan jag bastade sist, hade glömt hur underbart det är! ska göras om OFTA! :)
näe, man kanske ska ta och ta bort den här bloggen snart. vad ska jag ha kvar den för egentligen? :)
kanske blir att göra en helt ny istället. ah.. funderingar funderingar.
börjar även bli galet stressad inför sommaren. sååå mkt planer, och såååå mkt som behöver göras innan. prio 1 är ju iaf att slå till dom dumma läkarjävlarna och få allt fixat på den fronten.
well, hejdå.
såhär söt är jag idag, hihihihi

broken strings

Åh vilken helg detta har varit.. så roligt, så slitet, så awesome :)
i fredags blev det förfest hos angie, förbi anders en sväng, och sedan utgång. jag och elin hamnade på efterfest till 9-10 på morgonen då jag fick för mig att gå barfota hem. bra idé. elin kom en stund senare hem till mig, vi käkade lite mat och parkerade oss framför tvn. jag sov en timme , sen var det upp och hoppa igen. albin kom, vi började dricka och vänta på alla andra som skulle komma. blev grillning och förfest hemma hos mig, sedan utgång igen. hamnade återigen någon annanstans, fick lite sömn igen. blev sen en härlig bakispromenad med sara hem till mig, och sen dess har jag varit helt dööd. somnade vid 9 igårkväll och gick upp halv 12 idag.
fortfarande sjukt trött och fortfarande sjuk (kanske inte så konstigt men) , nu ska jag göra mig iordning och pallra mig ner på stan.
slänger in massa bilder senare!

i may be bad but i'm perfectly good at it

Åh så skönt det är med träningsvärk. förstår dock inte hur jag kunnat få det i armarna, men det är väl nice ändå i guess! nyss tagit mig en promenad till bolaget och inhandlat kvällens drycker, tog även en sväng förbi en frisör och köpte silverschampoo. får se om det blir någon skillnad!

nu ska jag storstäda och tagga kvällen, får ju träffa min albin som jag saknat såå :)

do you know i love you so

min dumma förkylning blir bara värre, men vad gör väl det. ingen tid för att bara sitta inne när det är sånt här väder! satte mig ute på altanen för en stund sen för att njuta av solen , men gav upp efter 5 minuter för det var så äckligt varmt. och tanken att ta av mig kläder och bli ännu mer förkyld var inte så lockande. men, självklart så är jag ändå rosa. efter 5 min i solen. mmh stackars min hud, hur ska den överleva turkiet i 2 veckor?
jaja, om det blir fuckat så skyller jag på läkarna. höhö


nu ska jag fortsätta njuta av ljuv musik och samla krafter för en långpromenad!
och i helgen kommer min baby heeem!!!!!!!!!!! LÄNGTAAAR :D


it's finally here

våren, glädjen, den stora vändningen. aah detta har då varit den bästa dagen på mkt länge. trots otroligt lite sömn så har det varit underbart. drog ner på stan vid kl 1 för ett möte om framtiden, sen strosade jag omkring med angie, fikade, fick sällskap av mari, hittade nya glasögon och NJÖÖÖT av värmen och solen.
är sjukt sugen på att dra på mig löpardojjorna och springa, men är fortfarande krasslig så det är inte världens bästa idé. men kanske en skön promenad :)


(låten börjar vid 1:00)





new divine

spontan utgång onsdag;
det var galet galet galet roligt. men ingen vet vad som hände. eller?
nu är jag iaf jävla sjuk och sitter och tycker synd om mig själv som inte får njuta av vårvädret... haha. GRILLAT IKV IAF!!!!!!!

hoj

Jaa, helgen blev ju på något vis ändå jävligt awesome måste jag säga. fredag; utgång. lördag; utgång. söndag; GRILLNING!! och ännu mer awesome; PAUL!
ikväll blev det lite äventyr med jenny, la på oss några kg på frasses med mat för över 200kr, gled runt och rockade, handlade blöjor, och ja.. roliga grejer.
men nu ska jag återgå till att bleka sönder håret, resultat KANSKE visas senare, om jag har något hår att visa.

d

KUL ATT HELA JÄVLA KVÄLLEN ÄR FÖRSTÖRD
OCH HELGEN OCKSÅ FÖR DEN DELEN.

RSS 2.0