badabing

Blir sjukt kul att få gå i skola när jag flyttar till australien , ett college där det går människor från hela världen som studerar engelska :) Längtar!

Vårdentralen kan ju ta sig nånstans, semester lediga jävla människor, tänk om ja sitter här och håller på dö , fuck them!

It makes me wonder

  Jobbat lite ute i håkmark med amanda och hennes mamma idag, satt där typ halvnakna i solen och typ snickrade med stolar. Var hur skönt som helst, och sen blev det våfflor och färga håret igen. Jag ångrar mig faktiskt nu att jag blonderade det, hahah men känns ovärt att färga tillbaks de nu, slösat pengar i onödan liksom. så får va blond iaf nån vecka.
  Imorgon MÅSTE jag till vårdcentralen för att kolla upp cancer och sen mina jävla sår jag har i hårbotten, typ varar och äcklar sig.. blir typ rädd ju. kommer ihåg att maja hade nått sånt typ förra sommarn eller när det var då hon fick käka medicin. Kanske är samma sak? Hm, vi ser väl. Det är inte skönt iaf. Har just sett två filmer iaf , Georgia Rule och 27 dresses. Ska nog se step up filmerna också innan jag går och lägger mig, eller Flyga drake som verkade sjukt bra och jävligt sorglig.

Morot, clown, hej ?

Efter första färgningen såg jag ut som en jävla clown med lockigt oranget hår, såg ju jättebra ut. Borde egentligen ha satsat på den looken kanske. Nu har vi färgat det en gång till och det är fortfarande ganska mkt orange, men de går väl bort tillslut! Sett film med amanda också, mamma mia igen. hahah blir aldrig less på den filmen , helt underbar. Nu ligger amanda och sover och jag ska ta en närmare titt på mitt hår eftersom ja nyss sköljde ur det.

Colours

Idag har jag köpt sju st nagellack - blått, lila, svart, orange, vitt, rött och genomskinligt. Sen träffade jag olivia för en stund sen och hade typ wannabe picknick med henne bakom intersport, sen skulle hon tillbaks till jobbet så jag sitter och väntar på amanda nu , sen ska vi fara och köpa hårfärg. Sen kommer olivia hem igen vid 9 så då drar vi dit för att färga hår. Jag är nervös.. ahaha...

Tråkigt.....!

ÄR DU EN FESTPRISSE?

På fyllan har du..

(x) Däckat
(x) Spytt
(x) Vaknat hos en främling
( ) Tappat bort mobilen
(x) Haft minnesluckor
(x) Tagit emot alkohol från en främling
(x) Liftat
(x) Dansat på ett bord
(x) Strippat
(x) Bråkat med polisen
(x) Kissat utomhus
(x) Tappat skorna
( ) Åkt ambulans
(x) Varit i slagsmål
( ) Varit otrogen
(x) Kysst en person av samma kön
( ) Haft sex med en person med samma kön
(x) Varit inne på krogen
(x) Varit inne på krogen och varit under 18
( ) Åkt in i fyllecell
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Hickat
(x) Kört öl-spelet
(x) Somnat utomhus
(x) Nakenbadat
( ) Tappat trosorna/kalsongerna
(x) Ljugit för dina föräldrar
(x) Sagt en hemlis
(x) Festat utomlands
( ) Vaknat upp på annan ort
( ) Blivit målad i ansiktet
(x) Målat nån i ansiktet
(x) Festat fram till morgonen
(x) Sovit i tält
(x) Gjort sönder någonting
(x) Busringt
( ) Spytt i en bar
(x) Tappat alla dina pengar
(x) Åkt taxi
(x) Sett ett slagsmål
(x) Förstört en fest
(x) Druckit med en familjemedlem
(x) Rökt
(x) Snusat
(x) Rökt cigarr
( ) Hoppat från en balkong
(x) Velat dö
(x) Tagit medicin tillsammans med alkohol
(x) Slängt en glasflaska i marken
(x) Blivit ovän med någon
( ) Ramlat i vatten
( ) Varit på en festival
(x) Sluddrat
( ) Somnat i ett badkar
(x) Raggat
(x) Blivit uppraggad
(x) Sjungit högt
( ) Rakat bort allt hår
(x) Haft sex
( ) Kört bil
(x) Snubblat
(x) Dragit ner byxorna för att visa rumpan
(x) Visat brösten
(x) Träffat roliga människor
(x) Beställt mat
( ) Sovit på en parkbänk
( ) Festat själv
(x) Snattat alkohol
( ) Sovit i en trappuppgång
( ) Varit med om en bilolycka
( ) Sett någon dö
(x) Gråtit
(x) Skrattat

52/75!

0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?

20-60 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA FEL!

60-75 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN

Vilken härlig dag

Solen skiner och det är varmt ute, och jag har nyss vaknat. Måste börja vända tillbaka dygnet känner jag! Haha. Ska nog gå till obs snart och köpa lite solkräm så att jag vågar ute, sen om ja hinner blire att ringa vårdcentralen. Sen kommer amanda hem också. Känns som att det kommer bli en bra dag, och ikväll blire olivia efter kl 9.

Alltså jag kan inte bestämma mig om jag ska blondera håret igen.. är sugen som fan, och jag trivs i det också.. men känns som jag passar bättre i brunt? Jag vet intee, åh. Jobbigt! hahah :)

Pink

Stoooora planer har vi nu, sthlm och olivias födelsedag. Kommer bli kanon tror jag! Annars tog vi det mest bara lugnt och pratade, och typ letade lite kändisar .. haha. Sen blev det te och mackor, många mackor. Var mysigt att få va me olivia igen , va längesen!

When i grow up i wanna be famous

Drog ner på stan igår vid 3 och träffade jenny, matte och nikko. Gick över och satte oss på teg och chilldrack litegrann. Efter ett tag kom najda, carro och lisa dit och satt med oss, även elin några timmar senare. Vi satt där och hade trevligt och pratade, drack och rökte. Nikko lyckades på något sätt sedan gå baklänges och ramla över sopkorgen, där det självklart låg krossat glas på andra sidan så han fick en jävla massa sår på axeln och handen som vi fick plåstra om. Stackarn, men seriöst det var så jävla roligt. Haha, skadeglad? Sen for vi in till stan efter 8 typ och några käkade pizza medans vi andra satt och kollade på. Jag var galet hungrig eftersom det enda jag hade ätit vad en glass , till frukost. Men inte fick jag smaka nå jävla pizza haha. Sabina kom förbi också en stund , men sen for hon iväg igen. Så vi satte oss på max typ och väntade på att det skulle hända nånting roligt. Sen fick vi skjuts till ersboda där vi satt en stund för att sedan bege oss till nydala. Satt där och chillade jävel ett tag, var skitmysigt förutom att det var så sjukt mkt myggor. Men upptäckte att dom dör om man sprutar hårspray på dom, kanske inte så konstigt men. Härligt var det iaf. Började gå uppåt till mariehem typ halv sex eller nånting. Kom hem vid 6, och pappa var såklart vaken då haha, men sa att vi hade tagit en promenad runt nydala, tveksamt om han trodde mig alltså..

   
  
JÄVLIGT LÄSKIG BILD... tycker jag iaf.. hahahh vad hände med den där skuggan bakom elin?


Mamma mia igen

For ner på stan efter middagen och träffade sara för att återigen gå på bio och se Mamma mia igen. Den är ju så sjuukt bra, pricken över iet alltså, helt klockren! Sen satte vi oss i parken med en massa människor en stund och bara tog det lugnt , men dom skulle dra vidare så jag och amanda gick med jenny och träffade två andra kompisar som lämnade oss bara efter en stund för dom skulle till krogen. Så vi satt där och hade tråkigt men gick sedan till droskan och stog utanför staketet och snackade med några, träffade även storebror min. Gick och satte oss i en park igen , smygkollade på lite bråk genom buskarna och hade ganska så tråkigt. Sen gick vi till donkan för matte var hungrig och han bjöd oss andra på glass. Var en äcklig jävla turk gubbe som taffsade på alla tjejer han kom åt typ. Jenny blev rasande och ville smälla till honom men käftade bara litegrann. Usch så jävla äcklig han var alltså. Sen blev det tydligen något bråk borta på droskan så matte sprang fort som fan och vi tjejer efter, men vi tappade honom efter några hundra meter så vi tog cykeln istället. Väl där så skulle killarna ta en taxi så vi for in till stan för att amanda och jenny skulle hämta moppen, och sen bar det av hemmåt. Cyklade faktiskt hela vägen och jag känner hur jävla bra kondition jag har! NOT! Väl hemma satte jag mig vid datorn när jag efter typ 5 minuter hör ett litet typ stön och nått som rör sig inne på toan, och jag antog att det var min söta storebror.. så jag går dit och knackar på dörren och ropar "FREEDRIK". Inget svar, knackade lite till. "aaa...." tyst igen. "hallå vad gör du?" , inget svar , bankade som fan och skrek på han igen och sa att ja måste på toa. inget svar igen. så jag frågade igen vad fan han gjorde, "sover.." , "men gå och lägg dig i din egen säng då". blev tyst ett litet tag sen hör man nån som typ hasar sig upp och så kommer han ut i bara kallingar och vankar iväg till sitt rum, och inne på toa stank det typ sprit. Haha han är då för söt den grabben.
Imorgon blir det typ stan med jenny, sen ser vi vad som händer.

Flugjävlar

Inatt efter att albin gick och la sig började jag och amanda leta efter filmer vi kunde se, hittade en massa gamla barnfilmer, typ Åke ankas äventyr, som inte var tecknad, hahah. Hittade ett band där det stog albin, och vi trodde ju såklart att det var nånting från när albin var liten, men till våran stora förvåning var det Sailor Moon. Helt underbart program alltså. Efter lite av det satte vi på Ensam hemma och la oss i soffan och försökte sova, men det gick inte så bra. Blev lite tjejsnack istället, if you know what i mean. Var massa störande flugor som flög runt och anföll en hela tiden, så vi tog varsin flugsmälla och sprang runt och jagade dom små flugjävlarna, dödade alla utom en. Hahha roligt hade vi iaf, sen la vi oss igen och försökte sova, men lyckades inte förrän kl 6 imorse typ. Blev väckta flera gånger av mobiler som ringde, och sen kom albin och väckte oss också men vi ville sova vidare. Gick upp typ halv tre och märkte att det var 18 jävla grader ute, men vi hade ingen ork för att sola så vi la oss i soffan igen. Blev hämtade av pappa så vi kunde fara ner på stan och köpa böcker, och det första vi får höra när vi kliver ur bilen är "Kolla vad ni körde på" av nån random kille. Och där bakom bilen låg det en jävla fiskmås, halvt mosad och glodde på oss. Vi låtsades som ingenting och gick därifrån hahah. Hittade en massa böcker som vi vill köpa, men det slutade med att amanda köpte två st självbiografier. Sen satt vi och pratade med emma en stund, och även jenny, sen drog vi oss hem i en kokande buss, svetten typ rann om en. Och nu blir det grillat till middag och tjejerna ikväll typ :)


Hössjö ?

Brorsan köpte snus åt mig och amanda sen skjutsade han ut oss till albin, som tydligen bor i hössjö, har aldrig riktigt vetat vad det heter, men nu vet jag! haha. Har sett några filmer som vanligt, och bakat kladdkaka och druckit saft. Muums! Albin har just gått och lagt sig och amanda ligger och läser sin porrbok ;) sitter och försöker ladda hem mamma mia filmen men det tar typ två timmar... Blir nog att se den imorgon när vi vaknar istället kanske. Om ni inte har sett Doomsday så rekomenderar jag den starkt, den var grymt bra faktiskt. I helgen blir det förhoppningsvis att träffa johanna som jag typ inte träffat sen skolavslutningen tror jag, och så ska jag nog ta och vara med olivia. Troligen amanda också, as usual. Hihi :)
     Galet fort den här sommaren har gått.. snart börjar alla skolan igen, och jag vet inte när jag flyttar.. mamma och pappa säger att det bestämmer dom och jag har ingenting att säga till om så om dom hittar biljetter kan jag vara borta redan nästa vecka. Vill stanna tills slutet av augusti iaf, men så blir det troligen inte. 

     Mycket funderingar har man, men man kommer aldrig riktigt fram till något. Det finns så mycket man vill göra och säga men man kan helt enkelt inte. Det går inte. Eller går det? Ibland är man för rädd för att våga pröva, men vad kan egentligen hända? En sak vet jag kan hända, och det är att man blir sårad. Och det är en sak jag inte vill, jag vågar inte chansa för att jag är rädd för det. Jag är rädd för att det ska bli som förut, att mitt liv ska bli likadant. Men det behöver ju inte bli så, eller hur.. 
     En del saker ångrar jag att jag inte sa till dig, att jag inte vågade, lät min blyga sida ta över. Jag ångrar det verkligen, och jag tror du vet det efter allt vi pratat om. Vi lämnar det till ödet, eller hur?

Nu ska jag ut och röka, kanske amanda hänger på.


Slitet

Såg film med anna imorse till typ halv sju, sen skulle hon bege sig hemmåt eftersom hennes pappa fyller år. Amanda sov som en stock, vi petade lite på henne. Tog ett tag innan jag kunde sova, var inte speciellt trött. Men när jag väl somnat drömde jag sjuka drömmar som vanligt, vaknade ett antal ggr av att väckarklockor ringde från olika hål. Men stängde av och sov vidare, gick upp typ 20 över 2, tog lite frukost och en morgoncigg, nu sitter jag och amanda i soffan och känner oss helt sjukt slitna, nästan så att man känner sig bakis, jättekonstigt. Funderar på vad som ska göras idag och förhoppningsvis kommer vi på nånting roligt :)

Mamma mia

Det blev gomiddag med anna och amanda sen drog vi en impuls bio eftersom vi inte hade så mkt annat för oss att göra. Bokade biljetterna och drog ner på stan för att hämta pengar av föräldrarna som stog där och diggade till musiken som spelades. Kändes väldigt random , var lite ombytta roller. Vi tjejer som typ gick på bio medans föräldrarna hängde på stan osv. Träffade farmors kompis som jag inte har träffat på flera år, glad som vanligt var han, och helt plötsligt kramade han amanda också som han aldrig träffat, blev lite som en chock. Haha men det var kul! Sen gick vi till bion och såg på Mamma mia! Den var heeelt sjuuukt bra måste jag säga. Och galet jävla rolig också. Ska lätt se den en gång till! Men sen såklart var det onsdag och det gick inga nattbussar, och ingen kunde skjutsa hem oss heller.. så vi ställde oss helt enkelt vid vägen, eller amanda och anna gjorde det, och raggade skjuts hem. Stannade några äckliga turkar och anna pratade med dom , men sprang sedan därifrån. Men sen kom det en snäll kille som skjutsade oss till bräntis. Hela bilen luktade dock kiss typ, inte så himla fräscht. Men tillslut kom vi oss hem och jag har hemska skavsår över typ hela fötterna för jag var dum och tog ett par skor jag knappt använt, men fick låna annas små skor som var strlk 35, så mina tår fick ta stryk ett tag istället. Har legat i sängen med tjejerna nu och sett beck, läst lite ur amandas bok och bara allmänt chillat. Anna somnade där ett tag men nu är alla vakna och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Anna ska gå hem om typ två timmar för hennes pappa fyller år, hahah lycka till säger jag bara. Är inte ett dugg trött, och det verkar inte amanda vara heller. Ser ut att bli bra väder iaf, solen skiner och allting, så vi ska typ dra och bada när vi vaknar och sola lite, om det fortfarande är bra väder. Sen blir det typ att basta hemma hos anna om alla planer går som tänkt. Vi har iaf laddat hem massa ABBA låtar nu också som vi sitter och eggar sönder typ, ska lära oss allihopa utantill hade vi tänkt och köra en abba sommar.. Hittat en massa kläder som jag vill köpa också, men har ju inga pengar så får fortsätta drömma om dom. Money money money... Hahah kul att jag lyssnar på den låten nu också.. All the things i could do, if i had a little money. Ja så sant. Men det har varit en väldigt rolig kväll iaf, och nu blev det dancing queen.

Dance

Igårkväll for jag iväg till amanda igen, såg filmer och snackade
en hel del om Jena Jamesons bok, galet bra den verkar!
vi såg iaf Tretton och One Missed Call. Tretton var ju bra som vanligt
men jag trodde verkligen att one missed call skulle vara läskigare.
Men den var ju ändå bra så. Kom hem efter midnatt typ och såg
två filmer till, How High och Fear and loathing in Las Vegas.
Dom är ju grymma :) Sitter iaf med hårfärgen i nu, ska snart
tvättas ur. Amanda är påväg hit, hennes tur att sova hos mig nu
haha, så kanske vi skulle vara med anna tror jag. Imorgon ska vi
typ fara till paradisbadet om vi orkar, blir nog kul. Inte varit där på
ååår typ. Det blir nog skitbra!

Nothing to cry about

Jag hatar mardrömmar.. Speciellt när dom känns så där
äckligt verkliga. När massa nära och kära typ dör, och man
vaknar och undrar om de verkligen hände. Uuusch jag hatar
det. Fast ibland får det en att tänka till, tänka på vad man faktiskt
har, hur nöjd man borde vara. Har fortfarande inte släppt den
drömmen. Åh!

Ska troligen färga håret idag, om jag får låna pengar av
pappa. Och typ en promenad! :)


Förresten så är min brorsa den bästa i hela världen.

Take a bow

And the award for the best liar goes to you

Underbar helg!

Måste säga att den här helgen har varit helt underbar med mina
älsklingar Amanda och Albin! Tack så himla mycket :) Har bott hos
amanda hela helgen , och hon albin typ  hela förra veckan. Och idag
när jag väl kom hem, så ville jag typ fara direkt igen.. Det ska alltid
vara nått jävla tjaffs här. Så jag drog iväg till amanda igen, och såg
film med henne, sen blev jag hämtad av pappa som hade lugnat ner
sig ganska mycket och försökte få igång ett samtalsämne.
Imorgon ska jag försöka få tag på Olivia och träffa henne so we can
talk, och prata lite med pappa om jag får följa med till amandas stuga
på onsdag. Kanske blir danslogen i Gräsmys på fredag för oss ;)
hahha skulle va grymt kul. Nu blir det typ nån film eller bara fortsätta
tänka på flytten... det kan bli tidigare än tänkt.

Gurka

Tre övertrötta vänner i en bäddsoffa. Såå sjukt roligt vi hade
där och mycket planer även den här gången! :) Vi såg film till
typ halv sex imorse, sen låg vi och pratade aslänge. Blev väckt av
att morsan ringde kl halv elva och frågade lite vad jag tyckte om
ett college i sydney som jag har kollat på, som verkar bra. Hon skulle
dit imorgon och fråga lite grejs om allting. Somnade iaf om men sen
kom amanda pigg och glad, och väckte mig och albin som ville sova
läänge till. Blev en liten frukost, sen har vi spelat kort och lite andra spel
och Albin , jag älskar dig, men du är så jääääävla dålig på spel och så
jäävla trög :D hahhah. pucko! Vi fixade iaf gomiddag, kyckling och pommes,
baguetter , vitlökssmör och bea-sås. Albin for just så nu ska jag och söta
amanda se vad vi kan hitta på. Pusshejs hoppas ni haft en trevlig helg!


Amanda är skitsnygg

Återigen hos amanda, men albin också. Spelat massa kort
och käkat tacos. Jävligt roligt har vi iaf , har även klippt sönder
ett par jeans åt amanda som måste bli lite snygg heheheh!

Kill Bill

Jag och albin for iväg till håkmark igårkväll där det inte
var någon hemma, så vi gick in och satte oss och väntade
på amanda. Hon var lite hungrig så hon gjorde potatismos.
sen satt vi mest och pratade litegrann, satte oss sen och såg
Kill Bill , som jag aldrig sett förut. Tog lite godricka och sen fixade
vi bäddsoffan och såg Kill Bill 2. Amanda somnade i mitten av
filmen typ, men jag och albin var ganska pigga så efter filmen
gick vi ut och satte oss och pratade lite där. Vid 4 gick vi och la oss
igen, och jag somnade efter ett tag men albin gick ut igen.
Pappa kom och hämtade mig halv12 för att vi skulle kolla lite grejs
inför australien, och det tog inte så lång tid så jag satte mig vid tvn
och sen blev det en powernap på 1 timme, jävligt skönt ;d funderar
på att sova lite till.

Åter igen

En filmkväll/natt med albin ute i husvagnen.
Den här gången blev det
Shaun of the dead
Rise
Diary of the dead
(tror jag den hette iaf)
Gameplan
Its a boy girl thing
Och dom var jävligt bra allihopa, nog för att jag sett
första typ hundra gånger, men den är fortfarande
lika bra hahah :) vi gick och la oss kl 8 imorse, och
hade ställt väckaren på halv tolv för vi tänkte sola, men
det slutade med att vi sov till kl 3. druckit ett glas saft och
snackat litegranna och snart ska jag fara hem och städa
upp litegrann, sen blir det grillat till middag!

AMANDA IKVÄLL :D och jenny och albin typ <3
blir nog jättebra , mysigt :)

Förvirrande

Jag sov 12½ timme, och skulle lätt kunna sova längre.
Har börjat drömma helt sjuka drömmar nu på senaste tiden,
blir nästan rädd alltså. Och inte har jag nån koll på vilken dag
det är , trodde det var tisdag idag, men tydligen är det torsdag.
Har inte ätit nånting idag heller, så håller på hungra ihjäl men
pappa är ju så himla seg med middagen.

Blir förhoppningsvis amanda imorgon , längtar!

I thought about the time i was 12

Jag mådde så bra ikväll när jag fick vara med olivia igen..
bara prata om allt, som förut. du är den absolut bästa jag
har, och nånsin haft. Det må gå upp och ner hela tiden, men
i slutändan finns du alltid där för mig.



Vi kör en till

Igår vid middagstid for vi hem till mig och tog det lugnt ett tag
innan vi skulle fara och träffa jenny. Handlade lite gosaker inför
kvällen (6 paket popcorn bl.a) och sen åkte vi tillbaka till albin.
Kollade igenom nån random film som inte var nå bra, det var då
zombiesar iaf, bara konstig. sen såg vi en till film som hette Them
som faktiskt var helt okej. Var från en verklig händelse osv. Efter det
typ vid midnatt gick vi ut och la oss i husvagnen och fortsatte se filmer
där. Myste ner oss i ett hörn allihopa, kollade på Final Destination 2
först, som typ inte är så jättebra. Efter det kollade vi på The Mist som var
ganska bra, men sjuuukt sorglig i slutet.. jättehemskt :( sen blev det en
himla massa snack och planer och vi alla låg bara och garvade sönder
ett litet tag. man kan säga att vi var ganska trötta ;p Hedde på en till film,
Shutter, som var jävligt läskig på vissa ställen tyckte vi iaf, för satan så
vi skrek hahahh. Jag och Jenny ville sova efter det, för klockan var nånting
efter 5 på morgonen då, men Albin fortsatte se själv en stund. han kollade
Stay Alive och om man säger såhär, det var då inte lätt att sova då.
Han skrek och typ hoppade till asmycket , fast efter ett tag så tror jag han
stängde av eller så somnade jag. Vi gick upp typ halv två, och drog iväg
nånstans långt bort och skulle bada. Lite badkruka är man väl ;p men jag
och jenny doppade oss iaf. sen upptäckte vi att det var så äckligt mycket
fästingar där så vi drog fort som fan tillbaks till albin och la oss där för att
sola istället. det var bara läskigt hur varmt det blev där, men vi låg ändå där
i typ 45 minuter. så lite färg blev det nog :) asmysiga två dagar nu iaf, och
fler sånna ska det bli, iaf enligt våra underbara planer ;d hahahah

Godmorgon

Låg uppe till efter 7 typ och snackade om allt möjligt.
Var himla trevligt, fast det var jätteljust inne i husvagnen
så det var lite svårt att somna. Vaknade typ flera gånger
för att det var bastu där inne , men var så trött så ja somna
om direkt igen. Gick upp för typ 45 minuter sen eller nått
sånt, käkat lite frukost :) blir fara hem och käka middag om
typ en timme, sen förhoppningsvis blir det albin och jenny
ikväll, mer film och mer husvagn :D
Man känner sig ju inte spec fräsch heller kan man säga ;p
Hoppas alla har sovit gott iaf, det har jag typ.

Baby , you've changed.

Godnatt kanske ? :)

Chillat med albin hela kvällen och nu är det nog dags
för sängen , vi är ganska så trötta..  har sett tre st filmer också.
vi såg Snakes on a plane, Final Destination 3 och Desperation.
Sista var fan jävla läskig haha , men dom var bra. Blev en massa
godis och kakor igen, en heel del snus och cigg också. Bara bra! :D
Hoppas alla haft en bra kväll/natt.

Borsta tänderna osv, sen ska vi typ sova i husvagnen.
Galen dimma ute nu också, här ute i skogen haha.

Ännu en dag

Drog en picknick vid älven med amanda och albin, var
helmysigt! Hade godis, kakor och cola. och en himla massa
småkryp.. dom var typ överallt hela tiden usch och fy ;p haha
sen kom emma och mackan förbi en sväng med deras hund
som var hur söt som helst, typ ett år gammal. satt med dom ett
tag, och albin upptäckte att han hade glömt tanklocket på statoil
när vi var och tankade. och amanda hittade en fyrklöver =D
så vi for in till stan så amanda kunde köpa en trisslott, dock så
vann hon ingenting. sen drog jag och albin för att kolla om hans
lock var kvar, och det var det! sen bar det av hem till albin där jag
sitter nu.. vet dock inte vars det är.. nånstans lååångt utanför
röbäck, typ 2 mil? ;s hahah jättemysigt här iaf :)

Pep's - Liberta



En låt som anton skickade, blev kär i den direkt!
Så otroligt skön..  lyssna!

Happy days

Helgen har varit galet bra! Fredag - Söndag i sollefteå hos farmor.
Kusinerna, micke och alex var också där. Blev väldigt mycket spring
och bus, och jättemycket mys. Gick upp tidigt på lördagmorgon för att
ta en promenad med alex och moa, uppför hallstabacken och ner igen.
Det blev mer än 8000 steg, bara trappor typ. Kände mig ganska nöjd
efteråt. Åkte ner till stan och kollade runt lite, sen blev det kalas hemma
hos farmor, eftersom både Erik och Alex hade fyllt år. erik fick mest
presenter, han blev ju faktiskt 4 år :) sen fick även min storebror lite saker
som försenad studentpresent. Han fick vinglas, ölglas och jätteläckra
champagne glas! halsarna på dom var svagt i olika färger och det var
inga fötter, utan dom stog som i en vas kan man säga. Jag måste erkänna
att jag faktiskt blev avis. vill också ha sånna grejer! sen blev det som vanligt
stormiddag med efterrätt, och sen hela sällskapet nere i källarn framför tvn.
Idag vaknade jag lite senare och gick ut på gården och lekte med kusinerna
och hocke (hunden). blev ganska mycket spring och det var himla varmt
när solen lyste på. Så jag och Alex tog med moa och erik till Risön för att bada
av oss litegrann, och ungarna plaskade runt ganska ordentligt medans vi tog
det lugnt och flöt omkring typ. haha , var roligt iaf :) sen en såndär underbar
stor middag igen, sen fick vi sätta oss i bilen och fara hem eftersom bror
och pappa jobbar imorgon.. ;/ hade lätt kunnat stanna där längre, det är så sjukt
roligt där nere. Jag och alex började planera saker som vi brukar göra, alltid vi
som styr upp saker under våra tjejsnack. Utlandsresor och sånna grejer, och
i augusti ska jag till sthlm och bo hos dom, och jag & alex ska springa Tjejmilen.
Kommer nog DÖÖÖ om jag inte börjar träna stenhårt nu, hahha..
Har iaf hänt galet roliga grejer den här helgen, tex när min farbror garvade så
att han dreglade på bordet. Eller Eriks jävla kommentarer åt allting.. asså oj,
det är så underbart att umgås med 08;er! Taggar sthlm, träffa min baby och
sen troligen mer av släkten :)

Moa, Erik, Fredrik

Erik

Moa

Hocke

Hocke och Farmor

Sollefteå

Det är faktiskt inte så länge kvar nu om man tänker efter,
innan jag far. Taggar på ett sätt men känns lite jobbigt.
Men det kommer bli bra :)

Packat och klart nu iaf, nu drar jag iväg till farmor över helgen
och träffar kusinerna och allt :) sollefteå i mitt hjärta.
Hoppas alla får en bra helg, drick inte för mycket!

Det märks att mamma har bott för länge utomlands ibland
Demac45 säger:
Gymet e bara 5 mins walk from the station. Ungefar 10 mins from home


hahah söt :)

Ungjävlar

Jag och olivia höll på fixa middag när helt plötsligt en typ
5 eller 6 årig kille kommer in genom dörrn och frågar efter
olivias barn. vi fattade typ ingenting , men han menade olivias
lillebror. han fortsatte fråga vars han var sen gick han ut igen.
sen kommer han in, och sätter sig vid köksbordet och undrar
när oskar ska komma hem? hahah vilken unge alltså. sen cyklade
han och hans två kompisar fram och tillbaka utanför huset och
skrek en massa dumma grejer åt olivias grannar.
vi fick oss  några goda skratt iaf, hahahh.

sen blev det bara chilla framför tvn :) och imorgon far jag
iväg till farmor över helgen och ska träffa kusinerna. blir
nog jättebra.

Theres och ogräs

Igårkväll blev det bara slappt med min fina vän theres :)
vi for och hyrde film, köpte popcorn och godis!
filmerna vi såg var
1. Urban legends- Bloody Mary
2. Hitta Nemo
3. waiting..... 
blev en hel del skrik och skratt, och sista filmen fattade vi verkligen
ingenting av, hahah liksom vad handlade den om? menmen , vi hade
himla mysigt :) theres for hem vid midnatt typ och jag satte mig vid
datorn som vanligt. snackade med amanda om lite grejer (HEHE) i typ
två och en halv timme, sen gick jag och sov :) idag har jag soovit
som en stock och varit ute och rensat lite ogräs. jätteroligt woho.. NOT!

både jag och olivia har tråkigt och är röksugna.. får väl se om vi överlever

Through the glass

Tack så mycket T och J, ni fick mig på bättre humör :)

Idag har jag varit nere på stan med pappa en sväng, kollade
på nya glasögon. Tog ett himla tag för mig att bestämma mig,
men valde ett par som jag tyckte var billiga. Dom var då det jämfört
med dom andra jag ville ha, men slutsumman blev på mer än 4000.
Dolce & Gabbana


Fick även med ett par slipade solglasögon, som jag inte
hittade någon bild på just nu, men ska lägga in bild så fort jag kan :)

Ikväll blir det Theres och film, jättemysigt!
Regnet skulle ju gärna få försvinna iaf.

Up 2 u

Det verkar som det blir Sollefteå i helgen, och sthlm nästa
helg!! :) ÅH är så himla taggad. Ska bli grymt roligt.
Det blir jag och amanda, bästa tjejen det asså. LOVE YOU!


Nu har ja installerat CS och fixat account och grejer, även
spelat litegrann. Haha märks att ja knappt spelat på två
år, men vafan det är ba o träna :)

Nu ska ja fika!

Juste

Amanda blev stoppad av polisen och fick typ hjärtattack!
Den söta flickan körde å en cykelväg och sa att hon inte visste
att man inte fick köra där , och att hon inte hittade hem till mig
om hon inte tog den vägen. hahha hon slapp undan med en
varning iaf! :D

Tisdag

Hjälpte amanda att lacka lite stolar igår och så klipptes det gräsmatta
för fulla muggar! For hem och såg lite summerland och bara tog det lugnt.
Efter middagen gjorde vi oss lite i ordning och försökte komma på nånting
att göra, så läste en massa grejer på internet man kan göra om man har
tråkigt. Fanns dom sjukaste grejerna alltså , hahah så kul vi hade. Smsade
till jättemånga "Hej vad har du för nummer? Jag har tappat bort det" och folk
svarade faktiskt, och skrev deras nummer! Blonda människor :D Vi for iaf
in till stan och satte oss nere vid älven , sara kom dit också och vi hade lite
"picknick" med folköl, ostbollar och cola. Blev en hel del tjejsnack och galet
mycket skratt. Blev kallt efter 11 så jag och amanda tog moppen tillbaks till
Håkmark och såg lite mer summerland. Somnade vid typ kvart över 4, och
sov jävligt gott :) Blev väckta av amandas mamma typ halv ett eller nånting,
gick ner och käkade lunch. Sen for vi iväg och jobbade lite till, skurade golv
och bar runt möbler. Skyndade oss in till stan och träffade Jenny mfl, fixade
bröllops- och födelsedagspresent till amandas mamma och sen kom pappa
och hämtade mig. Sitter nu här med amanda, håller på att färga hennes utväxt
så får hoppas det blir bra! :)

Pray for a miracle

Igårkväll när jag kom hem for jag över till Olivia, där theres
också var! Vi satt och pratade hur länge som helst, sen började
vi slö se på tv istället. Men det var väldigt mysigt :) Har saknat dom
båda två!

Nu sitter jag och väntar på att amanda ska komma och hämta mig,
ska ut till håkmark igen. Slipa och lacka lite stolar typ, sen blir det nog
bada ikv om vi orkar :) Blir mysigt.

En av mina favoritlåtar kom just på MTV
SImple Plan - Your love is a lie

Another weekend

Fredag;
Sista dagen på jobbet, kändes lite smått jobbigt. Det var typ
världens bästa väder så vi hade framme en vattenspridare, ni
vet en sån där blomma som typ far omkring. Jag och malin sprang
iaf runt som galna med ungarna medans joel var lite tråkig och bara
kollade på, så vi tyckte att han också borde blöta ner sig litegrann,
så det slutade med världens vattenkrig. Efter lunchen for jag och malin
och köpte glass och kakor till ungarna, hejdågrejs liksom. Satt och lekte
med en massa lego och byggde en massa hus. mitt har helt klart
snyggare än Joels! Sen blev det att säga hejdå till alla ungar och fara hem.
Saknar dom redan!  For iaf hem och la mig framför tvn, hade ingen
ork i kroppen att göra nånting, så jag tog en lugn hemmakväll med mig
själv, popcorn och film. Somnade direkt jag la mig i sängen vid halv tre
och sov mer än 10 timmar.

Lördag;
Utvilad och glad, tog en promenad och kände lugnet. Var riktigt skönt.
Snackade sen med amanda och bestämde att vi skulle fara och grilla med
några, så jag duschade och packade lite grejer och fick sen skjuts av brorsan
ut till håkmark. Väl där började vi göra oss i ordning och snackade om allting
som hade hänt, inte träffat amanda sen typ skolavslutningen eller nått tror ja ;o
så det var himla kul att äntligen träffa dig gumman! Sen kom rickard med bilen
och vi for till hissjö för att köpa cigg, sen drog vi hem till Johan där det blev jag,
amanda och grabbarna. Fast sen kom lisa förbi en sväng också. Grillade och
käkade gomat, tog en öl och hade det bara trevligt. Sen for lisa hem och killarna
skulle ut och leka. Jag och amanda satt och pratade och skvallrade , drack och
drack. Vi gick också ut en stund och skulle leka. Man stog i en ring, och sen skulle
 man kasta en pinne så att den fastnade i marken, och den som stog brevid skulle
ställa ena foten där. Så tillslut stog man typ nere i spagat (INTE SKÖNT) och den
som ramlade först förlora osv. Jävligt random lek! men gick faktiskt ganska bra för
mig, men jag vann inte haha. Efter 10 nångång skulle rickard hem så vi åkte med
han hem, och gick därifrån till amanda. Käkade glass och gjorde varma mackor
och la oss i sängen och satte på ännu en Beck film. Hade faktiskten riktigt rolig
kväll, kul med lite nya människor och sådär. Minnet sviktar dock lite, längesen
jag hade en sån skön fylla haha! Vi sov då väldigt gott iaf :)

Idag;
Vaknade vi typ hundra gånger men somnade om igen, fast tillslut blev jag
jättesugen på oboy , så vi gick ner och gjorde varma mackor igen och drack
mer än en liten oboy. Haha mätt blev man iaf, sen drog vi igång en till beck
film. Amanda har stått och gjort sig iordning nu ett tag för hon ska iväg på
hennes mammas möhippa om nån timme. Dom ska på vin och choklad
smakningsgrejs. Vi har just käkat pannkakor och plättar och nu ser vi
väl vad som händer :) Hoppas alla har haft en trevlig helg, det har då jag!


Dearly beloved

Idag var nog roligaste dagen jag har haft på dagiset. Den kunde dock
fått vara lite kallare ute. Har suttit och lekt med en massa vatten och leksaker
hela dagen, så har brännt mig litegrann. På lunchen la jag mig och solade
ryggen i ca en halvtimme, och det gav resultat hihi! Fick säga hejdå till några
av barnen som inte kommer imorrn, kändes typ hemskt. kommer sakna dom!
Wellwell , nyss lagat middag med brorsan , spagetti o pastasås , vart ändå
helt okej om man hade thai grejs såsen på. Ska kanske fara ut och springa
eller nånting , känner mig bara så sjukt taggad på att röra mig. Vill ha min
kondition tillbaks och de ska ja fan få också. Full fart!

du verkar inte spec taggad på att ens snacka med mig?
kan sluta om du vill.

A beginning

Vaknade imorse av att jag hade så grymt ont i magen och
mådde inte bra alls, gick och spydde sen la jag mig och sov några
timmar till. For ner en sväng på stan när ja mådde bättre och träffade
anna, elin och albin och tog de mest lugnt. Började regna, sen for jag
hem och käkade sallad. Har suttit i flera timmar och rensat min dator
och fört över de som ska sparas till cd-skivor. Tycker det var starkt
jobbat att ha mer än 3 GB , bara bilder. Fast ja vet inte, kanske inte är
så mkt egentligen? Fick iaf brorsans gamla dator eftersom han fick en
ny som studentpresent. Men pappa var värsta jättesnäll och skickade in
den och fixade nytt moderbord , ny processor och ram minne! så den
går som en pärla liksom :D och så fick jag en skitsnygg sverige mus!

hahah grymt! nu ska ja installera lite mer grejs och så :) fast först
ska ja röka med olivia, pusshej leverpastej

Sex and the city

Träffade anna efter jobbet, saknat dig! Fick en jättefin halsduk, som var
rooosa :D och en snusdosa <3 thanks baby. sen drog jag till ersboda
och chillade med majakaka , aslängesen sist. vi softade och snackade
om allt möjligt och om förra sommaren då vi levde livet. såg SATC filmen,
och den var faktiskt riktigt bra! Sen cyklade jag hem och pratade med min
olivia ganska länge, kändes jävligt skönt att prata med henne.. :) vi fixar det!

Nu blir det lägga sig och läsa tills jag blir lite tröttare,
sen jobba imorrn! Sista veckan för mig nu, så sen blire sommarlov
på riktigt!

hey now i can't take another day
there's a feeling in the air and i can't find the words to say


Soet bild från 19 decemver 2005, på singapores flygplats typ.

Du behöver inte säga det

och akta dig för människor
för människor gör en illa

RSS 2.0