slutet

Tack min underbara släkt för att ni är underbara :) julen gick VG och nu är det snart nyår.. trots att jag inte sprungit nånting på mellandagsrean typ (jobbat varje dag) så har jag lyckats spendera 8000 sen julafton... hmmm hej internetshopping :) konstigt nog har jag endast beställt hem 3 klädesplagg, resten är "hårda paket" som man kanske säger.
Men imorgon blir det en sväng på stan för att köpa nå kläder att fira det nya året i, sen middag och partaj hela natten. kommer säkert bli bra! hörs nästa år då.

jahapp

då var den julen förstörd.
vill stanna hemma själv egentligen men det kommer släkten aldrig gå med på antar jag. tur det går bussar hem så kan ja dra tidigt.

äntligen

äntligen börjar min julkänsla komma tillbaka!! kan inte fatta att det bara är några få dagar till julafton.. och på julafton är det 20 dagar tills jag fyller år också, så mkt man har att se fram emot nu!
nu ska jag iaf bege mig ut i det mysiga snövädret med angelina och kolla barnvagnar, sen blir det lite julbak och julpyssel :D

and so it is

helvetes jävlar så gött det var :D

pics

Otroligt trevlig kväll igår, tack alla som var med! helt fantastiskt att man för en gångs skull fick roa sig hela kvällen :) idag har det varit full rulle iallafall! en sväng på stan för att inhandla julklappar, hem och tvätta, iväg till strömpilen och köpa mer julklappar och storhandla, och snart ska vi fixa en riktig gomiddag. supernice! fick med mig två nya böcker från biblioteket också som jag är grymt taggad på att läsa, vet bara inte vilken jag ska börja med.. anyways, enjoy the bildbomb från igår nu! haha :D

hehe

öl

papper?


hej!

Känns bra att jag inte är ledig nånting alls till nyår. om man inte räknar med julafton och nyår då (alltså 24 & 31 dec). kuuuuul det känns, missar ju mellandagsrean och allting typ. så istället för att göra av med massa pengar tjänar jag istället, hohoho och det sitter säkert fint när jag väl får lönen. så ska inte klaga egentligen :) nu ska jag dyka in i Sagan om ringens värld igen innan jag sover, lovely!

<3 :D

juletider

Känns bra att jag inte är ledig nånting alls till nyår. om man inte räknar med julafton och nyår då (alltså 24 & 31 dec). kuuuuul det känns, missar ju mellandagsrean och allting typ. så istället för att göra av med massa pengar tjänar jag istället, hohoho och det sitter säkert fint när jag väl får lönen. så ska inte klaga egentligen :) nu ska jag dyka in i Sagan om ringens värld igen innan jag sover, lovely!

<3 :D

nörd

glädje: 0
sjuk: 7
julstämning: 2
taggad: 0
nörd: 10
social: 1
så ser väl livet ut just nu iaf.
te och bok nu!




soetis albin

the end of tonight

Jaha då var denna helg över.. fredagen bjöd på alkohol hos anna sen olles med mkt fina människor! var helt ok, inte så roligt som jag hade önskat, men man kan inte alltid få som man vill. hade mkt roligare när jag kom hem kan jag lova! haha. lördag blev bara degig med en massa film och onyttigheter, och det blev en tidig kväll (för att va lördag iaf). och ja, denna dag har väl inte varit så annorlunda, tv-tittande och spelande och nu ska jag gå och lägga mig.
dragit på mig en jävla förkylning, perfekt nu innan jul... kroppen och huvudet och hela jävla jag är död. mm kul.

dagens ord

stjärtmarräng

kaos

Varit kaos på jobbet nu i två dagar, men gått hyffsat bra tillslut!
ikväll blev det en sväng förbi Angelina på sjukhuset och sedan blev det bio med albin. nu sitter vi hemma hos mig och tar det lugnt, jag borde verkligen försöka sova men är inte ett dugg trött :/ jaja, hejsvejs!

dreamin'

Jobb som vanligt idag, ovanligt lugn måndag måste jag dock säga. sedan har det kikats på julklappar och kan ju säga att min lista är kort, men dyr. sisådär 20.000 kr. in my dreams att jag får ens en tiondel av det, haha men gött att man får fetlön när det är mellandagsrea iaf! woho! sen 20 dagar efter julafton fyller jag ju år.. 20. haha! livet är nice just nu :) mktmktmkt att göra hela tiden, och mkt att göra framöver. nu blir det fika, läsa och sen sova, GONATT ALLA LÄSARE PÖZZPÖZZ

:)


tattoo

Snart ett år sen nu jenny, dags för repris snart? ;)

Julmarknad

Idag blev det en sväng på Julmarknaden på Gammlia med pappa och maria, riktigt mysigt var det!! köpte lite julgodis och julpynt, och en massa tunnbröd, GÖTT :D tog en massa bilder men har glömt sladden till mobilen på jobbet, så det får jag lägga in imorgon istället!
blev också en vända till elgiganten och rusta, och nu har vi satt upp granen :D JUUUUUUUUL!!!!!!!!!

despicable me

Underbar film! skulle lätt vilja ha några sånnadär gula små filurer hemma hos mig!
"IT'S SO FLUFFYY!!!" hahah..

galet trött nu, ska lägga mig och läsa ett kapitel ur Bilbo innan jag sover tror jag, godnatt!

sweet sugar candy man

Idag har jag gått runt med angelina, amanda och anna och kikat på lite möbler och annat smått och gott! hehe övertalade angie att köpa en superdupersöt gosedjurs hund också :] vill fan ha en själv. och så hittade jag min dröm-matta, om man kan ha en sån!!!!!!!!!!! sen blev det en sväng på coop också.

mys ikväll.

??

hahahaha vem fan har ork att göra något sånt här?

wow

Är så trött att ögonen skulle behövas tejpas upp eller något just nu. ändå jäkligt skönt att vara såhär trött en fredag, tänk så mkt jag kommer hinna imorgon istället för att sova hela dagen, woho.
blev då en riktig gomiddag och en himla massa planer som smeds vid matbordet, så nu har vi beställt hem alla resekataloger(?) som vi hittade! AWESOME!!! resten av kvällen har spenderats med wow. hatar mig själv. haha, godnatt!


Släkt-resan till Arguineguin i april/maj 2010. vill tillbaks!

yo

Då var det helg!!!! satan så skönt. blir en massa städning och julbak för mig i helgen, möjligtvis en sväng ner på stan om jag orkar/hinner/är vaken då. nu väntas det på middag, blir lamm MUMS! ha så trevligt i dimman gott folk, och fyllering gärna inte, haha.

roligt

hahaha alltså seriöst, världens roligaste hemsida. jag har skrattat hela kvällen typ, haha det är heelt sjukt.
http://damnyouautocorrect.com/

skitdag

vilken jävla skitdag detta har varit. började med att jag försov mig, vaknade av att Rose-Mary ringde från jobbet kvart över 8. mm superkul! så jag skyndade dit, ingen frukost eller något. som tur var så fick jag en kopp kaffe av snälla Anita när jag väl var där. sen då , skulle man ju hem på lunch. brukar hinna vara hemma ungefär en halvtimme, men när jag skulle gå och hämta bilen så var jag ju såklart inparkerad. kunde inte flytta bilen. great, vems jävla bil var det där då? jo jag fick springa runt som en galning och försöka hitta någon som visste vems bil det var, sen tillslut visade det sig att det typ var en kund som hade parkerat där, den idioten. så var ju tvungen att vänta på honom så han kunde flytta sig. kom iväg en halvtimme senare än jag brukar. jag körde nästan på folk på övergångsstället när jag körde hem för jag var så stressad. hann vara hemma bara någon minut, fick i mig en banan. yes. tillbaks och jobba, och sen har det gått som vanligt på eftermiddagen. nu är jag så jävla hungrig så det är inte sant!

mys!

Fy vad trött jag är. nu ska jag lägga mig och läsa och njuta av en lussebulle och en stor kopp te! godnatt :)





bild från australien 2008. OMG kolla mitt hår alltså :O fan saknar det ändå lite

auld lang syne

Efter jobbet blev det lite julshopping med storebror, han behövde julpynt och så fixades lite julklappar. lovelyyy! har sån sjuk julkänsla nu. taggartaggartaggar :)


jag & mamma, julen 2005..? saknar dig mamma!



onsdag

Haha vilken förmiddag detta har varit alltså! helt galen.
någon som ringde: "vad fan gör dom där dickarna på reserv egentligen? har dom lagt av luren och blivit homo eller?"
hahaha jag ba ehhh... va. som tur var skrattade han sen så han var ju inte seriös, tror jag. haha underbart samtal iaf. nu ska ja dra mig tillbaka till jobbet efter en snabblunch, och hålla alla tummar jag har för att telefonerna funkar som dom ska igen!


hahahahahaha ursäkta till er som jag visat denna flera gånger till, men seriöst.. så jävla rolig alltså, haha.

RSS 2.0