Skooor

Albin har nu bott hos mig sen i söndags, och vi har sprungit omkring på stan och degat hemma med filmer osv.. riktigt trevliga dagar :) har köpt mig 3 par skor med mitt presentkort, och har fortfarande 300 kr kvar på det. awesome! imorgon blir det en till sväng ner på stan, ska träffa amanda och ev. olivia och sen jenny typ :) kanske man hittar nånting mer, vem vet.



två av skorna ja köpte :)
första paret från Nilson för 399:-
dom andra är från Din Sko för 199:-
köpte ett annat par också men hittade ingen bild på dom,
låga stövlar med päls, huur sköna och söta som helst, bara 299:-

Snöigt värre

Så var man hemma igen efter en helt underbar julhelg!! Det var fullt hus hos farmor, kom dit ännu fler än väntat. men det var bara trevligt. jag umgicks mest med mina små underbara kusiner, och nu har dom blivit harry potter freaks som jag, för ja tvinga dom att se filmerna typ. men dom älskade de, haha. och så har man ätit så man lagt på sig 10 kg typ, känns det som. mat nonstop. frukost vid 9, lunch vid 12, fika vid 15.30, middag vid 6 som höll på några timmar, och så käka man en massa godis och annat gott emellan. och så var det varje dag. haha! men det var ju så sjuukt gott. vi hann även med lite skoterkörning också, har saknat det så mkt! man får ju en sån kick av det. iaf jag. var ganska roligt när erik skulle köra, han är 5 år, och han körde full gas direkt, helt orädd. han är galen den pojken!! verkligen inte rädsla för nånting. som när han åkte skidor nångång och hoppade och ramlade så skratta han och tyckte de va ascoolt. söt han är :)

men ja, julklappar blev det ju också. det tog 3 timmar för oss att dela ut alla julklappar. 3 timmar!!! jag fick pengar, några presentkort, en asmysig morgonrock i frotté, en adidas fleecejacka, och ba krimskrams :) mest glad är jag nog över presentkort på 1200kr som funkar på Din sko, Skopunkten och Nilson! så nu blir de att shoppa skoooor :D

har kanske kammat till mig nå jobb i sthlm också, men vi får se hur det blir med den saken senare, mer än så säger ja inte.


Juuul juuuuuul strålande juuuul

Hahahha okej, jag har inget som helst minne av det förra inlägget, vad hände?? hahah.. sjukt! men det var iaf i lördags jag skrev det tydligen, och då blev det lite festande med jenny, andre osv. var faktiskt riktigt kul! vi hade tänkt tatuera varandra, jag och jenny, men de blev inte riktigt som vi tänkt men vi satt iaf där efter massa alkohol och gjorde spöken på varandra. riktigt snygga må jag säga!! hahah..
har varit kaos senaste dagarna med all julklappshandling, har nog köpt mest till mig själv men ändå.. bränt 2000 kr, det tycker jag är bra! så det blir många julklappar i år, och mkt människor. åker till farmor om några minuter, och vi kommer vara 15 pers som firar jul där. crazy, tror aldrig vi varit så många. men det blir roligt :) har redan hittat 4 julklappar till mig, och förhoppningsvis finns de fler hos farmor ;) blir awesome.
har haft julkänsla tidigare i år, typ på lucia kändes de som julafton.. men nu är den typ bortblåst. känns lite tråkigt. men den kommer nog tillbaks när vi är framme hos farmor. är mest taggad på att äntligen få åka snowboard igen!! guud så härligt. ska försöka lära mina småkusiner att åka också, bäst att börja när dom är små ju, hehe.

jaja, nu ska jag packa klart det sista sen bär det iväg! :) och ikväll ska jag klä julgranen med småttingarna, tror det kommer blir kul. hoppas alla får en trevlig jul iaf :)

hehfnäs

http://open.spotify.com/user/sabinaa55/playlist/5mnH3IG6Aj25L8v5XDDzn7

Viiiin

blev en lugn kväll på teg igår, lite pingis och lite sällskapsspel. va ganska nice! alla drack utom jag och jenny så efter ett tag hade vi inget att göra , så vi tog bilen och körde till mariehem och träffade en full lillanna snabbt, sen gled vi tillbaks dit och hittade ännu mer folk där. men ja orkade inte va kvar så vid 11 typ for jag hemmåt och la mig i soffan för att se film. istället blev det att jag pratade med amanda i telefon mer än 1 timme. sen var det ju såklart ingenting bra på tv heller, så ja gick och la mig.

ikväll blir det viiiin med jenny mfl! :) ingen aning om vars vi kommer hamna , men det löser sig alltid.

Fredagsmys?

jag och amanda har sett typ 70 avsnitt av Sex and the city på en vecka nu, galet bra! och nånting hände som jag aldrig trodde skulle kunna hända, VI GRÄT till ett avsnitt??? hjälp hahaha. vi har legat och degat i soffan i håkmark heela dagen och bara glott på den underbara serien.
blev lite film och fika igår med johanna, såg L.A Gigolo eller vafan den heter.. porrrr säger jag bara. inte diskreta sexscener, och inte få heller. hahah! jag var så trött så ja orkade inte se klart den, va rädd att ja skulle somna vid ratten nästan. så trött man blir av detta mörker!

ikväll blire nog lite spelkväll med jenny mfl, får se hur det blir :)

Sööömn

jaa nog blev det fan luciaVAKA för fulla muggar... började med middag efter amanda kommit hem, tacos ofc, och sen började vi med vårat SATC-maraton. vi klarade oss igenom flera säsonger, och höll oss vakna heeela natten! vi åt ganska mkt onyttigt och drack en hel del kaffe och cola och julmust. socker och koffein! men där vid 8-9 tiden på morgonen mådde jag så sjuuukt dåligt så jag gick och spydde, men efter de mådde ja bättre. så vi börja städa och vara lite uttråkade och vid 12 fixade vi lite lunch och sen kom pappa och hämtade mig så jag var hemma vid 1. la mig vid tvn och glodde på repriser i brist på annat, men sen vid halv 3 gick jag och sov 2 timmar till middagen, och efter middagen gick jag och la mig igen till kl 9, då jag gick och la mig i soffan igen och kollade på en film. efter filmade gick jag och la mig igen, och sov i 13 timmar.. otroligt skönt! luciavaka-rehab? gahh känns verkligen som att ja aldrig nånsin vill äta onyttigt igen! menmen.. nu blire lussebullar och tv!

Luciavaka

Känner ni hur dagarna bara flyger fram? har inte haft internet hemma på typ 2 veckor nu, asdrygt.. blev iaf cover igår, sjukt spontant! jag och johanna drog i oss lite äckliga drinkar och absint sen var vi redo, v.i.p biljetter ju hehehe :) men de va en jävligt rolig kväll! kom hem halv 3 och snackade med mamma till typ halv 6, awesome.. vaknade idag vid 11 hur pigg som helst, käkade frukost och drog ner på stan för att fixa lite grejer inför kvällen.. blir luciavaka här i håkmark, där jag sitter helt ensam, amanda + familjen är i skellefteå haha, men dom är på g hemmåt nu iaf, så dom kommer om någon timme :) blir tacos och sex and the city maraton, heeela boxen väntar på oss! kommer bli awesome :)

Mer jul

blev filmkväll med amanda igår, såg Baby Mama och Mamma mia! helt underbart! och så en massa onyttigt till blev det ju. vid halv1 skjutsade vi hem jenny och andre och sen drog vi till statoil och käkade hamburgare, drog igång Tomten är far till alla barnen, och sen blev det dags att hämta emil och dra hem till håkmark vid halv5. men dååå blev det halkigt och vi körde ner i diket. haha, det gick inte fort alls, men man fick ju ändå typ panik. men vi tog oss tillslut upp därifrån och fortsatte köra, men då kom vi inte upp för backen till amanda så vi lämnade bilen och gick istället.. haha funkr det också! slappat hela dagen idag, och nu ska vi dra igång Flickan som lekte med elden. awesomeeee

Virus

Blev en jättelugn kväll igår, låg hemma och kikade på idol och åt lite godis. alla var sjukt bra tycker jag, jävligt svårt att avgöra vem som va bäst. men troligen blir det väl erik som vinner? trodde verkligen inte att calle skulle gå vidare till final men är ändå glad att han gjorde det :) stackars tove, skulle va kul att se henne i final också, men det kommer bli något stort av henne ändå, med den sjuka röst hon har. for till mariehem och träffade jenny vid halv 1, och vi skjutsade jens och mikaela till teg och sen blev det tillbaks till mariehem där vi satt och hängde på nån fest . kände ingen förutom jenny där, men va ganska trevligt ändå. fick 100kr för att skjutsa en kille till ersboda också, sjukt värt! sen gled ja omkring lite till innan ja for till en annan kompis på mariehem efter 2 nångång. satt och kollade på svenska versionen av UFC , vilket sög jävligt hårt. inte alls lika bra som det i USA! och så lite kickboxning eller vafan de nu var, haha nått sånt iaf.. kom hem halv 5 och la mig för att kolla ett avsnitt One Tree Hill på internet när ja upptäckte att ja fått massa jävla virus på pappas dator, han kommer döda mig när han märker det. hahah..
varit en seg dag idag, bara legat och slöat och halvsovit lite då och då. nu väntar ja på att amanda ska komma hit och hämta mig, sen ska vi typ skjutsa albin och så ska vi hyra nå film och ba mysa i varsin soffa :) får ba hoppas att de finns nå värda filmer på hemmakväll, är ju typ torka på bra filmer nu. men det blir säkert nice! annars finns ju alltid canal+ så de lär ju gå nån bra film där.



http://www.youtube.com/watch?v=nWCdG0RacIk

älskar den här videon! och låten är skön den också :D

sleep tight

oj va jag har sovit mkt den här veckan. typ 12 timmar varje dag? huuur skönt som helst. va förbi amanda en sväng igår och kollade på Män som hatar kvinnor. kände att det var dags att se den nu ;p men den var faktiskt bra. inte superduper bra , men den va bra. ikväll blire fyllechaffis typ, ska nog va me jenny och glida runt iaf, så får väl se.

Chinese

Såg på Paranormal Activity med albin i lördags, men den var faktiskt inte speciellt bra. har dock aldrig skrikit så mkt till en skräckfilm, men när den slutade så var den första tanken "jaha var det där allt eller?" blev ganska besviken efteråt. men den hade ju sina moments! verkligen inte värd att se på bio om nån hade tänkt göra det, ladda hem istället. mkt läskigare då ju :) vi for också ut med bilen, åkte till vännäs för att köpa popcorn haha! tog ett tag men vi hade ju kul påvägen. var så otaggad på att fara hem och sova, så istället for jag ner på stan och träffade johanna och jocke och skjutsade hem dom till täfteå, sen satte jag mig och såg på New Moon i brist på annat. men den va fan bra! hade nog lite för höga förväntningar på den efter allt man hört om den, så jag va faktiskt inte supernöjd efteråt. vet inte vad det var som fattades eller var fel, men den dög helt enkelt. och jacob black (L)(L) vad mer kan jag säga?

igår blev det en snabbis på stan och träffa jenny, theres och johanna innan jag for hem till olivia en snabbis. sen gosade jag och amanda ner oss i varsin soffa och kollade på Faddergalan. en av Plan Sveriges reklamer dom visar på tv som vi såg var ju så heemsk... den när han ritar och pratar om att typ soldaterna kom och han och hans pappa sprang jättefort.. och så ba "men min lillebror sprang inte lika fort" och så döööör han.. jag och amanda höll ju på börja grina seriöst haha så jävla hemsk reklam :( kunde inte sova efter amanda åkt hem så jag la mig och läste i typ 5 timmar, galet så fast man kan bli i böcker!
vaknade ganska tidigt imorse och gick över till olivia och joinade henne och amanda i soffan och kollade på The Proposal. sen tog vi det lugnt och såg tv innan vi drog till Great Eastern och käkade lite kinamaaat.. sjukt gott!! blev 4 små rätter :) mums!

ska lägga mig och kolla på My Sisters Keeper nu.. är tydligen världens snyft film enligt amanda, så man kanske gråter sig till sömns ikväll, vem vet.

RSS 2.0