rock n roll

tjobbaaaaaaaa , ikväll blir det lite party, fina albin fyller ju år efter tolvslaget! have a nice one!

what have i done

MIDSOMMAR i tavelsjö var fan legendariskt! sjukt kul, grymma människor och bara allmänt underbart. kommer nog in lite mer bilder senare, när jag orkar.
nu sitter jag och väntar på att jännäääyyyy ska komma hem, taggelitagg :D




i helgen var även min fina farfar på besök, så kul :)

för övrigt så är livet FANTASTISKT just nu!

save the world

ååhhh vilken stressig dag detta varit! nu ska jag rulla iväg till olivia och ha det mysigt.

great

Spenderat heela denna regniga/soliga dag med min käraste Olivia. tjejsnack, framtidsplaner, australiensnack, massa kaffe och jordgubbar, helt underbart :) nu ska jag städa lite innan middagen, sedan blir det film!


keep me hanging on

i lördags blev det bio med little anna, baksmällan 2 som gällde! i loved it :D
förutom det har jag inte gjort speciellt mycket här i jennys fina lägenhet... jag har typ sett film, sett film, myst med katterna, sett film, sett film, ätit, sovit, sett film.... diskat! galet så mycket film jag sett. typ dessa;
Harry Potter and The Deathly Hallows part 1
Sucker Punch
The Last Airbender
Your Highness
Scott Pilgrim vs The World
Eat Pray Love
From Prada to Nada
Rango
City of Ember
Beastly
X-men First class
The Young Victoria
och så en hiiiimla massa serier... gossip girl, vampire diaries, glee, one piece, big bang theory... nörd :)
Nää nu ska jag laga mig lite mat och ta en prommis!

sucker punch

blev ju inte riktigt som tänkt idag, haha lilla jag sov bort hela dagen såklart. men vad gör väl det? får iaf försöka vakna lite tidigare imorgon, storebror min tyckte jag skulle komma hem på middag så det blir nog kanoners. nu ska jag se på Sucker Punch, verkar vara en bra film. sen blir det nog lite serier, as usual.

fått olivias bilder från hennes examen också, hahaha.. så fina. så kul vi hade!

day and night

varit uppe 20 timmar nu, orkar fan inte dygna.... meen så är man ju inte trött. önskar just nu att jag hade rullgardiner eller något så jag slipper ha det soligt. och varmt som fan är det också! men näe, lite mer serier, sen sova, måste orka träffa min olivia imorgon :)
första gången vi träffades, då lilla olivia var 14, sötis haha :D

onsdag

Dessa vackra varelser (+ elin och anna) umgick jag med igår! det blev grillning och lite partaj. var på taket som sög balle, så vi drog oss hem till ludvig istället, sen blev det en låååång promenad hem för mig.
är så otroligt trött idag, gick upp klockan 12 och har redan hunnit med 2 powernaps haha. suttit och kikat på state of origin också (rugby i aus) och måste säga att jag börjar gilla den sporten mer och mer , nu när ja förstår lite vad som händer. haha , anyways , ska chilla med en massamassamassa serier ikväll och tagga till inför jobb imorgon.

wtf

nu ska jag rulla iväg mot jennyyy! dagen i ära har jag tagit webcambilder, omg, och bjussar på min och jennys favvolåt!

tappade bort mig

hade tänkt skriva värsta inlägget om något, men då fastnade jag på youtube i 20 min, och nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva längre. braaa gjort.
inte speciellt roligt väder idag, så förutom ett möte 10 imorse på stan så har jag suttit inne heeela dagen. dock varit duktig och tvättat, woho. ska fortsätta kika på serier nu sen blir det sova, för imorgon mina vänner så blir det en amazing day, jag vet det! heldag med brudarna, grillning och utgång. kan det bli bättre? :D (jaa lite... :])

goda stunder

Oj vilken fredag jag hade med detta gäng + alva! firade ju att olivia tagit examen , och ett himla firande blev det. ett riktigt helvete att städa efteråt!
lördagen har varit riktigt lugn (behövdes kan jag lova), och nu ikväll har jag umgåtts med albin. for ut till sörmjöle och badade vid 8, fikade och hade trevligt. sen blev det film hemma hos mig och nu är jag så trött så jag somnar nästan sittandes. ska lägga mig och drömma om min babe :D

aşkım seni özledim

såå hade man helg då :) svårt att tänka sig att för typ en vecka sen for vi hem från alanya... åh, saknasaknasakna! men det har redan smidits nya planer på en resa efter sommaren dit! åker fan själv om det behövs, haha.
ska snart dra igång en film och försöka sova, mktmktmkt som händer imorgon, måste få sömn!

det är så underbart

hahahha, alltså... helt fantastiskt!!!

the best part of my dreams

första riktiga jobbdagen avklarad, trött som tusan är jag! men såklart kan jag inte sova. haft svårt att somna några nätter nu, det är gaalet jobbigt! vet inte om det beror på att det är så ljust ute? hmm.. eller för mkt tankar i skallen.
nä, en kopp te så blire nog bättre :) börjar om 8½ timme igen, gaah.


btw så är Fast & Furious 5 helt awesome!
tack gud för vin diesel!
och tack gud för google translate :)

turning the lights out

Nu när man varit hemma några dagar känns det faktiskt helt ok. umeå är ändå bäst på sommaren :)
i lördags blev det stan med brudarna och lite partaj på kvällen. jag och elin hamnade på lite konstiga äventyr till 6 på morgonen sen, slitet men oj så roligt vi hade det.
idag har jag äntligen (!!!!) hängt med olivia, druckit kaffe, spelat kort, snackat tjejsnack och haft det helt underbart ute i solen. vi hann även med en promenad i det sköna vädret och senare på kvällen drog vi en liten picknick på ängarna. mysigt!
nu ska jag dra igång nån film och ta en kopp te, upp och jobba imorgon! :)

Alanya

Så var man tillbaka efter 15 dagar i paradiset. går inte riktigt att beskriva hur amazing vi har haft det, och hur mkt jag längtar tillbaka! det har varit blod, svett och tårar, och saatans mycket skratt. men det som händer i alanya, stannar i alanya ;D (det mesta iaf).

RSS 2.0