always so complicated

Oooj vilken fest det blev i lördags ute i tavelsjö! var ju som sagt Pimps & hoes tema, firade att simon fyllt år. nog en av dom roligaste kvällarna på hela sommaren :) och den kunde ju inte slutat bättre heller.
nu börjar jag tagga nästa äventyr! om ca en vecka rullar jag och några brudar ner till örebro i några dagar, ska bli himla spännande. och innan det så blir det kanske en liten roadtrip i helgen också med lillanna :) livet är fantastiskt!
men ändå så komplicerat, jävla känslor..

someone like you

visst är man bra på att uppdatera :) tänkte bara kika in och säga att livet är hyffsat fantastiskt just nu. ba så ni vet! har blivit väldigt mkt hängade med angie i veckan, har varit grymt roligt, precis som på gamla goda tiden :) det har blivit väldigt mycket bus och äventyr, och ikväll är det galen temafest, perfekt slut på sommarn!
nu ska jag slurpa i mig morgonkaffet och lyssna på lite mer mysmusik, sen kör vi!

rensaaaaa

Vilken jävla dag detta har varit! stressig och svettig som satan. iallafall hunnit med några tvättmaskiner, fixa grejs på komvux, sprungit till pappas jobb, farit o hälsat på elin @ umedalen, 30 min powerwalk, grilla, rensa garderob + alla smycken med elin & jenny (tror jenny fick med sig halva garderoben hem hahah) och jaa, nu jävlar är jag död. blev inte så mycket av storstädningen, men får gå upp tidigt imorgon istället innan jobbet, hehe.

nu blire serier och lite fika, sen läsa några kapitel innan sängen! puss


P.S. jenny hoppas du har det grymt! ;)

hårborstjävel

ni vet sånnadär små jobbiga sår man kan få under nageln? om man typ får in något under nageln o de börjar blöda o göra svinont va man än gör sen.. ?? FATTAR NI??? ja, de har jag iaf lyckats med. jag stoppade ner handen i väskan och fastnade på hårborsten. fick en av "piggarna" rätt in under tum-nageln. fyihelvetesatan så de svid. jag hatar hårborstar. gah!


har inte gjort något vettigt ikväll. tänkte städa/tvätta. men nääääe, fastnade framför datorn såklart. fyskäms! sett family guy, klickat runt en massa på youtube och upptäckt mig själv i videos, som jag egentligen inte ville upptäcka kanske. hahahha, så sjukt kul när man är med i bakgrunden.. ojoj! nu blire en kopp te och läsa nya boken ja låna idag, HOJ!

and i don't like where we're going, and now you're gonna miss me

vet inte riktigt om ja borde va ledsen och känna mig helt värdelös.. men jag är bara förbannad just nu. förbannad förbannad förbannad förbannad. men jag ska fixa det här.

Höst

Ja, enligt mig så är det tammefan höst nu.... bara äckligt väder.. och kallt! (som fan på kvällarna iaf)
av vad jag kommer ihåg (och me tanke på alla bilder jag har) så var det jättefint förra året den här tiden. då man hängde utomhus och blev brun (röd) och kunde gå utan jacka. näää vars är världen påväg?


Har börjat fundera en himla massa på senaste tid.. inte om saker som gäller mig själv eller mina vänner, utan typ på universum, andra världar och meningen med livet. och lite annat smått och gott helt konstiga saker. Hm , säkert resultatet av för mycket serier/filmer + harskrank.
tänkarsabina

jag är hopplös

på riktigt alltså. jag har suttit vid youtube i nästan 2 timmar och kollat på samma kille. hans intervjuer, musikvideos (som ja för övrigt sett typ 5000 ggr förut), även googlat bilder och allt möjligt.... jag är fan hopplös. tänk så förälskad man kan bli i kändisar alltså, hahaha.. ni kan glömma allt jag sagt om alla hunkar som finns där ute som jag så gäärna skulle vilja ha, fuck them, jag har hittat drömkillen nu. (undra hur länge det tar innan ja hittar nästa, haha..) men näe. jag är hopplös!


aaaalltsssååååååå.... GRRRRAAAUUUURURRWUUWRRRR va jag vill ha honom.
återigen. jag är hopplös. nu ska jag krypa ner i sängen och drömma sött. om han. HEHEHE

you make me wanna die



hej! här är jag! levt i soffan senaste veckan med albin och angie, firat fina Saras 20årsdag och varit på den grymmaste 80talsfesten i historien typ. so amazing! pöss
vi vann bästa outfit (+ angie som fotade) , här håller jag i vårat fiiina pris!

we are young, we are free

Goddagens! ååhh mina nya hörlurar... jag är helt förälskad i dom. riktigt grymma!! 399:- kostar dom egentligen men fann dom på rea för halva priset @ junkyard, hur kan man låta bli att köpa dom då? grymt sköna, och grymt ljud. way better than mina gamla kosslurar.
anyways, spenderat senaste dagarna med albin och även angie, grillat och glott på film, blivit sockerhöga och skrattat som tokar. "harskrank" . riktigt kul! och nu är även min fina vän Olivia i sydney, och hon har redan ätit på sumo salad läste jag, OLIVIA JAG ÄR SÅÅ AVIS! hahah :)
nej nu ska jag gå och plocka lite körsbär från trädet , sen blire lite mer serietittande!

RSS 2.0