Olivia Olsén

Min älskadeälskadeälskade vän som flyttar imorgon!!! OCH JAG HAR INTE HUNNIT SÄGA HEJDÅ :( Så det här får bli mitt lilla hejdå till dig ollan!
har typ miljoner söta bilder på oss två, och miljoner underbara minnen! kommer sakna dig så otroligt mycket. kommer sakna våra kaffe/kort stunder. kommer sakna våran sjukt dåliga humor. kommer sakna att kunna springa över vägen och träffa en underbar människa. SÅ MYCKET JAG KOMMER SAKNA!
Jag vet att det kommer gå superbra för dig där borta, för du klarar allt. kommer och hälsar på så fort jag kan!
ALL KÄRLEK I VÄRLDEN TILL DIG OLIVIA!

give it up and just embrace it

Så fort veckorna går! Har hunnit med galet mycket på en vecka känns det som. Hårklippning, biobesök, partaj i massor, shopping, jobb, och lite annat roligt. :) Ikväll blir det gamla goa filmer och lite gott att äta, men först en liten promenad i det underbara vädret!

Fredagskvällen

lördag



En heldag med finaste olivia som började med frukost klockan 10 på morgonen och avslutades med partaj och middag med härliga människor. tack för en underbar och lite galen kväll/natt ;)

soo....

Åh vet inte vad jag ska säga om HP faktiskt.... bäst att inte säga något alls så jag inte förstör för någon ;D
efter bion blev det iaf att dra till magnus och förfesta, sedan blev det olles med ett himla trevligt gäng! hamnade på efterfest senare och promenerade hem i ösregn vid 6. niiiceeee. av de jag kommer ihåg var det då en sjukt rolig och intressant natt, och jag tror jag skenade ganska bra på slutet (JAA SARA DENNA GÅNG SKENADE JAG WOHOOO).
idag hare varit slappisdag med massa serietittande. nattinatti!

Harry Potter!

Idag ska jag se harry potter... sista harry potter. ever. jag är så galet jävla taggad, men typ nervös? hahah... åh va det känns konstigt att det tar slut, spec när man är uppväxt och älskat HP sen man var 9 år gammal.
iiihh... jaja, nu blire iväg och göra den uttråkade jenny mähler lite sällskap, hare!

okej, slänger in lite bilder


there might be more than you believe and there might be more than you can see

Hemma i umeå nu. har haft det helt fantastiskt, men det får jag berätta om imorgon. mina tankar är på helt annat håll just nu. flera andra håll. är så förvirrad och vilsen just nu.
hur gör man när det man behöver och det man vill är två helt olika saker?


It's down to this 
I've got to make this life make sense 
Can anyone tell what I've done 
I miss the life 
I miss the colours of the world 
Can anyone tell where I am

sollefteå

well, dålig uppdatering av mig nu på senaste tiden, men har helt enkelt inte haft tid eller ork. som vanligt. blir en massa bilder efter helgen, för nu rullar jag iväg till älskade Sollefteå!
BTW, cykla inte med flipflops det är farligt. har galet fina sår..
jaja PEACE

the weekend

så var det helg igen! sugigt jävla väder, men det blir nog grymt ändå förhoppningsvis. denna afton bjuder på grillning och förfest hemma hos smurran, dags att fira lite födelsedagar. sedan blir det utgång! :)
nu ska jag försöka ta mig ner till strömpilen i regnet för att handla, woho.

RSS 2.0