För det är så jag säger det

Såg på några skräckfilmer igår och även nån gayfilm albin ville se, som faktiskt var sjukt bra! inte porr alltså.. haha. men vid midnatt tog vi oss en paus och tog bilen till stan för att albin skulle få köpa sina första cigg och snus ;) jävligt roligt var det. vi gick väl och la oss vid 4tiden, upp halv12 och sen dess har vi typ... fikat :D har varit lite släktingar till han här, kommer mer om en stund så vi gör oss iordning nu, och ikväll blir de utgåååång!

Lät du henne komma nära?

Ohh vilken härlig sommardag alltså!! :) tog bussen vid halv12 ner på stan, träffade anna och småpratade lite med henne. försökte hitta nå fin klänning eller liknande, men icket.. hur mkt rea som helst på stan, hittade ändå ingenting!! ringde och väckte albin som skyndade sig dit också och gjorde mig sällskap. jag hittade iaf tillslut en jätteskön och somrig tröja på rea, och även ett par skor som jag blev heeeelt kär i. vid halv3 tiden for vi iaf hemmåt mot hössjö och har legat ute och stekt på gräsmattan sen dess, otroligt skönt :) gjorde nyss ansiktsmask också så vi känner oss snygga och fräscha inför morgondagen!





Det är bara så

Ojoj, nu har jag bråttom!! ska springa iväg till bussen nu, ta en sväng på stan och hitta mig nå fint, sen ska jag iväg till hössjö och möjligtvis yttersjö också och bada en sväng, men ska iaf va hos albin någon dag. hans 18årsdag imorrn ju ÄNTLIGEN ;P hahha kommer bli awesome, PUSS

<3

Jag och albin körde en filmkväll i husvagnen igår, hann med 3 filmer innan albin somnade och ja va tvungen att dra hemmåt. Pan's Labyrinth , Summer's blood och Prince of Persia blev det! :) prince of persia var ju heelt sjukt bra :O och jake gyllenhaal var fantastisk som Dastan!! en film som alla borde se, tycker jag. den hamnar lätt på min topplista iaf :)



idag har jag stått ute nästan hela dagen och målat målat målat målat och även käkat lite pizza emellan, hehe. våran uteplats är ju nästan klar nu, pappa ska sätta fast fönstrena och så ska jag måla en av väggarna vit, sen jävlar äre klart! kommer blir så nice.


ÄLSKLING ÄLSKLING ÄLSKLING!

asså, aja, mjo, menar de

what can i say? midsommar var helt crazy, jag tror allt som kunde hända hände. jag skrev på fb att det skulle köras all in, och all in kan jag lova att det blev också. mitt midsommar firande slutade väl vid 6-7 på morgonen på konstigaste stället ja nånsin kunde tänka mig. det jobbigaste såhär efteråt är alla jävla insektsbett man har fått!! jag skämtar inte, jag har 32 bett på bara benen (ja jag har räknat!!!) och det är som inte vanliga små myggbett där inte, nä jävlar alla är stora röda och svullna som satan, syns på typ 1kms avstånd. vackert :) inte skönt iaf.

fuckkk min dator som har dött, igen, så jag kan inte lägga ut nå bilder från midsommar, utan ja får hoppas att den vill starta snart igen iställeee.... blääääähhh :( nu ska ja göra mig iordning och glida iväg till albin!


And it goes on and on and on

Blev till början en lugn kväll hemma hos angie, kikade bara på tv och pratade litegrann. men vid 11tiden tog vi bussen och hämtade en bil, hämtade upp peter och jim för att sen fara och grilla på ersboda, fick sällskap sen av mari och adde också. ganska nice att bara sitta vid elden och prata och smådricka :) nu blir det sängen, ska upp tidigt och fixa en massa saker och dra på stan med angie!

awesome låt :)

FYSATAN

O-M-G säger jag bara om denna kväll.
ibörjan var vi ett antal människor som for omkring men sen dissade grabbarnas bil så det vara bara jag, angie, mari och albin kvar. modigaste människorna, heheh... ena huset vi var vid skrämde albin skiten ur oss alla och det var helt galet, andra huset var det värsta jag nånsin har varit med om, tänker inte skriva allt som hände, men fyohelvete jag trodde vi skulle dö eller nått. fyfan.fyfan.fyfan.  men annars hade vi jävligt roligt! hahah..

Work it

Så skönt att man äntligen vänt tillbaka dygnet. gick och la mig tidigt igår så var klarvaken vid 8 imorse :) men låg ändå i sängen ganska länge till och typ funderade på livet. gick upp och åt lite soppa, sen blev det styrketräning + 1 timmes promenad + zumba! känns jävligt skönt nu efteråt iaf. nu blire att göra sig iordning och promenera över till angie och äta fiskbullar MUMS :D verkar som att det blir lite spökjakt ikväll också, hahah.. men denna gång med ganska mkt fler folk!

Nattäventyr!

Kvällen började med lite skräckfilm hos angelina igår. vid midnatt fick vi för oss att vi skulle ut och leta spökhus, och såklart så gjorde vi ju det också. jag, angie, mari & jim. vi for till 4 olika ställen mellan kasamark och bullmark. och det hände en hel del spännande grejer, men mest i bilen haha.
jag dödade en hare!!! en unge typ... men vi har kommit fram till att det var självmord. jag körde på någon väg ute i skogen, ganska mkt för fort, och vi ser den lilla haren skutta fort som fan längs vägen. jag bromsar som fan och försöker svänga undan, och precis när vi kör förbi den så tvärvänder den och hamnar såklart under bilen. det var helt knäpptyst i bilen tills vi hörde och kände det där lilla dunket, sen fick alla panik och skrek. iaf vi tjejer. sen hörde man bara "hehehe mördare" från jim, hahaha... jag kände mig jättehemsk men samtidigt var det så jävla roligt. faktiskt inte mitt fel att harjäveln skulle hoppa in under däcket juu! vi fortsatte iaf och åkte sen längs en grusväg. jag tycker att jag ser något längre bort, bara konturen av nånting. jag pallnitar och ser ganska skräckslagen ut, angelina blir livrädd och börjar typ skrika, så jag börjar skrika VAFAN ÄR DE DÄR, och mari skriker också DET ÄR EN ÄLG!! och jim bara skrattar såklart. hahaha helt tokigt var det. så efter mycket körande och lite skrämmande saker (och djurjakt som det blev sen) så kom vi hem till angie strax före 4 nångång, tror jag. vi satte på en film och bara tog det lugnt, men mari somnade.
så hände nästa grej. vid 7tiden kanske, gick angie ut på balkongen för att röka. hon ropar på mig och säger att det står en konstig tant nere på gården, och bara stirrar rakt fram. jag orkar inte gå dit, men kanske 5 min senare säger angie åt mig att gå dit och kolla, så jag gör det. och där står en kärring, helt stilla och bara glor rakt fram. wtf?? ytterligare 5 min går, och plötsligt börjar hon gå sakta typ 10meter innan hon stannar igen, och her händerna för munnen och bara glor rakt fram igen. några minuter till passerar, sen börjar hon gå så, med händerna för munnen och försvinner sen bakom ett hus. psykfall tänker vi, och sen orkar vi inte bry oss mer om saken. en stund senare ska jag bege mig hemmåt, och när jag kommer ut ur hissen, ser jag den där jävla kärringen så utanför dörren, och bara glo!!!!! jag fick typ panik, så jag ringde angie som skyndade sig ner. och den där tanten pratade med sig själv, glodde rakt fram, gick några meter i taget, kollade på oss, gick mot dörren, och var heeeelskum!!! haha ganska händelserik natt må jag säga. och ett långt inlägg, haha!

No turning back now mate

Hm, det gick tydligen inte så bra för mig att hålla mig vaken hela dagen.. somnade efter 1 nångång och låg och halvsov framför tvn några timmar, sen sov jag som en stock till 9. inte bra! så nu är man superpigg och vet inte va man ska göra, alla sover typ eller är ute nånstans. får nöja mig med att se tv/film och klicka runt på internet.

fortfarande ensam hemma, men inte länge till. eller ja, pappa var hemma någon timme idag efter hans golftävling och kväll på casinot i sundsvall igår, men när han kom hem vare dags för han att fara ut på party istället. så en av dom helger som jag bara sitter hemma och är helnykter kör pappa tvådagars, lite ombytta roller kanske? haha.

Såg nyss klart Miss Potter som gick på 1an, ganska bra film faktiskt. hon det handlar om har jättefina barnsagor ju, och hennes målningar också. har två av hennes tavlor hemma, wiho.


You make it real for me

Nu ska jag vända tillbaka dygnet! har inge blivit någon sömn inatt alls, bara suttit och spelat tvspel typ. albin däremot sov som en stock hela natten. så jag ska hålla mig vaken tills ikväll, siktar på midnatt, haha lycka till sabina!
nu har jag duschat och diskat och städat, och nu sitter vi i varsin soffa och kikar på tv. kungliga bröllopet ska följas heeela dagen lång ju, är ändå sånt skitväder ute så man vill inte sätta foten utanför dörrn! fast just nu är det inte speciellt intressant på tvn.. kanske blir någon film. jajjaa!



There's so much craziness, surrounding me
there's so much going on, it gets hard to breath
When all my faith has gone, you bring it back to me
You make it real for me

When it's all coming down

Nu ska det stekas hamburgare, möjligtvis inköpas något gott att smaska på sen är det GAAAMEEE som gäller, all night long, tror jag. inte lust att göra nått annat faktiskt. kanske blir någon film senare, men lugnt blir det.

Carry on

Godmorgon? Som sagt skulle vi ta igen våran husvagnstradition inatt. kan ju säga att jag fortfarande är vaken. det blev väl ca 5 filmer, 4 koppar kaffe och så mat såklart. nu ska jag snart köra till stan för albin ska till tandläkarn, så ja måste sitta och vänta där på honom, sen ska jag fan hem och sova!! ikväll hade jag tänkt sitta hemma och nörda. njuta av ensamheten. nästan iaf.


De som gäller

Kaaaan ju lova att det andra laget på fortet blev UTägda igår. trots att vi var en mindre, satan va kung vi var! efteråt drog jag hem och spelade till typ 3, hamnade framför datorn och sen i tele med en fin människa, försökte sova vid halv6 , men det var omöjligt. såå ja spelade lite till i brist på annat att göra, men vid 9tiden somnade jag, vaknade klockan 12 och spelade lite till. skulle egentligen till stan och träffa elin och albin vid kvart i 3, men jag råkade somna om i soffan så missade det helt, hahah..

albin kom förbi och käkade middag, sen fick han kolla på när jag spelade en stund till, haha omöjligt att slita sig ifrån när man är inne i ett spel! har bilen till på lördag så nu blir det ut och åka en hel del. sitter i hössjö just nu , men vi är så galet sugna på cappuccino så vi ska in till stan igen och köpa, heheh. inatt ska vi iaf köra igång våran husvagnstradition igen, aawesome.


One more time

Självklart så satte jag mig och spela så fort jag vakna typ... hehe. har just gjort mig iordning för att dra ner mot stan, ska köra Fortet ikväll, denna gång har vi två lag. så nu jävlar ;) tar med kameran tror jag, kan va kul att se .. haha :D

Living on video

Skön dag på stan med elin idag, känns som man fick mycket gjort nästan. var så taggad på att spela när jag kom hem, så jag lagade lite middag och parkerade arslet framför tvn och lirade Assassins Creed, älsklingsspel!!!! var helt inne i det, tiden ba flög förbi och helt plötsligt hade jag suttit där i 7 timmar. nörd varning på mig, tänkte även "om jag går och lägger mig nu så blir de morgon fortare så jag kan fortsätta spela" , hallåå .. men de är ju så underbart kul :D


Coffee and cigarettes

Här sitter jag med min morgon cappuccino och gör mig iordning för att dra ner på stan. ska träffa elin, och de ska bli sjukt kul faktiskt. synd bara att vädret inte är det bästa!

igår for jag en sväng ut till hössjö och hälsade på albin, kikade på sista avsnitten av Supernatural. O-M-G säger jag bara, så jag grinade..... och nu ska man vänta i 3 jävla månader för att få veta va som händer sen... :'( vi kikade även lite på Cougar Town, albin har ju missat den serien helt och hållet, but he liked it! påvägen hem stannade jag hos angie en snabbis också, hälsade på hon, mari och emma. trevligt värre :)


It's complicated

Så skönt det är att bara sova ut, hur länge man vill. drar en sväng till angie för lite mer filmkväll, supernice.
imorgon ska jag ta itu med broderns fortfarande stökiga rum som han vägrar städa ur fastän han har flyttat, jag vill ju kunna he in mina grejer där snart! funderat på att typ måla om därinne för tapeterna är lite förstörda sen brorsan bott där, ingen aning om vad han gjort men, de ser förjävligt ut. men jag har nog ingen ork för att måla, men vi ser väl.



bild från i fredags, världens bästa brudar!

Running back through the fire

Sherlock Holmes och The boat that rocked , massa gött och lite tjejsnack. och så lite glid med bilen, jag och angie har iaf haft en bra kväll. blev inte riktigt som planerat efteråt, och det är storm i mitt huvud just nu. ska lägga mig och läsa nu, bara försvinna en stund från den riktiga världen :)

I just don't know what to do with myself

Oj vilken kväll det blev igår! På stan åkte vi någon karusell, haha jävligt roligt när man var full, och efter det satte vi oss allihopa på båten och fortsatte där :) t.o.m olivia var där, lilltjejen ;) var mysigt iaf och mkt trevligt folk. tog en taxi till ida efter det och satt där en stund o prata innan jag började vandra hemmåt med angie och mari. kan lova att den promenaden var ett riktigt äventyr iaf, haha! tillslut hamnade vi iaf hos mari och lagade tacos och snackade till 8 på morgon då vi la oss. jag har en tendens att alltid vara uppe hela natten när jag dricker, varför är det så? jobbigt iaf, haha.

blir filmkväll med angie ikväll iaf, behövs en lugn tjejkväll och en jävla massa tjejsnack efter lite saker som hänt. ibland är livet inte sådär superbra.


om å om igen

Grillat, alkohol och tjejsnack. kanske det bästa som finns?
kvällen började iaf hemma hos mig med några superfina brudar, hade hur roligt som helst. sen for vi till ida, där vi fortfarande är och ska snart få skjuts ner mot stan, och sen har jag ingen aning om vart vi hamnar. men så länge jag har mina babes är det lugnt, vi ska ha riktigt jävla kul ikväll! :) taggen!

It ain't easy being a fool

Händelserik kväll må jag säga! käkade middag vid 6tiden nångång, drog iväg till angie, for och shoppade litegrann, drog ner på stan och åkte lite karuseller (hahah jaa asroligt faktiskt), käkade lite till, träffade amy diamond och tog bild hahah, anna skämde ut sig som fan, jävligt roligt iaf, sen blev det iväg till petra och hämta film, sen blev de mys hos angie och nu sitter jag här. riktigt jävla kul har jag haft iaf :) måste försöka sova snart så jag orkar upp om typ 5 timmar, ska ner på stan och köpa nå skor, möjligtvis lämna in min mobil, fara på bibblan, och såklart kika på alla snygga studenter jag känner. blahhhh va tiden går fort när man har roligt! wihoo

Hooome sweet home

Äntligen hemma i umeå... haft det ganska nice i luleå måste jag säga, blivit några riktigt roliga minnen. igårkväll spårade vi ur , ingen aning om vad som hände där på natten. men vi snodde iaf svenska flaggor och sprang runt med 3 på morgon. nice. blev lite kaos också, men sånt får man ta. nu vill jag bara lägga mig och soova i 1 år ungefär. bläää

Luleå

Mjaaa det blev en resa till luleå igårkväll med ölen i högsta hugg. ganska nice faktiskt, och roligt att festa med lule-bor. inte mycke sömn alls , har legat på ett golv. inte skönt men vafan man tar de som finns :D nu ska vi äta nudlar typ.... eh vet inte när ja far hem eller nått men aja!

R.I.P

R.I.P patrik ... det var väntat, men trodde inte det skulle gå såhär fort.. det är inte rättvist..


för er som undrar så är min mobil helt fuckad.. den stänger av sig hela tiden så tar de typ timmar innan den går igång, sen dör den direkt igen. blir så less!!! den MÅSTE in på lagning på måndag iaf.. senaste dagarna har spenderats med albin, kikat lite på balen, och sett massa supernatural och läst en bra bok. bara slappt..

jag vet inte va ja ska ta mig till. jag vill bara supa skallen av mig och glömma allt just nu. men samtidigt vill jag bara ligga hemma och typ .. inte göra nånting..

Everybody's looking for love

Kvällen igår var riktigt sweet med albin. vi satte oss i yttesjö vid vattnet och hade lite picknick innan vi for hem till honom och kikade på Supernatural. käkade världens goaste sallad!!! MMH :D jävligt roligt att albin fick ragg på ica också, hahaha...

här i huset håller det på att flyttas för fullt. brorsan har ju fått sin lägenhet nu, så det blir ganska tomt här på övervåningen utan honom! men ändå sweet för då har ju jag två rum :D ska göra hans rum till en stor garderob och sminkrum typ.. blir awesome! och då har jag ju mer plats i mitt eget, så här ska det in en tv!




Say aaahh

Ville ba säga att mina vänner är världens bästa, ni vet vilka ni är!! :)
gaahh hittat typ tusen lägenheter ja vill ha nu.. haha, men det är ju ett tag kvar så de kommer nog fler som ja vill ha. ikväll blire att vara med albin iaf, ba mysa o snacka skit. min älskade albin som jag saknat så mycket, men nu har vi hela sommarn att umgås, och så blir vi ju room-mates sen, så jävla awesomee :D


haha soet bild på oss , 2008? :D

Nothing at all

Slappis dag, fortfarande sliten efter helgen känns det som, och fortfarande lite krasslig. har ingen koll på datum eller nått, tog ett tag för mig att inse att det är juni. galet! tiden går sååå fort... nä nu ska ja fortsätta kika på lägenheter :)

FLUFF

fluffig helg!! hahah.... lördagen blev helt galen måste jag säga. all in. men tyvärr inget jag berättar om, haha. slutade iaf med att klockan hann bli lunchtid på söndagen innan vi gick och la oss.. så sov man kanske 3 timmar, upp och hoppa igen och sen blev det en slappar/tjockiskväll med angie och mari, som resulterade i ännu en hel natt utan sömn, gick och la oss 8 på morgon istället. fluffigt. aja , det enda jag kan säga är att det har varit en awesome men ganska svinig helg. i like it! ska försöka fixa bilder av angie sen ;D

RSS 2.0