Dead memories

Lördagen blev ändå hyffsat bra. började hos sara med lite förfest, sen drog jag till krogen och träffade amanda och lite roligt folk. först trädgården och sen blev det båten. efterfest sen hos sara , fast ja fastnade framför tvn så var nog inte så mkt party men aja . de va väl kul ändå ! jobb på söndagen , och så igår firade vi albin som fller 17! var ändå jävligt trevligt, speciellt bilturerna. och idag är världens sämsta dag .
det bara är det. och mitt glada humör är så långt bort man kan tänka sig. och så blir de inge skellefteå heller.
orkar inte skriva.
mmmhejj

What a wonderful world

jaoo har inte varit så bra på att uppdatera den här veckan. troligen pga att jag har jobbat nästan varje dag , eller så har jag typ varit hos albin och solat eller i håkmark. har blivit en massa solande och lite badade och lek i vattenspridare. hur härligt som helst :D men likförbannat har man ju inte fått nån färg , bara blivit rosa och nu vit igen. även hunnit med lite shopping , köpte ett par skitsnygga skor på H&M för 300 kr. gjort lite mer slingor i håret också men de syns knappt =/
igår blev det fest iallafall , började på böleäng med jenny, elin och sara och en massa andra roliga typer. men jag , elin och sara drog vidare till lilljansberget där vi träffa nå kompisar. skulle dra till typ sofiehem hos deras kompis , men där bröt typ helvetet ut och det slutade med att elin vart nerknuffad i trapphuset av en ful jävla kille me hästsvans. sen blev det lite mera äventyr och jag vaknade av att jobbet ringde idag kl 13.15 och frågade vars jag var. så det var ju ba att hoppa upp och klä på sig och skynda sig till jobbet. ganska slitet. men de var ändå kul att jobba , vi var typ 9 st som jobbade och tävlade. vann iaf 50 kr =] hahha ..
har precis käkat världens goaste middag med pappa, siv och pontus. ska börja göra mig iordning sen blire att fara iväg till sara och påbörja en förhoppningsvis underbar kväll :)

Midsommar

Efter inte alltför mkt sömn så drog jag och albin till elin på umedalen och gjorde oss iordning i väntan på skjuts. tror vi bytte kläder 100 gånger , men det är ju så det ska vara. sen bar det iväg till håkmark! det tog typ 1½ timme för oss att få igång grillen , men vi lyckades ju tillslut iallafall. så vi åt ju såklart, sen blev det lite kubbspel och en massa öl. tog en taxi till grubbe sen där de va lite mer party. var inte tänkt att vi skulle va där hela kvällen men så blev det iaf. för mig slutade det med att jag ramlade ner för en stentrapp och då betalade dom andra en taxi hem åt mig , de va väldigt snällt tyckte jag! är ganska blåslagen nu kan jag ju säga , kan typ inte sitta normalt eller gå hahah .. sånt som händer på fyllan :/

orkar inte berätta så mkt mer om vad vi gjorde , men ska lägga in bilder sen när jag har fått dom.
en bild säger mer än tusen ord ;D

Sweet

Kom till jobbet vid halv 1 idag , var så otaggad man kan bli på att jobba. men jag emilie och jennifer(?) lyckades iaf ta samma rum så vi satt mest och snackade hela tiden. men gick konstigt nog bra att sälja ändå. och sen näre va en timme kvar skulle vi självklart byta till nått annat att sälja , men de gick väl bra det också. och 10 min innan vi slutade så tog de slut på kunder så man loggades typ ut , så vi trodde såklart att vi fick sluta då. men när alla hade gått ut kom dom och ba nää ni hinner sälja lite till dom sista minuterna , hann ta ett samtal. great ! sen blev de ba att cykla hela vägen hem , och kan lova att de va jobbigt.. känner verkligen att ja måste börja träna ordentligt igen haha :)
efter middagen fick ja lite besök vilket va väldigt trevligt , och nu ska jag snart fara iväg och hämta albin i hössjö :)

In space

japp , jag och albin sov hela dagen typ , tror vi åt frukost när klockan nästan var 4. sen blev det middag inte så långt efteråt , och vi sprang i regnet till godishuset för att köpa nått gott till filmen vi skulle se. var nån barnfilm typ , men var ganska så bra! sen sprang vi iväg till godishuset igen för att fylla på förrådet med gott , slutade med att vi stog ute i ösregnet och hoppade i vattenpölar. kanske de bästa ja gjort på länge , vilken underbar känsla det är alltså. men ja, blöt och kall kan jag lova att man blev :D så vi satte igång Quarantine när vi kom hem , och gud min skapare jag kommer aldrig se den filmen igen!! eller ja kanske med amanda om hon vågar, och om JAG vågar. tveksam på det faktiskt. usch vilken film!

Let me go

Ja , dom senaste dagarna har varit en stor jävla bergochdalbana måste jag säga. besvikelser , ilska och en hel del alkohol har det blivit. i fredags blev ju allt åt helvete , men jag blev räddad av min fina vän amanda, och det åktes fram och tillbaks med bilen lite här och var , och mer än så kan jag inte berätta. men humöret var inte på topp nånstans , men vi lyckades iaf få en ganska mysig kväll i håkmark sen. sov ganska länge på lördagen , tog de typ lugnt och åt gomiddag innan vi åkte hem till mig. for förbi saras fest på ersboda, där det bjöds på gratis fylla och en jävligt trevlig kväll till en början. jag och alex hamnade på liljansberget och där skenade typ jag iväg och sen blev det ba mera tjaffs. haha var ändå ganska roligt nu när man tänker efter. kom hem vid 5 nångång på morgon och då blev det nån timmes telefonsnack och lite mer tjaffs. men lyckades sova tillslut , sen vaknade jag vid 4 idag . då var det ju bara upp och hoppa och dra sig iväg till jobbet. gick ändå hyffsat bra på jobbet. efter det så övningskörde jag ut till hössjö och hämtade albin , sen cyklade vi till statiol och köpte popcorn och vi har nu precis sett en film :) nu äre varsin dator som gäller och kanske dra igång nån film om en stund.

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world


Stanna världen en stund

igår slappade jag och amanda bara mest hela dagen innan det var dags för mig att ha körlektion och sen blev det jobb. jag och ellen kämpade på tillsammans även fast de inte gick så jättebra för mig. men hade ändå ganska kul. var tänkt att ja skulle jobba imorse också , men man får ibland inte så mkt sömn när personer hetsringer en vid 4 på morgon :P haha. så jag försov mig idag igen , känner mig så duktig. så jag har sett film och bara slappat , städat litegrann tillomed i brist på annat att göra.
fick ett mms av emma också, hon har varit och hämtat sin hund idag!! den var hur söt som heelst , ja vill ba äta upp den typ :D längtar tills ja får träffa den.
ska slänga mig i soffan och glo på tv en stund och vänta på att det ska bli middag nångång , sen vet man ju aldrig vad som händer ikväll , men ja hoppas att de blir nå trevligt iaf.


jag är en jävel på kärlek

Joru

ja ibland är man inte på världens bästa humör. sånt som händer! självklart försov jag mig ju imorse , skulle upp halv 10 men vaknade halv 11. amanda kom inspringande halv12 och sa att vi försovit oss också , hahah.. vi sitter i soffan nu och se extreme home makeover , jag håller på somna. ögonlocken faller typ igen. ska försöka hålla mig vaken , måste in till stan vid 3 typ. jobbigt!

Irritation

Hejhej hemskt mkt hej , jag är irriterad och trött och jag får inte sova. har knappt sovit nånting sen förra torsdagen , det är typ 1 vecka sen , så ja jag börjar bli ganska lättirriterad. ska upp om 6½ timme , men amanda var tvungen att lägga sig och läsa sin bok så ja kunde inte sova där då. (no offence amanda , älskar dig ändå men jag är TRÖTT). och att lägga sig här på den här soffan är inte nått jag hade tänkt göra men tror nästan att ja måste. får ta en stickig filt och lägga mig här då. visst är soffan skön att ligga/sitta i när man har kläder på sig , men inte utan. inte skönt tyg! gaaghhhh lika bra att ja skippar allt jävla skit jag har planerat imorgon för ja kommer ändå knappt ha sovit nånting och vara jättetrött och förbannad på allting . lika bra att ba skita ire. sömnbrist hejhej!

Hejhej

Idag har vi typ gjort absolut ingenting , bara sovit .
sitter hos amanda i håkmark nu och gör absolut ingenting heller typ.
bara ser tv :) slappt.
hejhej

SOMMARLOV

nu har jag sommarlov, känns gaalet underbart. sitter här med amanda och albin nu och bara slötittar på tv, väntar på att miami ink ska börja :) sen blir de film och så ska vi kämpa med att va vakna hela natten. amanda har ganska tidig skolavslutning imorrn, sen drar vi hem hit och lägger oss och sover i solen , om de nu blir sol :D även pratat med mamsen idag , var sjukt längesen , typ en månad sen sist tror jag .

världens bästa mamma!

"FÖRFEST"

Eftersom det har varit en så händelserik helg ska jag försöka sammanfatta de ganska kort.
Fredag: jag och amanda tog bussen till skellefteå, när vi hade kommit till madde käkade vi nudlar och gjorde oss i ordning och började dricka. sen drog vi till en som hette oskar, där jag och amanda kände att vi inte passade in allt bland alla svarta kläder och piercingar , men alla var sjukt trevliga så det var kul. efter vi hade varit där ett tag skulle vi till olles, och när ja skulle ta ut pengar kommer det några killar i en bil och börjar prata i en megafon , så fan vi hoppar in i bilen med dom och åker iväg nånstans. men sen drog vi till olles ändå där jag lyckades spilla ut halva min nyköpta öl. träffade nå randoms som vi pratade med tills marcus kom, och då blev de fyllekäk på frasses där de typ vart bråk och allt möjligt. fick sen skjuts hem den pyttelilla bit vi skulle, och jag ramlade ur bilen. sen när vi hade lagt oss för att sova kom ju vi på att det var nationaldag där vid halv4 på morgon , så vi sjöng en stund innan vi typ halvt däckade.
Lördag: vaknade vi typ vid 11tiden och käkade lite mer nudlar, sen låg vi och skrattade i fyra timmar åt "förfest". ingen av er fattar nog men det är jävligt roligt. jag tog en dusch och helt plötsligt börjar amanda skrika att ja ska skynda mig, hon hade fått ett sms av madde där de stog att vi INTE skulle gå ut, för det är nazister på stan som bråkar me polisen , så de va ju ba att ta på sig nånting och springa dit, men tyvärr missade vi ändå allting. så istället handlade vi middag och började laga mat i väntan på madde och frank. det blev tacos och sen drog jag till marcus och dom andra for på bio. vid midnatt skjutsade marcus tillbaks mig hem till madde där hon, jag och amanda började dricka. efter ett tag kom jesper och hans kompis också, och sen kom det bara mer och mer folk. det plockades ba in folk från gatan typ, hahah men det var ändå roligt. sen drog dom flesta, och de var bara jag, amanda, jesper och en till kille där och vi hade tyvärr slut på dricka där vid 6 på morgonen, så vi gick iväg till oskar och plingade på eftersom maddes sprit tydligen va hemma hos han, haha. vid halv 8 nångång promenerade jag och amanda iväg på macken för att köpa 3,5or. och jag kan lova att dom som jobbade kollade ganska snett på oss. så vi fortsatte dricka lite en stund till , men vid kl 10 orkade vi inte mer utan la oss och sov.
Söndag: vaknade kl 2 och var as sur för en himla massa olika anledningar , och tvingade även amanda att kliva upp. sen for hon och skulle köpa nå pudervax och jag låg hemma och var helt död. var tänkt att ja skulle fara hem kl1 först, sen ändrade ja till 4 , sen blev de att ja inte for hem alls. utan jag drog till marcus en stund och såg film , kom tillbaks till madde typ kl1 , och då satt vi uppe och pratade till kl3 ungefär då madde skulle iväg till sin kille, men jag och amanda fortsatte prata en stund till innan vi sov. och väckarklockan stog på 7 , så det var ju ba att stiga upp imorse , packa klart allting och bege sig till bussen. kom hem vid 10 och då hade jag körlektion, pigg och glad som jag var. inte levt på annat än nudlar en hel helg (okej förutom tacos), inte ätit frukost eller nånting. träffade jenny kl 1 typ och gick runt en stund på stan innan hon skjutsade hem mig och nu har jag äntligen fått äta riktig mat.
sliten är man iaf efter den här helgen kan jag lova, och mkt pengar försvann det! men har haft det helt otroligt bra och jag vill tillbaka. ska lägga in bilder senare när amanda har skickat dom , för de va hon som hade kameran. men kanske kan lägga upp nån av våra videofilmer haha . sammanfattningen blev visst inte så jättekort heller men aja.

DE Ä FÖRFÄST


S som i spontan

igår precis efter ja skrivit mitt inlägg så ringde albin och fråga om vi skulle fara till skellefteå. så ja ringde amanda och hon var taggad, så vi tog ba bilen och börja köra. var ganska rolig resa ner , och väl framme var jag och amanda så sjukt hungriga så vi skippade dieten och käkade på frasses medans albin gick och träffade en av sina gamla kompisar. sen skulle jag och amanda hälsa på hennes morfar men han var såklart inte hemma. och pissnödig som jag var , så frågar amanda en av grannarna om ja får låna toan , "min kompis håller på kissa ner sig" , men ja självklart fick ja låna den , inga problem alls. lite pinsamt var det väl men . sen for ja till marcus och såg nå film och bara tog det lugnt. amanda och albin kom efter ett tag också. var himla trevligt , men vid typ kl 1 drog vi till amandas kompis madde där vi skulle sova. jag och albin fick trängas på en liten madrass på golvet , men de funkade det också ;d tog ett himla bra tag innan vi gått och lagt oss , tror ja kolla på klockan vid 3 sista gången. sen var de bara upp och hoppa kl 7 och bege sig hemmåt eftersom jag hade körlektion.  tror jag var den enda av oss tre som var taggad på livet just då , hahah .. men de gick iaf bra att ta sig hem , vi dog inte eller nånting. tack amanda :)

träffade sen anna och jenny en stund på stan  , men ja var så trött så jag for hem istället och kröp ner i soffan under täcket och kollade på Ciao Bella. helt ok film, men nja ..

Ännu en dag

i måndags blev det stan med albin ett tag, fick ju träffa hans söta hund lito! sen for vi hem till albin och tänkte dra en filmkväll, men det blev ganska sent eftersom jag inte kunde slita mig från msn ;d men sen såg vi Gilbert Grape, och sen changeling. bra bådatvå ! tror inte ja somnade förrän kl 3 eller nånting, så var ganska jobbigt att stiga upp på morgonen. men vi orkade inte göra nånting, och jag var lite sjuk, så vi la oss och kollade på bröderna lejonhjärta istället. sen kom amanda också och hälsade på en stund , och vi kollade på lotta på bråkmakargatan. tog sen bilen in till stan där vi var en liten stund, sen följde ja med hem till amanda och började planera lite inför sommaren. gjorde ett eget häfte med snapsvisor också , helt underbara är dom :P sen såg vi nån konstig film som hette De vuxna typ. man fattade ingenting av den. så vi kollade på kogänget istället, sen la vi oss med varsin bok och läste innan vi sov.
och idag händer ingenting alls för jag är inte frisk än och känner mig seg som fan. ska lägga mig i sängen och se en film tror jag. önskar dock att jag hade sällskap men , de har jag ju inte .

här leker jag med lito... inte så bra kvalla osv men aja.


RSS 2.0