Höst

Höstlov... var efterlängtat som fan, men nu när det väl är, så känns det bara tråkigt. Helgen spenderade jag med Johanna, Victoria, Maja, Philippa och Theres, 3 stora glasspaket, massvis med godis, skräckfilm och sällskapsspel. Nu sitter jag bara och funderar på vad jag ska göra resten av lovet.. imorgon blir det ju zoo-tour, sen har jag faktiskt ingen aning. Kanske festa med mina mexikanska tjejer på fredag när dom kommer hem. Feel free to call, är öppen förslag.

Har inget vettigt att skriva..
Hatar dig

You fall in time

4 tjejer + en säng + system of a down
det var nice! Grymt rolig kväll med Johanna , Olivia och Felicia. Började med gomiddag och mycket "fruktjuice" , sen blev det charader. Längesen jag skrattade så mycket! Sen blev det bowling och jag sög totalt, promenad till statoil sen bar det av till täfteå för mer mys. Vi sov med öppet fönster för att det inte skulle bli så kallt med tanke på att alla skulle dela säng.. men såklart låg man längst ut och nästan vara aggresiv för att få nått täcke. Vaknade flera gånger av att Felicia höll om mig på ett eller annat sätt. Lördag blev det att kolla på Johannas match, och sen bar det av till täfteå igen. Där bjöds det på tjejkväll med Theres, Philippa, Maja och Victoria. Såg Dark Water , inte den japanska då. En stor del av underhållningen var väl en påse chips, ostbollar, popcorn och godis för 100kr? Fick ont i halsen av skrik där ett tag. Sen bara tjejsnack och så sitter jag här nu och håller på somna. Det har iallafall varit en grymt skön helg, än så länge. Man vet ju aldrig vad söndagen bjuder på.... Tack tjejer!

Taggar höstlovet som fan, taggar dock inte att alla mina pengar kommer ryka på bara nån dag. Taggar också nya kläder och skor, och en skön vinterjacka! Plus ett par gosiga vantar såklart.

The truth is, i miss you
Coldplay - Warning sign


Free as a bird?

Såren inuti, jag vet inte om dom läker. Dom har funnits där länge och rivs upp dag för dag, och jag vill bara ta mej tillbaks och vara jag. Jag står här och trampar men kommer ingenstans.
Det är på dags nu. Jag skiter fullständigt i vad alla andra tycker och tänker, jag ska klara det ändå. Vare sig det är ensam eller inte. I know i'll be okay. Jag tänker aldrig ge upp.
Min helg började ändå bra.. färgade håret mörkt (nästan svart) i fredags. Sen for jag till maja där det blev middag och tårta med nåra goa brudar. Sen for jag vidare till ina i ersmark med nåra andra brudar och grabbar där det blev ännu mer tårta och även massvis med kakor. Cs var pimp i början innan dom andra grabbarna kom, och fick då vara lite fotograf åt oss brudar. Senare så drog jag tillbaks till maja & co och festade lite. Inte så mycket drag, men jag hade trevligt ändå. Väl hemma strax efter halv tre snackade jag i telefon till fyra och sen sov jag som en stock. Eller däckade? Njae. Sov. Och så var det lördag, smått bakis, chilla vid datorn hela dagen. Sen beställde ja pizza och softade vid tvn, såg massa skräp och så sitter jag här. Och SJÄLVKLART så förstörde han min kväll igen.

Jag orkar bara inte...
och förlåt alla, för att jag är så sur ibland och bara fräser åt allt och alla. det är inte meningen att de ska bli så surt, men jag har en sån där dålig period just nu. jag uppskattar faktiskt allt stöd jag får från er, att ni bryr er och visar att ni finns där för mig. jag uppskattar det jättemycket , även om jag inte visar det.

Hade skrivit värsta cp långa inlägget, hur mycket som helst, men så råkade jag trycka bort alltihop, duktig som jag är.. och hade ingen ork att skriva om allting, så det blev en kortare variant nu... så om ni tycker det här är långt ska ni nog vara glada att ja tryckte bort de långa, för långt vare.

Everything goes to hell anyway

Veckorna rullar fram och tiden går fortare än nånsin. Jag har typ en såkallad tonårskris just nu känner jag...
Inte nog med det så har jag världens PMS och sitter typ och grinar. Klippte mig idag, vart sjukt kort, men det är ändå nice. Dock inte min jävla äckliga hårfärg och självklart kan ja inte färga för jag har inga pengar och ingen vill låna ut. Jag tror jag avlider snart...... Vill typ ställa mig och skrika ut all ilska och sorg jag har i kroppen, men det blir inge av. Imorgon blir det först middag hos maja (grattis) och sen tårta hos ina (också grattis) sen får jag se vars kvällen tar mig. Förhoppningsvis blir det bra iaf.

Jag hatar PMS ......................

She looks to me

Grymt skönt att vara ledig från skolan. Kändes som att jag sov hur lite som helst, men det gjorde jag tydligen inte. Ganska intryckt mot väggen eftersom en viss Johanna tog hela sängen ;) Sen sidådär vid halv tio kom min brors kompis instormande och börja skrika och leta efter cd-skivor. Jag låg där trött som fan och skrek tillbaks att jag inte hade några, men självklart hittade han ju en massa. Låg kvar i sängen och drog mig hur länge som helst, medans Johanna tydligen gick på promenad och grejer. Sen vart det god och nyttig frukost innehållande paprika, gurka, tomat, avokado, grovt bröd, smör, ost och mjölk. Kände mig jätteduktig. Dega lite extra, sen ner på stan vid tre. Kollade på dansen och stog och pratade med Emma ett tag. Sen vart det middag hos Lares med Kajsa och Maja! Vann över Kajsa i hamburgertävling, och fick se Maja pula in en hel hamburgare i munnen.......... Sen bakade vi kladdkaka och tårta och tog mopparna till ersmark!
Väl i ersmark slog vi oss ner med Ina och Loui på Louis matta, och fikade. Vart en massa tjejsnack och skvaller, och galet mycket skratt. Maja fick även en kondom över skallen! Vi degade och hade det bara mysigt hela kvällen, är sjukt glad att vi äntligen gjorde nått allihopa tillsammans, sist vi gjorde det var i nian. Hemmåt bar det lite senare, fick skjuts av Kajsa till tonerna av Kanye West - Stronger och Destination Calabria. Jävligt bra kväll! Älskar mina flickor.

Imorgon blir det troligen ett litet träningspass, sen ska jag nog vara med Johanna och dra ut någonstans? Vi ser väl.

PUSS

When you were young

3 månader kvar.. förhoppningsvis går det fort. Saknar det så mycket, att gå runt sådär lättklädd och svettas och bara vara allmänt lycklig. Finns ett minus med att fara dit, och det är att jag far dit själv. Första gången utan brorsan, och ingen kompis har råd att följa med. Men jag kommer nog ha det grymt bra ändå! Ska bli såååååååå niiiiceeeee.
image7

Nu börjar jag bli frisk iallafall. Ingen feber längre (tror jag) och har bara sjukt ont i halsen. Men kan äta lite och andas normalt igen. Så det kan bli skolan imorrn, får dricka några koppar te och jobba på halsen bara.

Insett en sak medans jag legat här hemma och tänkt.. en riktigt bra sak faktiskt, som jag inte kan skriva här. Men det kommer nog få mig att må bra, det här som jag har insett.  Det är ju för mitt eget bästa så!

INNEBANDYTRÄNING PÅ TORSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D

RSS 2.0