Julhelgen

såååå var julen över! visade sig att jag var ordentligt sjuk. var på vårdcentralen typ en timme me alla jävla prover o 3 olika "läkare", så fick jag höra att jag INTE hade halsfluss enligt proverna, utan jag hade en mer dramatisk variant av det som dom sa... haha, så det var bara att fara hem med 3 olika mediciner och bli frisk. så det blev ju såklart ingen julmat för mig iår :( inte ens julmust... men julklappar blev det iaf!
fick en jättehärlig box från Victorias Secret med body splash, hudkräm och duschkräm. sen fick jag även lite peelinggrejer och body butter och ansiktsmasker och andra goa saker för hyn, behövs verkligen nu på vintern!
en platt-tv skickade tomten med också, 2 par vantar, en biljett till Robert Gustavsson i april, tv-spel, sminkborstar och så lite pengar o presentkort. inte helt fel! :) även fast jag var så sjuk hade jag en gryyymt bra julhelg i sollefteå med min kära släkt, det var otroligt mysigt och trevligt. fast ja, juldagen spenderade alla vid sin mobil och spelade wordfeud mot varandra, kan inte ha sett klokt ut när alla (utom småbarna) satt i samma rum o spelade.. tillomed farmor! hahaha, älskar min släkt.
meeen så när man kom hem och trodde att man nästan var frisk, näe DÅÅ åker man på "vanlig" halsfluss... ?????? hoppet.
nej men nu, mina fina vänner, måste jag sova för imorgon är en stor dag! packa klart väskan, köpa lite smågrejer, sen rullar jag ner till älsklingen i örebro som jag ska se till att smitta ordentligt :D

härlig timing

spenderat senaste dagarna i min säng. seriöst. bara gått upp för att hämta macka/vatten eller toalettbesök. förutom ikväll då, för då bar det iväg till mormor en sväng. ska snart återgå till sängen! har så sjuukt ont i kroppen, börjar kännas i halsen också, perfekt att åka på en härlig förkylning innan jul...
laddat hem mängder med serier som jag tänkt ta mig igenom, lär ju hinna några avsnitt ikväll iaf. imorgon blir det lite mer julbak och sen lilla julafton... yeeeeeeeey....... taggad.. eller.

HEJ

Då var ännu en helg över :) tack alla goa brudar och albin för en grym kväll igår, trots att jag fuckade upp mitt finger :D mindre än en vecka kvar till julafton nu, och jag längtar så sjukt mkt tills jag får mysa med min stora tjocka släkt i sollefteå! och sen får jag äntligen träffa älsklingen igen också, taggtaggtagg!

orkar inte bloggaaaaaa

hör jenny ligga och prata med sin djur i sovrummet.. låter lite stört men, jenny är ju lite som hon är också! haha, blivit en hiiimla massa mysiga filmkvällar (/the walking dead) senaste veckan, även lite julbak och annat som hör juletiderna till. fortfarande så sjukt mycket att göra innan jul, har bara ingen ork att ta tag i saker. förhoppningsvis får jag ny energi efter helgen!
nu blir det lite mer serietittande och sen sussa litegrann, gonatt!

myspys!

snart blir det myskväll med mina girls, behövs verkligen! :) mest taggad på tacos, wohooo!! lite andra saker som står på schemat också, men nu måste ja packa grejer. pössn

nedräkning

åh herremingud va dagarna bara flyger förbi! bara 17 dagar till julafton, 24 till nyår (!!!!!) och 37 till min födelsedag.. hur ska man hinna med allt?
haft en trevlig stund med angie & jenny idag, sen bara en lugn kväll. imorgon är det full rulle igen. lord give me strength! nu ska jag slänga mig i sängen och kika på en ny serie jag hittade, New Girl.

Flytt

Fredag;
Lördag;
Söndag;

RSS 2.0