Shoppingrunda

Idag blev det att fara till Mirandas för en 5timmar shoppingrunda. jag kom hem med en klänning, en as snygg skjorta, jeans, en väst och en till typ tröja av nått slag. haha , är supernöjd med det iaf, kostade bara 150 dollar (845 svenska kr). amanda däremot shoppade för flera tusen typ, haha asmkt iaf . efter en långshoppingdag blev det iaf att fara hem och chilla ett tag och sen ner på klubben och träffa lite folk. :) imorgon blir det att köpa alkohol och allt annat man behöver för ett perfekt nyårsfirande och så ska vi ha lite skönhetssalong här hemma. kommer bli kanoooon!


http://sabinaej.bilddagboken.se check it out!

I (L) AMANDA

jaa amanda kom ju igår. väntade sjukt länge på flygplatsen och eftersom jag är så jävla kort så va ja tvungen att stå på tå för att se nånting för allt folk, så jag stog på tå och hoppade där i typ 1 timme eller så, sen kommer det någon och hoppar på mig bakifrån och ba HEEEEEEEEEEEEEJ och de visade sig vara amanda, hahaha ja fick världens hjärtattack alltså. for hem och käkade och amanda fick ta sig en dusch sen bar det av till hurtsville för en massa shopping! :) eller ja, en massa för amanda iaf, typ 2 tröjor , smycken och underkläder för mig bara. men de e najs!  käkade middag på puben och efter de va vi inte vakna så himla länge till utan somnade astidigt och sov i 10 timmar! galet skönt :) blev en promenad när vi vaknade, måste ju visa henne runt litegrann , sen bara chillade vi inne på mitt rum och åt vattenmelon osv. sen åkte vi ner till deb&cole och badade lite med massa roliga människor och ja fick även klippa mitt hår. så det är nu ASJÄVLA kort .. :( de når inte ens till axlarna liksom.. så jag är lite sadface för det, men är överlycklig ändå för jag har min amanda här. hahaha sen hitta grabbarna en ödla som va typ 4cm stor , och amanda blev livrädd , och så klart skulle dom he ner den i hennes tröja då.. hon började nästan grina stackarn. haah men sjukt kul! har inte så mkt tid för att skriva allt som händer, så ni får nog vänta tills vi kommer hem för att höra alla roliga detaljer osv! men vi har det superbra iaf! :)

Party hard and live longer

Igår var det boxingday och ja hade ingen aning alls va ja skulle göra.. men slutade med att jag for in till city och gick runt, kom hem med en bok och ett as snyggt parteylinne :) linnet kostade egentligen 60 dollar, men va på rea så betala ba 25. suupernajs. sen stoorstädade jag mitt rum , bara för amandas skull. pratade med henne ett tag på skype också, sen skulle ju hon till flygplatsen för att komma hit . så hon sitter nu på planet från kina hit!!! hon är här om 10½ timme typ. iiihh galet :D så iaf, jag hade ingen aning vad ja skulle göra igår. och mamma&richard sa att dom skulle på lunch med dom andra från gänget, men dom va inte hemma vid 7 på kvällen så jag ba vafan då far jag väl dit då, och de visade sig att alla där var typ packade och så blev jag också nersupen. blev kareoke och guitarr hero, isbits krig och halvnakna män. haha blev kanske en jägerbomb för mycket också, men gud va dom är bra! hahah. sen sisådär vid 3 på morgonen så kom polisen haha och en av killarna gick ner för att snacka me dom, och vi andra som va på balkongen trodde vi var osynliga som fan och försökte se va som hände så vi kolla över balkongräcket och typ fnissade och allt. tror poliserna såg oss hela tiden. hahah men kul var det. konstigt nog så var jag aspigg imorse och inte ett dugg bakis. men mamma däremot har legat i soffan hela dagen, inte velat äta nått och ba druckit vatten och sagt att hon är sjuk. hahha :)
aja, obeskrivlig kväll var det iaf, blir fler sånna! :D nu ska jag sussa, så ja inte missar att hämta amanda på flygplatsen imorgon!

BILDER

God Jul?

Igårkväll blev det julmiddag med hela Oatley gänget nere på kina resturangen, var huuuur gott som helst! var lite småtävlingar i vem som kunde äta mest chili också, jag var bäst av tjejerna iaf.. hahhah, mamma börja grina för de va så starkt , asgullig :] men vi kunde ju inte stanna på resturangen hela natten, och klubben stängde 10 och om man skulle in på puben var det typ två timmars kö :O så folk gick åt olika håll för att byta skor och hämta mer alkohol och sen skulle det bära av hem till deb. var en galen promenad, fulla vuxna människor är så roliga. folk red på ryggar och kastade fotbollar på varandra, jag och bradley tog alkoholen och sprang hahaha.. (han har nyss fyllt 14, min granne) väl hos deb så lekte jag mest med hundarna och snackade me de unga folket, men sen ringde amanda och anna smsade så ja kände att ja msåte hem och prata med sverige , så jag frågade chris om han kunde skjutsa mig och självklart fick jag skjuts men trodde samtidigt ja skulle dö för han körde inte precis bra hahah.. men hem kom jag iaf som tur var. så det blev telefon sen, och en massa msn. fick se kalle anka genom annas webcam (L) de gjorde min dag typ. ingen jul utan kalle! hahah :) sen var det bara att sova. blev väckt av att pappa ringde vid 10 imorse typ, sen kom mamma in med en liten julklapp, hamish&andys skiva med alla deras bästa grejer, ÅÅH va glad jag blev.. var så sjukt oväntat, och är helt såld på hamish! hahaha. sen vare ba upp och hoppa för vi skulle iväg till mina kusiner för jullunch. fick lite julklappar av dom också :) ev stor ask med svindyr god choklad *dreglar* , en asfin top och ett usb minne som jag verkligen har önskat mig! så de blev jag hemskt nöjd med. är inte annorlunda julmat här än vad det är hemma i sverige.. var en massa olika köttsaker och potatis med pumpa och nån konstig sås, räkor, fruktkaka , glasstårta me läskiga saker i och så nån australiensk marrängtjohej som var alldeles för söt. och massa mer saker , haha så kändes inte speciellt julaktigt. men gott var de :) var iaf där i 6 timmar, och nu är ja hemma igen trött som jag vet inte vad, har nyss fixat klart de sista på julgranen också, jättefin är det! består dock mest av glitter haha. :) hoppas alla haft en bra jul och sånt dära. min var helt ok ;)

Teenage dirtbag

har letat igenom datorn och hittade en hel hög med gammal gomusik, låtar som man verkligen hade glömt bort. t.ex Wheatus - Teenage dirtbag, hur bra är inte den liksom. haha råskön ju :)
kom fram till igår att varje gång man intalar sig själv att man ska upp tidigt och vara duktig och ta vara på dagen, så sover man bort hela dagen. men när man ba nää fan va skönt nu ska ja sova ut, så vaknar man likförbannat astidigt. varför är det så!?! hahaha iaf är de alltid så för mig. sjukt drygt, har sovit bort dom senaste 5 dagarna typ. måste vända tillbaks dygnet lite innan amanda kommer känner jag , eftersom jag måste upp typ 8.30 första dagen för att hämta henne på flygplatsen. kommer bli tungt!
idag blir det iaf lite sistaminutenjulpyntning, vi har inte pyntat nånting nånstans. hahha , ingen julstämning whatsoever. och jag sitter och lyssnar på gyllene tider dagen före julafton. hahah :) har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra dom här dagarna som kommer nu :O TROR att vi ska till mina kusiner på torsdag.. men ja vet itne. hahaha! bra att ha koll :)




Spider

Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och typ spelat tv-spel, suttit vid datorn och sett en massa filmer. och tagit långpromenader. sträcksåg alla high school musical filmerna, hahah dom är ju asbra! laddade hem en för nått år sen och såg fem minuter och sen ba nää usch jävla bfilm typ. men nu hade ja inget annat för mig, och dom va underbara! haha :D
inatt när jag sov, så gick jag upp typ vid 4 för att ja skulle på toa, sen när ja kom tillbaks och la mig i sängen, och skulle precis släcka lampan så ser jag en jävla spindel komma krypande uppför väggen brevid min kudde. jag va typ i schocktillstånd först, satt ba där och glodde. sen vände ja mig mot skrivbordet för att ta nått att döda med, och när ja kolla tillbaks mot väggen igen var spindeln borta. jag fick panik och sprang ut från rummet och stängde dörren, och gick och la mig i soffan istället. blev väckt av mamma klockan sju och hon bara skrattade åt mig när ja berätta att ja inte våga sova i mitt rum för det var en 1cm stor spindel där nånstans. hahah så hon gick in i rummet och hittade den och dödade den, så ja kunde gå och sova igen. även fast det tog ett bra tag innan jag somnade då hahaha. helt sjukt rädd jag är för spindlar uhäääähhh.. usch!

sjuktsjuktsjuktsjukt, om mindre än en vecka är amanda här!!!

Duktig dag

Vaknade vid lunch idag av att mamma ringde, så var ju ba upp och hoppa. tog ett glas juice och sen en as skön långpromenad i solen i ca 30 min. sen blev det pasta+biff+svampsås, hur gott som helst :) småkäkade lite vindruvor också, och sen körde jag igång en träningsdvd som hette rocksolid abs. hahah det var döden vill jag lova! efter det blev det en mumsig skål med mjölk och fruitloops :D och så en banan på det. sen för att jag inte hade nånting att göra så körde jag en halvtimmes yoga också. efter det kom mamma hem, och ja fick en supergod sallad till middag med vattenmelon, skinka och haloumiost och så en majskolv. mums :D efter att ja vilat maten ett tag så tog ja på mig dojjerna och for ut och promenerade 20 min + sprang 20 min. känner mig så duktig hahaha , typ mer träning på en dag än va ja fått sammanlagt senaste 2 veckorna. (om man inte räknar me surfhelgen då)
imorgon blir det lite mer träning, och sen kommer richard hem som har varit ute i öknen nånstans och gjort nått jobb. hurray for that!


16 december

8 dagar kvar till jul. 11 tills amanda kommer. LÄNGTAR SÅ MKT!!!!
15 dagar kvar till nyår. 25 dagar tills jag är hemma i sverige...... :'(
och såklart 28 dagar tills ja fyller 18 , så det är ju iaf bra hahah ;D

ja, mitt förra inlägg blev galet långt, och ändå berättade ja inte spec mkt som hände... hahahah för vissa saker kan jag inte skriva. what happens in australia stays in australia ;) har fortfarande sjuk träningsvärk sen helgen, hahah känner mig såååå handikappad.... brukar ju vara skönt med träningsvärk, tycker jag iaf, men näe inte nu.
påtal om surfing och sånt, så såg jag en film/dokumentär igår som heter Bra Boys och handlar om några surfkillar härifrån sydney, maroubra beach, och lite historia om surfing. jag rekomenderar den starkt till alla alltså, även fast jag tror dom flesta inte riktigt kommer förstå allt , är lättare när man varit här ett tag , och spec om man själv har surfat. men den gick rätt in i hjärtat. helt seriöst, det är den bästa film jag har sett.



kody - bästbästbästbäst

Im in love

I fredags var det samling kvart i 6 vid central, jag och lukas va där tidigt och de kom ba mer och mer folk vi aldrig sett förut, men tillslut kom våra vänner. vädret var kasst, det bara öste ner regn och var kallt, och såklart var bussen sen som fan, så vi höll ju på dö. blev iaf en 2½ timmes bussresa ner till Gerroa och Seven miles beach, där vi skulle bo över helgen. var en samling med alla ca 40 personer, sen delade vi upp oss i rum. bodde med eva från österrike, stephanie från schweiz och lena från tyskland. var svinkallt inne på rummet men vi hittade en ascool varmfläkt som vi försökte få igång. sen blev det några öl med killarna ute på gården, och tidigt i säng. för det vart upp och hoppa på lördagmorgon 06.30! göra sig i ordning lite och äta frukostbuffé ute på gården med alla andra kl 7 och sedan blev det att testa våtdräkter och allt. sen var det bara att gå ner till stranden och börja med lektionerna. vi må ha fått den fulaste instruktören men han var den bästa av dom också, så det var ju bra det iaf. resten av surfgrabbsen var huuuur nice som helst, spec en av dom hihiih... i början när vi skulle surfa var det ganska lätt eftersom vi bara skulle ligga på brädorna som i armhävningsposition och försöka hitta balans osv. fast blev en himla massa krockar och fall hahaha. sen blev det hamburgare till lunch och en massa solning. jag och eva låg för det mesta i hängmattan och snackade , men det var ashärligt. sen var det bara på med våtdräkterna igen och ner till stranden, och vi skulle då börja lära oss att stå upp på brädan. var till en början helt jävla omöjligt, men tillslut gick det , fast itne så himla länge då.. hahahha men det blev en himla massa goda skratt iaf kan jag lova! och jag lyckades med att få min bräda i huvudet, på repet (som man sätter fast foten i) runt halsen och höll på strypa mig själv, och en massa mystika blåmärken lite här och var hahah.. sen blev det upp och ta en kall dusch och nåra öl. våran teamleader "chap" tog massa bilder när vi surfade så han hedde upp dom på tvn så ala fick kolla, hahha och jag lovar ja grinade. det var riktigt actionshots när folk flög åt alla håll och kanter, verkligen närbilder också så man ser facet och allt. hahah. sjuukt kul! efter det vart det bbq och en maaassa gomat och sen upp till puben med 4 andra. haha vi hittade inte riktigt i början så vi vandrade omkring i byn hur länge som helst, men tillslut fann vi våran väg, men det var rätt så tråkigt så vi tog några öl och sen tillbaks till campingen, men precis när vi kom så hade dom andra tänkt gå upp till puben. men vi chillade där ett tag, sen var det bara några st som orkade gå upp till puben igen, och jag var en av dom kan jag lova.. hahha var ett band där som spelade en massa gammlåtar , så vi dansade en hel del, och jag kammade många gratis öl. sen gick vi ner till stranden där resten av gänget hade gått och slagit sig ner, och gud vet vad som hände sen, jag kommer iaf ihåg att ja stapplade som fan och var packad som satan. hahahah, perfekt när man ska upp kl 7 nästa morgon och surfa liksom. men upp klev jag, och jag kan säga att jag var inte den enda som var sliten.. 90% var det typ hahha, så surfingen gick inte så superbra den morgonen. men efter lite lunch så vart det bättre, men dock så blev vädret dåligare, var en storm på g så vågorna blev helt galna efter ett tag. inte så bra för oss nybörjare hahaah. hann även med lite lektioner om havet, strömmar och vågar och allt sånt där, och lite aussie surf slang, hahaha.. sen blev det att packa och städa och bege sig hemmåt, kollade på en surfingfilm på bussen, sen sov jag resten av vägen. blev en hiiiimla massa mat när jag kom hem, och nu är jag hur trött som helst. och min kropp är helt död efter all surfing. så ska krypa ner i sängen och sooova så länge jag kan, har ju ingen skola nu längre :)

asså jag är så kär.. så kär i detta land! aah det är sjukt. jag vill verkligen inte fara hem. skulle inte tveka en sekund om ja fick stanna, men då äre ju jävla skolan hemma som ja måste ordna. this is where i belong! och seriöst om ni nånsin får chansen att surfa , GÖR DET!!! man bara ligger där i vattnet, solen steker, man ser en våg komma och man gör sig redo, börjar paddla och bara gliiiider (eller kraschar).. ÅÅH i love it!


Graduation

Ja, idag var då sista dagen i skolan för mig, så vi sjöng lite extra fina sånger. kommer sakna skolan faktiskt, har så galet roligt.. men i helgen blir det troligen roligare :)
köpte en ny klänning igår som jag är hur nöjd med som helst, den kostade bara 80 kr typ. älskar rea (L) hahah. ska packa lite sen blir det att gå ner till klubben och spela trivia, och imorgon bär det av! yeeeyy :D
2 veckor tills amanda kommer!!!!!!!!! =D


Wii =D

Var såklart kallt imorse, så jag tog ju på mig jens och långärmad, sen när jag gick ut på lunchen var det svinjävla varmt. gick förbi några killar som stog och försökte sälja nått eller vafan dom nu gjorde och en börja snacka me mig, och de visade sig att han va från danmark! haha :) träffade stephanie också som frågade om ja skulle me till beachen men eftersom jag har så varma kläder så tackade jag nej, men vi ska typ fara imorgon istället om det är lika bra väder. och såklart hade jag glömt ta med mig bestick så jag kunde inte äta min mat, så var tvungen att gå och köpa plastbestick. var en massa andra som köpte typ glass o kakor och allt möjligt, så när ja skulle betala för mitt 20pack plastgafflar frågade han som jobbade om vi skulle ha nån picknick eller nått, "eh näe jag ska ba äta lunch" . kändes asdumt hahahah.
sen när jag skulle hem gick det inga jävla tåg till waterfall, så va tvungen att ta ett cronulla tåg och gå från mortdale. nog för att det inte är så farligt långt, typ 20 min eller så, men i denna värme var det inte kul.. så när jag kommer hem ser jag ett nintendo wii och ba VA?! (vårat xbox 360 är på lagning) och richard ba "jaa men ja skulle köpa nya giutarr hero men.. de blev de här istället" hahah . galet nice iaf, så ikväll blir det att spela kan ja lova :)

Fattigt

Jag gillar mina fina fylleinlägg som är kortfattade som fan, inga detaljer eller nånting, måste vara himla intressant för er att läsa alltså.. hahah! men ja, blev iaf en 3dagars den här helgen.. satt finfint kan jag lova.
var och betalade $275 idag till skolan för surflägret som är nästa helg, så nu blir det att leva fattigt ett tag. ska bli galet kul att försöka sig på att surfa haha, får bara hoppas att vädret är bra :) sen är det inte länge tills amanda är här... shit vad tiden har gått fort alltså. iaf för mig! jag vill vara här längre.. jag vill inte fara hem till sverige, jag vill flytta hit permanent. men det går ju inte så :/ får bli om ett tag.


Julstämning?

igårkväll blev det Pikos me mammas alla kompisar, gomiddag som faaan och en himla massa vin.. var en 19årig kille som jobba där som dom föröskte få ihop mig med hahahahha men gick inte så bra om man säger så. och idag var det kasst... iaf på morron , allt va ba sämst.. så ja tog en lång promenad och kedjerökte . sen såg jag två filmer, nån ganska ny med eddy murphy och sen nyaste narnia. fett bra :D
ikväll var de nå julgrejs i parken, fett mkt folk, fyrverkirer och massa grejer och hur kul som helst. alla försökte hooka up mig med en kille som heter scott som bor där, han va FETT snygg och astrevlig.. följde mig hem och fick en kram :] hahahha.. ahh jag dör :D


Bronte Beach och bakfylla

Tog bussen igår klockan 3 till bronte beach där Eva väntade på mig. vi gick och köpte kött och sånt man behöver till en bbq och sen kom Luis, Lukas, Dany, Stephanie, Nadine och nån random kille. så vi gick ner till stranden och slog oss ner vid ett bord, sen blev det bada :D faktiskt mitt första dopp här i år, och guud va skönt det var, asvarmt i vattnet. sen började vi grilla och Lukas och Dany hade köpt en karta öl som tog slut galet fort , så dom var tvugna att köpa en till. lukas hade med sig nå vodka från slovakien också som va hur stark som helst, så vi shottade det. haha var fan ionte gott! vi började spela massa ölspel sen , men eftersom ölen gick åt så fort så vi köpte absolut vodka som vi också shottade. sen vid klockan 10 typ kom polisen och sa att  det var en alkoholfri zon, så vi var tvugna att gå nånannanstans , men istället så sprang vi ner till vattnet och badade, haha. sen tog vi bussen till central och alla skiljdes åt. och onykter som jag var när jag kom hem lyckades jag förstöra min mobil, så den funkar inte. BRA! så nu måste ja använda en gammal skräp mobil.. :(
mamma väckte mig 10 imorse för vi skulle tydligen ut med deb&coles fiskebåt.. men satan vilken huvudvärk jag hade och det var 35 jävla grader ute.. så jag sa ba nej, och la mig och sov två timmar till. huvudvärken är borta nu iaf, men har lite ont i magen. och värmen håller på döda mig. bästa bakismaten här är typ glass! mmmhh... och iskall cola såklart :D

I am sailing

Om jag dör, så vill jag ha Rod Stewart - Sailing som begravningslåt. bara så ni vet liksom, utifall att.. har suttit och pratat med amanda om hur vi ska dö och sånt, och om den där låten.. och mitt i allt så ringde mamma och berättade att gösta hade dött, och ingalill hade typ fått en stroke och gunnar en tumör... påtal om död liksom.. så mitt humör är inte så bra just nu. vet inte va ja ska göra gaahhh. kollade på dödsannonser och hittade även morfars från förra året.. då kom tårarna nästan.

"Solen har dalat, dagen är slut

Stilla är klappande hjärtat

Skönt är att vila från lidandet ut

Somna från allt som har smärtat"





annars har dagen varit jättebra.. pratat me anna i tele nåra timmar, va skönt :)  skolan var roligare än någonsin också, så ja de va bra...

R.I.P Gösta!


Rock-climbing

Hade en annan lärare, har berättat om han tidigare, den mörkhyade gaykillen hahah han är heeelt underbar alltså. har ju aldrig haft han förrut och han va helt åååh aahh ett nytt ansikte hihi guu va kul typ haha.. helt jävla överlycklig! så jag fick sitta i "the hotspot" mitt i rummet, och alla skulle fråga massa intressanta frågor till mig. jag skrattade så ja svettades och grinade. var lätt roligaste lektionen någonsin. efter skolan blev det att gå till central för att möta massa andra och dra och klättra. eva kunde inte följa med så jag kände ingen där , men alla var så pratglada så det var lugnt. vi tog tåget till sydenham och gick till ett jättestort inomhus klättringsställe. vi klättrade i 3 timmar så jag är galet trött i armarna och benen just nu, och kommer troligen ha träningsvärk imorgon. ska fara dit nästa vecka igen, och jag och lärarn bestämde att vi skulle dra en redbull + vodka innan för lite energi.. blir iaf redbull :) när vi gick tillbaks till tågstation började det storma och jag, chris och ina blåste typ iväg . var svalkande iaf!

chris ska typ börja min klass nästa vecka o vi gick och prata om det
chris; any asian students in ur class?
me; only 3 , mostly europeans
chris; whaaat .. oh fuck..
me; what, u dont like europeans?
chris; yes.. but im scared of them... they are so cool...
HAHAHA japp, vi européer är coola ;)

på fredag blir det typ bbq på bronte beach med gogänget och nästa helg surfläger , troligen :D

Zoo och Babel

What a day, säger jag bara.. varit ute (alltså inte hemma) 12 timmar och av den tiden så var typ 8 bara att gå. lite saker som jag lyckats med idag:
1. papercut på lillfingret
2. fetjävla papercut på långfingret
3. en kantig bränna som lyser rött
4. 3 maskor i strumpbyxorna
5. 4 andra hål i strumpbyxorna
6. blåsor under fötterna
7. utslag på insida lår (nivet när man svettas å går så gnids dom som mot varann, asont!)
8. se ut som rudolf (bränd)
och en hel hög med saker som jag inte ens orkar skriva upp. superbra dag säger jag bara!

iaf så for ja till skolan som vanligt imorse, hade lite tråkiga lektioner fram till lunch då ja hookade up med eva och snackade om surfläger. precis när ja skulle äta min lunch (nudlar) kommer de fram nån kille ja aldrig sett förrut och frågar "är det där nudlar? heheh du åt det igår också" , jag menar hallå.. kollen? vem fan är killen liksom. ahahha men det var ju trevligt det också antar jag. sen fick vi en impuls idé , varför inte fara på zoo en sån här fin dag. så vi drog från skolan och vandrade till darling harbour där vi tog en färja över till zooet och vandrade omkring förjävla länge. haha var ganska roligt faktiskt , fast skulle nog varit roligare om ja inte varit där förrut. tog färjan tillbaka vid halvsex och då tänkte vi dra och ta nån öl men eftersom ja hade ont lite här och var och va galet trött så for jag hem istället och la mig i soffan och kollade på Babel. faktiskt bra film , men den va lite småkonstig. ska lägga in bilder sen på dagen och även på min nya hårfärg om ja lyckas med någon bra bild förstås.

1 december ..

Ny månad, ny klass, ny hårfärg.
Håret är iaf samma färg nu, och är grymt nöjd med nyansen. ska lägga in bild senare. blev iaf en ny klass idag, och jag ville typ strypa alla i den först.. det var en typ japan eller nått som satt breve mig och snorade hela jävla tiden, han va seriöst inte tyst i mer än 3 sekunder.. SÅ STÖRANDE! lillanna fick trösta mig lite och vi hade ett ganska långt samtal om ditt och datt. sen tog våran lärare (som tydligen är bög) fram en gitarr och ba nu ska vi sjunga!! wiiieee.. och vi skulle sjunga I am sailing.. sen skulle vi sjunga Hero av mariah carey.. tja jag kan sjunga?! stööört.. sen tog han fram typ 7 tennisbollar som man skulle kasta fram o tillbaks samtidigt, och turk killen i min klass kastade på mig hela tiden, i magen, huvudet och jaa överallt typ. men ja, den var väl helt okej den där klassen.. men så jävulskt tråkig!! haha alla i gamla klassen vill ha tillbaks våran superklass. men nejnej de går inte :(

23 dagar till julafton, 26 dagar tills amanda kommer, 41 dagar tills ja kommer hem till umeå, 43 dagar tills jag är 18, 53 dagar till chris brown, 58 dagar tills amanda är 18.

RSS 2.0