Real bad news

Vårdcentralen imorse, nervöst var det att sitta där i väntrummet .. var nära på att typ springa därifrån i sista minuten. men de gick iaf ganska snabbt, typ en halvtimme. skrevs ner en massa saker och nu är det bara att vänta på en kallelse till en läkare.. borde inte oroa mig egentligen, men jag gör det ändå. det gör man alltid, föreställer sig de värsta hela tiden. inte så lätt att få en sån här grej ur huvudet heller.
och så det andra som bara elin vet, oroar man sig över också. men det är ju 1000ggr mindre problem än de första..
jag orkar itne vara depp.. har varit så glad på sista tiden och så nu det här? finns inget annat att göra än att vänta bara ..

dagens låt :

Men jävla ..

Jahapp, då förlorade sverige hockeyn också...
men stefan liv kommer alltid va bäst i mina ögon (L)
och vafan hände med straffarna, BERGLUND WTF!? var helt lam hela matchen och så får han lägga avgörande, vafan va de för skit .. gahh, aja bättre lycka nästa gång.

STEFAN LIV (L) (L) (L) (L)


Woho

I fredags blev det stan med brudsen ett tag, sen middag och filmkväll med tommy. såg tre skräckisar, inte för att dom va så läskiga men, bara en utav dom. sjukt bra! lördag blev slapp, for ner till stan och träffade elin och sara , sprang runt som nå småtjejer efter skelleftekillar som vi blev homies med, och på kvällen blev det partey. lite för mkt dricka och konstiga händelser, men det var sjukt kul.
som vanligt har ja knappt nån tid att skriva, och orkar inte skriva så detaljerat nu heller. men ni får va nöjda med det här! ska kila iväg till anna nu iaf en stund och slappa litegrann.

btw grattis jenny som klarade halkbanan och grattis mer till amanda som klarade teoriprovet ;)
och tack btw du för du är så jävla snäll! saknar dig

All i can say

is LOL.
welcome to the real life

Onsdag

Gahh dålig uppdatering nu  men, har ba inte haft tid helt enkelt.
sista dagarna på lovet spenderades med med anna eller tommy, även elin och jenny  :)  var på fest i fredags och firade lofa, var sjukt roligt även fast kvällen slutade i tårar för mig. lördag blev lugn, drog till anna och fortsatte vårat O.C. maraton. träffade olivia en snabbis på söndagen och pratade om allt möjligt. var trevligt!
för övrigt har jag börjat praktisera på hotell björken, som städerska! är faktiskt sjukt roligt, as sköna människor.
har inte tid att skriva nå mer nu, gör de senare!

Baby goodbye

Blev en mysnatt med anna, glodde på O.C säsong 3, men anna somnade efter ett tag så jag låg och kollade själv. blev helt fast i det och gick och la mig vid halv4 typ. sen var anna så snäll och lät mig sova på morgonen, och när ja hade gått upp lagade hon lunch åt oss och sen bara degade vi en stund. har precis lagat och ätit pannkakor som blev supergoda, jag är kung på att göra pannkakor. försökte även vända dom i luften, men de gick inte såå jättebra, lyckades nästan en gång. har ba slappat jävel iaf och nu ligger vi här i varsin säng och lyssnar på EMD - Baby Goodbye. ska göra mig iordning och cykla iväg till tommy snart, och anna ska typ till vännäs.

What u doin there sista

Gick upp vid 12 och gjorde mig iordning för att fara ner på stan och träffa theres. gick runt där ett tag , hon köpte hårfärg och vi prata på som vanligt. blev sen hämtad av brodern och drog iväg till strömpilen för lite storhandlig. bakade en asfrän tårta när jag kom hem, och så blev det grillat till middag! brorsan fick presenter och sånt, men ja orkade inte va så social så jag satte mig ba vid datorn igen haha .. hade tråkigt som fan ett tag,men drog iväg till elin efter 10 och chillade med henne.. var kul, inte umgåtts med henne på länge typ! blev hämtad av brorsan vid 1, och funderar på att sova snart.. sjukt trött. ska nog se film eller nått.

Live your life

Kunde inte sova för 5 öre inatt, så jag pratade med tommy i telefon typ 4 timmar, sen drog jag igång Girl Interrupted, en riktigt jävla bra film måste jag säga.. fattar inte att jag aldrig sett den förut! så jag somnade väl vid 6tiden , sen blev jag väckt av att tommy ringde vid 2 , så jag cyklade iväg dit i det otroligt fina och varma vädret. såg på australia, sen lagade vi middag och chillade lite framför tvn. sjukt mysigt som vanligt :) sen ringde pappa och sa att jag var tvungen att fara förbi tvättstugan på vägen hem och hämta alla kläder... for hem vid 12 typ, och eftersom jag hade värsta sommarkläderna när jag for dit på dagen var jag tvungen att låna.. hahha jag såg inte riktigt klok ut, fast ändå jävligt cool. färgglada adidas sneakers, grå mjukisdress, mössa och fina hörlurar... såg typ ut som min gamla idrottslärare sen lågstadiet? tog ganska lång tid sen att få ihop alla kläder i tvättstugan för det var inte lite kan jag säga.. men tog mig iaf hem efter ett tag och nu sitter jag här och dricker trocadero, ska snart sova. blir upp tidigt imorrn, ska ringa vårdcentralen sen ska jag vara på sjukhuset kl10 med anna. sen ser vi vars dagen tar mig, blir iaf att baka tårta och sånt för min broder fyller 20 år!!!! stort grattis till honom :)

GRATTIS

Lovely

Var en sjukt rolig resa ner till farmor, brorsan och jag var som små 10åringar i bilen haha .. väl hos farmor blev det iaf champagne och lite öl, sen pratade jag i telefon med tommy några timmar inna jag sov. fredagen blev ganska lugn, satt ute i solen för det mesta och småpratade lite, var hur varmt och skönt som helst, kunde sitta linne tillomed. sen blev det gomiddag och så ska det låta, och sen spelades det kortspel till kl 1 ungefär, då jag la mig och pratade med tommy igen i några timmar. lördag var också strålande väder , så jag och pappa drog iväg till backen och åkte lite. var galet längesen jag åkte sist, men det gick bra iaf, var lite jobbigt underlag bara men de gick ju. och så blev det finmiddag sen igen, och kolla på robinson, och sen ännu mer kortspel :) och idag var det lite sittande i solen också, sen blev det mat och fika och dags att fara hem. fick övningsköra hem, gick riktigt bra. orkar inte skriva så detaljerat om allt som hänt den här helgen, för tror dom flesta inte skulle fatta allt roligt, är ganska mkt internskämt och sånt dära men ;d har iaf haft en toppen helg, och nu är man tillbaks i trista gråa umeå igen. hoppas alla andra haft en bra påsk också :)

måste bara berätta en sjukt rolig grej som hände påvägen dit. pappa hade köpt en kopp kaffe och när vi satte oss i bilen höll ja på stöta till den.
pappa: TA DET LUGNT SABINA!! (typ arg)
2 sekunder senare ba *plopp* tappar han ner bilnycklarna i kaffet.
haha jag skrattade så jag gräät ..  aja, jag tyckte de va kul :D

lite bilder finns här

GLAD PÅSK

Igår blev det lite träning, sen träffade jag elin en snabbis på stan . for sen iväg till johanna, lagade middag och hade det trevligt, kollade även lite på hockeyn. sen vandrade vi iväg till obs för att panta burkar och göra lite grejer, och jag gick sen hem och fortsatte se hockeyn. är inge glad över att färjestad vann, hejade ju på hv71! eller ah, stefan liv då egentligen men.. det var nog rättvist att färjestad vann, dom är ju klart ett bättre lag. förutom målvakten, för stefan liv är den bästa som finns <3 sen blev det telefonpratande i fleera timmar, först med amanda, sen tommy, sen elin. ah vilken telefonpratade jag är.
idag for jag en sväng och träffade anna och amanda, mina bästa tjejer, sa hejdå till dom osv. for även till tommy och myste lite extra mycket, för nu har jag precis packat väskan och ska fara till farmor. kommer hem söndag eller måndag. ska bli skönt att få träffa släkten, speciellt farbror stefan, har inte träffat han sen typ .. jag vet inte , kommer inte ens ihåg? och så blir det såklart lite snowboard också, jag ska försöka lära pappa åka, haha vi ser väl hur det går med den saken :D
aja, jag hoppas alla kommer ha en jättebra påskhelg för det kommer jag definitivt ha!

Trött

Inatt har jag sovit 3 timmar ungefär och jag är så sjukt trött. skulle vara på Hotell Björken kl9 för att prata om praktikplats så det var ju som bara att pallra sig upp imorse och äta frukost och grejer.. har faktiskt aldrig varit in på björken förut, men det var helt otroligt fint där. och alla var hur trevliga och roliga som helst, så det blir troligen praktik där, både i resturangen , receptionen och städning osv. tror faktiskt det kommer bli sjukt roligt!
nu ska jag ta mig en lång varm dusch, fryser som fan. har haft jätteont på vänstersida på ryggen, typ där det sitter en njure(?) . det är sjukt irriterade och jobbigt gör jätteont. aja , duschen nu! sen blir det lunch med elin på stan , träffa albin en stund , även kajsa och sen om jag inte är alltför trött ska jag träna lite.

Förvirrat

I fredags blev det en lugn kväll med mig själv , såg hockey och film och la mig och sov ganska tidigt (enligt mig) .. gick upp vid 12 igår och for ner till stan för att träffa amanda, emma och anna. gick runt och kollade lite barnkläder och grejer, och planerade kvällen. det blev tacos hemma hos emma och lite bärs. sen var emma inte så taggad på att fara ut så hon och amanda stannade hemma och hade deras eget lilla party, medans markus for nånstans till berghem, anna till haga och jag drog till bräntis där det var lagfest. hade nog lite för kul och drack på tok för mycket, men av det jag kom ihåg hade jag sjuuukt trevligt, träffade en massa gammalt folk, sjuukt kul! ingen aning om när jag kom hem eller nånting, min mobil dog. men vet iaf att ja rev ner en massa saker i mitt rum för ja va så full, ramla över stolen och grejer. sen pratade jag i telefon med tommy och satt och grinade över en massa saker, men han är världens finaste och va hur snäll som helst. blev väckt av han imorse också, och kände bara hur jävla bakis jag var. har aldrig varit med om nå värre! så jag småsov litegrann till halv2 då jag drog iväg till tommy och tog de bara lugnt med lite cola, choklad och chips, kollade på filmer och hockey. sen var han så gullig och gjorde middag också, och sen blev de lite mer tvtittande. asmysigt :)
är lite småförvirrad över saker som jag TROR hände igår också.. gaahhh


skagenröra är de godaste som finns btw!

Slappa mera

Idag har varit en riktigt degig dag.. gick upp halv 3, kämpade i en timme med att få igång min jävla dator, men inte fan ville den det? så la mig i soffan och såg tv fram till middagen , då min dator ääntligen ville gå igång. sen dess har jag bara suttit här och inte gjort så mycket alls. imorgon blir det festfestfest förhoppningsvis , om allt löser sig som det ska :) ska bli asnice. har körlektion 9.30 så ja ska nog försöka sova nu, lär inte kunna sova på några timmar men..

Ojoj

vad tiden bara flyger iväg när man är riktigt insatt i något? jag har nu suttit och letat en massa sommarjobb, har sökt till 8 stycken på en halvtimme typ.. var det för mycke, eller är de för lite? eller va? hahah .. aja, de får nog räcka så tillsvidare, sen ser vi väl om ja får nått eller inte. tror även att jag anmälde mig till nått om att starta eget företag!? waahhh , mycket dumma saker man gör när man är trött. men vem vet ja kanske blir mångmiljonär om ja gör de.. hahah ;)

har iaf varit en riktigt härlig dag idag. for ner på stan och köpte ett näsring, sen träffade jag anna och amanda och småpratade lite, köpte hårfärg för 250 kr typ, omg. sen gick vi till sandys där det blev fika med kajsa och en massamassamassa mumsigt skvaller! sen for både amanda och anna hem , så jag och kajsa drog igång en liten jakt på en bra bh åt mig, som faktiskt satt bra. vi gick till triumph och där prövades allt mööjligt, och jag säger då det: jag handlar aldrig bhar på h&m igen, riktiga bhar ska det va! slutade iaf med att jag köpte en jätteskön&fin för 300. är supernöjd :) sen bar det av hemmåt och jag började med att göra en avfärgning på håret.. var lite blandade färger efter det. anna kom precis när ja hade tvättat ur det och vi drog igång Wild Child, ändå skön film. sen hedde jag i nästa färg i håret och anna började dra sig hemmåt. måste säga att jag faktiskt är nöjd med hårfärgen! ska lägga in en bild sen när jag fått igång min lilla kamera som inte har nå batterier, i promise.

måste bara berätta hur duktig jag var idag också när jag tänkte byta näspiercingen.. jag ställde mig i badrummet och tänkte att nu ska jag inte va klumpig och tappa ner kulan i handfatet, så jag tryckte ner den där grejen så den inte kunde ramla ner. sen började ja ju pillra och försökte få fast den där jävla kulan, men nej självklart tappar jag den , och den studsar i handfatet och hamnar i det där hålet som är under kranen liksom, och försvinner!! hur duktig är jag på en skala? och hur stor chans är det att den ska pricka av just det där lilla hålet som är där? gahh jag blev tokig. så det är ba att köpa en ny, för ja tänker inte ställa mig och gräva precis.. kan man det ens?


en såndär blev det, fast vaniljfärgad :)
"Triumph Sexy Angel WHU. Vadderad bygel bh med fin spets på bh bandet." 

RSS 2.0