tuff tuff tåg

Färdigpackad (hoppas jag inte glömt nått) , snart kommer skjutsen, snart sitter vi på tååågeet, SNART FÅR JAG TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA!






freaky

Drog på bio igår med Jenny, albin och lillanna, såg Paranormal Activity 3. helt klart den bästa av dom, men ändå inte jättebra.. om man ska se den så ska man se på bio iaf! skrattade väl nästan halva filmen åt folks reaktioner, men man hoppade till själv nån gång också.
Idag äre packning som gäller! för ikvääääälllllllll äntligen bär det iväg till örebro. kmr bli awesome :)
såå vi höres väl ,hehe.

Halloween

En betydligt lugnare halloween än förra året, men minst lika rolig! :) blev en härlig förfest hemma hos Emmy innan vi promenerade ner till Corona, men med den feeta jävla kön som var så kände vi mer för att dra på olles. så jag, albin och ida liftade ner till stan, hahah, jävligt roligt. men väl på olles hade jag ändå inte speciellt roligt så jag tog bussen hem 20 över 12, lagade lite mat och slog igång en film. så idag är man pigg och glad, ska börja med packningen osv, kanske ta en promenad eller våldgästa någon!


JAA OLIVIAAA DU SKA FÅ SE HÅRET SNART :D :D :D

dreaming, just dreaming

Update ang. håret; har sett det i dagsljus.. inspekterat. upptäckt 5 olika färger. awesome! man brukar ju vilja att håret skiftar litegrann... får hoppas att det blir jämnare färg efter några duschar, och att det blir lite mindre risigt efter 1kg hårinpackning.
Annars då, fredag och helg och halloween. glidit runt med jenny litegrann idag, åkt en sväng till mormor med papa&bro och sen vidare för en riktig jönsson-middag. kom på att jag faktiskt saknar min broder som satan, tur han bor nära :) traskade även in på systemet och min snälla broder bjussa på lite bärs.  han plockade på sig en salig blandning av öl ja typ aldrig sett, men lovade att dom var goda. spännande!
nu ska jag göra en kopp te, fick en påse av jenny som verkar nice, sen ska jag fortsätta min mysiga lilla filmkväll.

den här videon gör mig så lycklig :D
längtar längtar längtar längtar sönder till tisdag <3

humör

jahapp, r.i.p blonda håret.. jävla skit.
ser bara förjävligt ut just nu. jag menar det, förjävligt. den som säger annat kan inte förvänta sig ett tack iaf. blablabla.
har iaf haft en myyysig kväll me jennypenny, lite vin, julmusik och massa tända ljus. och en rolig biltur. haha!
nä orkar inte skriva, byebye hare bra HEJJEHJEHJEE

the only one for me

I guess you already know hur det blev för mig i fredags, inga kommentarer.. och sen att man är bakis i två dagar, ja vad ska man säga om den saken? bara blivit slappande, filmtittande och en himla massa onyttigt.
ny vecka. sista veckan. sen, äntligen, bär det av söderut till världens bästa :) otroligt mycket som måste fixas innan, jävla massa pappersgrejs, rensning, tvätt, möten, fixa halloweenskit, försöka få till hårfärgen på något vis, blablablablablaaaaaaaaaa......... ja, så vet ni det iaf. hejsvejs!

tjolahoppsansa

Yoyo, im home! spenderat några dagar hos jennypenny. bakat, sett film, sovit, spelat monopol, glidit, gjort pizza, haft det allmänt bra.
hoppas också att angelina läser detta så att hon vet att hon ska hit någon dag snart och hjälpa mig med garderoben. BA SÅRU VET!
nu blire film :D PÖSS

framtiden

ser ljus ut :) tänkte bara berätta det!
haft en härlig helg med fina vänner, god mat och underbara minnen. nu börjar en ny vecka och snart bär det iväg.
puss!

hehehehe

Blev inte såå lugn helg ändå. blev lite partaj hemma hos Magnus i fredags med mkt fina och goa människor följt at utgång, för mycket fyllekäk och roligaste bussresan i mitt liv typ, fantastisk kväll. hyffsat bakis igår så det fick bli en filmkväll med albin, vovvarna och även kvicken en stund :) mysigt.
Och nu är det söndag... regnigt och jävligt. men lika glad är jag för det! ligger fortfarande i sängen, inte någon ork att kliva upp. finns ju ändå ingenting vettigt att göra.

YooOooOOOOo

KOLLA OLIVIA , JAG SKRIVER :D :D :D :D sämst på att uppdatera... glömmer bort det, haha! inte så händelserik vecka iaf.. städat som ett jävla as, spelat aalldeles för mycket tvspel, hälsat på angie på sjukan, och sen jaa.. allt det vanliga! :)
denna helg blir lugn, ska försöka börja rensa ut sånt som jag inte vill ha kvar. var inte så längesen jag hade garderobsrensning, men det är fan dags igen. slängde inte tillräckligt förra gången ;D nu ska även lite skor bort. och så ska jag sälja min keyboard. och mitt kinect. bort bort bort!
och på söndag ska jag äntligen få snacka med fina olivia igen, sååå mkt jag saknar min underbara vän, och så mkt jag behöver henne! är så avis att hon ska till cronulla idag...
jag @ Cronulla beach typ 2007? oh how i miss it :)

you & me

Oj, vilken galen kväll det blev igår! tack alla brudar, det var riktigt grymt och jag hade så himla roligt :) blev en massa lekar hemma hos jenny, lite pizza, massa dans och sång. och full var man. som. fan. :D vi drog såklart ut på vårat älskade olles, inte riktigt koll på vad som hände där, blev iaf fyllekäk i parkeringshuset med Maria och lite annat trevligt folk efteråt.
kom hem vid 20 i 3 och möttes av KAOS. riktigt jävla kaos. min fader hade dragit ut mitt skrivbord ur mitt rum, slängt alla mina grejer på golvet/sängen, slängt in en jävla massa andra saker som inte ens är mina. det var som en jävla hinderbana! förbannad var jag. men blev snabbt på bättre humör, pratade med älsklingen och sen helt plötsligt var klockan typ 7 på morgon.
nu ska jag fortsätta städa litegrann, går inte snabbt med tanke på hur jag mår idag, haha..

lets go

Glider iväg till jennypenny för en heldag/natt med b-rudarna, lite lekar och en jävla massa alkohol. see you on the other side!


RSS 2.0