Latdag

Idag ska jag tammefan inte göra nånting. jag ska bara ligga och se på film och läsa och mysa. fysatan va skönt! har inte varit ensam någonting den här veckan typ :o
precis käkat lite yoghurt och nu ska ja lägga mig och se Valentine's day :) efter det blir det nog Transformers, och så lite Supernatural såklart! inte sett dom senaste avsnitten :D wiiho.



mina sockersöta flickor som var här igår!
(bild från i somras)

Myskväll

Det blev en myskväll ikväll! Elin och sara kom hit och vi bara softade och snackade :) va så läängesen vi var med varann alla 3. men de ska vi ändra på :) vi hade ju så mkt äventyr förra sommarn hahaha.

funderar på om jag ska se nån film och sen sova. är tröööttt... borde inte va , menmen.


Indiana Jones

Ligger i soffan med bärbara och kikar på Indiana Jones och kristalldödskallens rike. sett den många gånger förut, men den är faktiskt bra :) min baby är ju med, Shie LaBeouf <3 hhaha.. :] är ensam hemma, faktiskt riktigt skönt. pappa är i lycksele tror jag , och har ingen aning om vars min bror är. säkert ute och super.

nu ska jag äta hamburgare (jaa amanda den är hemmagjord ;D) och kanske ta en powernap. fan va skönt!

Going through changes

Godmorgon godmorgon... ligger i amandas säng ute i Håkmark och klickar runt på internet litegrann. hon är och duschar just nu, tror jag. hon försöker bli blondie så hon har haft i silverschampo någon timme sådär.
igårkväll blev det iaf tacos, film och massa annat gött här ute. först såg vi Prinsessa som var jättebra, och så kikade vi även på This is it, och den sög verkligen :o vi trodde att de skulle vara lite mer dokumentärliknande, om MJ liksom.. men näe. aja. vi fick va fyllechaffis vid 1tiden åt amandas mamma och brorsa, och jag kan ju säga att det var sjukt roligt. har aldrig sett amandas mamma sådär packad, de har inte amanda heller. hon berättade att hon hade druckit hallon-mojitos, typ 5 gånger. hon va så söt :D hahaha.. så när vi kom hem vid kl2 ungefär blev det lite snack med min mamma i telefon ang. australien osv.
ahhaha hon berättade en jävligt rolig grej. när jag bodde där (alltså 2008) så hittade jag en kackerlacka som satt fast på väggen , asså var typ fastklämd bakom nån grej. men den satt fast där med huvudet så kroppen stack ju ut. och mamma berättade nu, att den kackerlackan sitter fortfarande kvar... hahahah de är ju helt sjukt!
får väl se om den är kvar när jag kommer dit nästa gång. men ja tänker inte ta bort den iaf, hatar verkligen kackerlackor. kan ni fatta att jag har hittat en död kackerlacka i min mat en gång?! .... usch

Jahaja...

Sitter hemma hos albin i hössjö, vi fortsatte vårat supernatural maraton idag. men självklart ligger han och sover nu? hahaha... jag är aspigg. vill se mer avsnitt! men han somnade för ca 30min sen. rooligt.... hm va ska man göra? funderar faktiskt på att typ kasta vatten på han så han vaknar och kan va lite social iaf.. muahha.


Uppror

Idag ska jag klippa albins hår!!!!!!!! och kort ska det bli. vare sig han vill det eller inte :P hahaha .


två saker som jag hatar:
1. MENS
2. MENSVÄRK
ba så ni vet. tror inte ja är ensam om det heller, haha.
det värsta är när man inte ens har nå värktabletter hemma heller. vi har inte haft de på flera månader, men glömmer alltid bort att köpa nya. dumma minne!

Wanted dead or alive

Helt underbart väder idag!! läste att "våren" ska börja komma nästa vecka typ... äntligen :O jag älskar våren, när all snö smälter och solen lyser och det är sådär skönt ute och fåglarna kvittrar. hahah :D

är supertaggad på sleepover också!!!!!!!!!! olivia kom med idén, och jag är så grymt taggad. fatta va roligt!  :) så hoppas det blir av, wihooooO :D

Born under a bad sign

Hemma på mariedal nu, känns skönt. just käkat lite middag och nu ska jag och albin ut på en cigg innan vi fortsätter vårat Supernatural-maraton. har suttit och gjort en playlist med några låtar från serien, hittade tyvärr inte alla. :/ och jag kan inte hitta nå ACDC musik alls på spotify!??!? vad hände med det? är de ba så för mig eller :o sug.
aja, om ni vill lyssna på lite gogammrock från serien så bjussar jag på listan här

Hössjö

I lördags for jag och träffade Albin+familj på teg där dom skulle handla, och så följde jag med dom hem till hössjö. är fortfarande här. hahah:) vi har verkligen bara latat oss med massa filmer. i söndags började vi med Supernatural-maraton också, albin har ju inte sett den serien. men han älskar den ;) hahaha. vi är iaf på säsong2 nu, och de är ju så sjukt mkt man glömt bort. sist jag såg de var de typ 2008.

men blir nog att fara hem idag , pappa tycker ja ska sova hemma iaf en natt ;p men albin kanske följer med så kan vi fortsätta vårat maraton. vi ska försöka hinna klart hela serien den här veckan, hahaha.. kmr nog gå kanon ;)

måste bara lägga in en bild som albin tog när vi var ute med bilen i december(trorjag) som jag verkligen älskar. tycker den är skitläcker! :)


Take it off

Var egentligen tänkt att jag skulle sitta hemma och typ sura igårkväll, men så blev det inte. jenny kom hit och vi fixade oss iordning litegrann och drack nå öl innan vi tog bussen ner mot stan. träffade min tremening på bussen, var trevligt måste ja säga, itne träffat han på nått år typ. aja, vi drog iaf på cover, var ju gratis inträde om man hade guldmedalj haha, så de va värt det. träffade väldigt mkt saknade människor och gamla vänner, äver lite nya! sjukt trevlig kväll var det iaf, men jag tog bussen som gick halv2 och hamnade på mariehem där de bjöds på lite vin och god maat, kyckling och ris faktiskt. haha :) galet nice kväll iaf. gick och la mig vid 5tiden typ, somnade direkt jag la mig. men självklart ska man ha en störande familj som väcker en , så vid 11 var jag tvungen att kliva upp och göra nånting.
ringde och väckte amanda, tyckte hon kunde vara vaken med mig hahaa.. snackade i mer än en timme, inte ovanligt men.
har helt missat det där med rökrean på stadium, fan om man visste om de skulle ja stått och hängt på låset ju! aja, finns väl fler tillfällen.. kanske. nu ska ja göra mig iordning och dra på stan tror jag, sen får vi se vars jag hamnar.

Calling out




Jag är helt kär i denna låt alltså... får mig både glad och ledsen, vilket är lite konstigt. men musik är magi, så är det bara.

fredag, dumma jävla cp fredag.
kärlek är alltid komplicerat, och man tycker ju att vänskap ska vara lätt, men egentligen är ju det ännu mer komplicerat. IUAHWFAF ÖMAWFOÖIWA ikväll blir de sprit. eller de lilla jag har kvar. och igna pengar heller.. HMM

Hååkis

for till håkmark och gjorde amanda sällskap framför tvn igår, käkade massa gott och ba slappade. men hon va så trött så vid 11 gick hon och la sig medans jag fortsatte se på tv med hennes brorsa. vid 2tiden kröp jag ner i sängen också och vid 10tiden var vi uppe igen. varit en riktigt skön dag, kirrat studentklänningar åt amanda också efter typ 50timmars letande. nu sitter vi vid tvn igen och jag tar mig inte hem så måste sova här en natt till, suger att ja måste upp galet tidigt imorrn för att åka med till stan.... vi åker typ 07.20 .... galet :o menmen , det är nice ändå :)

Make it happen

Galna tokiga jobbiga urgulliga hund!!! gahh.. skulle gå och hämta Lexi idag och ta med henne hem hit, visst har hon varit jobbig förut när man gått med henne, men alltså seriöst jag vägrar gå ut med henne ever again!
1. hon biter i kopplet och drar, hoppar omkring och morrar, och hon lyssnar inte på en så hon kan dra i 10 min typ, galet jobbigt och pinsamt.
2. hon attackerar små barn!??! hahah... gick förbi ett dagis, hon kastade sig först över en unge på skrana (hjälp) och sen ville hon hoppa på alla andra småbarn, men ja höll i henne som tur va.
3. om hon reagerar så på småbarn kan ni tänka er när hon ser andra hundar?

mina armar skakar seriöst när jag anstränger mig de minsta lilla, kommer säkert ha träningsvärk imorgon efter allt slitande och dragande.. gah! hahahha

Love is all around us

Så var det alla hjärtans dag igen! känns som att det nyss var de, tiden går så galet fort, haha.. jag och amanda var lite smått bakis när vi vakna så vi har bara tagit det lugnt hela dagen, och vid 3 drog vi hem till henne i håkmark och där blev det tacos och så myskväll! kollade på Australia och Mamma mia, mysiga filmer :)

igår blev det lite festande, och de va galet roligt. jag, jenny och amanda drog till teg och träffade andre, jens, oskar och ante och bara chilldrack typ. men vi vart väl lite fulla och tillslut hade alla mustasch och vissa hade skägg och ögonbryn också, sjukt snygga! ska visa bilder sen hahah.. sen blev de efterfest på ersboda, vilket också var trevligt.
och när vi for hem bråkade jag och amanda för första gången på typ 2 år. galet :O hahah men vi redde ut de lika snabbt som vi börja typ hahaha <3

jajja, nu ska jag se nån romantisk film och tycka synd om mig själv innan jag sover ;)

Saturday, sweet saturday..

Idag känns som en otroligt bra dag. jag vet inte varför! gick upp för en halvtimme sen och ska snart ner och fika lite frulle, amanda ligger fortfarande och sover. tror det är första gången hon sover längre än mig? galet. igårkväll hade vi bara myskväll och såg massa filmer och hade girltalk. haha vi är så vana att vara med varandra varje dag så när man inte träffats på några dagar blir det som värsta återföreningen sen. men det är kul, och amanda är världens bästa vän och jag är världens lyckligaste som har henne! hihi :)

kanske blir en sväng förbi jenny på jobbet senare, och så måste jag skjutsa hem amanda för hon ska på nå körgrej med sin familj, men vid 7 tiden kommer både amanda och jenny hit och så ska vi göra oss iordning och sen parta lite :) kommer bli supernice!



mina favvotjejer :)

Jag låter det regna med sedlar

Igårkväll blev det film med albin, såg massa olika filmer, men kommer inte på nu vilka vi såg.. hahah minne :) dom var då bra iaf .
amanda kom hit vid 2 idag och chillade en stund innan vi drog ner till staan och Red Dragon. hon skulle fylla i sin tatuering (äntligen:D) på ryggen, och efter ungefär 3 timmar blev de klarrrttt! grymt nice blev den  :) efter all smärta förtjänade hon skräpmat så vi drog på Max och käkade, jag provade en såndär Hot American, och dom var faktiskt goda! amanda tyckte dom var sjukt starka, men dom va ganska mesiga enligt mig hahah..


A vietnam story

Har varit en riktigt lugn helg, och det var awesome. har äntligen sett Sommaren med göran, och Year one. underbara filmer (Y). gjorde lite slingor i håret på amanda igårkväll och hade The Hills maraton, och imosre gjorde vi lite mer slingor. kommer behövas några omgångar till men, de blir fint! nu ska jag ut med den galna hunden som väntar på nedervåningen... önska mig lycka till, jag behöver det.



Lips like sugar

thats whatsup


hihihhi

The piano has been drinking

Såg på film och gjorde hemmagjord glass med albin ikväll, rätt så slappt. sen bar jag mig av hemmåt, helt livsfarligt att köra, gahh trodde ja skulle köra av vägen hela tiden. men, jag klarade mig ju, tydligen haha..

tankarna ba snurrar runt runt runt runt.. jag vet vilket hopplöst fall det är, men varför är det ändå så svårt att ge upp? inte bara för mig. gahaghaghdaghgahha bläääää säger jag bara.

nu ska jag ut igen. hej.

Playing with fire

Suttit och kollat igenom en massa gammal musik, sjukt mycket som man har glömt bort.. hittade massa låtar från The Though Alliance, NOSTALGI säger jag bara!!


gahh :D hahah.. så mkt minnen!

Precious

Ikväll har jag sett Precious på bio med johanna.. den var faktiskt bra, och det är ju så hemskt att det finns människor i världen som har det så. jag lyckades hålla tårarna borta iaf, eller ja jag var tårögd men de rann då inge! kämpade emot haha.. men jag rekomenderar verkligen den här filmen. man kan säga att den är speciell.. eller unik, typ. haha :)

nu ska jag mysa ner mig med en kopp te och några timtams och mint-slices och läsa harry potter :) wiiih

The things we don't talk about

Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem

we're falling apart
and coming together again and again
we're coming apart
but we pull it together
pull it together, together again



Smirrrrreeehh



tackar käre brooorrr!! :D
är glad att ja fått tillbaks lite av grejerna från australien nu iaf.. 3 par skor, 1 par högklackade och 2 ballerinaskor, och så nå tröjor och klänningar, och 2 par short :) awesomeeee. taggar paketet mamma ska skicka med resten av grejerna.

It takes a fool

Sitter och väntar på att min storebror ska komma hem... närsomhelst borde han va här. han har ju varit i australien i 3 veckor, och han har en hel del grejer till mig i väskan! supertaggggad. vet dock inte vad han fick med sig, men tydligen 3 par skor och lite kläder. hoppas ba att de är dom skor ja ville ha :) sen vet ja även att jag får en sjua Smirnoff, och det är ju alltid nice att ha lite sprit hemma, hehe. sen får jag också massa australiensk gottigott som jag saknat såååå mkt, TIM TAMS!!!!!!!! :D <3 gooodaste ever.. åh, dreglar typ när ja tänker på det. hahaha..
men jah, taggar middagen också, blir bakpotatis med skagenröra , hur gott är inte det liksom??
vilken underbar dag hahah :D

ÅH upptäckte nyss att man kan beställa tim tams till sverige!!!!!!!! SÅ LYCKLIG JAG ÄR

Blah Blah Blah

har typ suttit och lekt med "Stylish" i flera timmar nu... hahah! om ni har Mozilla kan ni lägga till massa add-ons på deras hemsida. lägg till Stylish och sen går ni in på userstyles.org , finns hur mycket som helst man kan lägga till på sin facebook och även andra sidor. så just nu ser min facebook ut såhär



iiih :] hahaha.. finns en bra video på Youtube som berättar och visar exakt hur man gör, sök bara på Personal Facebook Theme :) awesomeee.. ska nog leka lite till nu, sen ska ja läääääsa!

RSS 2.0