Hard work

promenad + 30 min yoga + styrketräning = GREAT! var grymt skönt att få träna ordentligt. blir mer av det, vi beställde hem 3 tränings dvder plus gummiband och sånt , så det blir boot camp nästa vecka. beach 08 (igen) och 09, here i come ! hahah frågan är ju hur bra jag kommer lyckas, mina dieter brukar ba hålla en månad sen orkar ja inte va nyttig nå mer. nu måste jag skutta iväg och försöka hitta hårfärg till min fina utväxt , och kirra nå efter-träning-mat.

Beyonce - If i were a boy
den låten alltså....

Bättre dag

Idag var en mycke bättre dag! ensam hemma, as skönt.. äntligen liksom! haha, så har bara tagit de lugnt idag och njutit av att få göra vad ja vill, mest sprungit runt i pyjamas och dunkat musik, målat naglarna och lekt med smink osv. men nu sitter ja redo för middag och väntar på att morsan ska komma hem, är galet hungrig :)


Dålig dag.....

Snart midnatt, dåligt humör, har haft en kass dag... sov asgott och vaknade astaggad på att vara ensam hemma.. ba få va för sig själv och göra vad man vill liksom, men näe då är richard hemma.. och vi har ba en tv, och såklart sitter han och spelar tvspel, och ingen är inne på msn heller för alla i sverige sov och dom här i aus gick i skola, så jag hade ingenting att göra, och kunde inte ta min morgoncigg heller för att ja inte va ensam hemma.. så ja tog ba på mig kläderna, tog med ciggpaketet och ipoden och gick ut och bara vandrade omkring och kedjerökte och lyssnade på ACDC.. men näe de kändes inge bättre för det, för det regnade ute och var kallt, typ 18 grader, och hade fortfarande ingenting att göra när ja kom hem.. och så hade vi typ ingenting att äta heller, så ja tog ba ett äpple och satte mig i soffan. blev middag sen iaf som satt väldigt bra, och efter det fick jag tillslut vara ensam hemma ett tag för mamma och richard gick ner på klubben och hängde me deras vänner. sen när jag väl myst ner mig i soffan och dom andra har kommit hem, och ja har just börjat se på Alpha Dog, så somnar morsan i fåtöljen och börjar snarka, och richard sitter och skakar me benet som man gör när man är stressad typ, så hela skrivbordet skadade och levde om. så kunde inte koncentrera mig på filmen heller. och kunde inte ta en cigg heller. så fick ba sitta och härda tills dom gick och la sig, som dom nu har gjort. men inte blir de bättre för de, för då händer det massa annat på msn osv som får en på ännu sämre humör. ÅH sämsta dagen ever. har världens lust att bara fara ut och springa så långt benen bär mig, ba skrika ut allting. tur att det finns alkohol... så nu ska ja ta mig några cider och mitt ciggpaket och bara sitta och låta mitt dåliga humör försvinna, förhoppningsvis.

So what

Blev en sväng in till sydney idag, åt lunch med mamsen och fick lite mer pengar :) hälsade sen på min 7eleven kompis, var ett tag sen så, de va trevligt hahah.. vandrade iaf omkring där på jakt efter ett par nya skor, och hittade ett par för 15 dollar som jag är helt kär i. köpte även en ny ögonbrynspenna, behövdes kan jag lova eftersom min nuvarande är mindre än 1 cm.

Keep on running

blev lite mer shopping idag, dock inte så mycket som jag hade hoppats på. en klänning, 3 nya bhar, fyra par örhängen och två nagellack :) grymt nöjd är jag, med tanke på att jag fick allting för 400 kr! rea i mitt hjärta (L)
har just varit ute och sprungit, vilket var en jävligt dålig idé av mig eftersom det är 34 grader ute. men är van vid att man kan springa vid vilken tid på dygnet som helst utan att man kokar ihjäl typ, som att springa i en bastu. nu ska jag kirra pasta och tonfisk sallad, mums!


Mark Spano - Angie , speciellt för dig kajsa!


Rock & roll train

Nu har jag äntligen blivit frisk! dock två dagar kvar på penicillinet men , det är ju ba för att ja inte ska bli sjuk igen :) blev en sväng till Hurstville idag med mamma och richard och kolla lite kläder osv, men kom hem med nya ACDCskivan och ett par solbrillor! nice det med. sen blev det låååångpromenad med mamma i solen, och så hem och göra tacos! sen har jag degat i soffan och glott på sex and the city  , gosh jag lessnar aldrig på det. imorgon blir det mer shopping!

Bilder

My smiles worth a hundred lies

If There’s Lessons To Be Learned, I’d Rather Get My Jamming Words In First Oh
When Your Playing With Desire, Don’t Come Running To My Place When It Burns Like Fire, Boy.



Nu är jag nästan frisk, woho thank god for that. kan äta igen, men nu är min magsäck lika stor som en ärta typ så ja orkar inte äta spec mycket hahah, men får jobba på det. sett klart alla supernatural avsnitt som finns nu... så måste vänta en vecka typ tills nästa avsnitt släpps av säsong 4 :( orkar inteee... dean winchester (L) thats what im talkin' about , sexy maaan.. ahahha :) hade ett himla trevligt telefonsamtal med anna idag om lite allt möjligt, skönt att höra hennes röst! blir nog mer telefonprat me henne imorgon. noppade mina ögonbryn idag också för första gången på två veckor, det var läskigt ..... (vem orkar noppa dom när man ligger hemma sjuk?) haha tog ett tag att få dom bra, och de gjorde typ ont.. fått tillbaks känseln i ögonbrynen, man är ju så van annars.

var kallaste dagen här idag på typ 46 år eller något sånt, minsta vi fick här där vi bor va 10 grader typ, men längre bort snöade de tillomed :O hahah det är sjukt, vi hade liksom 35 för två dagar sen. blir bättre väder sen i veckan iaf, och tur de för nu är ja såpass frisk att ja kan gå ut och röra mig och få frisk luft, kanske shoppa lite också!

Sweet About Me, Nothing Sweet About Me, Yeah

Supernatural och psykfall

jag har fan tappat räkningen på hur länge ja har varit sjuk nu, men de börjar bli bättre me alla painkillers och penicillinet och allt annat skit jag käkar för att bli bättre, men ja tror inte hela jag mår bra av det. hahaha.. har inte haft så mkt att göra så började kolla på Supernatural förra veckan, helt förälskad i serien nu, men ända sen ja börja me medicinen så har ja börja drömma om det, varenda jävla natt. och inte liksom mardrömmer där typ demoner och monster dödar mig, utan nejnej, jag är där och dödar dom, som en jävla hunter, typ bästa vän med dom i serien, ba tjena. varenda natt är de som att de blir ett nytt avsnitt hahahahah det är helt sjuukt , går inte att förklara.. sen liksom, kan ja sitta och asgarva när nån dör? idag typ såg jag ett avsnitt i säsong 3 där Dean dör varje sekund typ men börjar leva igen, hahah ja tyckte det var hur roligt som helst och skrattade mig igenom hela avsnittet typ? hallå håller ja på att bli ett litet psykfall eller haahhaha.. jag orkar inte.

värsta besvikelsen idag alltså, helt sjukt.. har inte kunnat äta så mkt för min hals ju, och nu har den blivit tillräckligt bra så ja slipper äta yoghurt och soppa, så mamma skulle ut och köpa nått, och då sa richard att ja kunde få fish & chips och ja tänkte ba YES fan va gott, typ inte ätit onyttigt på veckor, ba levt på sallad känns de som, men bra det för man vill ju va nyttig... så jag låg där och taggade jävel på onyttig mat, och vad händer.. mamma kommer hem , med fish då , men med sallad till.. hon hade köpt det nyttiga alternativet , för hon trodde ja vill ha de för ja har alltid annars typ dödat den som gett mig onyttigt. och liksom hela jag ba sjönk ihop typ ville försvinna när jag såg den där jävla salladen.. aldrig varit så jävla taggad på pommes i hela mitt liv, och jag får sallad!??! asså fatta , jag ville mörda någon typ.. hahhaha de va så tungt :(


KAJSA, vi taggar jävel när ja kommer hem - FANCY!!! ;)

Penicillin

var hos doktorn idag.. han sa att jag antingen hade Körtelfeber eller Halsfluss.. kul att man vet exakt va som är fel... men har googlat lite och det verkar vara halsfluss, så ja käkar nu penicillin i 12 dagar, skitkul ..

Vadfan

jag har varit sjuk i mer än 2 veckor nu.. och de blir inte bättre, har börjat bli värre nu. vad händer? asjobbigt..

Gabriella Cilmi

Är en himla bra artist måste jag säga, diggar hennes låtar. Men det sjukaste som jag verkligen inte kan fatta är, att hon är yngre än mig..? DET GÅR INTE!? hon är född 1991 i oktober, och alltså... ja om ni inte har hört henne så lyssna och kolla på detta!



alltså det är sinnessjukt.. det går inte.. hallå?
men grymt bra är hon iaf

Lobster

Har just varit ute och sprungit, och hade såklart inte nycklar med mig, och mamma var hos grannen för dom har bbq. Så ja blev tvungen att gå dit och be om nycklarna och alla som va där skrattade åt mig och jag har nu fått ett nytt smeknamn; the lobster.. yeeyy! hahah är galet röd. eller rättare sagt, rosa. kan bero på att det är soligt som fan och ja glömde he solskydd i ansiktet också. men det är fint!
fått tre nya toppar av morsan också, ska lägga in bilder på det sen.


Oh, vilken härlig dag nananana

Idag var det en liten utflykt med klassen, vädret var inte sådär på topp imorse så vi bestämde att vi skulle gå runt lite inne i stan vid the rocks osv och se oss omkring. tog en buss från skolan, sen vandrade vi omkring och snackade lite historia, faktiskt himla intressant. sen blev det en sväng upp på bron och kolla utsikten, och de slutade med att vi hamnade på en pub och tog några öl. tänk om man fick göra sånt i skolan hemma i sverige, oj så bra det skulle vara då. hahaha. det blev asbra väder efter ett tag iaf, fick en dåligt ful solbränna av klänningen kan jag lova. efter puben vandrade jag och mina bitches , fyra killar från klassen , runt lite till och sen bar det av hemmåt. har just kommit hem från klubben nu och kört lite trivia, alltså typ frågesport då man är i lag osv och vinner pengar, galet roligt. jag ägde, kunde två frågor woho.. va hur trött som helst när jag kom hem efter utflykten , men drack kaffe för typ en halvtimme sen och fick värsta jävla koffein kicken , haha är hur speedad som helst . var jävligt kul att anna min lilla älskling ringde , hade ett trevligt långt samtal!

Lite bilder från dagen

Nojig

Kul att jag tror att allting är cancer.. haha har ju varit sjuk, och är fortfarande lite sjuk, har ont i halsen. Kollade i spegeln och jag har värsta jävla knölen i halsen på ena sidan, och gör ont som fan. så jag fick nå cp och började kolla upp strupcancer och trodde jag hade det. hahah , men det är lugnt det är bara vanlig förkylning som spökar.
Är asglad att jag har gjort final exams nu, var inte speciellt svårt vill jag lova. Gjorde klart före dom andra så jag fick sitta utanför och vänta, och då kom det fram en helt random kille som va typ 30+ och börja snacka me mig, sen helt plötsligt fråga han om ja ville med på bio.. RANDOM! eller snarare läskigt. de visade sig iaf att han hade en kusin som bodde i sverige som hette ingrid, hon bor i lund. imorgon blir det iaf en liten utflykt med klassen, blir troligen någon beach om det är bra väder, annars typ the rocks eller nånting annat trevligt.

har varit dålig på att lägga in bilder på sista tiden, men har inte precis orkat sitta vid datorn eller ta några kort när jag har varit sjuk, men nu ska det bli bättring kan ja lova!

Sjukkkkkkkkkk

Har typ legat inne den här helgen , jättekul.. sett typ 6 olika filmer och degat i soffan. Var ändå skönt, men jobbigt att vara förkyld. Fast igår for jag och mamma ut en sväng och köpte mat och lite mer grejer, fick bla en ny mascara från CoverGirl! jävligt nice kan jag lova. om en timme blir det idol, taggar jävel hahah för det är ABBAkväll , så alla deltagare måste sjunga abba låtar, tillome killarna ;) haha ska bli roligt!

Cancer från alla håll och kanter

Det här är värsta cancerlandet alltså.. för det första så är hudcancer typ en folksjukdom här, asvanligt, folk kommer typ me plåster och man frågar va dom gjort och vad får man för svar? "nääe ja va och tog bort lite cancer bara" helt lugnt, ba tjena. och sen så är bröstcancer vanligt också, nog för att det typ är vanligt överallt men ändå haha, och sen får jag veta att man kan få ögoncancer också, eftersom det är så jävla ljust här och stark sol, så man måste typ gå med solbrillor 24/7. känner mig galet utsatt med två av dom, för att jag har tusen jävla födelsemärken som ändrar form och färg hipp som happ, plus att jag bränner mig lätt. hudcancer nästa? och så är jag ju inte van vid att det är så ljust hela tiden här, och jag använder typ aldrig solbrillor, ögoncancer nästa? hahaha. äsch jag överlever nog! ska fara och kolla upp hudcancern snart iaf , om mamma kommer ihåg att fixa nån tid.

har varit sjuk nu i två dagar också, och dom här dagarna har det varit typ 32 grader varmt , så jag har bara legat och toksvettats i soffan med aircondition och fläkt på full fart, typ klibbat fast i soffan. MYSIGT SKA NI VETA! på lördag ska vi iaf fara och kolla in olika tatueringsställen, måste ju göra den innan de blir allt för varmt och man ska börja bada. sen kanske det blir piercing också, men vi får väl se hur det blir med den saken. långhelg nu iaf, för det är public holiday på måndag, gaalet skönt.. och sen är det bara fyra dagar kvar av skolan, sen får ja göra va ja vill! har börjat slacka med träningen igen, så måste ta tag i det nu. men diet och powerwalks gör susen! nu ska ja kila ner på klubben och käka middag, ha en bra helg!

Days go by

Tiden går galet fort känns det som, dagarna bara flyger förbi. Vilket iofs är bra på ett sätt eftersom jag får träffa mina älsklingar snabbare då, men jag trivs ändå här och vill inte hem till kalla sverige ... haha :) vad har hänt dom här dagarna då? hm , i måndags så klippte sarah mitt hår, ser mycket bättre ut nu när jag har fått bort dom slitna topparna, men luggen är lite för kort. tur att de växer fort! sen var jag även på bio i måndags och såg Eagle eye med älskade SHIA LABEOUF!!!! ah han är ju så underbart fiiiiin .. vill ha han! haha filmen var helt okej , inte toppen men.
igår kom richard hem från hongkong, han va där i 6 veckor med jobbet. fick en jättesöt blå väska som är gjord av typ fårskinn eller nått.. alltså inte med ull på då :D hahah. den är mjuk iaf. sen fick jag även en t-shirt me nå kines grejs på, som va ganska stor, men den blir bra som sov eller träningströja. annars hände det inte så mycket mer igår, men idag däremot har det hänt en himla massa vill jag lova. sjukt rolig dag i skolan, t.ex när läraren stog och pratade om nånting, och jag jessi och eric satt som i ett hörn, och helt plötsligt så hör jag och jessi att någon snarkar ganska tyst och vi ser oss omkring och märker att eric sitter och sover, vi höll på garva ihjäl oss. haha! sen hade vi ett test, hade två timmar på oss att göra det, man skulle typ beskriva en graf med minst 150 ord, jag var klar på en halvtimme typ, och var tvungen att sitta utanför och vänta på dom andra. hände lite grejer då som jag inte orkar skriva just nu, för det är som svårt att skriva ner det hahah man måste som prata för att förklara. iaf, efter att dom andra va klara så gick jag , jessi, eric och kirk hem till eric för vi skulle jobba lite med våran presentation, och hamnade i en jävligt ostädat lägenhet med en massa kinesgrejer hahah och det var typ kackerlackor och massa djur och gud vet vaad! vi tjejer höll ju på ta livet av oss nästan. efter det blev det bara hem och lägga sig i soffan.. måste skriva lite grejs till presentationen imorrn också, men ja orkar inte. har inte skrivit nånting , vet inte ens va ja ska prata om :O hahah kommer nog gå skitbra!

tack anna & amanda för att ni ringer mig lite då och då! det gör mig överlycklig :)

RSS 2.0