Nothin on you

Packat och klart , nu rullar vi iväg mot sthlm! hoppas alla här hemma kommer ha det bra, och roligt på valborg :) så syns vi om.. 9 dagar! får väl se om jag orkar sitta vid nån dator där borta och uppdatera, men mobilen hänger med iaf så ni får gärna skicka nån hälsning om ni vill ;D så, lämnar er med denna goa låt



over and out!

The Remedy

Här i huset går tvättmaskinen 24/7 just nu... packningen är i full gång också, om några timmar bär det av till sthlm och imorgon kl 07.00 flyyyger ja till Gran Canaria! är sjukt taggad, men det är lite svårt att packa faktiskt... va ska man ta med sig liksom?! gah... tur jag får lite packhjälp av Angie om en stund!


hehe om någon är sugen på att spana in stället ja ska på så kan ni göra det här ;)

Begging you

Vilken helg det har varit!!... i fredags blev det förfest hos annie med jenny, angie och matso. lite för mycket alkohol för alla tror jag, men vi drog iaf iväg till krogen. fick sen sitta utanför angie med jenny och vänta på att angie skulle komma hem, typ en timme, frös ihjäl! och efter massa tjejsnack och jobbiga grejer så cyklade jag iväg vid 4 till statoil för att köpa cigg, hurtigt ;P angie somna iaf i sin stora sköna säng medans jenny sov i en fåtölj och jag i soffan. blev inte mycket sömn alls, men vi tog oss iväg och käkade pizza när vi vaknat till iaf. gött som satan vare! och efter de var det ju bara att göra sig iordning och tagga till nästa fest ute i täfteå. var riktigt roligt där faktiskt, och så krogen sen igen såklart. käkade potatisbullar till fyllemat , MMMH så gott :D

även fast jag har haft ganska roligt så får inte helgen toppbetyg ändå. bläääää

Kiss and tell

Oj vilken rolig kväll det blev igår.. och natt! haha, raggningsreplikerna var på g och stora planer smeds! muahaha..
har inte fått sådär supermkt sömn inatt ändå, inte lätt att sova när någon ligger brevid en och snarkar så det typ ekar. men sånt är livet :) nu blir de lite städ/tvättning sen promenad och förhoppningsvis lite äventyr senare! :D

längtar så sjukt mycket till Örebro just nu, gaaahh vill åka nuuuuu :) :) :) <3

Fake it

Irriterad. Orolig. Arg. Glad. Sur. Förvånad. Besviken. Förvirrad :S har ingen aning just nu.. någon blandning av dom där känslorna antar jag. eller så känner jag ingenting alls?

Har ingen aning om vad denna dag kommer bjuda på.. allt jag vet är att det är torsdag, och torsdagar brukar vara bra, för dagen efter är de fredag! :D

just det, en jävligt roligt sak som hände i tisdags typ.. hehe! jag och angie skulle ta hissen, så vi står där och väntar, och när angie hör att den stannar så går hon och ställer sig precis framför dörren. men när dörren öppnas står där en gigantisk man som tar upp hela öppningen. angie ser livrädd ut, kläcker ur sig "ÅH JÄKARNS" och backar några steg. mannen ser otroligt förolämpad ut och går surt därifrån. han trodde nog att hon sa det för han va så stor, men hon blev ju bara rädd. hahaha jag höll på dö av skratt vill ja lova! så sjukt roligt det var :D

Tell me what you need and i will try

Det blev en supermysig kväll ute på angelinas balkong med filtar, te, cigg och Norah Jones, och såklart massa tjejsnack. behövdes! kikade även lite på hockeyn, jävla DIF som hade sån jävla tur... dom kunde väntat 6 sekunder till så att HV kunde vinna :( menmen, blir väl mer spännande nu antar jag!

vill fixa min bloggdesign, men har aldrig tid eller ork att göra det. plus att jag inte har nå redigeringsprogram så ja kan göra nån header osv.. jajja, de här dug :) nu ska ja fortsätta lyssna på min lugna musik och soova.



..... :/

Guilty pleasure

Jag och angie tog en liten promenad, men var så törstiga så vi tänkte att vi skulle gå hem till mig och dricka vatten och sen fortsätta gå... slutade iaf med att vi låg ute på min baksida helt inojlade och solade typ 1½ timme. hahah man ser då ingen skillnad på mig! :) har just tvättat av mig all olja och ska dra iväg nu en stund, gliiida lite med cykeln. så underbart väder så det är inte sant ju :D

sommarsommarsommar <3

Oh, this is the start of something good

Varför känns det som att man inte har nått liv när man är utan dator? hhaha.. verkligen illa! blev iaf vattenpipa och smoothie hos angie igår, sen drog jag hem och la mig i sängen och löste korsord och soduko i brist på annat att göra. men det funkade faktiskt skitbra om man vill va trött, verkligen stenhård hjärngympa! :) så jag somnade gott till en början men efter att jag vaknade vid 4 så sov jag jätteoroligt..

nu ska jag ringa sjukvårdsupplysningen tror jag, eller angelina.. haha!

You can be a sweet dream

Helt underbar dag! gick upp vid 10, fixade frukost, sen tog jag en 1½ timmes långpromenad i det fantastiska vädret, huuur skönt som helst! och svettigt, för fan va varmt de är. nu ska jag fortsätta med städningen lite, har galet mkt att tvätta.. blä :( ikväll blir det troligen lite mys med angie och smoothies!


What u waiting for?



du är världens finaste, vet du det?



haft en jättebra kväll med angelina på balkongen me vattenpipa, tack för den! :)

Kill it kill it kill it

Finns inte ord för mitt humör just nu. allt är fan åt helvette.. eller okej, inte allt, men de känns så. och min dator är DÖD! den är helt pajj, och de känns fan inte roligt med tanke på hur jävla mkt bilder jag har på den. samlat på mig bilder i typ 3 år på den datorn, känns ju skitroligt. NJA!
har ju inte precis råd att bara gå och köpa en ny dator nu heller, får väl se hur det blir med lagning på den där. ajawdaowi moieafmadla GAH!

Känn en doft av kärleken

spelades just på piano av den fagra Angelina. superbra lät det! våran humor är på topp som vanligt och jag vet inte varför ja skriver men. hohoho harné

Don't go breaking my heart

Jag och angie är riktiga mesar, blev inte så mkt skräckfilm igår... började se på Dawn of the dead, men den var så tråkig så vi bytte till 28 dagar senare. och efter den kollade vi på Den där mary, sen låg vi ba och snacka tills vi somna. men ännu en gång så är man galet trött och sliten, bara suttit i soffan idag typ.

humöret är inte på topp.. fått veta saker som jag egentligen inte vill veta. eller, det är ju bra att jag får veta det. men ja önskar att de aldrig hänt? känner mig bara tom just nu. :(



Hmm

Trots mer än 8 timmars sömn känner man sig sliten och trött... känns nästan som att man söp igår, märkligt.. haha :) iofs vaknade man flera gånger inatt, var lite rädd för spöken och sånt hehe . idag blir en slappis dag! ska städas litegrann, sen blir det en till filmkväll med angie, skräckisar ftw!

Strawberries in the sun

Idag har jag, angie och kevin njutit av solen en stund och druckit hallon&jordgubbs-smoothie! fantastiskt gott och galet underbart.. sommarkänslor som tusan! :) nu blir det skräckis-kväll iaf, får hoppas man kan sova sen.


If we ever meet again

Har äntligen beställt hem nya linser nu, var verkligen på tiden! använder månadslinser, och dom jag har nu har jag haft snart 2 månader, hehe. stackars mina ögon! ska börja kolla på nya glasögon också, är galet less på mina. skulle vilja ha flera par, så jag kan variera istället. :)

vill bara nämna att hallon-smoothie kanske är det godaste som finns! blivit det flera dagar irad nu, mmmh så gott det är :) men idag blev det med blåbär också, var helt okej. men godast me bara hallon! nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir kanon!


bild från 2008.

Stereo love


har denna låt på hjärnan... känner på mig att jag kommer lyssna på den mkt i sommar! får galna sommarkänslor av den, haha vet ej varför men så äre :) längtar mer än nånsin till örebrooo , så albin om du läser detta, ring mig snarast :O

har nyss ätit världens goaste middag, och nu ska jag iväg och panta flaskor&burkar med angie! seee yaaa

You remember me

ni anar inte hur nöjd jag är över min goooocykel! hahah , rullar bra som fan gör den :D skönt med cykelkorg också. måste ba rustas upp litegrann till! har hunnit med en hel del idag iaf, känns riktigt bra. gjorde supergod kycklingtacos till middag också. nu blir det nog lite hallon :D muumms så gott.. haha, har verkligen osammanhängande blogginlägg men vafan det skiter jag i!

träningen är på g, pengarna är på g, sommaren är på g, kärleken är på g och lyckan är på g, jaa allting verkar va på g i mitt liv just nu! känns superbra, och om 2 veckor drar jag utomlands, SÅ JÄVLA NICEEEE!!!


Arguineguin sunwing resort, the place to be!

I'd rather be with you my darling

Blev inte att rensa garderoben nånting, blev bara att hänga framför tvn istället.. helt ok det också! nu blir det nå avsnitt av någon serie, sen sängen! wiihoo :)


Blowing my brains out

Vilken blåsväder de är idag! visst är det skönt med sol, men man blåser ju nästan bort. hoppas solen fortsätter besöka oss varje dag framöver iaf! :)

hoppas också att allting löser sig med Albins lägenhet , vill verkligen inte ställa in resan till örebro. jag som är så taggad!! för jag orkar inte betala nå hotell eller vandrarhem eller nått. blir så mkt dyrare, och de blir inte lika roligt heller.

ikväll ska jag rensa garderoben lite hade ja tänkt, och lägga undan alla vinterkläder i lådor i förrådet, tar ju bara onödig plats i mitt rum annars. sen blir det långpromenad också!

Riktigt jävla less blir man på vissa

Vi bakade hela kvällen igår, sen upp kl9 imorse och fortsatte med bakandet. sen kl12 börja gästerna komma och sen har det varit fullt ös hela dagen typ. haha jag och angie tog en powernap vid 4tiden, jävligt nice. har iaf varit en riktigt skön dag, och jätteroligt att fira kevins 1årsdag! :) han har varit så sööt och glad :D storpojken.



Ibland undrar jag varför jag är vän med vissa. om det är såhär jag ska bli behandlad så vill jag fan inte va med längre. nu är jag riktigt jävla besviken på er!

Who took the cookie from the cookiejar?

Här har det bakats för fulla muggar idag! superfina cupcakes och marsinpanfigurer... heela dagen har vi hållt på typ (hehe mest angie då för hon låter ingen annan göra nått ;)) och vi bakar fortfarande. nu är alla cupcakes klara snart, saknas frosting och dekoration på en del, sen blir det tårtbakning och chokladbollar också. blir grymt barnkalas imorrn för lillkev :) nu ska vi rulla iväg och handla lite, blev ju som sagt väldigt lite sömn inatt och om vi ska orka va uppe och baka till troligen ganska sent inatt så måste vi ha nå att äta så vi håller oss vakna!



du är världens finaste alltså!!!!

Roll over


R.I.P pianostolen.. eller pallen?


efter lite "förfestande" hos angelina drog vi oss till teg, var väl ganska trevligt där. sen blev alla typ utslängda, så vi tänkte dra tillbaks till angie då, men vi visste inte hur vi skulle ta oss dit. då kommer de nån random kille och jag och angelina frågar om han vill skjutsa, och har var ju så galet snäll så han gjorde det också. sweet! sen rasade det in en hel del människor från höger o vänster och jag vet fan inte. vi gick iaf och la oss efter 6 imorse, steg upp 10. sliiitet! men jag hade trevligt iaf , det som räknas .

Lovefool

love me love me, say that you love me

sköönt att de börjar bli riktig vår nu!! :) och skönt som fan att jag typ är frisk!! vilken galen sjukperiod jag haft nu. varit tillräckligt sjuk för dom senaste åren känns de som. nu är de bara att dra igång me träningen så man är lite mer in shape för sommarn, jobba järnet och ha jävligt roligt med mina älskade vänner!

det här är ju mitt sista år som tonåring (HJÄLP!!!) så jag ska se till att svina riktigt ordentligt hade jag tänkt. eller iaf bete mig som en tonåring, hahaha.
har äntligen skaffat mig en cykel också! :D en asgo monark som mormor haft, så riktigt gammal är den! hon fick den när hon jobba på monark i sina yngre dagar, och me tanke på att hon är 83 så har den ju några år på nacken! go som fan ;) måste ba fixa sadeln, är en såndär gammal hård plastsadel nu, ajajaj.

You make it real

Almost alice

orkade inte ligga en till kväll i den osköna bäddsoffan, såå ja förflyttade mig till sängen, haha! mkt bekvämare. kikade på alice i underlandet som ja laddat hem för nån dag sen, med riktigt bra kvalla faktiskt. nice film :) sen kunde ja inte sova.. låg ba och vände och vred på mig flera timmar typ, men tillslut så! orkar inte att ja blivit mer sjuk nu? hade ju magsjuka, och nu är ja jätteförkyld, svin ont i halsen osv... ? jäkligt jobbigt. menmen så kan det gå!

taggar MAJ!!!!!! :D :D :D :D :D <3<3<3<3


gammbild på mig och albin!

Äntligen

äntligen mår jag bättre!!! mådde hyffsat igårkväll och tänkte att "fan imorrn är ja frisk, kung" men inte det inte. när ja vaknade vid 10 imorse ville jag typ ta livet av mig för ja mådde så illa. inte riktigt spy-illa, kan kanske bero på bristen av näring... heheh, så jag sov några timmar till och nu mår jag sådär :) känns som ja ba haft en liten förkylning typ. ska försöka äta nånting nu om ja vågar ;p och hoppas de inte far upp igen.

Magsjuk

i lördags blev ja magsjuk.. va tänkt att ja skulle va nykter och köra till och från krogen, men vid 9tiden börja ja spy som fan så fick ligga hemma hela kvällen hos angelina.. sprang på toa typ varje kvart hela natten. svinigt jobbigt! for hem på morgonen och sen dess har ja legat i bäddsoffan. inte kunnat äta eller nånting, men är ändå inte hungrig. blää.. livet suger just nu, inte bara för magsjukans skull. nu taggar jag bröderna lejonhjärta!

Who's the monster

ibland önskar jag att tiden kunde gå saktare. känns som att det var nyss jag fyllde år, nyss jag va i australien. och nu är det bara 6månader tills jag drar igen. det är fan ingenting, kommer gå alldeles för fort. har så himla mycket grejer att fixa innan dess, saker som jag gruvat mig för sen förra sommaren typ. har alltid kännts så länge kvar liksom, men nu kan ja inte skjuta upp allt så mkt längre. men om det blir till det bättre eller sämre vet jag inte än.

RSS 2.0