spring för livet

Du säger att du har förändrats , att du aldrig menade att slå 
Du säger att allt har förändrats, om jag ville så skulle jag förstå 
Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör 
Jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se 
Jag lever med mina minnen, försöka glömma är ingen idé 
Man skadar inte om man älskar vilket du faktiskt säger att du gör 
Spring för livet om det är dig kärt, att slå tillbaka det är det inte värt 
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå 
Det ända du kan göra är att gå




TJENA vänner! underbart att vakna upp till soooool. ta en kopp te och dunka skön musik. men jag mår helt galet konstigt i kroppen, inte kul alls. what to do? bara att se glad ut. nu hade jag faktiskt tänkt göra något vettigt (vilket inte kommer hända). såå, tagga helg och hare bra. btw så är jag sjukt gulhårig. for your information.

the Day

ny dag, ny vecka, snart ny månad, massa nya möjligheter!
mailat läkaren, håller tummarna för att det går bra. nu ska jag iaf laga mat och sen hälsa på min baby angie på sjukhuset. SJUKVÅRDEN SUGER!!!!!!!!!!

everybody's looking for something


hallå! idag är jag både arg och lycklig. konstig kombo, men det funkar. ska snart trycka i mig lite food, sen ska jag banne mig ut och springa! (okej ja kommer gå) . sen blir det film och mys, har ännu en gammal favorit som väntar på att ses. igår blev det Lords of Dogtown, idag blir det Gamer.


motto: fuck it

3 utgångar på 4 dagar. sliten tjej! sammanfattar det hela med denna;
och btw , jävligt awesome

hoffmaestro

aaah vilken kväll alltså! dåligt drag? nja. dåligt med blåmärken? nja. dåligt svettigt och knuffigt? nja. med andra ord; awesome. ger hoff ett stort MVG men ett IG till corona. vilket hemskt ställe. usch!


men nu är det minsann lördag! och jag har egentligen lovat bort mig redan, men är sjukt sugen på att fara ut med flickorna ikväll. svårt val! eller så stannar jag hemma och dissar hela världen och ser på gamla favorit filmer.. hmm.

your secret's out

O
M
G
!!!!!!
finns inte ord för min fylla igår. helt sinnessjukt. kanske skulle skippat shottarna. och spriten. och hbn. jag som skulle vara nykter. resulterade i att jag gick hela vägen hem, snackade med människor och gjorde bort mig totalt. sa ett antal saker jag inte borde ha sagt. såklart. ÅNGEST. redigt bakis idag :) nu blire dusch sen blir det skate. förstår inte hur jag orkar, hahaha...
JAJA man lever ba en gång

the letter


F/&%))="/(¤CK

Har varit en helt klart awesome helg med angie och väldigt lite sömn. just like old times! :) har dock dom här jävla tankarna som gnager i min hjärna hela tiden, och känslor jag inte alls vill ha, för dom är helt omöjliga. DET är helt omöjligt. försöker stänga av allt som jag brukar göra när något sånt här händer, men denna gång går det verkligen inte. life's a bitch!

on the plus side, mitt knä är äntligen bättre. kliar så in i h-vete nu för att det läker, och jag har väldigt svårt att hålla fingrarna borta, haha.. så nu får jag förhoppningsvis komma igång med träningen!

mmmh, love!

just another morning without you

sabina + skateboard = awesome! eller inte.. ramlade såklart och fuckade mitt knä ännu mer, så skönt så skönt.. :) men det var kul så länge det varade. var dyngtrött när jag kom hem, och vid halv 10 tiden så somnade jag typ i 15 min, vaknade och var svinpigg. jag hatar sånna där powernaps som man egentligen inte vill ha. har fortfarande inte kunnat sova än...
så nu ska jag göra en kopp te, sen en till film och försöka sova, godmorgon.

!

HOHOHOO

som det är


walking on sunshine

woooh! :) fortfarande lika handikappad, men ack så glad. just nu chillar jag hos jenny som sitter och sjunger till denna;



sweetness!

winning

Fredag; första grillningen för i år!


trevlig kväll!

saving grace



:) nu ska jag snart fara och hämta jenny, eller fara förbi skatelokalen. sen blir det iaf att handla inför morgondagen! årets första grillparty ;) hahah.. galet taggad på grillat.

jag vill ha en alien

District 9 = AWESOME!

helt slut, städat som en galning.. och mer städning ska det bli. ska vara skinande rent överallt. och så ska det möbleras om! wihihihih


maria, jag, anna, sara @ olles någon fredagkväll

live in harmony

Vilken fantastisk dag detta har varit! sol, snowboard och gott folk :) det enda som sög var att det blåste så in i h-vete.
hämtades efter 10, blev en snabbis på media markt och sedan en massa väntan för dom andra var så sjukt sega. väl i vännäs teamade jag och linn ihop oss, dom andra var lite för pro för oss, haha. helt galet kul hade vi iallafall! mktmkt skratt har det blivit.
var helt död när jag kom hem, så jag tog en varmt bad, käkade mat och sen blev det en powernap. blir då en riktig filmkväll för mig. redan hunnit se Year One, nu är det 2012, och efter det blire Prince of Persia.


Linn i den blåsiga backen
Pojkarna!


för övrigt har jag lyckats få blåmärken på båda händerna, av att knyta snowboardskorna.. jaa, blåmärken av att knyta skor! helt sinnessjukt.

1000

Inlägg nr. 1000 i denna blogg. wiiieeeeeeeeeee.. ?
Näe men nu är det ju fredag igen. mina planer för denna vecka blev inte alls som planerat, vilket jag ångrar ganska stort. skärpning! inget mer av detta nu :)
sjukt uttråkad för tillfället. sitter hos jenny, men hon är på stan typ, och jag kan inte fara härifrån utan att låsa dörren... så bara att vänta. blir stressigt inför kvällen!

sweet caroline

where it began, i can't begin to knowing
but then i know it's growing strong.
was in the spring, and spring became the summer
who'd believe you'd come along




RSS 2.0