Hejdå umeååå :)

Nytt land, ny stad, ny familj, nytt LIV!!!!!

Bussen till sthlm går om 1 timme typ, är framme på arlanda vid kl 5 imorrn, sen går planet till Holland 07.40.
Har varit kämpigt att packa, fick inte med mig allt jag ville, men får väl hämta det när jag kommer vid jul antar jag.. sjukt mkt man ska ha med sig när man flyttar.
Iaf så har det varit en ashärlig sista dag i Umeå. Klev upp vid halv 7 och skjutsade pappa till jobbet, sen fixade jag goo frukost och tvättade lite kläder, slappade i soffan osv. Sen vid halv 12 for jag iväg till Johanna och väckte henne, hehe, gjorde lite lunch och hade modevisning. sen gjorde vi oss iordning för att fara ner på stan. fick pröva hennes löshår , åhh va jag saknar långt hår!! måste fixas.. for först till vägverket och fixade lite annat grejs, sen blev det banken och sätta in pengar. och sen bara gled vi omkring en stund innan theres, jenny och malin joinade oss och vi satte oss på NK och fikade. lyxfika måste man ju ha sista dagen ;) hahah.. sen for jag hem och fick besök av olivia, var sjukt trevligt. nu ska jag iväg till mormor en snabbis innan jag hoppar på bussen!
ha det bra alla mina små älsklingar, kommer sakna er :*


1 dag kvar

Om 24 timmar sitter jag på bussen till Stockholm.. har inte riktigt insett än att jag ska fara, kommer nog inte göra det förrän jag sitter där på bussen heller. iihh! Idag blev det att uträtta en massa ärenden och fika lite grejs, sen en fika på stan med kajsa och glida omkring lite, och vid halv5 blev det middag med johanna! :) supernice var det. sen har jag försökt få lite mer ordning här, men de verkar inte gå frammåt. drog iväg till johanna efter 9 nångång med en sopsäck kläder, en väska och lite skor så hon kunde få ta det hon ville. fick även lite grejer av henne också, så de blev ju super :D


måste bara lägga in Hamish & Andy's version av Britney Spears - Piece of me.. dom använder bara sina egna röster, sjukt bra ;D hahaha


Hamish & Andy

Var nyvaken vid halv 1 när anna ringde och ville att jag skulle komma ner till stan och umgås me henne lite, så jag gick upp och gjorde mig iordning och allt sånt dära, sen när jag väl är påväg ner en timme senare, så säger hon att hon är påväg hem för de va så tråkigt på stan. tack. men ja vandrade omkring där ändå, hade lite grejer att fixa, blev lite småshopping också, alltid nice. gick runt med elin, johanna och amanda sen vid 4tiden när dom slutat skolan, jättetrevligt! efter att johanna och elin farit hem röjde jag och amanda runt lite innan vi hamnade på Balders där vi käkade aaasgod tacobuffé... mmmhh <3 sen var vi sjuukt duktiga och for hem till mig och tog tag i storstädningen av mitt rum, och nu är de faktiskt ganska fint! 2 sopsäckar med kläder som åker... känns tomt. fast har lätt 2 till men. och blev en heel del skräp också. sen parkade vi oss framför tvn med lite popcorn, idol och sen svenska hollywood fruar. heelt underbart :D amanda gick ett par jeans, några tröjor och en vinterjacka av mig också, så får hoppas hon är nöjd ;)

nu sitter jag och lyssnar på mina älskade Hamish & Andy <3 dom är alltför underbara. vars får dom allt ifrån?
hahaha så klockrena människor.
här är deras Mother's Day Prank #1 , när dom får sina mammor att säga lite konstiga saker... sjukt kul!



Knick knocking


helt underbara är dom! :D saknar att höra dom på radion varje dag..


min nya skjorta btw! :)

Mjölkchoklad

Var en supermysig kväll igår med gamla bräntistjejerna! Kanske lite för mycket fika, men sjukt många goda skratt blev det. Ska lägga in bilderna sen när kajsa har tagit sig ork att lägga in dom och skickat haha :) förstår inte hur, men jag sov hela dagen idag. hade varit vaken i fem minuter innan det var middag, väldigt lyckat. sen har jag kollat lite mer serier och sånt, och johanna kom även förbi och hämtade sin dator och platttång, efter att hon sprungit runt och försökt hitta tillbaks till mitt hus en stund haha :) bra minne den flickan har ;) <3

nu blir det seriedags igen, marabou mjölkchoklad och en flaska blue keld! mumma

Pizza

Jag har ätit nog med pizza för resten av livet. Blir äcklad när jag tänker på det bara hahha... pizza till middag, pizza efter krogen, pizza när jag kom hem. galet mkt pizza det blev igår!
Iaf så började det med tjejmiddag hos mig med theres, johanna, sara och elin. var sjukt kul! sen drog vi oss ner till stan och efter ett tag kom vi in på olearys och träffade massa andra härliga människor. blev lite tjaffs och sånt dära som vanligt, men fick även nya vänner också, vilket alltid är kul. och så fick man se nya sidor hos folk, som man verkligen inte trodde. men sånt är livet! och efter det började jag och sara våran händelserika resa hemmåt. vi drog från olearys före klockan 2 , men jag var inte hemma förrän efter kl 4. kändes som att jag och sara bara for omkring i en halvtimme eller så, men tydligen inte hahah.. och fantastiskt nog är jag inte så jättebakis! är mest bara trött , sovit 6 timmar. ska samla lite mer krafter innan jag går upp och kollar igenom bilderna på kameran, kan bli riktigt spännande haha.. så lägger nog in bilder lite senare om dom inte är alltför hemska!

nu väntas middag och sen blir det myskväll med bräntisgänget, taggataggatagga, sist vi hade tjejkväll var typ ett halvår sen eller nånting, kommer inte ens ihåg. så nu äre dags :)

bara 4 dagar kvar nu!!!


Ride with me

Vilken sliten dag!! fick bara 4 timmars sömn, så har mest degat hemma och försökt småstäda lite. men de blev inte så mkt framsteg dock. Gled iväg med bilen sen och plockade upp johanna och sofia, och for till kvantum och pantade lite flarrer , fick 42 kr!! inte illa tycker ja, me tanke på att de bara va mina flaskor som ja samlat på mig nåra månader. sen gled vi lite till, och efter att lämnat sofia på teg drog jag och johanna och såg idol och film hemma hos henne och taggade till lite inför imorrn!! tjejmiddagen blir kanooon, sen utgång :)

johanna var gullig och la in en film på mig & maja på hennes blogg, hahahha have a look



Följ min blogg med bloglovin

Ojdå

Redan gått mer än en vecka sen jag skrev sist? Hjälp va tiden flyger iväg. I fredags blev det Droskan, var en sjukt bra kväll, med riktigt goa människor. Lördag låg jag bara hemma och hade ont efter fredagen, och i söndags blev det bio med Johanna. Såg på Gamer :) var faktiskt jävligt bra, men konstig. sen har de inte hänt speciellt mkt mer , bara tagit det lugnt osv. blev en chillkväll med johanna igår, med lite chips, cola, idol och grey's. lovely! hahah och KILL IT KILL IT WAZZA WAZZA tjejen.... orkar inte! haha!

Börjat förbereda packningen nu, känns så sjukt drygt att rensa ur garderoben.. kommer slänga bort 2 sopsäckar me kläder :'( men kan ju inte ha kvar de liggandes här hemma, om de ändå inte kommer användas nå mer.. tungt!! åker på onsdagkväll till sthlm, sen torsdag morgon lämnar jag sverige. känns bra, spännande, kul men ändå hemskt. helt annorlunda än när jag flyttade till australien, de var en annan sak. blir bra tror jag, ska bo i lyx!
så nu taggas det tjejmiddag imorgon med mina älskade brudar :)

och typ som vanligt orkar jag inte skriva spec mkt, men kolla gärna in bilder :)

Lite mer shopping

Idag har jag hunnit med detta:
hämtat mitt körkort på posten, fixat ett nytt pass och shoppat.
nu väntas pizza och sen ska jag ta tag i städningen litegrann. måste tvätta!


skjorta Rut M.fl 179:-
jacka H&M 299:-
plus 4 ögonskuggor och en vit kajalpenna.
känns great!

Impulsiv shopping

For till banken idag för att ta ut pengar till flygbiljetterna, slutade med att jag shoppade för 1000:- ..... hehehe, men har ju som tur är ändå råd me biljetterna så. första gången jag shoppar på länge, om man inte tänker på skorna då.

allting är från Gina Tricot.
Leggings 149:-
T-shirt 99:-
Zip hood 249:-
Linna 99:-
Stickad tröja 149:-

den stickade tröjan jag köpte var dock svart, men fanns bara bild på en grå, och den svarta tjocktröjan är egentligen grå, fanns inte heller bild. haha :) funderar på att fara och byta t-shirten imorrn till nån annan. köpte även 5 st armand också. första gången i hela mitt liv jag köper armband!! blev 5 st för 159:-


nu blire film sen sova!

Guanabana pineapple

Nu är jag äntligen frisk! Var på stan en stund med anna och jenny igår, köpte 5 nagellack och aceton. Hade middag för mormor igår också som fyller 83 år! Grattis ;D hihi. Så det vart lugnt framför tvn med henne, pappa och brorsan. mysigt och trevligt. sen satt jag bara vid datorn och gjorde ingenting, men blev så uttråkad efter ett tag så jag drog och hyrde nåra filmer sen for jag iväg till albin som är hemma över helgen :) längesen man träffade han ju. for hem efter 2 nångång, trött som fan. men när ja väl var hemma och precis hade somnat så ringer hemtelefonen vid 4 på morgonen! jag blev sjukt irriterad för vem fan ringer på hemtelefon 4 på morgon? men jag svarade ju, och de va nå tjejer som typ fnissade och frågade efter min storebror. haha, försökte tjuvlyssna men han körde iväg mig :P så efter det blev jag klarvaken och somnade inte förrän efter 7, så jag har ju såklart sovit bort heeela dagen idag!
1 timme efter ja vakna blev det middag hos Siv och Pontus iaf, jättegott var det. sen gled ja iväg till stan och träffade några trevliga människor, men va tvungen att köra hem och ge brorsan min cykelnyckel. så nu väntar jag på att albin ska komma hit och sen ska vi dra till Johanna och se film och bara ta de lugnt! känns skönt med en till lugn helg.


det här sitter jag och gottar mig med för tillfället.. sjukt god!

Gott och blandat

I fredags blev det lite förfest med Sofia och Johanna innan vi drog iväg mot Droskan med cyklarna. En lite vinglig åktur, but we made it! Orkar dock inte berätta va som hände där osv, hahah räcker med att vissa vet. T.ex hur jag flydde därifrån... hahhhaha.. vilka fantastiska saker man gör på fyllan alltså. Sen har ja faktiskt inte gjort mycke alls sen dess, förutom att jag var ute och gled runt med bilen i 2 timmar med Johanna och Sofia igår, ashärliga tjejer :) har lyckats dra på mig en förkylning.. riktigt drygt äre, feber och allt. Men ja, man kan ju inte alltid vara frisk. Imorgon blir de troligen jobb för min del om jag mår bra vill säga, får se när ja vaknar. Men taggar mest fredag då jag får lön,  sweeeet säger ja bara! Eftersom ja typ inte sålde nånting förra månaden, utan bara satt och snackade me kompisar och inte gjorde nånting på jobbet så blire gött me garantilönen, hehe..


Yesbox

Ganska slapp dag , drog iväg till elin efter middagen och lämnade lite kläder hon skulle låna inför sin USA-resa, så blev lite modevisning och sen mys och prat framför tvn. sen drog vi ut och gled lite i bilen en stund innan hon skulle hem igen. så ja drog och köpte mig lite choklad och en cola, och nu ska ja lägga mig och läsa en stund innan ja ska sova. :)


here we are again
circles never end..

http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ

Körkort!

Tog körkortet igår!! känns jävligt bra måste jag säga, äntligen! hahah :D de första jag lyckas göra på uppkörningen är att jag börjar köra iväg med handbromsen i... efter ett tag ba vafan är de som låter? hehehe.. men ja klarade de ju iaf.

i fredags blev det droskan med theres och co, stannade dock bara en timme innan jag drog hem, men var en sjukt bra kväll! sen har jag mest bara jobbat som fan, och har varit sjukt kul på jobbet. så ser fram emot lönen som kommer :D men den ska sparas, kommer gå åt till flygbiljetterna senare. annars har det inte hänt speciellt mycket senaste veckan , mest tagit det lugnt när jag inte har jobbat. var förbi amanda en snabbis ikväll också och delade med oss av alla uppdateringar osv.

Kanske ska berätta också, att den 1 oktober så flyttar jag igen! men inte till andra sidan jorden den här gången , utan jag stannar kvar i europa iaf :)

RSS 2.0