it is

svingod fisk/kräft soppa till middag, fixat med jennys blogg ett tag, och nu är jag galet slut och är lite nostalgisk och lyssnar på gammal musik. sååå mkt minnen! haha blir lycklig. nu blire film och sen sova, länge!






sollefteå & roadkill nr.2

Igår bar det iväg till sollefteå, vilket jag var väldigt glad över. fick mest leka med kusinerna och se barnfilmer, men det gjorde inte ett dugg. och en 3rätters middag satt jävligt fint när man va bakis. kantarellsoppa, älgfilé och äppelpaj. och annat till såklart då! haha och självklart blev det ju massa godis och chips resten av kvällen. blev väckt cptidigt av en himla massa liv (som alltid när jag är där), så det blev mera bus och film imorse innan storlunchen. kyckling inlindad i bacon är inte helt fel sådär på en söndag kl 12. nu är jag hemma iaf och påvägen hem blev det roadkill nr2 med våran bil. första var ju när jag körde över en hare. idag var det en jävla rovfågel. fet som fan var den! roligaste var att när vi kom hem upptäckte vi att den fortfarande satt fast i grillen på bilen. så vi hade alltså kört i ca 2 timmar med en 40cm lång fågel där fram. nice!

i got my mind set on you

Jaadu... vad ska man säga om gårdagen. blev middag och förfest hemma hos anna med alla brudar + albin, sen kom det dit lite mer människor innan vi drog oss mot five. mitt minne är inte bra. seriöst, det här är typ det värsta jag varit med om på jääävligt länge. kommer ihåg allt innan krogen typ, men mitt minne av five varar typ 5 minuter, fast vi va där 3, tror jag. eller när for jag? har ett svagt minne av tequila bara. härligt värre! ska bli kul att se elins bilder, hahha..
nu ska jag iaf dra  iväg till farmor där släkten väntar, så idag blir de gomiddag och sen kanske gå ut och köra busellergodis med mina kusiner! underbart.

escape me

drog en sväng till strömpilen med anna för att försöka hitta kläder till imorgon. hade ju panik nästan. MEN, nu har jag aaalllt!!!!! förutom guldsmycken då, men får funka utan. så nu jävlar är det bara att tagga till :D



kan verkligen inte få nog av den här låten. man blir ju så glad!

i guess you can't run forever on your own

mina sömnrutiner känns verkligen inte stabila för tillfället. det gör dom aldrig men. lunchen är iaf i magen nu, ska springa iväg till ersboda och hämta ett paket innan jag promenixar ner till jobbet. bra väder för en promenad! har suttit hela morgonen och njutit av den supersnygga och fantastiska Sam Sparro, så jag är på topphumör! :D


it's the wrong kind of place

ont.i.fötterna.
helvete vad man har vandrat idag alltså! blev ca 5 timmar på stan, sprang runt i varenda affär för att hitta grejer. inte så mycket framgång, men kom iaf hem med nya strumpbyxor, lösnaglar och en eyeliner. det är ju lite iaf! taggar jävel till fredag nuuuuuuu

nämen

hejsan. glömde att jag hade blogg, skumt. tråkig dag, bara jobbat och handlat och tagit de lugnt. taggar morgondagen dock, blir en sväng på stan med brudarna och sen lite jobb och lite andra roligheter.

running round in circles

oj vilken dag detta har varit. steg upp halv 8 för att duscha, ca 1 timme senare kom anna hit och vi gjorde baguetter och drack kaffe innan vi promenerade ner till jobbet för att hämta bilen. plockade upp elin på stan och begav oss till ansmark för att hämta jenny och andre, och även hälsa på jennys nya hund (världens sötaste!!!!). sen blev det en runda på stan, blev joinade av sara, drog förbi rusta, obs och barnens hus och for sedan hem till mig för att göra en lite sen lunch! blev även hårfärgning och klippning här i huset också, så nu är anna och jenny fina i håret. tillslut skjutsade jag hem jenny och släppte av elin vid stadshuset, drog och hämtade pappsen, lagade middag och nu har jag precis vaknat efter min lilla powernap. kanske inte världens smartaste drag med tanke på att jag kommer ha svårt att sova senare ikväll, men kunde inte hjälpa det. satt och nickade till hela tiden för jag var så trött! nu ska ja göra mig lite te och se någon film. huj!

stand by me

Ganska intressant och se pappa typ gaanska packad igår. haha sött var det! blev en sen kväll iaf, och idag har jag bara tagit det luugnt. fick lite bilder av anna från i somras som jag nästan glömt bort! det är så sjukt att på sommaren tycker man att man är superjävla blek (när jag är brun så är jag typ samma färg som dom flesta är i maj så) men nu när ja kolla på bilder så var jag ju neger jämfört med vad jag är nu. inte spec brun, men ja för att vara jag så var det ju helt otroligt.




gaalet. och galet kul kväll var det!




otroligt bra låt btw! :)

sköt mig en älg i måndags så

nu jävlar skare bli älggryta!!! den har stått där i ugnen sen halv 4 typ, och ja hoppas fan att den är god. haha! mumsfilibabba!

make it rain on them hoes

Tjena. hallå. hej. mitt huvud håller på att sprängas tror jag. men jag är ganska glad ändå! mysigt att kolla ut och se på snön :) kvällen igår var helt flippad, men jag hade galet roligt. allt blir ju inte riktigt som man tänkt sig! idag blir det iallafall en lugn och skön filmkväll, är råsugen på att se harry potter. mår alltid bättre av lite hp, haha tönt som jag är.



Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till


whatsupwhatsupwhatsup

aaaamen halåååfan... intressant kväll som satan. konstig dans. supa som svin. avsugning bakom bil. djurmagasinet. egga en jävla dörrklocka. grubbes jävla looserhåla. random jävla grejer hela kvällen. aaaahhhH! hehelfhelfhööeöeö godnatt gott folk. och dissare.

arma-goddamn-motherfuckin-geddon

happ. så mkt för partykväll. helvette vad less jag är just nu. öm öahudaudhömaw ufwa Bu3
´mr +aI;V PÄOIWV faaaanå. folk kan seriöst stoppa upp nått i röven! (johanna, jag hoppas du inte tar åt dig för det är inte om dig:*) men jaa.. får väl se vad det blir. supa mig full nu, hejs!





who am i to disagree

varför går jag aldrig ut när det är fint väder ute? näe då är jag typ lycklig och sitter ba inne. men när det är hemskt väder, då jävlar ska jag ut minsann.
känns awesome att vara ensam hemma, vilket jag är ganska ofta nuförtiden men ändå... så snart ska jag göra nå gojävla mat och resten av kvällen ska jag bara laata mig i soffan. peerfect!

familjetraditioner

helvete vad jag är duktig på att städa alltså. skinande rent på övervåningen nu! förutom mitt rum, hehe.. iaf så har emelie och hennes mamma kommit hit nu, och vi håller på göra varma mackor och te. jag vet inte varför , men varenda gång våran släkt ses (på pappas sida alltså) så ska det alltid göras varma mackor när folk precis har kommit. ??? fin familjetradition. nu blir de iaf äta, och sen ska jag speela på min fina keyboard. är överlycklig att jag hittade igen dom gamla disketterna som hör till, som det finns låtar på och när man her in dom i keyboarden kan man liksom få "lektion" av keyboarden.. eh, ja ni fattar säkert. och huuur lycklig tror ni inte att jag blev när jag upptäckte att det fanns Clair de Lune... AAAHHH älskar ju den låten!!! så fin. så nu jävlar ska det övas :D



Debussy - Clair de Lune

something's got to change

Slapp/pinsam dag på jobbet, och fort gick det. så istället blev det telefonkonferens med jenny och elin, och även en sväng till elin på umedalen. nu däremot måste jag STORSTÄDA. verkligen. min "kusin" och hennes mamma kommer hit ikväll och ska sova här (dom bor i sollefteå) , för emelie ska till sjukhuset här imorgon. och övervåningen ser ju ut som sju svåra år, så nu är det bara att börja städa.
emelie (och en jävligt nöjd jag brevid)

power to the people nanana

jag fick ett sms med typ världens längsta fest-inbjudan för en liten stund sen. jag hade inte en aning om vem det var som skickat. kollade på hitta.se , men det gjorde ingen skillnad. kände mig ganska dum när jag svarade "vem?" .. hahah så kan det va ibland!


är världens lataste person idag känner jag.. men måååste till jobbet.

whatever weather, cold or warm

jag förstår inte varför jag inte vill sova på nätterna? såfort jag blir trött vill jag inte sova.. men hela dagarna, det går bra det! hemska människa. men nu är jag faktiskt trött, men för att det ska kännas bra att sova måste jag läsa lite. och vi vet ju hur det brukar sluta. haha whaaaaat. trötthet.

och juste. jag är en gudinna!

that's just bullshit

min dag (halva iaf) har spenderats med angie och kev. sjukt mkt skratt, riktigt härlig dag. förutom vädret. det var fanimej inte roligt att försöka cykla hemmåt när det är kolsvart ute, man har motvind + lite regn i ansiktet och på glasögonen så man ser typ ingenting, och måste hålla i luvan så den inte blåser av. och cykeln fuckar ur så ibland när man ska trampa så tar det inte emot (asså typ som när man kan trampa bakåt på sånnadär "coola" cyklar, fast de blev så framåt) så jag höll ju fan på ramla 265700 gånger, för när man trampar är man ju som beredd på att de ska ta emot, men då om man tar i så mkt och trampan ba far iväg så är det inte lätt. aja haha, kul för er att veta.

the bed is my best friend

Gick ju jättebra det där med att gå upp och fara till tandläkarn imorse.. mehehe. tröttheten dödar mig snart , och jag har ingen aning om varför jag är så trött. kanske pga vädret? brukar ju påverkas mkt av det. hmm.
nu sitter jag iaf och njuter av min frukost/lunch .. en burk makrill i tomatsås.

merry xmas

ikväll blev det julmys med angelina! vi är galet taggade på jul, verkar som vi är ensamma om den saken iaf. vi laddade med pepparkakor, julmust, nötter, choklad, julmusik och julfilmer. helt fantastiskt! nu är de bara att vänta sådär 2 månader och att de ska bli lite snö såklart... nuu ska jag fan sova. som sagt, upp svintidigt imorrn. jävla tandläkare!

i'm aiming for that black ball

jag har ju självklart lyckats tappa bort alla mina tändare, så när jag skulle gå till jobbet tänkte jag "ja men jag har ju tändstickor" så det skulle ju inte va nå probs att tända en cigg.. sen att det typ storma jävel ute var ju en annan femma. smartis!
nu är iaf middagen avklarad, och jag sitter här och kollar ut genom fönstret och tycker det typ är sorgligt att det är mööörkt och klockan är inte ens 6. blää. är helt galet trött också, förstår inte varför. har stor lust att lägga mig i sängen och ta en powernap. men såklart ska man upp typ halv8 imorgon, så jag borde nog vänta några timmar och sova sen.

feels like i'm talking to myself

tjääännnaaa. blåsigt värre ute. jag vill inte blåsa bort påväg till jobbet tack. tur man är "tung".

en jobbig sak är fan när man tänker på nånting/någon, eller nånting/någon händer, och man kommer på sig själv med att bete sig som en jävla 14åring. wtf?! verkar som man inte har så mkt balls när det väl gäller, hahahha. hemska tider. får väl hoppas att det blåser in lite vett i skallen när jag går ut.

don't stop believing

min kamera är fortfarande på vift, och har inte fått elins, så jag kan inte bjussa på några bilder från fredagen. kanske lika bra, för jag tror inte dom är speciellt vackra. menmen! igår blev det en lugn kväll, fick köra runt lite, hälsade även på söta ina som hade fest :) nu blir det snart pizza till middag, sen ska jag göra nånting värt. kommer nog inte hända men. jaja!

i'm the king of everything

Det var en himla intressant dag/natt igår måste jag säga. vi började dricka tiiiidigt hemma hos jenny, fixade och donade en massa. blev makaronigröt till middag. började med tjejpartaj sen kom det lite av andra könet också. av det jag kommer ihåg hade jag sjukt kul även om minnet är helt lost. vi for iaf mot umedalen efter 5 nångång, där det hände jävligt mkt roligt hahah.. aaawkwardddddd! så efter en ganska sen morgoncigg med elin drog jag mig hemmåt. nu ska jag fortsätta mysa i soffan och drömma om hehehe.

we will never be, never be anything but loud and nitty gritty dirty little freaks

jag har typ suttit en timme och tänkt "nu ska jag gå" till jobbet.. kommer jag nånstans eller? nnnnnäääe. måste fan packa ner alla grejer som ska med till ikväll, drar till jenny direkt efter jobbet typ. ikväll ska jag vara vild. galen. från vettet. dyngpackad. smashed. hammered. pissdrunk. helt jävla wasted. jag ba känner för det. men vi ser väl hur det blir med den saken!



mm om man va så vältränad.

i keep on running

I’ve walked this road so many years
I’ve worn down all my boots, I’ve cried all tears
So many crossroads left behind
So many choices burned into my mind



jaa för helvete. ångest. arg. skitjävlahelveteshorsatan.
självklart borde man sova, för det är mycket att göra imorgon (eller idag om man ska va noga). men inte fan är man trött. jag är less. skulle kunna sitta uppe hela natten. men hur smart är det på en skala från 1 till 10? typ 0.


jag behöver en stor jävla förändring. vad för förändring vet jag fan inte. helvete.



just call me closer

Jobb, tvätta, bolaget, mer tvätt, köra runt lite, middag och ett försök till långpromenad har jag hunnit med.. och lite slappande. snart blire duschen och sedan film! awesome :)

oh, the happiness

idag är jag fan lyckligare än på länge. gick och la mig vid 9 igår (crazyy) och sov 14 timmar. helt otroligt! och när man vaknade upp, helt utvilad och glad, så ser man snööön. haha! och jag ska gå till jobbet idag, men jag är fan taggad. på med vinterjackan wiho :D just nu sitter jag i morgonrock och dricker kaffe och lyssnar på julmusik.. iihhhh tagga vinter och jul!!!!! :D hahaha.. åh så glad jag är.

min faaaavorit julsång som gör mig ännu lyckligare





i make it rain

Blev inge jobb för mig idag, istället blev det ett långt telefonsamtal med jenny och även elin, sen drog vi till stan och fikade och babblade på Waynes. supermysigt var det! nu är jag sjukt trött så jag ska nog lägga mig framför tvn eller i sängen och soova snart..

that's the way they all come through

jag som hade tänkt sova tidigt igår. la mig och läste strax före 11, och helt plötsligt hade jag läst ut hela boken och klockan var 4. bra jobbat! nu är det iaf promenad till jobbet som gäller.



gammal goding!

stackars sverige

som förlorade. men jag hejade på holland, så jag är glad! :D måste säga att ibrahim afellay från det holländska landslaget är inte dåligt snygg.. rauwrr!
nu ska jag lägga mig och läsa andra boken i Percy Jackson serien.. godnatt typ!

this isn't over

ville typ ta livet av mig när jag kom till jobbet först. en halvmeter hög pappersbunt låg och väntade på mig, men efter lite rensning så visade det sig att jag bara behöver kanske en femtedel av papperna. lucky me! så det gick ganska fort iaf. blev en sväng till mormor, sen en snabbmiddag och nu har jag precis kommit hem från stan. fixat lite nödvändigheter och även lånat 3 nya böcker. nu jävlar ska det läsas :D
ska börja ladda inför fotbollen snart, och konstigt (?) nog så hejar jag faktiskt på holland. woho!

it you want more, scream it out louder

Galet fint väder det är ute. kunde fått blåsa lite mindre dock! nu har jag iaf druckit kaffe och tryckt i mig mina kakaotabletter, ska göra mig iordning och promenera till jobbet nu. lovely!



dags att njuta av höstsolen med dessa söta pojkar (iaf cameron, mmmhhhh) som sällskap!

erase me


you and i know how to rock

sleepyhead.. galet skönt dock att sova 12 timmar :) igår blev det en sväng på stan och for förbi jenny en snabbis för att hämta lite grejer. sen tog jag det bara lugnt med lite film osv. behövdes verkligen, mina skador blir ju bara värre. jaja, nu ska jag göra mig iordning och dra ner till mormor en stund!

jönssons pizzeria

jag och pappa har varit galet duktiga och gjort pizza. sjukt gött blev det! vi öste på allt möjligt. tomater, bladspenat, mozarella, skinka, champinjoner, feferoni, räkor, riven ost. 

Whenever theres a party Im the first one with a drink in the air


friendship never ends

jaa hej, här sitter jag med glas i foten och den största lårkaka världen nånsin skådat, ungefär. igår blev det ju fotografering osv med tjejerna, var inte så speciellt, och en helt gaalen väntetid mellan alla grejer. tog mer än 4 timmar. så efter de blev det middag och hem till jenny för att fixa de sista innan det börjades festa. hade fan en sjukt trevligt kväll, inte så spårad som vi hade räknat med men ;) blev dock bara skit ett tag så jag delade taxi med anna och sara och for hemmåt. har dock glömt en massa grejer hos jenny så måste dra dit nu och hämta. jobbigt!

before the end of the night, i'm gonna have to take your ass to church

inte världens bästa väder ute, men det gör ingenting, för denna dag kommer vara bra ändå! nu ska jag iväg till stan för lite småshopping och sen fotografering me brudarna, sen blir det middag och partey hemma hos jenny! see ya!

i'ma put you in the dark, clap on clap off

blev en sväng till bolaget innan jobbet, hade ändå inte speciellt mkt att göra där, så jag tog mig en promenad hem vid 4. sen blev det även en sväng till media markt med anna & benjamin. nu ska jag få min skönhetssömn och så taggar vi till imorrn då brudar!




what is wrong with you ?

jävla skitäckel väääder alltså. nu måste jag vänta på bussen till jobbet för jag tänker inte gå dit, men såklart har jag inte lärt mig dom nya tiderna... den ska vara här om typ 5 min så jag kanske borde skynda mig ut nu! haha :D ska bara slänga i mig resten av kaffet och hitta ett par vantar.

almost there

galet skönt det var att promenera till jobbet, trots vädret. blev bara 2 timmars jobb, sen har jag typ suttit här och uppdaterat partylistan lite inför fredag. ska fan försöka lägga mig tidigt idag alltså, så jag för en gångs skull slipper släpa mig själv ur sängen.

flash your eyes

idag har jag verkligen vaknat på fel sida. kändes dock lite bättre efter en kopp kaffe, men är fortfarande grinig. nu ska jag promenixa till jobbet, hoppas fan jag blåser bort!



Eminem ft. Pink - Won't back down


kreativt

jag känner mig sjukt duktig nu, haha.. har gjort egna chips! dom vart fan svingoda, och så lite dipp till det ;) toppen. nu blir det lite mer Jersey Shore, hoho :D

vinnyyyy <3<3 :D

there goes my baby

precis avslutat ett 2½timmes långt telefonsamtal med elin, jenny och även sara en stund. konferenssamtal ftw! :D har blivit lite ändrade planer på fredag, men vi är fortfarande lika taggade, om inte mer. snart blir det iaf middag och sen kanske en sväng förbi jenny om det hinns med.

a fire in the sky

film, serier, nattsamtal med elin, en helt vanlig kväll! är helt galet övertrött just nu och humorn är verkligen kass. ska nog läsa en bok och varva ner lite innan jag sover.


 
jag skrattade så jag grät åt den här bilden. normal?

drop the world

jag har haft minidisco här i mitt rum för en stund sen. är ensam hemma så jag passar ju såklart på att dunka musik, och det var en traktor utanför med sånnadär blinkade orangea lampor, så de blinkade orange i hela mitt rum. partyparty! njuter just nu av Lil Wayne & Eminem - Drop the world och snart blire film! Ska se Underworld: Rise of the Lycans. nu ska jag ta en cigg och sen ladda upp me popcorn såklart :D

another one bites the dust

Trots det förjävliga vädret har jag haft en riktigt bra dag! var väldigt slappt på jobbet, inte så mycket att göra, så jag for ner på stan och träffade elin, jenny och anna, for omkring lite med bilen. hämtade pappa och for till mormor och nu sitter jag hemma och bara njuter av livet. pappa dunkar queen på galet hög volym medans han lagar mat. skönt gung i huset just nu!

just another magic monday

Åh tröttheten!! låg uppe till efter 5 och kollade på Jersey shore. började om på första säsongen i brist på annat att göra. smarta jag, när man väl börjat se de så går de ju fan inte att sluta haha. nu har jag iaf käkat asgod lunch (nå indiskt grejs) och ska strax dra mig mot jobbet! sen blir de troligtvis en sväng till mormor också :)

tim burton

ja, jag är ett riktigt fan av tim burtons filmer. dom är så grymma! har precis sett en awesome film!



fantastisk!

shreeek

ikväll blev det shrek-maraton, alla 4 filmer! jävligt nice är dom, riktigt klockrena :) nu har jag mitt nattliga samtal med elin och sedan blir det sängen!


Gött


good times

Min mage kurrar hööögt just nu, dags att fixa sig lite middag. efter jag tagit hand om all tvätt sprang jag över till olivia för kortspel och kaffe och lite uppdateringar, lika trevligt som alltid :) vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda än, men det blir nog kanon hursomhelst! troligtvis blir det lugnt framför tvn eller någon bra film, så om nån vill slappa med mig hör av er.



sötalbin och jag i somras, saknaaarrrrrr!! good times

things happen to people

Fyfasen vad det här känns som en bra dag! var svintrött när jag gick upp vid 11, men efter en kopp kaffe och en sväng till tvättstugan så känns det super. jättehärligt väder ute också, wiiie. suger ju att man typ är sjuk så man egentligen bara borde sitta inne, men jag känner att ja måste hitta på nånting roligt. det är ju ändå lördag, heheh.
nu blir det lite lunch och sen springa tillbaka till tvättstugan!



wahhhh tagga sönder till nästa helg :D

can i get it

Nu har man sett idol och vilka 11 som ska vara med, och jag är såååå glad att mina favvisar Daniel och Olle fick va med!! iihhh :D nu blir det popcorn och film!


kanske världens bästa audition :D

someday i know it will all work out

Gahhhhh varför lyckas jag igen!? förkyld som en åsna , tur jag ändå bara skulle ta det lugnt i helgen. jag som var taggad på att jobba idag. blä. ska få i mig något att äta och ta en stor kopp kaffe och försöka göra något av dagen ändå!
btw, har ni sett det här klippet från idol? såg det igår hos jenny, jag börja nästan grina för jag garva så mycket. men åter igen, så är ju min humor lite udda.
bästa är vid 05:18!!

myspys

Ikväll blev det riktig mys/tjejkväll hemma hos jenny! det sågs film, idol, snackades, sjöngs, skrattades och såklart åts en massa gosaker. hur underbart som helst! och mycket planer blev det också. nu är jag galet trött och ska hoppa i säng, så godnatt!

RSS 2.0