keep shining on

imorgon får vi börja flytta in i nya huset. jag har packat en låda. = full fart ikväll!
ingen tid för detta :D

madness

Blev ett annat spel idag, Alice: Madness Returns. tog ett tag för mig att få det att funka, men tillslut så! riktigt nice faktiskt :D

:D dags att röra sig mot sängen snart så jag orkar kliva upp i tid imorgon!

my soul got happy and stayed all day

Blev en film/spelkväll istället för min del! Call of duty - Modern warfare 3 , looooove it!
väldigt svårt att slita sig ifrån, men tillslut fick jag tvinga mig själv att avsluta så att jag får någon sömn inatt. imorgon är det söndag, vilket känns riktigt härligt måste jag säga! snart måndag, ny vecka, mktmkt som händer då :D håller tummarna för det bästa! så kanske ni får reda på en "liten" hemlighet som endast 2 andra personer i denna värld (förutom jag då) vet något om än så länge ;)

together

Lugn fredag! :) film och serier och snart lite läsning. hade tänkt sova tidigt egentligen eftersom det blir hard work här hemma imorgon, men självklart har man ju vänt lite på dygnet. bara 5 dagar kvar tills vi får börja flytta in i nya huset nu, känns awesome.
förutom packning imorgon så ska jag en sväng förbi min gamla goda vän maja som jag kännt sen jag var 8-9 år, för att fira hennes 20årsdag! kommer bli grymt :)
jaja, godnatt på er nu.


:)

livet är alldeles för kort

Ojojoj, så mycket funderingar och planer som snurrar i mitt huvud. och frågor. ska jag? ska jag inte? vad har jag att förlora? man lever bara en gång. men vi får se hur det blir helt enkelt, måste få lite mer info och diskutera lite mer.
annars då, HELG IMORGON! wohoo.. eller , nja.

Septimus Heap

Dags att börja på bok nummer 4, Queste! Here we go :D

if you want it you can get it

sååå var packningen igång... glömt bort hur jävla jobbigt det är att flytta. har så otroligt mycket grejer. änsålänge har jag packat ner hälften av mina böcker, och bara det är en flyttlåda.. usch.
är egentligen alldeles för trött och lat idag för att göra nånting, men måste man så måste man. NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD ATT HJÄLPA TILL?!??!

Umeå

Hemma i Umeå igen! känns riktigt jävla dåligt måste jag säga. förjävligt. sjukt jobbigt att säga hejdå. men snart får jag träffa min älskling igen :)
är galet trött och sliten just nu, och bara allmänt deppig. fått alldeles för lite sömn inatt, så det blir nog en luugn kväll med filmtittande för min del, kanske en sväng till angie också. måste vara utvilad imorgon så jag kan ta tag i livet. måste börja packa allting inför flytten, bara 9 dagar kvar och har en hel övervåning att packa ihop. sen är det en jävla massa ärenden och pappersgrejs jag måste hinna fixa också, kommer bli några hektiska dagar!
nu blir det kycklingburgare iaf, hej!

:)


fiina kärleksparet!

2 dagar kvar , känns inte roligt alls :(

worth fighting for

HEJ MINA VÄNNER! får lagomt mkt klagomål på att jag dissar umeå, men jag kommer hem om en vecka!
hoppas verkligen det är liite snö iaf när jag kmr hem, det är dags nu. måste ju få kasta lite snöbollar på jenny och angie, dom förtjänar det :)
HERRÅ :D

Örebro

hey friends! inte riktigt tid för bloggning här nere, men kan ju säga hej iaf, höhö.
har det jävligt bra , vet fortfarande inte när jag ska hem, men måste nog bli snart. alldeles för mkt som väntar där hemma! älsklingen har skaffat en liten kattunge också, väääärldens sötaste lilla grej som jag vill ta med hem i resväskan.





nää dags att göra sig lite fin inför kvällen kanske, hejs!

RSS 2.0