Grown ups

så skönt det är att inte göra nånting. men annat blir det imorgon, fullt upp fullt upp fullt upp! nu ska jag njuta av en kopp te och lite salta pinnar och kolla på Grown Ups :)


nananana every day

ja, nu är det höst iaf. tycker jag. men jag gillar hösten faktiskt, kanske inte när det regnar men, annars är det sjukt mysigt. fan, för typ ett år sen flyttade jag till holland. och för två år sen hade jag precis flyttat till australien. och nu ska jag snart flytta igen? det börjar som bli en tradition för mig att flytta på hösten.

har fått tillbaks hoppet nu, hoppet att allt ska ordna sig ändå.

you want the sunrise to go back to bed


last night

nu ska jag käka pizza, gött!

where are you now

Ikväll blev det tacos med olivia, ett glas vin och nå öl & cider, sen en sväng till båten och olles. hade ganska trevligt måste jag säga! kul att träffa gamla vänner. och så hade man ju turen att ha supertrevlig skjuts hem också! nu sitter jag vid tvn och kollar på mtvHD, har just ätit hamburgare och majskolv.. styrde upp grillning i min ensamhet, haha! helt rätt enligt mig. ska njuta av min nybäddade säng nu, och soooooova så länge jag kan, ba njuta av drömvärlden. pözzzzzzzzzz


Dear John

tänkte bara säga att Dear John är en sjukt bra film. sjukt fin. sjukt underbar. sjukt så jag grinade!



<3 <3 <3 <3

top chef mårdvägen

jag har precis gjort asgod middag. grillad torskfilé inlindad i nån italiensk skinka, ris och asgod sås. och salla såklart. i'm awesome!
varit en sväng till olivia idag och spelat kort, och ikväll blir det bara att ta det lugnt hemma och se film :) eller ja, tv. hoho!!

you are always on my mind

gissa vad jag gjort idag? spelat kort och druckit kaffe med olivia, såklart :D hon skulle iväg och käka på båten med sin familj typ, men sen när hon kommer hem ska vi hooka igen och spela lite till, haha :) nu ska jag se nått avsnitt av True blood hade jag tänkt! hihiih

it's not your life, but my

såg film till 4 imorse. bra gjort! såg Clash of the titans, som faktiskt inte var speciellt bra. sen blev det The sorcerer's apprentice som var betydligt mkt bättre! sist såg jag Nowhere boy som handlar om John lennons uppväxt typ. ganska bra den också! så självklart har jag ju sovit bort hela dagen.. jag gick upp halv 12 faktiskt, men dumma jag la mig i soffan för att läsa, självklart somnade jag och vaknade 4 :) nu ska jag fixa spagetti och köttfärssås!

det var nånting som fastna på mig, nått som aldrig helt försvann

Vilket väääder det har varit idag.. spenderade iaf eftermiddan med olivia på våran altan, spelade kort och tog en glas vin och njöt av värmen! supernice såklart. ska fortsätta läsa lite, sen blir det kvällspromenad och film :)




Kräftskiva?

Jag och olivia vill styra kräftskiva, vi är svintaggade. men vi kom på att ingen av våra vänner gillar typ kräftor, så där sket ju det sig!!!! annars så har vi spelat kort & druckit kaffe som vanligt ikväll, och haft de trevligt. blev en sväng till vårat hood också innan vi sa godnatt, och nu ska jag ta och se på lite film. blir nog Angus, Thongs And Perfect Snogging till att börja med iaf.. haha :D

and their raptures continued, with little intermission

Alla "period filmer" jag sett på senaste tiden plus Jane Austen böckerna jag läst har verkligen satt sig i hjärnan på mig. nu har jag även börjat drömma att jag lever på 17/1800talet. but i don't mind, gillar det starkt!  la mig ute på baksidan idag för att njuta av solen och läsa, men det blev alldeles för varmt så jag la mig inne på soffan istället, och oj vad tiden flyger iväg när man läser. nu ska jag käka nånting, sen kanske dra mot olivia! :)

just a minute away

Jag gillar söndagar. då har man verkligen rätt att göra absolut ingenting om man vill. blev en sväng till olivia idag på eftermiddagen, sen skulle hon ut och övningsköra så jag drog hem och läste, sen blev det en sväng till johanna vilket var väldigt trevligt! sen åkte jag tillbaks till olivia för lite kaffe, kortspel och prat :) nu ska jag se på någon film innan jag somnar, om jag hittar någon som verkar bra.


olivia & jag i fredags :)

eye-opening experiences

Vad mycket man kan lära sig av filmer alltså. inte bara om allmänna saker i livet, utan om sig själv. det är lite konstigt, men det är så. Alla filmerna jag såg var iallafall helt underbara, och alla rekomenderas starkt. grinade ju all night long typ, allt var ju så sorgligt eller romantiskt och lyckligt. så jag avrundade det hela med att se på 300, så jag fick lite action och heta halvnakna män ;) mhh raurrr Gerard Butler i mitt hjärta alltså haha!

nu ska jag nog sätta mig ute i solen en stund och läsa lite, håller på att läsa Pride and Prejudice. tummen upp för den!

filmkväll

Nu har jag myst ner mig i sängen med lite chips och portello, och har laddat upp med en heel del filmer! regnet öser ner just nu, det låter ganska mkt när man har plasttak precis utanför fönstret.. sjukt mysigt faktiskt :)

   

lär bli en hel del gråtande för min del ikväll iaf, haha. har blivit helt tokig i s.k "period movies". dom är ju så fina och underbara, kanske inte alla men dom jag sett..

move it

Igår firade vi Olivias 18årsdag. sjukt bra dag! träffade amanda vid 10 på morgon, vi gick hem till olivia och de blev champagnefrukost och goda mackor från cafe victoria. en sväng på stan med lite uppdrag till olivia, sen blev det iväg till rapunzel där hon blev fixad och fotad, sen hämtade vi micaela och sen for vi hem till olivia igen för supergod middag + massa gott till efterrätt. och såklart massa alkohol! vi hade galet roligt iaf, och drog iväg till droskan efter 11. roligt att träffa folk man inte sett på länge, och roligt att träffa nya människor också. och ännu roligare att jag och micaela styrde upp med tequila, mmh gott! awesome dag var det iaf :)


idag tänker jag ligga hemma tror jag. ska försöka hitta nått riktigt smaskigt att göra till middag, sen ska jag äta onyttigt och se film!

Tillägnat Olivia

Lovade olivia att skriva ett inlägg bara om henne.. so here it is!


bild från 2007, skolavslutningen. första gången vi träffades och klickade direkt! sen dess har hon varit en av dom personer jag håller närmast hjärtat. hon är unik, hon är cool, hon är tuff, hon är läcker, hon är rolig, hon är allt en tjej vill vara! om dom inte vill vara dåliga saker såklart då! och idag idag idag idaaaag fyller denna sockersöta brud 18 år, äntligen! hon och jag har firat hela dagen nästan. med frukost, kladdkaka, kaffe, kortspel osvosvosv, och såklart "lite" styling inför hennes stormiddag med släkten! haha hoppas du är nöjd med detta inlägg nu olivia, och bara så du vet, VI ÄR MÄNSKLIGHETEN!!!!! love you guurl! :D <3


i don't wanna hear , i don't wanna know

Oj vad jag är trött! låg uppe till typ halv 4 inatt och kollade på min nya favoritfilm. Becoming Jane. Heeelt sinnessjukt så jag grinade. jag låg tillomed och slog i madrassen för ja va så upprörd eller vad man ska kalla det, haha. Den handlar om författaren Jane Austens liv, och jag tycker fanimej att alla ska se den!



shit jag börjar typ grina bara av trailern nu när jag sett filmen... haha! hopplöst.

blev iaf att stiga upp tiidigt imorse, klockan 7 faktiskt. fixade iordning alla grejer och drog över till min äntligen 18åriga olivia för frukost och fika! :D supernice var det. nu tror jag att jag ska se filmen igen.... åhhh så fin den är.
jag säger bara James McAvoy <3


califooorniaaaaa

fick värsta träningspasset ikväll. jag och angie for och hämtade en sängram från hennes pappa, var småjobbigt att bära kan jag lova. speciellt när det är trappor. jävligt kul att få träffa min pingla iaf! :D efter det drog jag till mitt och olivias hood och satt och pratade en stund, som på gamla goda tiden! även fast dom har förstört the original hood, byggt om det helt.. och nu är det bara 45 minuter tills olivia fyller 18!!!! WIHO :D ska upp tidigt imorgon för lite gofrukost hos henne med angie. blir massa kakor och annat gött.

inte den nyaste låten, men jag har faktiskt aldrig sett videon förut! i love it.


i see you

har suttit jättelänge nu och bara lyssnat på massa pianolåtar som jag vill lära mig. ohhh de är så många! synd att man inte har en skrivare hemma så man bara kunde skriva ut noterna och köra..



typ den här. från Sagan om ringen. den är så otroligt fiiiiin.. vill typ gråta när jag hör den! och nu vill jag se på alla Sagan om Ringen filmer.. tror fan jag ska göra det ikväll.

cut the crap

haft en mysig och rolig kväll med olivia, som vanligt! blev såklart massa kortspel, inte lika mkt kaffe som vanligt men lite, smoothies, tv-tittande, middag, och prat. och en sväng till oskar och kolla när han meka lite med bilen (hehe och hjälpa till lite). nu ligger jag i sängen och kikar på massa intervjuer och komiker från mitt favvoprogram Rove, som såklart är från australien och såklart inte går att ladda hem nånstans typ... GAH. tacka gud för youtube. här är ett klipp nära olika kändisar svarar på frågan "who would you turn gay for?"



LOVE IT när det är Hugh Jackman , 1:55!

failure is not an option

Vilket regn! funderar på att ta med mig schampo och balsam och duscha utomhus, ba för att se om de funkar. borde ju göra det som de öser ner nu :o
just nu sitter jag bara och väntar på att olivia ska springa (simma hihi) klart och duscha osv så jag kan promenixa över till henne och se på lite mer film! :)

standing where you left me

dissade Bedtime stories igår för jag fastnade framför Stand Up Saturday istället, och sen blev det senaste avsnitten av how i met your mother! kände mig sjukt otaggad på livet idag när jag vakna upp av regnet. men inte har man tid att deppa inte, sitter och käkar kyckling och dricker cola nu, sen ska jag se på Doctor Dolittle med olivia! :D wihooo


marley & me

cyklade över till olivia efter 4 nångång där det bjöds på film, kaffe, middag, kaffe, kaffe, kaffe och lite mera kaffe, kortspel, kaffe och återigen film! :D lika trevligt som vanligt. är supertaggad på att den lilla fröken äntligen fyller 18 på onsdag!



marley&me var lika bra och sorglig som vanligt!
nu ska jag se Bedtime stories sen sova :)

du är inte klok madicken

igår blev det först middag med pappas farbror och kusiner, vilket var väldigt trevligt. sen snabbade jag mig till olivia och tog någon öl medans vi väntade på att fara till bettnäs med lite människor. det grillades och spelades volleyboll och pratades. ganska lugnt och skönt! blev inte så jättesent så jag la mig i sängen och glodde på himym innan jag somna.

nu sitter jag med en stor kopp te och kikar på Madicken. faktiskt ganska mysigt haha :)


what did he say?

godmorgon godmorgon .. har galen mensvärk just nu så jag tror fan jag ska sova lite till och hoppas att de är borta när ja vaknar. haha. gonatt!

nostalgisk

har krypit ner i sängen nu, gjort mig en kopp te och ska se nån film tänkte jag. kunde inte låta bli att le när jag såg att vi hade brunkulla te hemma, det fick mig att tänka på högstadiet. kan inte räkna till hur många gånger vi satt hemma hos ina med varsin tekopp och snackade hur länge som helst :) har inte druckit det sen dess, men det är fortfarande mitt favvote! nu ska jag njuuuta av det, puss.


några år sen, men dom är fortfarande lika underbara!


now no one can save my heart

mitt humör är inte bra just nu. känner mig lite halvsjuk också, och jag är konstigt nog jävligt glad för det. känns nästan som att det skulle vara nyttigt för mig att vara sjuk och ensam ett tag. ska lägga mig på spikmattan ett tag nu, sen skajag ut och plocka lite körsbär (ÄNTLIGEN!!) och kika på nån serie. eller läsa en bok. eller sova. blä.


rubrik

måste säga att natten var väldigt intressant. galet mkt regn och blåst men jag tycker vi klarade oss ganska bra där ute. sjukt kul hade jag iaf! :)


anything can happen

vilket mysväder det är ute. regnigt och ruggigt, och mysigt. med tanke på kvällens planer kommer de nog bli kanon.. eller? haha. vår tanke är iaf att vi ska till olivias privatstrand i obbola, och grilla och tälta och såklart dricka litegrann. är ju varning för starka vindbyar och står att det ska regna och åska. hmm kommer bli intressant, vi får visa att vi är lite vildmarksmänniskor iaf hahaha.. blir nog superkul hursomhelst :)

as night turn to day, no substitute

blev en härlig kväll med e&e, nu sitter jag och käkar chips och dricker portello och bara njuter av skön musik.









through black of day, dark of night, we share this pair of lives



just nu suger livet. idag iaf. kanske pga pms. sitter bara och slötittar på tv och funderar på vad jag ska göra. har typ lust att fara ut och springa, men jag är ju så jävla lat haha. kanske bara blir en prommis iaf.
hade världens skummaste dröm inatt! var tvungen att läsa lite om drömtydning och sånt när jag vaknade, ganska intressant. haha.

barapapapapapaaaa

blev ingen sväng till nydala idag, vädret kändes lite för dåligt för det , så vi tog oss lite kaffe/te på olivias baksida och pratade istället. såg lite film, käka tacos, spela kort och drack massa kaffe hela kvällen, alltid lika trevligt! även om olivia vann hela tiden när vi spelade men.... nästa gång äre min tur! nu ska jag se lite serier innan jag sover, måste va uppe ganska tidigt imorrn och spendera tid med min farbror som drar vidare mot sollefteå efter lunch :)

humorn pikar

igår blev det kaffekväll med olivia, men inte så jättelänge för vi drog oss iväg till angelina och tog en cigg med henne innan vi skjutsa henne till hennes mamma. blev lite tjejsnack och skvaller och så hade man ju en liten hemlig beundrare hos mig inatt som drog jättebra raggningsrepliker, hehehhee.

nu blire lammstek , sen blire nydala , sen blire tacos , så blir allt awesome!

why do i feel relief?

jag skulle kunna sova flera dagar känns det som. var bara hemma igår, tog inte ett steg utanför dörren ens. inte gjort det idag heller. känns faktiskt lite jobbigt att pappa har semester nu och min farbror är på besök, för då kan jag inte bara gömma mig och typ gräva ner mig i sängen så länge jag vill, utan jag måste va trevlig och social. som tur är ska dom spela golf ganska mkt i veckan.  (Y)

efter allt som hänt så känner jag mig lättad på nått sätt, och förstår inte riktigt varför. eller jag har mina aningar, men det är ändå väldigt konstigt. nu kan jag lägga allt bakom mig och bara fokusera på framtiden.


vill för övrigt tacka världens finaste jenny som styrde upp fest i fredags innan vi drog på krogen, och för att hon är en sån superfin vän! (bild från nyår)



RSS 2.0