Cosmopolitan?

Anna styrde upp tjejmiddag och lite förfest igår hemma hos henne.. blev nästan chockad över att hon kan laga sån mat, haha men gott var det :) sen blev de ju såklart en massa tjejsnack och alkohol och vi hade väldans trevligt .. vid halv 10 eller nått så bar det av ner mot stan till pipes! blev nå kannor med öl , jag och alex lyckades flirta till oss en cosmopolitan tillome, hahah .. känner nu såhär dagen efter att jag inte skulle druckit den där sista ölen. anna, alex, sandra och milla - tack för en jävligt skön kväll ;D hoppas ni mår lite bättre än mig hahah ...

Juste

Glömt att berätta hur de va på O'learys! hahah .. jag, amanda, ellenor, evelina och daniel(?) var det iaf, och jävlar i min låda vilken stämning det var.. iaf bland oss. hahah , var dock himla synd att det bara blev 0-0 i matchen, men om 2 veckor är nästa, så då blire olles igen för våran del ;d kan lugnt säga att jag drog i mig en öl för mkt , askalas när vi kom hem och ganska segt på morgonen dagen efter.. iaf för amanda gumman, hahha ;) sjukt härlig kväll var det iaf.. lovade tydligen att ja skulle börja spela fotboll i bullmark (tror ja de va) , men ja vi ser väl hur det blir med den saken haha .

orkar inte prov imorgon ... kan verkligen ingenting. har ingen ork att plugga heller. hittade dock alla anteckningar från det ämnet från förra året, så inga problem med det.... men orken har flygit iväg, hoppas de kommer tillbaka snart. ska städa också, men det vet väl både jag och alla andra att det inte kommer hända. om inte en viss liten amanda kommer hit och städar åt mig (A)

Bucket list (L)

såg The Bucket List med amanda ikväll... kan se den hur många gånger som helst, alltid lika bra ..
annars är väl inte humöret på topp, men ah .. livet rullar väl på ändå.

HATAR DENNA JÄVLA KÄNSLA

Lyckad

jag måste vara den skickligaste människan ever .. igår skulle jag gymma med anna, det första jag gör är att fucka till min hand. slog i handleden i en kant på skåpet så jag fick en ganska fin blödning i handen.. så nu är jag handikappad och kan knappt göra nånting med min höger hand, har bandage också. jag är bäst :)
ikväll blir det iaf o'learys med ett härligt gäng och se Inter - Manchester United! kommer bli kuuung 

This is my vietnam

Blev lunch på max idag med amanda, ulrika och helen, sjukt trevligt och otippat att vi skulle stöta på dom där. men det var kul att få höra hur de va me allt och alla. sen gick vi till usm där jag fick ett gymkort av papsen, min 18årspresent liite i efterskott. tack pappa! sen blev det att fara hem till mig och göra oss iordning för lååångprommisen som jag och amanda hade planerat. hade inga gångstavar men skidstavarna gick minst lika bra. vi gav oss iväg och upptäckte sen att vi hade gått i en timme, och i den takten vi gick så hade vi gått ca 1 mil räknade vi ut. sjukt stolt jag är över oss! :) var himla härligt att få röra på sig. sen blev det varm choklad och varsit duntäcke i soffan och bara ta de lugnt och dö en stund.. kände hur döda mina ben var när jag skulle gå uppför trappen sen, helt sjukt. och så blir det gym på det ikväll, underbart! har kommit in i en såndär hurtig period igen, nu blire träna träna träna träääna..


Sitter och lyssnar på Pink - My vietnam på repeat.. himla bra låt det är!
Momma was a lunatic, she liked to push my buttons
She said I wasnt good enough, but I guess i wasnt trying
Never liked school that much, they tried to teach me better
But I just wasnt hearing it because I thought i was already pretty clever

You spin my head right round

Igårkväll drog jag och anna på bio och såg Seven Pounds.. den var faktiskt bra, men jag kunde inte riktigt koncentrera mig på slutet eftersom jag var så jävla kissnödig hahah ... sen träffade vi amanda på vasaplan och tog bussen hem till mig. myste ner oss i min säng alla tre och såg Australia, och jag grinade sjukt mkt igen, anna bara skrattade åt oss .. skulle jag nog också gjort om nån grinade som mig och amanda, haha sinnessjukt! men den är ju så braaa och sorglig .... "And I will hear you ..... "  gaahh...efter det tänkte vi att vi skulle sova, för klockan var ju nästan 3, men istället låg vi och pratade om allt möjligt och skrattade och hade sjukt kul.. fick besök av min käre broder som var aspackad och glad, så vi skrattade åt honom ganska mkt där vid 4 på morgon.. men sen somnade vi tillslut och sov läänge. ska inte nämna sen vad som hände när vi hade vaknat, för jag vet att anna inte kommer bli så glad, men ja kan lova att det är nått vi aaaaldrig kommer glömma... varken jag, amanda, anna eller min familj. HAHAH finns fan inte ens ord .. sjukt! tog en prommis sen upp till ica och köpte fika inför kvällen, då amanda skulle få hjälp med matten av rickard men istället blev de johan som hjälpte, och jag & rickard satt och hade astråkigt .. men tillslut varom ju klara så vi fick fara hem. hade ju upptäckt att ja glömde piercingtvätten i håkmark så hämtade den när vi skjutsade hem amanda, sen blev de lite prat me rickard påvägen hem.
men jag tackar för en härlig helg brudar och grabbar!

hittade en bild på annas blogg som jag faktiskt tyckte va jävligt härlig, förutom mitt face.. skulle nog blivit finare bild om ja inte såg så jävla trött ut typ.

Personlig designer, deru

Var ju som sagt ensam hemma hos amanda igårkväll när dom var borta på middag, i deras stora läskiga hus ... som typ knakar och lever sitt eget liv, jag var typ livrädd ett tag. lagade makaroner och käkade nån macka, sen satte jag mig i soffan och väntade på dom andra. amanda, rickard och joel trodde dom var astysta och skulle smyga in och skrämma mig, men så tysta lyckades dom inte vara, iaf inte amanda. hahah men det var sött .. vi drog igång moulin rouge och slöade i soffan innan de vart dags att åka och käka tårta, som var sjuuukt god.. aslängesen jag käkade prinsesstårta! så gott. sen for vi hem till amanda igen och fortsatte se klart filmen. sen for rickard hem och jag&amanda fortsatte våran filmkväll med att se Macken. hahaha vilken jävla klockren film, måste ses igen och alla ni som inte sett den måste också se den. lovely! möblerade om lite sen på amandas rum så att vi skulle kunna ligga i sängen och se Heartbreak Hotel på datorn, och den var fan bättre än jag minns den. tror klockan var runt halv 4 innan vi gick och la oss , och vid 12 var det upp och hoppa igen. upptäckte när jag vaknade att jag hade tappat min näspiercing medans jag sov, och den är ju typ omöjlig att hitta eftersom den är genomskinlig (iaf allt utom lilla diamanten) så vi fick lite panik och letade jävel men hittade den tillslut. och självklart hade ju typ hålet halvt växt igen under natten typ, så fick pressa in den igen och jag kan säga att det var fan den sjukaste smärta jag kännt. nästan iaf. sen blev det stavgång runt håkmark, riktigt skönt att få komma ut och röra sig, även fast det var kallt och blåste. stekte lite mat och sedan blev det dags för yoga! men vi orkade inte så himla mkt, så jag la mig i soffan och kollade på fotboll medans amanda duschade och gjorde sig i ordning för jobbet. hon jobbar till klockan 10 ikväll så tillsdess ska jag chilla med anna och kanske gå på bio :) kommer nog bli supermysigt. inte lika mysigt som igår då kanske ;] haha ..
måste säga att det är GAALET skönt att ta det lugnt en hel helg för en gångs skull.. har ju verkligen varit fullt upp med en massa födelsedagar och sånt nu på senaste tiden.  :)

har även fått en personlig designer som ska göra en suuupersnygg klänning åt mig, och lite mer hade jag tänkt ;)
KAJSA NORELL heter tjejen, aka min andra halva. underbar är hon, och duktig på att sy. hihii :D

Älskade håkmark

Nu sitter jag hemma hos amanda i håkmark, har hela huset för mig själv... haha , dom är borta på middag så ja tänkte ja skulle ta hand om huset åt dom ett tag :) när amanda kommer tillbaks blir det iaf filmkväll så det sjunger om det. köpte Moulin Rouge och Macken idag på stan, guldfilmerna... sen nu har vi även laddat hem Australia och Heartbreak Hotel, och till det ska vi käka gurka, morötter och paprika med dipp. kommer bli en kanooon kväll :D
   


Förkylningsjävel

usch vad jag hatar att vara småförkyld ... känns som att ja varit det aslänge också, helt sjukt jobbigt. amanda kom förbi en sväng idag och chillade med mig nån timme, sen har jag bara suttit och spelat cs med lillanna och även fikat litegrann. jättemysigt! imorgon blir det nog skola för mig, och sen troligen rickard :) och som jag har skrivit förut så blir det kalsong bootcamp i håkmark fredagkväll - lördagmorgon .. hoppas fan att det inte kommer vara så sjukt kallt så man kan ta sig en långpromenad också. tror jag ska ta och försöka sova nu, så önskar alla en god natt och söta drömmar osv.

Hugh Jackman .. en riktig man alltså!

Dagens låt: Flo Rida - Right Round

PINK

nu har jag och amanda bokat biljetter till Pink
Hovet 10 November!!!!!!! TAGGAAA :D


blev en massa städning idag iaf, kände mig faktiskt duktig.
fick ett snabbt besök av lillanna också som gav mig ett par ursnygga jeans,
tack för det sötnos :*

Kalsong bootcamp

Jag är sjukt taggad på helgen i håkmark, där det blir kalsong bootcamp med amanda!
yoga, stepbrädor, långpromenader och en massa massa träning och gonyttig mat,
kommer bli supernice! :)

fattar ni hur skönt det är att ha på sig kalsonger? haha det är sinnessjukt .

Glow in the dark

Var inte på världens bästa humör , men drog iaf till johans fest vid 11 nångång där jag inte kände nån annan än rickard och amanda, men amanda for därifrån och skulle hämta nån typ. men det gick bra ändå, var tvungen att dricka fort för att komma ikapp men det gick lite trögt i början .. men sen vart jag iaf helkalas, och fick sedan en ny vän, linda, och vi två hade vårat egna party typ.. hahah sjukt härlig tjej! sen fick vi skjuts till ålidhem, och jag och rickard ställde oss tydligen och lagade nudlar.. mitt minne är inte det bästa säger jag bara, men jag hade jävligt roligt och så gick man och la sig sådär vid 6 på morgon nästan. inte alltför mkt sömn, men var ganska pigg.. det blev bara att ligga och dega typ, se på tv till efter kl 2 eller sådär, då vi träffade anna och ludde för att bege oss mot mariehem för att käka och hämta bilen. sjuuukt kallt var det, men satt jävligt bra med en pizza sen på det.. och var ju tvungen att fara och jobba vid kkl 4, kom typ ganska sent men det gjorde inte speciellt mkt .. var aströgt att jobba, sliten som fan och typ huvudvärk .. gick hem tidigare för jag orkade verkligen inte.

tack iaf för en jävligt härlig helg, man har ju fått en hel del minnen som man aldrig kommer glömma.
som amanda utanför mitt fönster, eller rickard i mankinin ... hahahahha


Chris Brown - Glow in the dark

(L)

Igår for jag och käkade lunch med Kajsa och Jenny på queens , blev en asgod kebabtallrik. satt där i någon timme och hade det jättetrevligt. blev sen hämtad av amanda och rickard för vi skulle fara till strömpilen. jag och amanda skulle gå in på ica och köpa fruktsoda men vi kom ut med betydligt mer .. hårtork, foundation, hårsnoddar, hårspray, ansiktsmask, deo och massa annat typ .. sen for jag och amanda hem och tog ett varmt bad och ett glas vin innan vi skulle göra oss iordning för att dra till Emma som fyllde 18! hos emma blev det öl och en massa gott tilltugg. vid halv11 tog vi storbilen och drog in mot stan för vi skulle på x3m. bilresan var typ det roligaste med hela kvällen, jag och amanda hade vårt eget lilla party längst bak och hällde öl på ida hela tiden. . haahah .. väl inne på x3m var det ganska roligt, träffade en massa gamla kompisar som man inte snackat med sen man var typ 9 år eller nånting .. sjukt kul :) drog och köpte mat på max och sen fick vi skjuts hem av rickard, snäll som han är! var iaf en himla trevlig kväll, ska göras om fler gånger.
vaknade vid 10 imorse, då amanda skulle fara hem till håkmark. hon trodde att hon var astyst när hon packade ihop alla grejer, men det var hon verkligen inte kan jag lova .. hahah , jag kunde itne somna om efter det så jag gick och käkade mat med pappa, sen somnade jag om i typ 1 timme till.. tog en promenad i det härliga vädret och köpte lite cola på godishuset också .. haha , som vanligt. sen fick jag helt plötsligt ett asgulligt sms av amanda som löd såhär;
Alla hjärtans dag handlar för mig om att uppskatta de man älskar. De som ställer upp för en i vått och torrt. Helt enkelt de som är som du! Du är den som alltid finns där för mig. Den som gråter och skrattar med mig. Så idag vill jag visa dig hur mycket jag älskar dig och bryr mig om dig! Jag vet att jag är galen, så titta ut genom fönstret från ditt rum så märker du vad jag menar! Puss min älskade sabina!
jag vart lite fundersam och ba va, vadå fönstret ... så jag gick dit och kollade , och där nere står amanda med en ros i munnen , gelehjärtan och två vinglas! så himla gullig hon är ibland alltså :D jag var överlycklig och sprang ner och släppte in henne.. sen satte vi oss i soffan och pratade lite och kikade på tv. sen var hon tvungen att dra och jobba, och jag ska snart göra mig iordning för att fara iväg på middag. sen ska jag träffa rickard och vi ser väl sen vad som händer ikväll. hoppas alla får en bra alla hjärtans dag!!


Skola

Igår vaknade jag av att anna kom vid halv8 och gjorde frukost på sängen åt mig, var hur gott som helst och en grymt bra start på en lång dag :) tack så mkt för det lillgumman! efter skolan igår så städade jag även hela mitt rum... tyckte jag var jätteduktig. var ganska mkt skräp, och slängde även ut en sopsäck med kläder. när amanda kom vid 8 fick hon typ en schock för att det var så fiiiint.. haha :D vi chillade iaf med cola och choklad, såg nyaste supernatural och sen en hel del gossip girl. anna kom förbi en sväng också för hon hade ingenting att göra, men hon stannade inte spec länge :) efter midnatt nångång la vi oss för att försöka sova , men amanda var så otroligt pigg så hon babblade hela tiden, så då kunde inte jag sova.. men efter ett tag så somnade vi båda. anna kom förbi igen på morgonen för att käka frukost med oss, sen drog dom iväg till östra och jag till draggen :) känner att jag måste ta tag i skolan nu , är efter som fan... ska ha en redovisning om USA om typ två veckor, och vi ska redovisa det i form av en resebroschyr typ.. va!? sen ska vi även hålla tal på svenskan om nånting, fattar ingenting typ ... och så ska vi ha ULS prov också.. GAH jag orkar inte. kommer aldrig hinna plugga. får väl be pluggmästarn amanda om lite hjälp haha ;)


Snö, snö, snö

i fredags blev det jag, amanda, anna, theres och pauline, fläskfile och klyftpotatis till middag och sen bastu :) det var jävligt roligt, och jävligt mysigt. jag och theres hade askul med våra ballonger och tommy, haha snacka om dålig humor. sen såg vi film som heter Felon , och galet va bra den var.. måste ta och se den igen snart! blev iaf en lugn och jävligt rolig kväll, gick hem vid 1 någongång . var jätteskönt att få sova ut ordentligt , sov mer än 10 timmar ... sen for jag till r och bara tog de lugnt och såg tv innan jag skulle iväg till pauline för ännu en tjejmiddag. det var jag, amanda, anna, pauline och andrea , och vi lagade världens godaste tacos .. jag och amanda var tvugna att gå och köpa mer grönsaker, jag höll på ta livet av mig så kallt det var ute .. sjukt ! efter middagen drog vi hem till anna och smådrack lite, fick besök av några andra ett tag senare och satt typ och chillade och hade de ganska trevligt.. sen drog vi oss ner till stan och gick på pipes där det hände ganska mkt roliga grejer , hahaha .. när dom stängde så gick vi till en av killarna vi var med och fortsatte där ett tag, men efter 3 nångång klämde vi in oss i bilen och drog oss hemmåt .. blev inte så jättemånga timmar sömn, men gott sov jag ändå. sen blev det pizza på ålidhem med rickard, amanda och anna.. och sen var jag och anna tvugna att dra ner till jobbet och jobba en stund, men de gick fort , så vi drog tillbaks till ålidhem och såg film med dom andra. amanda och anna va duktiga och lagade mat sen, och efter det blev det ännu mera filmtittande...
så nu är man hemma iaf, ska typ försöka sova nu... sjukt sliten är jag! ska lägga in lite bilder sen när jag fått dom från amanda, men det lär ju dröja nån dag.

orkar inte snön!!! visst , det är asbra att det har kommit mycket snö .. men det är så ruggigt kallt och småsnöar hela tiden, man vill ju bara dö... om man kollar ut genom fönstret här så ser man BARA snö . det är all utsikt man har, typ en snöhög .. hahah

Fredag igen

nu var det fredag igen då .... tycker veckorna har börjat gå alldeles för fort nu. känns som att man inte hinner med nångonting! sitter iallafall hemma hos anna nu, har käkat lunch och nu ser vi på sällskapsresan.. anna tycker den är asrolig ...  soet. hade även tänkt sno annas mobil nu när hon springer omkring och städar, hon har ju en jävla touch grej.. as nice är den :) om ett tag kommer amanda hit, och sen även theres. det blir tacos och sen ska vi basta! kommer nog bli grymt nice. 
känns bra att det blir en lugn helg för en gångs skull. får se vad som händer imorgon, men troligen ska jag vara med amanda och pauline typ, sen ska jag nog ta och jobba litegrann på söndag. sen äre bara att ladda upp för nästa helg då det blir att fira emma och kanske malin.

hoppas alla får en störtskön helg.

IOGT

var första dagen på jobbet idag, gick faktiskt ganska bra ... haha var sjukt roligt iaf :) säljer lotter för IOGT , som jobbar med barn och ungdomar mot våld, droger och alkohol. i början vare ganska trögt och nog fick vi oss några riktigt goa skratt. ska jobba på fredag igen , kommer nog gå lite bättre då. annars har väl dagen rullat på ganska bra, hatar bara att det är så snuskigt kallt ute hela tiden.... kan de bli sommar snart tack ?

Fullt upp, men ack så roligt

I fredags blev det middag och lite partaj med gamla bräntisgänget. Var sjukt härligt att få träffa alla igen, har ju inte kunnat ha våra traditionskvällar sen förra sommarn. love you girls, 5 år med er och fler ska det bli :) inget kan bryta järngänget. ska lägga in bilder senare när jag har fått dom av Kajsa.
Sen blev det ju lördag, och det var dags för att fira Amanda. hon och åsa kom och hämtade mig vid 12, sen for vi till dom och de gjordes iordning lite för fika, amandas släkt skulle komma dit. var trevligt, amanda fick en hel del fina presenter, hahah :) sen var det bara att göra sig klar för kvällen, käka middag och så, sen tog vi go sparken till lokalen och försökte koppla ihop förstärkaren till stereon. gick inte så bra till en början, men amanda hade sina magiska fingrar i farten och fixade allting. sen började det komma lite folk , och vi satt mest och pratade till en början, blev lite lekar och det hände en hel del intressanta saker. sen bara rasade det in människor hela tiden, och jag har ingen aning om vilka hälften av dom var typ. men sjukt roligt var det, en helt underbar kväll! blev dock inte speciellt mkt sömn, och sen skulle man ju upp och städa dagen efter.. nog för att ja mest latade mig och kollade på men, haha lite nytta gjorde jag väl. orkar inte skriva detaljerat eftersom dom flesta vet de mesta som hände där. vart en lyckad kväll iaf, ingenting gick sönder och alla var bara glada och hade roligt typ :) får väl se om vi orkar göra om det nångång! men de tror ja ;D

känns faktiskt ganska bra med skolan nu, riktigt bra måste jag säga. har börjat lära känna folk i klassen , och idag har jag faktiskt haft hur kul som helst. blev nån pjäs på svenskan om asagudar vilket var grymt skoj, sen fick vi rita matspjälkningsgrejs på nk:n , där jag och angelica briljerade med våra målartalanger och fina gubbar.

kvällen har varit jättehärlig, blev fika , promenad och film .. :) tackar så mkt för en bra kväll!
är galet trött nu, känner att ja borde sova lite så jag orkar med morgondagen, är ju första dagen på jobbet imorrnkväll, då måste man vara på topp! men jag tror det kommer gå jättebra, verkade iaf hur roligt som helst.

RSS 2.0