so beautiful

Idag har det jobbats, julhandlats, tvättats och spelats! hatar att inte veta hur länge till jag jobbar, för jag är ju bara vikarie åt en som är sjukskriven. hon kan lika gärna va tillbaka nästa vecka. hoppas hon är borta 1 år.... hehehe :]

för er som vill veta vad jag jobbar med just nu skriver jag det här, för det är sjukt drygt att förklara varje gång någon frågar!
jag har hand om växeln för hela Motorcentralen, alla fakturor, reskontra, skanna och sortera alla arbetsordrar och kontantnoter. ska även kuvertera och frankera alla brev som skickas ut varje dag. sen är det alltid lite smågrejs då och då, men ja det här är väl det jag har hand om i stort sett!
nu vet ni det iaf. ska njuta av lite mysig musik innan jag sover, godnatt! :)


i'll be there someday

Jobbigtjobbigtjobbigt att kliva upp imorse.. fifan! helt galet på jobbet också, typ 30 pers som ringer en samtidigt, är fan inte lätt. med allt väderkaos det varit helgen så är det ett aaantal människor som krockat/pajjat bilen på något vis. annars hare ba gått finfint som vanligt, bjöds på gofika igen men jag tackade nej, duktig som jag är hehe.
game nu, snart blire dinner och sen ska jag kika in en serie som verkar väldigt intressant, spännandääähhhhhh!!

godkväll

idag har hela huset julpyntats och blivit riktigt mysigt! nu saknas bara våra julgranar så är allt perfekt. annars har det varit som vilken bakisdag som helst med skräpmat och film. nu ska jag se något avsnitt av nån serie sen sova, jobb imorgon!

fina stjärnor i trappen upp till "min" våning :]
och min älskade "by" som jag inte kan fira jul utan :P

so much craziness

Igår blev det förfest hos magnus följt av olearys. mkt människor och väldigt trevligt! och återigen skulle jenny sova hos mig men hamnade någon annanstans. börjar bli tradition det där, haha..
jag har världens ångest, fast jag vet att jag inte gjorde något jag behöver ha ångest för egentligen. jag har ångest för att jag drack alkohol. diouwhaåtfu åj948fqmv ufklsacmlawsdm..

Sundsvall

Imorse klockan 7 började våran resa till sundsvall. bilen full med tjejer och go musik. faktiskt varit en otroligt rolig dag, trots lite kinkiga och trötta ett tag. nu blir det middag, dusch och förfest!
btw, fan vad jag älskar min mobilkamera :D

hands up

Går inte speciellt bra för mig och jenny att sova. 4½ timme tills vi ska upp. känns taggat ;) nu är det storytime på msn med the gang, jävligt intressant. jenny sitter ba och skrattar för sig själv. hahaha.

"En bil utan bilskrapa är ingen riktig bil"

aa passa er bilägare, bäst att ni har en bilskrapa! haha..
slapp dag på jobbet, för mig iaf. många som sprang runt runt och skulle fixa grejer, nämligen partaj på jobbet ikväll. för mig blir det dock lite städning, sen kommer jennypenny hit och myser. hårfärg står på schemat! väckarklockan står på 06.00 imorgon, så det blir en tidig kväll! :)


http://open.spotify.com/track/7sNBHcuzoUGel2DGa5AAQD
gammal goding!

stranger

jahaja, då var arbetsdagen slut, middagen avklarad och helgen planerad. känns bra det iaf! andra saker känns ju inte fullt lika bra.
</3

tandläkarmassakern

Det blev världens jävla blodbad hos tandläkarn idag.. var en som höll på utbilda sig (vafan heter de?) som skulle gräva i käften på mig. det ba rann blod efter ett tag. såg seriöst ut som en vampyr/zombie/kannibal som just käkat någon människa. FREAKY!!!
nu: mer jobb!

brrrr

hatar att gå upp på morgon när det är kallt, hatar ännu mer att duscha direkt man stigit upp typ. fryser arslet av mig! men måste man så måste man. varit vaken en halvtimme, men ingen värme har nått min kropp än. blää... ska till tandläkarn om ett tag, FÖRE jobbet. helt stört. vem fan får en tid 07.30 hos tandläkarn egentligen!? jag tydligen. har dom ens öppet då? varför? ska fan fråga när jag är där. men det blir ju nog sista gången på jävligt länge som jag är där iaf hehe ;d

växeln hallå

fan vilken bra dag! vissa människor man pratar med i tele på jobbet (sitter ju i växeln) är fan alldeles för underbara.. t.ex en gubbe började sjunga "växeln hallå hallå". gjorde min dag! gjorde fan hela veckan! :D nu blir de dusch, sen ska det fortsättas smidas planer, mihihihihi :D

lunch

Hejhejhej! lyckades få ganska bra med sömn inatt jämfört med igår, dock blev det lite sämre på frukostsidan.. haha! nu sitter jag hemma och har precis käkat lunch. blev typ "äggröra" med broccoli, tomat, skinka och feferoni och chilisås. och ägg såklart. heheh. gött ;D nu ska jag ta en liten cigarett och glida ner till jobbet igen!

har ingenting att skriva egentligen

Dom har tydligen bytt några toaletter på jobbet. tre stycken som är precis brevid varandra, vägg i vägg liksom. och vet ni vad? det var olika toalettstolar på alla toaletterna. ??? menar inte bara locket, utan helt olika toaletter liksom. vad hände där? om ni ville veta hahaha... trötttrötttröttttttttttttt. har dock gått kanon på jobbet! läsa lite, sen sova. mm låter bra! men först en sväng på spikmattan. min rygg dör.

no choice

fyhelveteeeeeee vad jag vill typ lägga mig och dö. sova iaf. jag har sovit 2 timmar inatt. hur fan gick det till?! jag som gick upp halv7 igårmorse borde varit trött och somnat dirr igårkväll. men icket. gahhhh.. nu blire jobb. mm kul.

ojoj

lycka att jag har fått ny mobil!!! haha... dock lite för komplicerad för mig just nu, kommer säkert ta flera veckor innan jag lär mig hur den fungerar riktigt. aja, det är nice :D

:)

Jahaja, då var första dagen på heltidsjobbet avklarad! haha har faktiskt haft fruktansvärt roligt med rose-mary, anita, helén och karin, "tanterna" ;) har dock sjuuukt mkt ansvar där nu, så galet mycket jag måste ordna och fixa och stå i. tur jag får hjälp dom första dagarna tills jag lärt mig ordentligt! taggar morgondagen iaf!

what

asså.. strange things happend inatt alltså. tror seriöst min hjärna fått en överdos av fantasy nu. inte bra! hahaha.. men är iaf uppe och lever, snart blire nå frulle sen ska jag ta mig till jobbet på något vis. kommer troligtvis vara helt död vid lunch, men inte så mkt att göra åt den saken.



vaknade upp med denna låt på hjärnan.... aa.. wierd.

tusen gånger om

idag- läsa & se film. deru!
sjukt jobbigt att gå upp så tidigt imorgon, kommer va tufft som fan att ställa om och jobba 8-5 varje dag från och med nu... gahh!




<3

moviestar

Middag blev helt sjuk, hamnar nog på min topplista! synd man inte kan göra de så ofta bara, haha. galet trött så det blir en lugn filmkväll, har nyss sett Toy Story 3, och nu ska jag kika på Alpha & Omega. barnfilmer ftw :D

=

förvånad över mig själv att jag lyckades skriva ett helt blogginlägg inatt! galetgalet.. var iallafall sjukt roligt igår. har ju som vanligt en himla massa blåmärken, men har gått ett steg längre nu och kom hem med ett litet infekterat köttsår på fingret typ. att ett sånt litet sår kan göra så ont!!! min hand typ skakar för att de gör ont. fint.
jaja nu ska jag fortsätta dricka min nyponsoppa <3 och sedan gå ner och fika lite med farmor som är här, sen ska jag försöka laga mat med pappa. får se hur det går...
hmm..

unbreakable

du & jag... vad ska det bli av oss egentligen?
jaa asså oj vilken kväll detta har varit! förförfest hos olivia med brudarna, förfest hos mange och sedan krogen. saker och ting blefv ju inte riktigt som planerat kan man säga. men jag hade nog jävligt roligt, vad jag vet! sen blev det ju en himla massa prat med han och jag hamnade ensam här hemma utan jenny som skulle sova här.... ingen jävla aning om vars hon är....




p.s. jag äter parisare... någåt liknande iaf...

alltssåååååååå

ja den här dagen började ju inte bra precis. somnade vid 5tiden imorse, vid halv 7 kommer pappa instormandes och behöver ett par nycklar, så det är ju bara för mig att springa runt och leta dom... såklart kan ja inte somna om , och ett tag senare kommer jenny hit. tillslut somna jag, men då ringer pappa ändå efter någon timme och säger att jag ska ringa han när jag är vaken. VÄRT! aa såklart går de knappt att somna om, så jag ba ligger där och slumrar och sen ringer jag ändå. sen somnar ja såklart och sover tills nu istället, helvete.. nu måste ja stressa ner på jobbet där jag ska snacka med ekonomichefen typ för han ville träffa mig, och sen måste ja skynda mig hem igen för att börja göra mig iordning inför kvällen. ja, där har ni min morgon iaf. eh, enjoy!

the road's so long

Blev gopizza till lunch med jenny innan vi båda begav oss ut åt varsit håll. jobbade en stund, sen blev det en sväng till mormor och affärn, nu har ja käkat parisare och ska strax städa lite inför helgen! den kommer bli helt fantastiskt, minst sagt :D ska också försöka sy lite, laga lite kläder osv. tro det eller ej, men JAG ska sy FÖR HAND!!!! det är inte ofta man ser det. aldrig för att va ärlig. sist jag sydde var i 9an då jag fixade min balklänning. herregud. hahah får hoppas de blir bra.



hahahahhahaha, humor
THUG

jävlar

Goddagens! Fan vad jag har vaknat många gånger inatt av att jag legat och frusit som fan. hade ändå mjukisar, strumpor, linne och tröja på mig, ändå frös jag. funderade starkt ett tag på att gå och hämta duntäcke, men orkade inte. jenny verkar då ha sovit gott iaf, haha! nu tänkte ja fixa lite käk iaf.

HARRY POTTEEEER

Idag har jag och Angie varit och sett nya harry potter. klockan 15.00. fyyyy å faaaan vad jag var taggad innan!!!!! och filmen var faktiskt helt sjukt bra. många tycker den var lite seg, men med tanke på att dom delat boken mitt i och gjort två filmer istället för en, så är det ju klart första blir lite segare än andra. för början av böcker är ju alltid segast. men helvette vad många gånger ja kommer se den :D iiihhhhh ! blev både skratt och tårar.


Efter bion for vi och hämtade jenny i ansmark för att se lite film hos angie, mysmysmys. nu sitter jag och jenny här än en gång med varsin dator och kör på.

tap it

ibland förstår jag inte riktigt hur fan jag fungerar. jag somnade inte förrän efter klockan 3 inatt, det är fan helt sinnessjukt ju! och inte sov man bra heller.. så denna dag har varit slapp, sur och tråkig. blev iaf en tur till myrornas med olivia vid halv 5 ungefär, fanns dock inte mkt att fynda. nu blir det maglagning följt av lite serietittande innan jag ska lägga mig och läsa!

sleep in silence

trööööööttheten nu... fortfarande ingen sömn. den där skumma morgonhumorn som tog oss med storm imorse resulterade i en hel del fina webcam bilder iaf!
...
nu äre bara att vänta på att storebror drar sig hit, sen ska det lagas pizza och efter det får jag ääääntligen sova!

TRIPOD

the gang, the crew, the BEST! s-hoe, j-girl och p-boy.
vilken natt detta har varit då. ofantligt många liter cola, snacks, spelande och otroliga konversationer.

jennypenny

Supergod middag igår, och sjukt roligt att bowla. var flera år sen sist jag var på "discobowling", måste dra dit oftare. vann ju såklart, och vinsten var 100kr, vilket satt fint! :D blev mys med olivia och en massa prat och båda var sjukt trötta så jag drog hem strax innan midnatt. blev lite snack med jenny och annat trevligt folk, och vid halv2 nångång kröp ja ner i sängen och läste. somnade inte förrän 6 imorse så har ju såklart sovit hela dagen.
men nu har jag möblerat om som en tok, för snart kommer Jenny hit och vi ska ha LAN!! haha kommer bli LEGENDARY :D

jennypenny

Supergod middag igår, och sjukt roligt att bowla. var flera år sen sist jag var på "discobowling", måste dra dit oftare. vann ju såklart, och vinsten var 100kr, vilket satt fint! :D blev mys med olivia och en massa prat och båda var sjukt trötta så jag drog hem strax innan midnatt. blev lite snack med jenny och annat trevligt folk, och vid halv2 nångång kröp ja ner i sängen och läste. somnade inte förrän 6 imorse så har ju såklart sovit hela dagen.
men nu har jag möblerat om som en tok, för snart kommer Jenny hit och vi ska ha LAN!! haha kommer bli LEGENDARY :D

life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly

Sprungit runt i varenda affär som finns typ och letat en bra vinterjacka. tillslut hittade vi typ the perfect one på Inter Sport, men sjäälvklart så fanns den inte i min storlek och skulle inte komma in igen... så, jag hittade en annan som va helt ok, men den fanns bara i rosa och vit i min storlek, men tydligen skulle dom få in nya i veckan så då jävlar ska jag skynda mig dit! Hittade även 2 par skor som jag bara måstemåstemåste ha, och troligtvis kommer få också. Så det enda nya i min garderob just nu är 2 tröjor och en supernice halsbandsberlock från Sisters.


:D wiie. ikväll blir det middag hos pappas tjej, blir chicken fajitas och sedan bowling! svintaggad! sen bara myskväll med olivia :)

dead or alive

Blev lite ändrade planer idag, inte hunnit med stan än. för vi ska tydligen vänta på pappas tjej och en av hennes döttrar som ska med.. men om 5 minuter är det sagt att vi ska fara! blev lite jobbigare än ja trodde att sova imorse, eftersom jag fick sms och samtal varje halvtimme typ, så har bara legat och halvsovit, usch. trött är man! :)

snyggjävla bon jovi har smekt mina öron sen jag vaknade

like it used to be, but just for one night

inte så längesen jag la in den här låter förut, men whatever.
<3


jaa, godmorgon, godnatt, va man nu vill säga :) har varit en lugn kväll hemma, mest bara snackat med jenny och spelat sims, haha. sen blev det lite fylleskjuts runt 2-tiden, sen blev det en massa myspys och ja kom nyss hem. :) :) ska göra mig en kopp te och läsa litegrann hade jag tänkt. ska upp tidigt imorgon för en sväng på stan med papsen. i vanliga fall skulle ja tycka de kändes skitdrygt att ja måste upp och knappt får någon sömn, men just nu skiter jag fullständigt i det, är alldeles för berusad av lycka.

vi och våra fula vanor

Jag hatar när man har drömt något, och man kan inte vänta att berätta om de för någon, men när man väl ska berätta så kommer man inte ihåg va man drömde. så störande. blä! min lunch idag har bestått av en frukt, för nu har ja bråttom. hehe.

när jag drömmer ser jag toppen av ett isberg



Vi har aldrig setts på riktigt, men vet du vad? Jag bryr mig inte. Jag är kär i bilden av dig Inte i dig.

i'm in my own world

en helt vanlig dag, hann med en snabbis på stan med elin och jenny, vilket var väldigt roligt! blev falukorv och wokgrönsaker till middag, och nån sjukt stark sås jag hittade i kylen. brände ju typ sönder hela munnen! men gött vare iaf.
återigen sitter jag och är nostalgisk ikväll. haha! lovely
snutteplutten och jag, mars -08

all in time

Åh vad jag blir less på det här!! inget emot snön alls, men det är fan inte roligt när elementen inomhus inte fungerar riktigt, så nu när det är kallt ute blir det sviiiinkallt inne också. inte konstigt man blir förkyld.
laddade hem the sims 3 igår, var faktiskt nice. blev lite shockad när jag upptäckte att klockan vad 3 på morgon dock, när ja började vid 9-tiden.. ja, hopplösa jag.


<3<3
saknarsaknarsaknarsaknarsaknarsaknar
eva-maria, jag och stephanie - Bronte Beach

jag & mamma efter Pete Murray-konserten

PETE MURRAY!!!!!!!

nadine, luis, lukas, stephanie, random, eva, dany! bästa klasskamrataterna! - Bronte Beach


let it snow, let it snow, let it snow

Jajamensan, julmusiken på hög volym, myskläder på och lilla julgranen tänd! haha, den har stått kvar sen förra julen, kände att det var dags att tända den nu. sjukt glad jag är över snön! hoppas den stannar. det är ju faktiskt bättre med snö och kyla, än bara kyla utan snö.

Josh Groban, vilket röst han har..
KAN DE BLI JULAFTON SNAAAAAAAART?!




Haha btw, hej magnus!

who are we?

En pratstund med olivia ute i kylan, lite spelande, och nu sitter jag med varm choklad me grädde och kikar på EMA. efter det blir det läsning och sedan sova. :) om ni ville veta.

sådär

Världens sämsta dag är nu inte längre så himla pjåkig. min finafinafina farbror har räddat min dag! fick ett brev med en liten lapp och 400kr presentkort på Sisters! tusentusentusen tack för det. och lite frisk luft får mig alltid lite lugnare, så det har suttit riktigt fint, även fast det är ganska kallt. men de gör inget för mig, bara mer mys.
blir snart middag, sen ska jag försöka mig på att installera lite mer spel på datorn tror jag.

i've got a rocket

det här är fan illa!!! jag sitter med långkallingar, mjukisar, duntofflor, fleecetröja och en asfet halsduk inne, och fryser ändå typ ihjäl mig. vadfan? känns ju riktigt taggat på livet då, haha. förhoppningsvis blir det lite bättre med en kopp te. kanske är onödigt att försöka tina upp sig när jag ändå ska bege mig till jobbet om någon timme och kommer frysa sönder igen.  well.. ser väl!



åh du din fula jävel, vem tror du att du är?!?!? jaa jag hatar folk som skriver såhär på sina bloggar, men jag är fan tvungen den här gången. vill strypa någon. DIN JÄVLA IDIOT!!!

look at me rockin'

Det är nyttigt att isolera sig från omvärlden ett tag. fly iväg till spel, böcker, filmer och serier, och bara sig själv. jag är på "rehab". saknar mitt gamla jag. känns som att jag varit någon helt annan från och till i 1½ år nu. sakta men säkert hittar jag tillbaka.

det här är kärlek. och minnen. och jag. SOAD <3

(#/%¤&¤%*`"Ť"%(#/%

typ. inget vettigt att skriva. hej. har spelat harry potter på datorn. jag är grym med trollstaven. och jag ska äta popcorn. tror jag. mätt som fan, men sugen som fan. jävlar.

tomorrow is sooner than you think

Denna dagen har bjudit på en massa serie-tittande och spelande. hann även med att skjutsa anna till obs en snabbis, vilket var trevligt. nu har jag iaf laddat upp med förhoppningsvis god choklad som ja aldrig provat och ska mysa ner mig och läsa. ovanligt? hehe.

james mcavoy

det är fan något magiskt med den mannen. fattar inte. sån underbar skådespelare! och alltid så underbara karaktärer. gahhhh. spec i dom här filmerna


... jaja. ska försöka bli trött. gråtit halva kvällen till några av dessa filmer, men konstigt nog har jag bara blivit piggare, haha.

julmust

så gott så gott så gott. finns ändå sjukt mkt märken som gör julmust, funderar på att nån gång köpa hem alla och testa vilken som är godast. för lite annorlunda är dom! nu har jag laddat upp med serier och filmer som kommer räcka hela natten typ, men det blir kanoners :)

show her how to dance

Idag är en bra dag. helt underbar! så lycklig man känner sig när man vaknar upp och solen lyser in, och det är lite vitt ute. och ännu bättre, man är ensam hemma och kan springa runt och göra vaaad man vill :) så nu äts det fläskfilé med gorgonzolasås och ungsstekta potatisar o morötter, och musiken är på hög volym. skulle dock vara typiskt mig att bara sitta inne en sån här dag, men ska försöka göra något.
saknar!!

just the way you are

toppenkväll med toppenmiddag med toppenmänniskor. blev att sitta hemma till efter 11 sen tog jag bilen iväg till en vän och hade trevligt. nu sitter jag här med ett leende på läpparna och njuter av bra musik. ska bädda ner mig i sängen och läsa lite innan jag sover. tidigt imorgon! :) pussba!


i told you once, now i've told you twice

Helvete så fort det blir mörkt nu på dagarna. det är ju hemskt! dagen har då varit bra i övrigt än sålänge, och blir nog bara bättre! middag snart med pappa, maria och storebror, sen blir det en slapp kväll med en fin gammal vän, troligtvis iaf :) annars bara sitta hemma och spela. blir bra hursomhelst!





even if we're not together, it will last forever

hann t.o.m fara en sväng på bibblan för lite nya böcker också idag! helt underbart. och nu har harry potter biljetterna släppts också, så jag måste skynda mig att boka :D wiie. och för er som ville veta är jag på level 14 i wow. jag är awesome. nörd. nu blir det läsa!

that's not all we care about

stressigt blev det igår vill jag lova! var sjukt jobbigt hemma hos mormor med allt som skulle bort, och hon ville ju spara allt egentligen, men det fick hon inte för oss. sprang upp och ner för 5 trappor typ hundra gånger för att slänga saker. fin benträning iaf!
hemma hos olivia var det supertrevligt, det dracks vin och konstiga drinkar och ja, vi hade asroligt. sen blev det olles där vi träffade upp ett helt gäng till, drack öl och käftade med kärringar. kan säga R.I.P till mina strumpbyxor iaf. hade ett litet hål på ena benet, så självklart skulle det matcha och vara ett på andra. slutade med att jag inte hade några strumpbyxor alls. några trådar bara. lite kallt!
jag och olivia fick skjuts hem och gjorde någon slags hamburgare och spelade vårat favorit kortspel. väääldigt intressant att spela på fyllan! nu måste jag dock göra mig iordning och jobba. gah.

9 crimes

slå mig, någon? jag har spelat wow idag igen. vad händer med mig? vem är jag? hahaha.. det är illa. kan bara inte låta bli! nu blir det dusch och lite pianospelade innan jag ska iväg till mormor och hjälpa till med hennes förråd, slänga och rensa och allt sånt dära. sen blir det nog stressigt för mig, ska iväg till olivia som styr upp litegrann, sen blir det utgång. dock en LUGN utgång. kommer bli sjukt trevligt ändå! :)




en av dom finaste låtar jag vet. sjukt sorglig video också, tycker jag.

vad hände egentligen?

ja, det blev ju en hemmadag. men istället för att skriva cv eller städa eller något nyttigt, så har jag suttit och försökt fixa mitt grafik kort till datorn. det krånglade och funkade inte, och sen dog skärmen och gud vet vad! jag var inte dåligt förbannad där ett tag. + pms , så det blev ju bara ännu värre. meen, tillslut lyckades jag och det firades med asgod wok till middag. pinsamt nog måste jag erkänna att enda anledningen till att jag skulle fixa grafik kortet var så att jag kunde spela. så jag har spenderat hela den här kvällen med att spela wow. vad hände? jaja. så kan det gå. nu blir det läsa som gäller!

the time it took to look back

kvällen igår blev ju inte riktigt som planerat! blev en kväll hemma hos olivia istället med kortspel, kaffe och massa prat. det var ju ett tag sen vi hade en sån kväll , så det var verkligen på tiden :) snackar med elin i telefon nu, hon ska snart på arbetsintervju, och sen ska jag promenixa ner till jobbet tror jag. inte riktigt bestämt mig om jag orkar eller inte, haha. kanske blir att slipa på mitt cv istället.


keep it pure

Otroligt skönt me promenad!!!! blev bara en timme på jobbet, sen fick jag lyxskjuts hem ;D jag är helt slut. förstår inte alls varför. kanske mina nya matvanor har något med saken att göra, haha. ska fixa nå käk nu, sen blir det några minuter på spikmattan och kanske ett varmt bad. eller bara ligga i sängen och läsa!


i alla drömmar var du ändå nära

Vilken jobbig dag det här är. hittills iaf. ska försöka bli på bättre humör med en promenad till jobbet och härlig musik i öronen. vill för övrigt säga att jag har världens finaste vänner. och världens mest orealistiska drömmar i livet. jag är hopplös.



Hans konsert jag var på 2008 är fan den bästa jag varit på. finns ingenting bättre än Pete Murray! texterna, så underbara. åh!

RSS 2.0