Let the sun shine in

Kunde inte sova inatt, låg bara och vände mig i sängen till halv5 sen började jag läsa en bok. självklart var det en bok med kända spökhistorier, så 2 timmar senare kunde jag ju inte sova heller precis. men gick upp vid kl 1 och började göra mig iordning för att dra ner på stan för dubbel körlektion, som gick riktigt bra! han var tillomed imponerad ;) sen träffade jag amanda en snabbis och tog bussen  hem. på bussen var det nån jävla störande tjej som skrattade så hysteriskt så det inte var sant, hela bussen höll på bli galen verkade det som, så viktor marscherade fram till henne och sa åt henne att hålla käften, och då blev det tyst kan jag lova.. jag kunde knappt hålla mig för skratt hahah ..

nu blir det städning och sen kommer anna kanske förbi en sväng och säger hej :)


glad tjej 2005. ge mig sommaaaaar

Söndag

vaknade vid halv3 och drog iväg till anna, chillade med henne och amanda och kikade lite på mumin och bara degade i sängen .. sen blev det middag och dags att dra iväg och träffa bräntisgänget. gick till ica och köpte tårtgrejer , sen ner till lares där det börjades fixas tårta och grejer. vi sjöng och fikade i mängder, och hade vårt vanliga tjejsnack med alla uppdateringar :) var en härlig kväll som fan, alltid lika roligt med dom brudarna.


tack för stödet. jag orkar inte att allting ska vara så svart & vitt när det gäller dig, att du har sånna fördomar.

Godnatt?

blev fika på mekka igår med anna och hennes mamma, var riktigt mysigt. sen drog jag och anna till obs för att köpa lite matgrejer, sen for vi även förbi barnens hus och kollade på en massa roligt. sen var det bara att vänta på amanda så vi kunde käka, och maten blev faktiskt riktigt god :) sen cyklade jag iväg till ersboda för att vara med tommy medans tjejerna drog på bio. var galet jobbigt att cykla eftersom annas pappas cykel är för hög sadel för mig så var tvungen att stå hela vägen, men jag tog mig ju dit iaf. det blev en myskväll med lite film och tv, som vanligt. hehe har precis kommit hem efter en härlig cykeltur såhär på morgonen :) så blir bara att gå och sova några timmar nu innan man ska upp igen.

Yes man

blev att kliva upp tidigt idag för att fara till iv och snacka lite om vad jag ska göra osv.. gick bra, så nu äre ba att vänta på en praktikplats :) drog en sväng till östra efter det och hälsade på lite vänner och bekanta, hur roligt som helst att få träffa loui, känns som evigheter sen! efter det for jag hem en stund innan jag vandrade iväg till tommy och var med han nån timme, sen var det bara att käka middag och dra till anna. såg på Yes man och lejonkungen och bara latade oss, men det var riktigt skönt. kom just innanför dörren och mina händer bränner, ansiktet också. packade på mig en jävla massa kläder när jag skulle hem, har både jeans och mjukisar, inte det skönaste. fick låna en cykel av anna så att de skulle gå fortare att komma hem, och visst var det väl nice att ja sparade typ 10 min, men jag tror det skulle varit varmare om jag hade gått. tårarna ba rann när ja cykla haha .. :)

ska ta och sova nu, sjukt trött är man . ser fram emot morgondagen som tusan, ska cykla iväg till anna på dagen och fika osv, sen blir det middag med henne + hennes familj och amanda typ, och efter det tommy!!! kommer bli en bra dag :)


Fattiglapp

Just nu känner jag mig huur fattig som helst. gud vad man inte kan låta bli att shoppa när man har pengar känner jag!

 
köpte dessa på Gina Tricot + en "rosa" jacka som jag inte hittade någon bild på, och orkar inte ställa mig och ta en nu.. köpte även en tjocktröja på bikbok som jag kan mysa i, och även mina efterlängtade skor!! :D


annars har dagen varit superbra måste jag säga, otroligt underbar :) blev en riktigt mysig kväll med tommy också som pricken över i:et! 

Forsbergs

Igårkväll blev det mypys med amanda och anna, vi såg The Women , lika rolig som alltig :D sen for anna hem och jag och amanda drog två avsnitt av supernatural, och blev helt tokiga på att vi måste vänta nån vecka innan nästa avsnitt kommer ut, gaahh! sen blev det massa tjejsnack som vanligt, och jag tror inte vi somnade förrän efter 3 nångång. kl7 var det ju ba upp och hoppa och göra sig iordning för att fara till stan och ha körlektion. min började 8.45, amandas 9.30. fick en as skön lärare iaf, gick ganska bra att köra också, iaf i början. men sen så vet ja inte va som hände, och de blev att få motorstopp och köra in i en liten snödriva och sen skulle man ju parkera och backa och hela helvetet.. hahah men tillslut gick det ändå bra :D körlektion igen på tisdag, jag taggar typ! blir dusch nu, sen fara ner och käka lunch med anna på stan, och kl1 ska jag till iv. sen blire teorilektion 16.30 :) och efter det blir det förhoppningsvis att va me tommyy!

Lååång dag

det har varit en sjukt lång dag idag kan jag lova, mer än så säger jag inte.
lite chill med anna och amanda också, och snart blir det film :)

Bejbi

Det har vart en lång, mörk, ensam vinter - oroa dig inte
Jag är, jag är - älskling jag är hemma nu



Dagarna rullar på sjukt fort, och snart är det fan sommar.
jag blir så glad när jag ser asfalt, vill liksom lägga mig och
pussa på den typ .. hahah galet! var med tommy ett tag igår
också, kollade lite på hockey och hans älskade skellefteå förlorade,
så glad ja blev ;d hihi .. var asmysigt iaf. och idag blev det att fara till
skolan och lämna tillbaks massa saker, inklusive datorn.. kändes
tungt nästan, kommer sakna den! haha.. men byebye draggen iaf!
sen blev de ba hem och vila innan ja skulle ut och övningsköra ett
tag med pappsen, gick hur bra som helst. sen for jag till anna och
chillade lite, såg även mamma mia :)


Vaaarmt

igår vart det en lugn dag, sen efter middan for jag till tommy och såg massa filmer&tv.. vi såg Barnhemmet, som inte var läskig alls typ ;o den va typ gullig bara. sen såg vi Bra boys, favvofilmen. sen vart det lite star wars på tv, och american pie, och en massa andra program. efter kl4 började jag iaf gå hemmåt, och det var typ ändå mysigt ute på nått sätt.. lite av himlen hade börjat bli ljusblå, så solen var ju typ påväg upp nästan.. men sen vart de lite läskigt när man kom till skogen, så jag hettsringde till amanda och elin men ingen svarade, så jag prövade anna och hon svarade iaf  som tur var. så hon gjorde mig sällskap genom luren, och vi pratade om lite allt möjligt, planera lite för nästa helg tillome :) kom hem halv 5, var ba att sova direkt. är nyvaken nu och sjuukt trött... skulle sova vidare om det inte var så att mitt rum är en jävla bastu sånna här dagar när solen skiner. .. det är galet jobbigt ! aja, ba att pallra sig upp då.. snart iaf.. tommy ikv igen!! :)

The Unborn

Igår hade pappa lagat en jättegod middag, de va nå kyckling grejs med mögelost och ris och allt möjligt. gott var det iallafall! fick en cider till maten också , tack pappsi. sen började jag vandra bort till johanna för att chilla lite me henne en stund och ba se hur den söta flickan mår, drog sen vidare till lillanna där hon och alex satt och chillade i sängen. vi tänkte styra nån film, men efter ett tags letande genom alla filmer dom hade så bestämde vi oss för att ladda hem en istället. det blev The Unborn, och den va typ ändå äcklig.. men så hemsk var den inte. småmysko iaf. efter det fick vi skjuts bort till ersboda, hem till tommy :) där vi satt och chillade och lyssnade på typ gammal musik och sånt. . hahah ändå roligt. vet inte riktigt va klockan va sen, men började dra oss därifrån och alex gick hem till sig. men jag och anna drog till johanna och softade där en stund innan vi gick hem och sov :) blev typ inte så mkt sömn inatt, så jag är sjukt trött... tror ja måste fixa kaffe. aja, vädret är typ asnice ute, så ja ska ta en liten prommis och samla lite krafter.


tommy ikv!! :)

The Strangers

Drog till tommy ikväll och såg the strangers. filmen va faktiskt bra, blev ganska rädd några gånger hehe ;d inte lika rädd som han då. var kul att träffa tommy, för första gången ever typ. hade iaf trevligt och pratade en massa :) :) imorrn blir det att träna som fan, sen ska jag tydligen fara och festa! kommer nog bli kalaskul, känns som att det var hur längesen ja festade, fast de inte var de ;o

Sol sol sol

Sjukt härligt väder ute idag.. pratade med mamma i telefon en timme och satt ute och njöt i solen en stund, var riktigt skönt :) snart kommer lilla anna hit för att göra mig sällskap ett tag , och ikväll blir det att vara med tommy. förkylningen är typ borta nu, vilket är väldigt nice .. har bara lite småhosta :) ska fortsätta se ugly betty nu, ha en bra solig dag!


Sjuk

Nu har man dragit på sig en fin förkylning igen.. hosta och hela kittet. sjukt jobbigt :/ men igår pallrade jag mig ut en liten stund iaf och träffade theres, känns som att det var ett tag sen. men det var kul, pratade om lite allt möjligt som hänt och sådär. det är inte roligt att ligga hemma när det är sånt galet fint väder ute kan jag säga, jag blir nästan deppad.. hahah :) saknar min amandis också, inte träffat henne sen i söndags, omg :O det är fan längre än vanligt. det kanske tillomed är de längsta vi har varit ifrån varann sen vi kom hem? shit hahaha..
om en vecka lämnar jag draggen! känns både bra och konstigt. de blir nice :)
förövrigt så är livet helt fantastiskt, så mkt otippade saker som händer och de är ba ljuuuuuvligt hahaha..


Godmorgon

Kom till amanda vid halv4 igår, och vi satte oss direkt vid varsin dator och spelade tetris. sen upptäckte vi plötsligt att klockan var halv6 så vi sprang ner och lagade tacos åt hela gänget som skulle käka. var en ganska trevlig middag, blev en bärs också :) ganska chill.. sen satte vi oss vid varsin dator igen och spelade tetris, och efter ett tag kom vi på att vi skulle baka kladdkaka osv, så vi gjorde det, och såg att klockan var efter 9.. vi hade liksom suttit och spelat tetris i 3 timmar i sträck utan att märka hur tiden flög iväg.så vi gjorde iaf ordning vardagsrummet med chips, ostkrokar, läsk, grönsaker, dipp och kladdkaka och började se en film med emilia och joel. joel somnade dock ganska fort. haha, i varje reklam paus drog jag och amanda upp våra datorer och spelade tetris. sen efter filmen fortsatte vi spela ett tag till innan vi styrde upp med twilight. och vad tror ni hände efter det, sådär halv4 på morgon? tetris såklart. satt och spelade typ 1½ timme till och sen började Martian Child på tv, så vi kikade på den . så efter kl 7 nångång gick jag och la mig, amanda vet jag inte när hon somna, för hon spelade tetris typ . vaknade iaf kl11 av att morsan ringde , och snackade i 45 minuter. sen gick jag och la mig igen för jag va så sjukt trött.. men nu är man uppe iaf, vi tog kladdkaka till frukost och läsk. nyttigt som fan : ) var iaf en härlig natt här i soffan, haha tack för den amanda!

Spontant

Nu är det klart. jag har skrivit på papper och allt! hejdå draggen!
for iaf hem sen efter lite intesågod lunch på skolan, satt och tog det lugnt någon timme och begav mig sen iväg till t. satt och spelade tv-spel och softade ett tag. sen fick jag skynda mig hem vi 6tiden när pappa ringde och sa att maten var klar, tacos blev de :) asgott.. sen resten av kvällen låg jag bara i soffan och glodde på tv typ, var ganska härligt ändå . men jag blev så sjukt uttråkad efter midnatt så vid 1 drog jag och träffade johanna mfl som typ lanade. var ganska kul att se johanna lira cs :D drog mig hem vid halv5 tiden nångång och somnade direkt. känns som att tusen folk har ringt mig hela morgonen och försökt få upp mig, men kollade nyss på samtalslistan och såg att det var mest amanda som ringde som en tok, och en anna en gång. men nu är jag uppe iaf, och ska försöka bege mig iväg mot håkmark :D

Torsdag

vi gick och la oss igår vid typ midnatt, men efter ett tag så båda ba "äru vaken?" .. aspigga var vi, så tänkte vafan vi käkar lite glass och hade asroligt till kl 3 , då vi kände att vi måste fan sova.. men gick ju inte så jävla bra heller. vaknade halv 11 sen, hade visst missat väckarklockan, så de va ba upp och hoppa på med kläderna och skynda sig till bussen. gick och pratade med rektorn om hur jag ska göra med mitt liv typ, och bokade en tid hos syon som ja ska träffa imorrn.. kommer nog gå kanon! sen tog jag bussen till johanna på marieberg och satt och pratade med henne om allt möjligt och spelade NHL, vilket jag ägde på :D nästan iaf. men det var jävligt roligt iaf! nu blir det att skynda sig till gymmer där amanda väntar :) sen blire väl nå film eller nånting ikväll troligen.. och imorrn, ja, de får ni väl veta då?

Jag blir galen

har vänt upp&ner på mitt rum 57 gånger nu, kollat alla kläder jag äger och alla väskor... men inte fan htitar jag min skåpnyckel för det! blir toookig ..

hursomhelst så är jag sjuk som vanligt ? jävla smygförkylning som aldrig vill försvinna. hade öppet fönster inatt men ändå låg jag och toksvettades, jättehärligt ? mhhhh.. aja, ska väl gå och fortsätta jakten på den försvunna nyckeln nu.

Vad heeende

kunde inte sova igår, var så sjukt pigg så det fanns fan inte.. som tur var hade jag två jättefina vänner som var lika pigga så vi snackade i telefon alla tre om allt möjligt, minnen och sånt och hade asroligt :) tror jag somnade vid halv6 eller nått sånt, och sen vaknade jag först kl12 när brorsans kompisar typ rev hela huset, sen somnade jag om tills 2.. bra sabina, bra! iaf så fanns de inte så mkt att göra åt saken, eftersom jag slutade egentligen kl 12 så jag har ba suttit vid datorn hela dagen typ. kom på att jag aldrig visade kläderna ja beställde från junkyard? hittade bilder på två av dom, men inte nikita tröjan..

http://www.davidandgoliathtees.com/index.php?mode=HWT
asbra märke med sköna kläder som fan :)

Det är varken vitt eller svart

Det är grått? Hahah .. slappslappslapp daag.. tänk så mkt intressant som kan hända en, även när man ba sitter framför datorn hela dagen. spännande :D

"Xavier Bertoni, fransmannen som kom från ingenstans i kvalet, slog både Tanner Hall och Simon Dumount och tog hem Super Pipe-finalen med stor åkning."

"Efter sitt åk då Tanner fick höra att han endast lyckats placera sig på silverplats blev han som satt i extas. Detta för att en nykomling från Frankrike hade lyckats besegra "de obesegrade". Han gjorde det ingen trodde var möjligt."

fan va söööt han är :)

Fullt hus

I fredags fuckade anna till allt lite igen och ja va sjukt sur på henne, men jag drog iaf med elin och sara på fest hos nadja. tänkte va nykter men det blev ju inte alls så kan jag säga. fick vin av carro som jag ba halsa, sen blev det nå öl på det också. gick till marieberg med jenny, eftersom vi inte fick plats i bilen med dom andra, men det var en trevlig promenad. väl där vart det en lokalfest och man träffa en massa roligt folk. gick sen upp till johanna&jocke och satt där ett tag innan jag, sandra och fredde begav oss mot ersboda. där träffade jag och sandra jonte och chillade ett tag. var faktiskt nice att träffa jonte igen, var ju sjukt längesen sist. vid 5 på morgon kände vi att det var dags att dra sig hemmåt så vi började gå. galet otippad kväll men tack iaf :) lördag sov jag lääänge .. alldeles för länge, men sen var det bara upp och hoppa och röra sig iväg mot johanna. satt och pratade där med henne ett tag innan det var dags att fara hem och träffa farmor och co. blev gomiddag och sen kom amanda.. vi tog en långpromenad med hocke och sprang runt och busade på mariehemsängarna, sjukt jobbigt. sen blev det filmer hela natten nästan, till kl 4. så nu är man nyvaken igen och sitter ba och funderar på vad man ska göra med livet. kanonkul.

Vilken vecka

Det här lovet har det inte hänt så mkt.. i måndags blev det en väldigt uppskattad kväll med victoria, godis och en massa skitsnack. tisdag var en seg dag, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde.. iaf så kom amanda till mig på kvällen efter 11 nångång, och vi la oss i varsin soffa och drog igång en massa filmer, amanda somnade väl vid 3 nångång medans jag låg vaken till 6 och kunde inte sova .. men tillslut gick det, och såklart var amanda superpigg före mig, men hon var söt och gjorde frukost och allting, sen blev det att fara iväg och träna :) efter träningen tänkte vi se lite mer film , sweet november! men då var en del dubbad på spanska (!?) så vi tänkte att vi skulle ladda hem en ny, men såklart fick jag me världens jävla virus  och var tvungen att formatera om datorn .. R.I.P 61gb av mitt liv (musik) , jag vart helt förstörd typ.. brände iaf ut bilderna, så dom överlevde :) iaf, eftersom vi inte kunde se på datorn nå mer så gick vi ner och tog varsin soffa igen och kollade lite på Hitta Nemo, sen var det bara att soova .. for ner på stan vid halv 3 nångång och träffade anna som jobbade. strosade omkring lite med henne sen på stan och hittade min drömkille och en asnice mössa. jag fick mössan, men inte honom. hahah... blev sen en filmkväll med lillanna, och frukost på sängen. söt hon är! trött var man iaf imorse när man vaknade vid halv 9, sen låg vi typ bara och pratade i några timmar innan vi for ner till stan. träffade en hel del ansikten som jag har saknat, så det var kul. och så fick jag se drömkillen igen hehhe .. paniken jag fick där ett tag ;D hahah vissa fattar vad jag menar..
nu ska jag städa städa städa städa, för imorgon kommer farmor! :D ska bli supernice. har inte träffat henne sen i somras. förhoppningsvis blir det ännu en filmkväll med anna ikväll, en massa skräckisar! sen ser vi väl vars helgen tar mig .. hihi :)

Idiot jävel

Du är så jävla dum i huvet. Omogen och en stor jävla idiot. Vad tänkte du med, eller tänkte du alls?! hur fan kan man ens göra så mot någon, det är fan helt jävla oacceptabelt. ljuga mig rätt upp i ansiktet, i kanske flera veckor tillomed, vem vet. trodde du seriöst att ja itne skulle få reda på det eller vadå?! take your lies and stick it where the sun shines, jag vill aldrig se dig igen.

Sportlov ..

So in the meantime
You'll be resting on my mind

lördag blev lugn för mig, pratade ganska mkt med elin vilket var härligt, saknat henne så. blev upp och träna igår med elin, mer än 1 timme tillomed .. kände mig duktig som fan , ännu bättre är att jag har världens träningsvärk idag. kvällen igår bjöd på en amanda, en massa cola och film.. såg benjamin button, lika bra som första gången, om inte bättre. sen efter 2 så försökte vi sova, men de blev så sjukt varmt så man tog av sig täcket , men då blev det svinkallt så man fick ta på sig igen, osvosv .. var ganska drygt. var tvungen att hoppa upp vid 8 för att hitta brorsans headset i min fina röra också, gud va sur jag vaa.. amanda gick upp sen efter nå timmar till för hon hade körlektion men jag fortsatte sova till efter kl 1 nångång .. tror jag kommer bli sjuk, har ganska ont i halsen och så... känns ju superbra nu när man har sportlov och allt. jag som verkligen behöver komma ut och göra nånting så jag inte sitter här och deppar.. aja, thats life i guess.

The Beautiful Girls - La mar (the ocean)



jag önskar så mkt att jag kunde fara tillbaka till australien. har funderat ett tag på att hoppa av skolan och bara dra dit och plugga eller nånting, jobba eller vad som helst.. njuta i solen med mina vänner, dra på nya äventyr varje dag, få privata surflektioner av joel och bara leeva ..


RSS 2.0