Heroes

Andra dagen hemma från skolan, hatar feber! Sysselsatt mig med att se heroes hela dagarna , ska börja på säsong 2 nu! det är faktiskt bra måste jag erkänna..

hemo emo

Pizza, godis och ostbollar med brudarna i fredags, satt jävligt fint. Jävla cpsverige och skitidol, DANIEL ÅKTE!? hur fan tänker folket.... usch och fy! heja marie nu iaf! Ikväll blev det laserdome med olivia & co, ägde sönder därinne , typ slängde mig och shit.. eller.. kom iaf 3a hehe fett nöjd. Olivia blev ju lite lägre rankad................. :] sen for jag till älsklingen och softade ett tag, sen tillbaks till olivia! kameran har blivit väl använd om man säger så! så nu sitter vi här och vet inte vad vi ska göra.

image11


olivia din lilla kurd, du är söt som en kladdkaka och härlig som en hästen säng. om du var en cykel skulle jag rulla på dig... fråga inte.

VICTOR <3 :*

Shake down

Råkade ta en sovmorgon idag. Jaa, råkade. Väckarklockan ringde typ kvart i sju, tänkte snooza en stund, vaknade en stund senare och klockan var 11.27?! Och då orkade jag verkligen inte duscha och göra mig i ordning för skolan, så tog en lugn hemmadag. Drog till olivia strax före tre, sen handlade vi och gjorde tacos,  åt lite för mycket men vafan de var gött. Krikko joinade oss för film, den var fett wierd , hette typ Slithers :S eller nått liknande. Sjuk film iaf.. Till det blev det ju såklart chip + dipp och cola. Haha men det var kul..
varit med olivia typ alla dagar den här veckan, tack för det gumman! och nu är det snart helg, 2½ timmes dans imorrn och städning, sen har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra resten av helgen..
blir väl sötnosen nån dag iaf :]
olivia är min hora och jag är hennes pimp ?
eller var jag horan, olivia slynan och krikko pimpen?
äh skitsamma.

har iallafall kirrat biljetterna till australien nu, taggar jäveeel!!
även fast det bara blir 21 dagar ... =/

Yours to keep

Dagarna går sjukt fort , inte länge till jul, och då far jag, sen blire nyår, sen fyller jag år, sen äre sportlov, sen påsklov och sen helt plötsligt sommarlov? Känns som att man inte rikigt hinner med allt man vill. Har iallafall haft det bra senaste dagarna. Ledig idag (igår kanske de blir då) och imorrn (idag ? ) , gött som fan! Hade utvecklings samtal också, gick väl ändå okej förutom att Rie är så dryg och leker psykolog me mig och jag vill typ slita skallen av henne. Sen på kvällen var jag med victor! :) blev film , och hade fan trevligt! ses på fredag grabben.
Nu ska jag hitta nått att knapra på tror jag, och se film eller några avsnitt av Heroes. sen kommer jag nog sova som en stock i min sköna säng, och när jag vaknar blir det förhoppningsvis johanna!

Hoppas livet är bra för alla, för det LEKER för mig!b

Och jaa david, du kan dra åt helvette du också.
Jag menar det; jag hatar dig

Vad skall du bli?

Jävligt mysig helg i Sollefteå! Pappa, bror, farmor, stig, farbröderna, kusinerna och håcke! (och micke hehehe) Mycket sömn blev det inte alls.. men däremot jävligt mycket lekande :) och JÄVLIGT mkt mat.. Så ikväll ska jag bara ta det riktigt jävla lungt och vara med sötnosen Olivia tror jag! Sen blire skola igen imorrn. Dock skönt att vara ledig onsdag, torsdag.

Börjat egga sönder Ebba Grön sista dagarna, så sköna låtar.

oh boy..
Det sägs ju att olikheter attraherar varandra, så varför inte ;)

Who would forget that?

Fredagnatt... allting kändes precis som förut, jag kände mig trygg och trivdes som tusan! Vi var bästa vänner i flera år Maja, vad hände? du är fortfarande min favoritmaja :) måste träffas oftare, vi har så mycket att ta igen. Lördag var mest nice med brudarna, schlager och gud vet vad. Aldrig skådat någonting snyggare! Sen dess har jag endast softat och ägnat mig åt saker som är bra. Umgåtts lite med min älskade olivia ;) love you hun! I helgen blire FARMOR och älsklingskusinerna :D kommit fram till lite prat, att jag och johanna möjligtvis är släkt... på väldigt långt håll då. haha, vi får väl se! Skulle faktiskt vara grymt..




Oh yeah, that's my girls

Jag blev iaf överlycklig över snön, astaggad på vinter och julafton, som jag dock inte kommer spendera i sverige. Men ändå, stämning! Så nu när jag skulle gå hem från olivia... så var det bara slask... och regnade.. så fort försvann den lyckan! (precis som all annan lycka?)

5 VECKOR!?!? taggar

Right now

Mer än 3000kr på tre dagar, det känns skönt. Blev en lång vinterjacka, fred perry dojjor, svarta stövlar, ziphood, två t-shirts, en svart långärmad tröja, tre par strumpbyxor, grå kjol, ett par jeans och två par örhängen. Shopping är som ett lyckopiller. Fick ångest efteråt dock eftersom jag nu inte har några pengar alls att leva på den här månaden, wohoo. Men det brukar ju ordna sig, gulla lite med pappa.
Tisdagkväll började med "förfest" hos stekman med trevligt folk. Jag och Zara tappade bort alla påvägen till X3M. Det började ändå liiite segt där inne men de drog igång sen. Det var varmt, äckligt och trångt för det mesta, men sjukt roligt ändå. Lite drama blev det väl, men vad vore livet utan drama? Har även små minnen av sjukt pinsamma grejer jag gjorde som bara får mig att vilja sjunka genom marken. Bästa med kvällen var väl att träffa allt folk, kramkalas x1000. Och såklart sötnosen :]


RSS 2.0