first love dies hard

tänk om du skulle få veta att den du trodde var din första kärlek, som du älskat oavsett vad och alltid stannat kvar i ditt hjärta säger att den aldrig har älskat dig tillbaka? 4½ år av lögner...

tänk om man var miljonär

tänk om asså... ba kunna köpa allt man vill! ny mobil, dator, bil, lägenhet, fräscha möbler och helt ny garderob. ska fan köpa mig en trisslott ikväll tror jag!

inte gjort nånting alls idag, förutom sovit typ. känns lite drygt, måste verkligen vända tillbaka dygnet nu känner jag. blä.

coffee and cigarettes

min powernap hjälpte inte ett skit, resulterade bara i att jag blev ännu tröttare. attans. käkade lite left-overs till middag och sen drog jag iväg och hade en riktigt härlig kväll med olivia. det blev såklart en heel del koppar med kaffe, och även 2 koppar te där på slutet. vi har gjort upp stora planer för framtiden kan jag lova! men, krävs nog några miljoner innan det kan bli verklighet, haha!

ligger och kikar på True Blood, ska se nyaste avsnittet nu sen blir det att läsa lite innan jag sover. förhoppningsvis är det lite bättre väder när man vaknar, isf blir det häng utomhus med olivia :)

in the happyland

tröttheten själv alltså. blev inte många timmars sömn, låg och kollade massa avsnitt av Ghost Hunters International inatt till klockan 5 ungefär, och så var jag tvungen att gå upp strax efter 11. for och lunchade med mina fina flickor maja, ina och kajsa på Marias :) ganska gött med pizza som frukost/lunch. och alltid lika roligt att träffa girlsen! nu tror jag att jag ska ta en powernap, så jag kanske orkar göra nånting idag.

let's build a bridge


taggat.


jag kunde verkligen inte sova inatt, och det sjuka åskvädret som var gjorde inte saken bättre. tror jag somnade vid halv7 imorse, och sov till ca klockan 4. nu ska jag börja glida iväg till olivia och oskar, sen ska vi ut på äventyr!


at every occasion, i'll be ready for the funeral

hemmagjorda reklamfilmer, kaffe, bullens pilsnerkorv och snabba cash. fin kväll med olivia! blev mycket skratt :)

varför är det så att man alltid lyckas förstöra saker? då menar jag allt möjligt också. bra chanser i livet, bra vänskap, kärlek, eller bara en själv. ingenting kan nånsin få vara helt, och stanna helt för evigt. man ska alltid hitta något sätt att förstöra. är det för att man är rädd att bli sårad eller att de ska gå åt helvete tillslut, så man medvetet förstör det för att få det gjort? jag tror det är rädslan. iallafall i mitt fall. det har blivit som en omedveten vana tror jag. jag är rädd för att komma folk för nära. är rädd för att lämna min trygga zon, rädd för att bli dömd? jag har min ostabila mur som bara rasar och blir svårare att bygga upp för varje gång. kan filosofera på det här i evigheter. och även när jag tror jag har svaret på alla frågor, blir jag osäker efter ett tag och börjar om. men vad skulle då livet vara om allt var lätt och bra.




skare va så skare va

gaahh va länge jag sov. gick ut sängen klockan 4, och somnade 4 igår, så det blev 12timmars sömn. skönt!! tycker inte att det gör nånting om man sover bort hela dagen när det ändå är skitväder utomhus. lika bra att ha de gött och varmt inne :)

gick just ner och sa till pappa att jag va hungrig, han föreslog pizza. och siv är också här, och hon orkar inte fara hem och laga mat åt pontus, och pappa orkar inte laga mat här, och pontus orkar inte ta sig hit. såå nu har vi beställt 4 pizzor, jag ska fara och hämta pontus om några minuter och sen hämta pizza. snacka om lat familj. men gött blir det! inte käkat skräpmat på jättelänge, kommer inte ens ihåg sist. :s

crazy is the word

ooj vilken konstig kväll det har varit. började med lite jordgubbar hos olivia, sen drog vi ner och satte oss på bryggan på nydala en ganska lång stund och bara pratade och försökte komma på vad vi ska göra. såå vi kom på att vi skulle till övik och köpa korv. olivia ringde theres också , "hej vi ska till övik och köpa korv ska du med eller?" , och självklart var både hon och idag taggade. slutade med att vi inte alls for till övik, utan brudarna söp i bilen och vi hamnade på trästock i skellefteå. hahah finns inte tid eller ork eller ens plats att skriva ner alla sjuka grejer som hände, men den lilla stund vi stannade där hade jag skitroligt! körde fort som fan hemmåt och nu ska jag krypa ner i sängen och läsa :)

fredagen bjöd iaf på förfest hos anna och sen blev det olearys, galen och otippad kväll (igen) och jag har dom galnaste blåmärken som någonsin skådats tror jag. tyvärr på olämpliga ställen så bilder kan ej visas, men jag vet inte vars dom kommer ifrån. hmmmm...

vad skulle vi annars göra

kunde inte sova inatt heller. jävligt drygt. har inte orkat göra nånting idag, har inte ens orkat gå ut och hämta posten. latheten själv? funderar på att göra en tonfisksallad, eller kanske kyckling.. sen ser vi vad som händer ikväll.

take me home

det enda som känns bra just nu, är min renbäddade säng och min gamla sidenpyjamas jag hittade i garderoben.. så skönt och svalt att krypa ner i.

imorse när jag vaknade mådde jag skit. vridit och vändit mig hela natten, kallsvettats och huvet har gjort ont som fan. skulle egentligen till stan och träffa jenny men de blev ju inge :/ blev iaf lite film nu på kvällen, och nu tänker ja lägga mig och läsa, försvinna in i sagornas värld, där ja önskar ja kunde va på riktigt också.





you know you make me wanna shout

tiden går fan fort när man kollar på tv. nu ska jag se Vampires Suck, tror den är jävligt awesome. näjzzz.





buy it, use it, fix it, break it, fix it, trash it, change it, mailupgrade it

igår blev det grillning hemma hos tom med en massa trevligt folk, och sjukt god mat! ganska slitet såhär dagen efter, men inte så farligt. funderar på att ta en långprommis, men kanske blir en powernap först.

Åsele







every inch of me belongs to someone else

väldigt oplanerat och spontant, men det blev iallafall åsele för mig i helgen. jag hade det så sjukt trevligt så det finns inte, även om vi alla spårade lite och svinade. man hade kanske lite ångest när man kom hem, minnet hängde ju inte med precis, men jag vet att jag hade så jävla roligt iaf. lägger väl in lite bilder imorgon när jag lever igen. varit helt död sen jag kom hem!

den här kvällen har bjudit på himla mkt iaf. varit hos elin en sväng, sen till maja, sen till olivia och sen tillbaka till maja för lite gameing med henne och grabbsen! galet roligt har jag haft :) nu faller fan ögonlocken igen och ja ska verkligen njuta av att få sova i min egen säng. mmmhh!

Everything must come to an end

vad gör man när man klarat ut alla spelen? ... väntar på nästa som kommer i november? blääuu

how long can i go on like this, wishing to kiss you, before i rightly explode

ännu en zweet dag i norrmjöle med albin. ganska mkt bilkörande , pappa var inte så glad när bensinen va slut hoho.
stan - hössjö - hörnefors - norrmjöle - media markt - elgiganten - hössjö - stan. vrrroooommmm



bjussar på en söt bild på mitt sällskap i fredags

Red and purple lipstick all over the page

Hur kommer det sig att ett enda litet ord från någon man bryr sig om kan förändra hela ens dag? hela ens värld, för en stund.

har varit ut till albins stuga idag för lite sol och bad, men blåste så in i helvete där ute vid havet, och vattnet var inte så jättevarmt heller. så vi höll oss på land och läste varsin bok och spanade lite på alla vindsurfande killar. har brännt mig märkte jag nyss. man känner ju inte att solen tar när det blåser så mycket. varit en skön dag iaf :) precis va ja behövde! sitter och kollar på resor nu, vill ju åka till mamma över jul och nyår, och hoppas verkligen jag kan! vet ju inte än om hon ska hit eller inte, och de skulle väl va typiskt om jag bokade en resa dit när hon ska hit? hahah..

More than anyone can take

vet inte vad jag ska skriva. har väl inget att berätta egentligen. inget ja kan skriva här iaf? hm. blev iaf middag hos mig i fredags med albin , elin och anna. och pappa då. sen drog vi oss till erik och därefter olles. hade faktiskt trevligt, och sen hände det saker jag inte ens vill gå in på, men de slutade ganska bra tillslut.

har precis kommit hem från brorsan, han bjöd på gomiddag och lite efterrätt :) man har ju kankse världens bästa bror! humöret har varit på botten ett tag, men de kändes faktiskt lite bättre när ja umgicks med storebror. tackar för det. och nu är det vmfinal, och jag hoppas satan att holland vinner, så ja kan få må ännu lite bättre.

I don't need it

Ja vad ska man göra.. jag vet fan inte. kan man få gräva ner sig och typ inte komma upp förrän livet leker igen? varför kan inte livet leka hela tiden? det ska alltid bara vara korta perioder. fuck it.

I miss you like a hole in the head

bara suttit inne hela dagen/kvällen nästan. skjutsade in albin till stan, sen drog jag hem och spelade en stund, sen vid 8 skulle ja hämta albin igen. så nu har vi laddat hem första säsongen av True Blood och ska lägga oss i husvagnen och kika! :)

Without you

Både igår och idag har det varit sol och bad på schemat! igår tog jag och albin bilen ut till hans stuga i norrmjöle, var där hela dagen, sen bjöds det på grillning och annat gott, var supermysigt :) och skönt att komma från stan en stund. vi ställde väckarklockan imorse på halv10 så vi kunde fara och bada, men det var svinkallt i vattnet och en jävla massa kryp så vi gav upp och for tillbaks till albin. han håller på måla huset nu, och ja funderar på om jag ska gå ut och njuta av värmen.



livet är fanimej inte lätt.

The same thing I want from you today I would want again tomorrow.

Oh I'm sailin' away my own true love
I'm sailin' away in the morning
Is there something I can send you from across the sea
From the place that I'll be landing ?


No, there's nothin' you can send me, my own true love
There's nothin' I wish to be ownin'
Just carry yourself back to me unspoiled
From across that lonesome ocean.

fantastisk låt, lyssna och njut.






i guess i finally reached the point of no return.
this time i'll do it for real. for myself and no
one else. just me and my heart.

Life, sweet life

Just nu har jag det jävligt gött. sitter såklart och spelar mitt älskade spel, som för övrigt är awesome!!! mkt coolare än första, mkt mer grejer som händer! och till det så har jag en påse djungelvrål, jordgubbar + grädde och ett stoort glas vatten med is. och såklart min snusdosa! gööötttttttt har jag det. gött! :D och lite plus i kanten sådär är ju att man smsar med nån man tyck om. ohhh how sweet life can be!

Kan man vara för spontan?

hahaha asså... orkar inte. hamnade ju iaf i tyskland, var helt galet varmt där så jag trodde ja fan sku dö eller nått. har iaf varit en knasig, men rolig helg! och jag har äääääääntligen fått min älsklings parfym igen!! min Escada Into the blue <3<3 lyckan alltså, haha.

blev en shoppingrunda med albin idag iaf, både på stan, ersboda och strömpilen. medans han kom hem med flera påsar kläder så kom jag hem med ett tvspel. iiihhh, hittade assassins creed 2 för 300kr!!! dom hade 30-70% rea på tvspel på strömpilen, så jag kunde ju inte låta bli.. :] nu ska jag ta mig nå gött och sätta mig och spela!


wakawakakaakawaka

Jag har nånting i mitt öga, som gör jävligt ont. har haft de sen jag vakna, funderar på om det är nån ögonfrans, men de går verkligen inte bort. irriterar som fan och måste kisa med ögat hela tiden för att kunna se. blir galen snart!!!!!!!! nu ska jag och albin ut och njuta av finvädret en stund iaf, sen ska han iväg till tyskland över helgen. jag kanske följer med om det inte är för fullt i bilen, men tror jag blir hemma :)

Eclipse!

Var och såg Eclipse idag och den var fan helt underbar.. boken är ju såklart mkt bättre, men blev inte besviken på filmen iaf :) ska ses fler gånger haha!

team jacob <3<3 hahah..

igår blev det iaf fika och middag hemma hos albin med hans släkt, var riktigt trevligt. och gött med smörgåstårta! fick skjuts in till stan vid 8 tiden ungefär där festandet började. grymt kul att äntligen kunna dra på krogen med albin, och vi träffade sjukt mycket roliga människor och hade en helt gaalen natt. fullt ös medvetslös? är fortfarande bakis iaf, inte bra.. :p
nu ska vi ut i husvagnen igen och se på Narnia! :D wiiiee

RSS 2.0