ååh klackljud mmh

Simer says:

älskar tjejr me klack

Simer says:

ljudet åååh

Simer says:

klack klack


HAHAH orkar inte.. aah härlig kille det där :)

har varit regnigt och blåsigt idag så jag låg bara hemma i soffan och såg på film, såg på Batman: The dark knight, den var helt sjukt braa och heath ledger gjorde ett galet bra jobb.. r.i.p =( gick och köpte cola efter middan, hahah har hittills druckit 3½ liter sen igår och har 1½ kvar.. tror jag är smått beroende av det, vill ha varje dag.
kollade på The Bucket List nyss , och seriöst ni som inte har sett den , NI MÅSTE KOLLA! underbar film.. och ja, jag grinade ganska ordentligt haha :D


Even if you leave me now

Igår på skolan fick vi veta att dom skulle splittra våran klass.. :'( buhuu.. men det är för att vi är den klass med minst elever och dom får nya nästa vecka. så efter lunch gick vi ut och satte oss i Hyde Park och pratade och bara chillade i solen, sen gick vi och fikade.. drog hem och körde lite yoga och upptäckte sen att jag typ lyste rosa om armarna.. hahah ont som fan gjorde det! dumma sol. men lite aloe vera gjorde susen.
är ju ledig på fredagar så fick sova hur länge ja ville idag, as skööönt med tanke på att ja går upp 6 varje morgon annars. så ja tog det lugnt , pratade lite med lillanna och så. hade fått 100 dollar av mamma så ja kunde shoppa lite så ja drog in till city för en runda på market city. träffade min 7eleven kompis också som raggade lite extra på mig idag. alltid lika kul :D kom iaf hem med en väst, en top, shorts och en väska :) blev kyclingburgare till middag sen såg jag film, Nim's Island, den va typ asbra, hahah jättegullig! mamma var och hämtade richard på flygplatsen , han kom äntligen hem från hongkong. och såklart hade han med presenter, en asfin börs och en dieselväska :D happygirl !!

 

Clip-on set från Rapunzel

Olivia har en underbar tävling på sin blogg där man kan vara med och tävla om ett Clip-on sett från rapunzelofsweden.com. Självklart är jag med i denna underbara tävling!


Singles night

Idag på skolan körde vi "singles night" , fast det var rättaresagt afternoon, men aja. dom slog ihop tre olika klasser som va på samma engelska nivå, man fick skriva en massa saftiga frågor som man skulle vilja veta om folk och lägga dom i en låda. sen skulle man dra några lappar ur lådan, och dansa och mingla till musik. när musiken stannade skulle man prata med den som stog närmast och fråga dessa frågor osv. haha det var galet roligt, man lärde känna en massa nya människor :) det är typ en helt vanlig dag på min skola, dom gör alltid sånnadär konstiga grejer. lovely! och sen efteråt skulle alla hjälpa till att ställa tillbaks massa bord och stolar, och självklart ska jag då lyckas snubbla på mig själv och ramla inför alla. gav ifrån mig ett himla konstigt ljud också. hahahha galet pinsamt, men så sjukt kul!
skulle egentligen fara på rock-climbing idag med eva, men va så jävla trött efter skolan så ja drog hem iställe.. men de kommer fler tillfällen!

Teale Jakubenko!

Vi har helt seriöst den bästa läraren i hela universum. Igår t.ex fick vi testa speed-dating! galet kul det är på skolan, jag och eva håller på ta över biljardbordet och snart spöar vi alla. en annan cool lärare som är bög och bär oranga byxor och tjejkoftor och är neger kommer alltid och kör lite girlpower. haha tänk om skolan kunde va så bra hemma! :D love it
igår efter skolan drog jag, eva, lukas, dany och luis och bowlade. gick inte speciellt bra för mig haha men var bättre än eva iaf! och jag fick typ hjärtattack gånger tusen. för två banor ifrån oss är Teale Jakubenko med sina kompisar och spelar!!!!!! okej ni vet nog inte vem han är där hemma i sverige men, han kom 4a i idol här, och aahhh.. seriöst. han är tusen gånger snyggare irl, och vältränad som satan, och han luktar jättegott :] hihii. jag och eva gick och frågade om vi fick ta kort och han va astrevlig och ba prata me oss, la armen om mig och ba "smile" ... jag dog kan jag loova. blev en kram sen och nice to meet you have a great day hahah och ja gick röd som en tomat därifrån med en puls på typ 200.
 there you have him ... jättesöööt och bara 22 år! SATSA SABINA.. not. hahah hursomhelst var en jävligt rolig dag :) och idag var minst lika kul, frutom att ja inte träffa nån kändis då haha menmen. imorgon ska jag och eva typ dra på rock climbing. får väl se hur det går! ;) kan tyvärr inte lägga in bilden på mig och teale nu eftersom den är på danys kamera, men ska fixa det imorgon! och för er som vill höra han sjunga så, här har ni :D


Shadows

The getaway plan - Shadows
I heard a whisper in my ear
It said come with me, away from here
And leave this burning buildings far behind you
But it was far too late
So it all came crashing down


Jag ger upp hoppet om dig nu. Känns bäst så. Orkar inte försöka. En del av mig vill att de ska bli bra föralltid, men jag vet att de inte går. Man får inte alltid som man vill. Det kan bli bra ett tag, men sen kommer de bli precis som alla andra gånger. Och det är inte värt det. Jag lämnar över det till dig, allt ligger i dina händer. Det är bara du som kan fixa det här.


Superhuman

Har typ börjat bli sjuk igen, känns absolut inge bra :( så jobbigt att vara förkyld. och måste va frisk på söndag, för då blir det att fara till operahuset och se Idol finalen :D haha gaalet. om man ville ha biljetter så var man tvungen att gå in på hemsidan och svara på varför just du ska få biljetter, så man kunde inte köpa typ. och vips så hade vi dom i brevlådan :D haha så de ska bli naajs.
sjukt trött i hela kroppen, uäähh .. haha hade inget att göra ikväll så jag har suttit och spelat warcraft, aslängesen ja spelade det sist! haha :D även kollat lite gossip girl. ska ta och sova nu så ja mår bättre imorrn förhoppningsvis!




You changed my whole life

Gratis Mode

Bli medlem på GratisMode.se och samla poäng så kan du få presentkort på olika affärer. Är jättelätt att samla poäng, och det är galet värt också :D

Gratis Mode

Bli medlem på GratisMode.se och samla poäng så kan du få presentkort på olika affärer. Är jättelätt att samla poäng, och det är galet värt också :D

Hotel626.com

Fick en länk av olivia för någon dag sen hotel626.com , galet läskigt men man måste som ändå fortsätta spela haha! SPELA!

Jag och Anna har börjat småplanera lite omkring min födelsedag, och jag har nu lämnat över det i hennes händer. kommer nog bli roligt ;) så om ni undrar nått om de,så äre anna som har detaljerna. nu ska ja spela lite till, pusspuss

Ability Education

Ja, så idag var första dagen på nya skolan. alla nya studenter var tvugna att göra ett placement test för att se vilken nivå man va på, så ja gick in där och fick nå papper med frågor som ja skulle svara på. efter ja gjort klart det så kommer det en lärare och tar med mig in i ett rum för en "intervju". haha seriöst jag skakade typ var hur nervös som helst. gick bra i början, fick berätta lite om vars jag kom från och sånt dära vanligt, men sen så kommer det liksom helt störda frågor som jag inte hade nån aning om hur ja skulle svara , iaf inte på engelska. typ "vad tror du nyckeln är till att lära sig ett nytt språk?" och sånna jävla frågor hahah. men gick iaf bra, och hamnade i en as skön klass med 7 personer. alla var från olika länder också - ryssland, österrike, schweiz, brasilien, tyskland och nån till som ja inte kommer ihåg. haha hade sjukt kul! det bästa med skolan är nog att det är massa aktiviteter, typ fotboll, filmkvällar och massa utflykter. helt underbart! så de ska nog bli himla roligt tror jag.


One hit wonders

Det blev alltså en kväll på puben, med pizza och en himla massa alkohol och trevliga människor. haha hade galet trevligt! lauren ska dra med mig ut sen nån helg och visa mig hur dom festar här på riktigt, ser fram emot det. tänker inte skriva här allting som hände, utan det får ni ta med mig på msn istället. vill iaf verkligen inte fara hem till umeå!!

Keep me hangin on

Igår vad det träning som gällde, men var så galet omotiverad osv så gjorde  inte klart hela passet. inge bra av mig! fick veta att mamma skulle bli lite sen, och medans jag väntade så blev det världens åskväder, det var faktiskt skitläskigt. brukar ju gilla åska i vanliga fall, men det här var helt galet. aldrig varit me om nå liknande typ! så ja fick stänga av datorn och allting och satt där hemma och inte gjorde nånting i väntan på att åskvädret skulle gå över. tillslut lugnade det sig iaf, nån timme senare. mamma kom inte hem förrän midnatt så jag fick inte käka middag förrän halv ett heller, så det var inte en speciellt bra kväll för mig.

nu ska jag ta och färga håret mitt, sen ska jag ner på puben där de är one hit wonders ikv, blir nog roligt!

Just dance

Galet vad jag älskar att sova.. haha sover minst 10 timmar varje natt nu typ, as skönt! bara tagit det lugnt idag, städat lite och diskat. sen for jag till hurstville och mötte mamma som skulle klippa sig , och jag fick en nagelförlägning, fransk manikyr så har långa fina naglar wiiiie. galet läskigt att sitta vid datorn dock, men ja tror ja vänjer mig snart. sen blev det subway och en kaka! hemma är det väl 3 kakor för 20? här får man typ 6 st för 20 :O mkt billigare ju. efter de drog vi iaf till klubben för lite trivia men ja gick hem tidigare, orkar inte vara kvar :)
blir skola för mig på måndag, är typ taggad! mamma snackade me dom och på den här skolan är det inte bara asiater (tack) utan massa européer och typ sydamerikaner osv. så de blir nog nice! måste färga om håret innan dock, haha de tappar färgen fort så är lite rosa aktigt just nu. supersnyggt!


Fläkt <3

Underbart väder idag, 28 grader och soligt. tog en liten promenad men kom på efter ett tag att ja hade glömt solkräm igen, så det var bara att gå in igen. nyttig och träningstaggad som jag kände mig så gick jag och köpte viktväktar mat och en powerade.  körde igång en träningsdvd och körde ett 40minuters pass med hantlar och gummiband. kommer ju få värsta armmusklerna om ja fortsätter såhär ;D var tvungen att he på fläkten på full fart också eftersom det är 26 grader inne. måste vara en av dom bästa uppfinningarna helt seriöst, så galet skönt det är att sitta här och eftersvettas och ha fläkten på hahah.



I dont care if u dont care

Fick lite pengar av mamma igår för att "tröstshoppa" , så jag har nyss kommit hem med en kjol och en topp. inte så mycket men , jag är nöjd iaf :) glömde kolla på temperaturen innan jag for ut, så jag hade liksom på mig jeans och en långärmad tröja, sen när jag kommer ut så var det hur varmt som helst och jag höll på svettas ihjäl, men hade inte tid att gå tillbaks och byta om för då skulle jag missa tåget. så jag fick gå runt och svettas istället, jättemysigt.

tänk va mycket roligare det skulle vara att shoppa i sverige om det var lika trevlig personal som här. istället för att ba stå bakom kassan så går dom runt och pratar med alla, frågar hur det är , om man vill ha hjälp, och är allmänt trevliga. för ett tag sedan var det en tjej som kom fram och började prata bara allmänt och frågade vars jag har köpt mina örhängen och tyckte det var coolt att ja va svensk. sverige är ett jävligt otrevligt land om man jämför med australien. tyckte dock det var skitläskigt i början att alla pratar med en , men nu är jag van vid det och tycker det är skitkul, så när jag kommer hem till sverige kommer jag tycka alla är as otrevliga typ, hahaha.

Bootcamp

Tog en promenad/joggingrunda , sen blev det lite bootcamp här hemma framför tvn.. det var helt sjukt jobbigt, ett pass är typ en timme, jag orkade typ halva innan jag gav upp :O hahah så ska dra andra halvan imorgon. men var skönt som fan att få träna ordentligt och använda alla möjliga muskler. och sen på det så blev det pizza, lika bra att äta tillbaks alla kalorier man bränt liksom hahah :) men mat är bra!
nyss sett nästnyaste Supernatural avsnittet på tv, aahh galet bra det äär! och nu måste jag vänta en hel lång jävla vecka till innan nästa avsnitt.. fast tror jag ska kolla på datorn, kommer inte orka vänta så länge. haha är bra att amanda har börjat kolla nu också, så jag har någon att diskutera med :D nog för att hon nyss börjat på första säsongen och bara sett något avsnitt och jag sitter och väntar på att nästa avsnitt på säsong 4 ska komma. men hon hinner nog ikapp snart :)

Readhead

I'm going red!

Honey honey

Blev en lugn kväll, hyrde två filmer och käkade go kycklingsallad. Mamma Mia och Indiana Jones, helt underbart va bra extramaterial är.. sen somna mamma som vanligt i soffan och ja satte mig o prata me anna ett tag :) himla kul.
har hittat en asvärd sida som ja ska beställa snus från; http://www.swedish-snus.com :D

Let me hear you say OH

Sitter och kollar på Justin Timberalekes konsert på tv från förra året, jävlar vilken konsert det var alltså.. vill tillbaks haha! så sjukt bra han är live, går inte att förklara med ord. Blir iaf ingen skola nästa vecka typ, isf veckan efter för vi måste fixa me pengar och sånt där, känns ganska drygt att va hemma en vecka till men det är bra, hinner ja träna lite till :D

pratat himla mycke me amanda senaste dagarna , haha och vi har stora planer för våra liv nu. inte så länge kvar tills hon kommer nu! 50 dagar typ :D längtar galet mycket.. och de betyder att jag kommer hem till sverige om 64 dagar!  fan va tiden går fort alltså.

nu ska ja äta äpple (L)

Obamaaa

If you will stand with me, and fight by my side, and cast your ballot for me, then I promise you this - we will not just win Florida, we will not just win this election, but together, we will change this country and we will change the world. Thank you, God bless you, and may God bless America. - Barack Obama igår.



Jag är sjukt glad över att Obama vann valet idag. Satt och följde det på tv, var hur spännande som helst även fast det tog lång tid och obama ledde ganska stort hela tiden. brukar vanligtvis inte bry mig alls om politik och sådant, men nu gjorde jag det. hoppats på obama hur länge som helst, äntligen kanske nån kan slå lite vett i amerikanerna. WOHO!

Annars idag har jag varit till Immigrations och förnyat mitt visum, trodde de skulle va värsta knepigt me alla papper och sånt dära, men gick hur smidigt som helst! För er som inte vet så har jag tagit hål i naveln också :)

Eye of the tiger

Jensen Ackles, vilken man alltså ... mm-mmm-mmm!!!

Ett klipp från Supernatural säsong 4 avsnitt 6 , hahha helt jävla underbart :D




btw så är mitt hår helt fuckat och inte blondt längre :(

Usch för gräshoppor

Blev en tvkväll igår, såg på Sweet home alabama och Austin Powers. men det var en jävla stor äcklig gräshoppa som flög runt och typ ville attackera mig hela tiden, så mamma fick jaga den, och tillslut dog den av insekts spray.. vet dock inte vars den tog vägen efter de, troligen under soffan eller nått om inte mamma har hittat den. usch hatar insekter och kryp!
gick up 10 imorse, men hade ingenting att göra så jag gick och la mig 3 timmar till, fick ett telefonsamtal av min älskade olivia som va helt förstörd lät det som, blev orolig för dig gumman! idag blir det iaf gomiddag , sen kommer richard hem också, men han åker till hongkong imorrn igen..

RSS 2.0