All night long

Jag trodde jag skulle dö för en stund sen, hahaha! jag stog i köket hos angie och skulle laga lite mat, så börjar grannen borra i väggen. jag skämtar inte när jag säger att köket vibrerade!! och det lät ashögt. jag flög fan i taket, sprang för livet och trodde satan att de va de sista ja skulle uppleva. tog en stund innan jag insåg vad som hade hänt, och angie som också blev lite rädd vek sig av skratt typ. jag med. så går det ibland! haha.

gårdagen blev lite som den blev, vi knäppte första cidern vid lunch, sen gick det bara utför. festade gjorde vi iaf, festade jävligt bra! även om det blev lite knasigt ett tag så avslutades natten superbra med lite fyllemat hos angie och nå timmars telefonsamtal med världens bästa! :D
sovit lite halvtaskigt, vaknat typ varje timme och sen somnat om, legat jävligt oskönt i angies soffa som annars brukar vara så skön att sova i. har galet ont i axeln nu iaf pga konstiga sovställningar, och min röst är helt försvunnen, vet inte vars den tog vägen riktigt. ska leta. kan möjligtvis vara på vasaplan. hm.

emil i lönneberga kanske är de bästa att kolla på när man är bakis. näe nu ska det förfestas!

mmmm

kung kväll , älskling :D

BABY LETS GO

all in, 24/7, nu köööör vi va!


?

Lite chill, en sväng på stan, hyra film & köpa ett kg godis, ännu en superkväll hos angie. vi kikade på Australia, satt och storbölade som vanligt... blev dock inte lika svart i ansiktet som angie ;) hoho. nu ska jag sova, snart iaf hehe, sen blir det upp tidigt imorrn, mkt som ska hinnas med!!! :D

Just set them up

FRISK! typ. lite snuvig då. haha men mår prima annars :) for till angie en sväng igår, var så sjukt less på att bara ligga hemma ensam och tråka. vi tog de lugnt bara med ansiktsmasker och lite gogrejer och tjejsnack. och helvetes mycket flumm också, spelade in 14 videos typ, alla helt sjuka.
är faktiskt inte speciellt taggad på yran iår. om det skulle varit toppenväder hade jag nog taggat jävel, men det verkar ju ska bli regnigt så jag får se om jag ens går ut överhuvudtaget, haha.

I can see it

Mår mycket bättre just nu, tack gud för det! halsen har varit snäll mot mig, så kunnat äta litegrann idag, typ yoghurt och lite grillad kyckling. mm så gott :D annars har jag mest sovit och sett tv. febern kan ta och försvinna, jatack!

Ingen orkkkkkkkk

Blev en massa filmtittande igår.. mest tjejfilmer! dom är ju så underbara, haha... inte kunnat sova så mkt inatt, är jävligt trött och så har jag gått och blivit sjuk också. känns inte sådär superbra nu när det nästan är sommar ju! bläääee :( har iaf mkt att se fram emot, så nu ska ja bli frisk fort!



Not what i expected

Gårdagen var väldigt otippad måste jag säga! For ner på stan efter middagen för att möta upp elin, hon skulle göra nå skolarbete där, typ fota osv.. hade tänkt att det skulle bli en väldigt lugn kväll, men icket! slutade med att jag kom hem typ efter 3 nångång, lite rund om fötterna. men det var en jävligt rolig kväll, det var precis som förra sommaren, och ja har verkligen saknat dom underbar nätterna :)

nu blire lite chirre och mooovie!!

I'll never be the same





otroligt härlig kväll igår nere på olivias privatstrand! :) det blev wok till middag som var supergott, och väldigt mycket skratt! en kväll som definitivt ska göras om.

Baby

Dagen har hittills bestått av långpromenad, träning, och en himla massa roliga händelser! ska göra mig iordning för kvällen nu, ska ju iväg till obbola med olivia, angie och kev. blir grillning, vin, massa tjejsnack och myys på stranden! :) och ganska mycket mygg antar jag också, men det får vi leva med!

livet kan nog inte bli mycket bättre än såhär! saknar bara en sak så skulle det vara perfekt :) :*


Vill ni följa med oss västerut?

Dom har stängt av vårat vatten , så inge vatten förrän imorgon kl6, var ju superkul att ja visste om det.. kan inte tvätta bort sminket, borsta tänderna eller nånting?! drygt som faen.. blev ju inge middagslagning, så det blev en liten pizza istället, hehe! varit och storhandlat sen med angie och hennes mor, och kev såklart, nu ska jag kika på lite serier innan jag går och lägger mig, är galet trött konstigt nog. ser fram emot morgondagen iaf :D

I walk the line







finns inte ord att beskriva hur awesome denna dag har varit! så härlig, så somrig, så underbar! livet leker som fan just nu kan man verkligen säga :) finns inte plats för några negativa tankar heller, fuck that! det blev en sväng ner till nydala och sola och doppa fötterna litegrann, sen hamnade vi på min baksida för lite mer stek, en himla massa cyklande hit och dit iaf också! tackar olivia för en superdag! ska bli fler sånna.

Nål, smycke - go

Sitter och har tjejsnack med mina fina vänner olivia och angelina :) alla har tagit fler hål i öronen, igen, och vi har planerat hiiimla massa goa saker! kommer bli så underbart, tagga fredag!

Don't you know i would

Vilket sommarväder vi har fått!! sinnessjukt ju .. :O nästan som att vara utomlands ju.. hehe eller kanske inte. sitter och tänker tillbaks på gran canaria resan, fyfaan vad jag vill tillbaka alltså :( skulle kunna stannat där med min underbara släkt flera veckor till känns de som. kommer nog inte kunna fara utomlands i sommar iaf, om jag ska flytta måste jag spara sjukt mkt pengar. håller tummarna för en storvinst på trisslott typ! hihi

Broken strings

Efter lite körade hit och dit köpte vi nålar på coop, hur svårt ska de va att få tag på en nål egentligen? ingen människa hade ju typ.. men det blev iaf varsit hål i örat för mig och angie, är riktigt stolt över hon att hon klara det alldeles själv ;) hohoh, blir ännu mer hål imorgon! for hem strax före 11 och var så jävla uttråkad, så för ca 1 timme sen drog jag iväg till elin borta på umedalen istället. satt bara ute på asfalten och pratade och kedjerökte, helt underbart!

The best therapy for me

Heyhey! vilken ljuvlig dag må jag säga... haha, vet inte vad det är med mig riktigt. har suttit och skrattat och lett hela dagen typ, helt i min ensamhet! lycklig? svintaggad på livet helt plötsligt iaf! YEAHYEAH!
nu letas det nålar, och ikväll sticks det hååål! hur många vet jag ej än, hahah vi ser väl :D
livet leker iaf!! (förutom reklamhelvetet på spotify...)



Not myself tonight

Ooomöjligt att sova inatt.. blä! somnade efter 4 nångång, upp halv12, helt ok! sitter o snackar me kajsa som ja saknar så mkt, vi är sämst på att styra upp. men nu med hennes b-day coming up blir det styyrning som heter duga!


kajsa & jag , frankrike -06

Can you do better?

Blev ba en degig kväll hemma hos äängeeyy med lite filmer.. vi körde på romantiska komedier, The women & Definitely maybe! bara awesomee... nu sitter ja här och kan inte sova. är svinigt jävla hungrig också, funderar på om ja ska smyga ner och göra en skinkmacka med tomat på.. mm va gott det lät..
ska försöka sysselsätta mig med nånting, blir väl lite sudoku eller korsord. har börjat lösa sånna varje kväll innan jag sover nu, vuxenpoäng till mig kanske? eller äre ba gamlingar som gör sånt... haha!


Sweet dreams always disappear

Det fick bli en kväll med bilen igår.. skulle egentligen iväg till bullmark men det blev inge av det, så jag och angie for omkring ett bra tag med bilen och träffade människor lite här och var. köpte även cheeseburgare på donkan för bara 1kronor, ganska nice. slutade iaf med att vi stog nere på kajen och snackade med olivia som var där med sin kille och alla hans kompisar och deras bilar.. haha! kan inte säga att det var en bra kväll, men den dög faktiskt.

sovit 13 timmar inatt, förstår inte vad som händer? har börjat bli svintrött och har ingen ork att gå upp ur sängen eller ens göra nånting. blä!

OMG

Jaa asså vafan hände igår ... ? skulle fan inte tagit den där tequilan på slutet..

men iaf, tackar ändå mina älskade brudar för en riktigt awesome kväll! kunde dock slutat bättre, gick barfota hem och visste inte vars fan jag var, men annars får kvällen tummen upp.

Kärlek vid sista ögonkastet

Orkade knappt kolla på hockeyn igår, vilken dålig match... vid tredje period befann jag mig på ersboda hemma hos jim med lite människor som bara chillade. vid halv12 skjutsade jag några till stan, sen drog jag och angie hem och kikade på lite film. ganska jobbigt att hålla sig vaken! när ja kom hem somnade jag dirr iaf, och har sovit mer än 10 timmar.. va ett tag sen ja gjorde det, men gud så nice det är :O verkar som att jag är den enda som dissar solen idag också, jag håller mig inomhus. dels för att jag egentligen inte får sola, och för att jag flagnar sinnessjukt mkt nu.. det är typ läskigt, vågar fan inte visa mig utan långärmat nu hahah!

nu ska jag ladda hem nå filmer, sen glida iväg till angie verkar det som :)


Oväntade saker på oväntade platser

Blev middag, film och vattenpipa igår med angie, sandra och fredrik, riktigt trevligt vare. när sandra hade dragit så var jag och angie lite uttråkade så vi sprang över till Jim som hade lite galej hemma hos honom. egentligen känner vi inte nån av dom, haha så det är ganska random, men sjukt rolig kväll blev det! avslutades hemma hos angie med vattenpipa och chill.. somnade väl vid 6tiden eller något sånt, så inte mycket sömn alls blev det. drog tillbaks till jim när vi hade vaknat, och där började dom supa direkt igen. hahah! :)
trött som jag är nu ska jag vila en stund, se lite hockey och sen blir det att dra ut igen verkar det som! men en nykter kväll den här gången!

 

Show me the road

Angie ringde precis när ja gått ut för att ta långprommis igår, så jag gick till preem på haga och mötte henne där, sen hem till mig och gjorde lunch :) sen fortsatte vi hem till henne och såg på lite film innan vi fick hämtning av hennes pappa, så våran kväll spenderades hos honom, jag och angie storstädade hela hans lägenhet för pengar. riktigt värt ;) haha inte för att de är kul att städa men.. efter de blev de lite mer film innan angie somnade i soffan :)

har börjat flagna som faan nu.. och ja är inte ens brun? känns stabilt, hahha! inte så mysigt att dra bort stora jävla skinnflagor av huden... de värsta är att jag flagnar i hårbotten också, ser ut som jag har gigantiskt mjäll typ :O skitsnyggt!




Morrnmorrn

Riktigt skönt att sova ut vissa dagar... men att vakna upp och se det trista vädret får en så jävla otaggad, man vill typ inte gå upp. jajjaaa, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, som sagt var. nu blir de långprommis :)

Sitting here like what the ..

Nu har ja fått nå nya linser, det är tydligen silikonlinser (?) hmm... men man kan ha dom i 1 hel månad utan att ta ut dom, så det är ju skönt att slippa de tjaffset varje morgon o kväll :)

elin håller på skicka massa filmer från förra sommaren, jag dööör av skratt alltså. vi var ju galet roliga, hahhaa och troligtvis galet dryga också för alla som var med! fyfaan de ska göras om :D

Säger ju det

Tvättat och städat en himla massa... nu ska ja cykla iväg till optikern och ta reda på hur dålig syn ja fått, hoho alltid lika kul ;) funderar på att fixa glajjer också, men ah vi ser väl!


How to train your dragon

Så jävla bra film!!!!!!!!!! kanske den finaste, underbaraste filmen nånsin... ååhhh man blir helt kär i draken <3 hahah, alla borde se den, sååå sööööt :D


Filmsöndag

Idag har jag inte haft ork till nånting.. humöret har varit på botten, hela jag har varit på botten. så det enda jag gjort är typ suttit vid datorn och kikat på lite film! har sett två st än så länge, först  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief som faktiskt var helt sjukt bra! loved it. och det var ju ögongodis också, ännu ett plus ;) sen såg jag The Bounty Hunter, bra den också. och när Gerard Butler är med i filmer får ögonen alltid njuta ju, heheh.. nu ska jag se How To Train Your Dragon, finns ju inget annat att göra!




Everybody's lookin for love

Words cant describe what you mean to me


Blev lite parisare, brännboll och alkohol ikväll. eller jaa, alkoholen är igång fortfarande! sitter hemma hos angie med lite människor och har trevliga samtal och mkt framtids planer :) var ganska otaggad där vid 10tiden, men nujävlar är vi igång! rom & cola, duger men inte sådär jättegott... hahahaha..

kan inte sluta tänka på det, vad jag än gör så finns det i mina tankar. det är jobbigt, jag vet inte vad jag ska göra. är det värt det? jag vet inte om jag vågar satsa järnet. jag är rädd att det ska bli fuckat och jag går tillbaks till gamla vanor isf. men vad är livet utan liten risker egentligen? jag vet inte. ska man satsa och bli förstörd, gång på gång? eller ska man play it safe och klara sig helt okej?

Morgonfrost

Kvällen blev ju inte riktigt som tänkt, men den blev bra ändå! cyklade iväg mot ersboda vid 8(tror ja) för att möta jenny och typ festa där med några, men när ja kom dit så skulle jenny hem, så istället blev det tjejkväll hos angie! lite tjejsnack, skitsnack och lite gin&tonic. och lite filmer såklart! precis tagit en promenad hem och pratat med elin i telefon, och nu blir det att krypa ner i sängen och drömma söta drömmar om någon speciell! förhoppningsvis iaf :D


I lay my head

Blev en sväng på stan idag, sprang förbi banken sen träffade jag Angelina, Elin och Sara och strosade runt en stund.. hade inget att göra där sen så drog hemmåt istället. suttit och gjort ny playlist på spotify i typ en timme, googlat runt och försökt hitta ny bra musik. blev riktigt awesome :) nu inväntas maten, blir grillat ikväll! sen får jag se vad som händer, kanske fara och träffa jenny mfl, men vi ser väl :)


Arguineguin

Sååå... vad ska man säga om semestern? Helt jävla underbart. Drog ju iväg med några i släkten, det blev pappa, brorsan, farbröderna micke&stefan, alex, moa, erik, farmor, stig, sandra och emelie. härligt gäng! :D dom första dagarna var det helt galet varmt, dom sa att det blåste in typ ökenvindar från afrika, så ett tag hade vi 35+ , nästan föör varmt! dagarna bestod mest av god mat, goda drinkar och massa lek i poolen! hände ett antal gånger att vi tog över typ hela poolen, lirade vattenbasket osv. blev även vattengympa varje dag, sjukt roligt ;) så lite träning fick man, och så fanns det ju gym, provade lite afrodans också. haha! med tanke på att man inte fick sådär jättemkt sömn, var i solen hela dagarna och drack alkohol varje dag, så var humorn också på topp kan jag lova. skämten ba flög fram och tillbaks! många härliga minnen iaf, oförglömlig resa :) ska göras om!






hmm mer bilder också ja inte bju på... lägger väl in på facebook senare! :)

Svea rike!

Nu är jag hemma i umeå igen efter en awesome semester + lite sthlm! skriver mer senare och berättar om allt, lägger in lite bilder osv :)

RSS 2.0