Sista dagen

Igår blev det stan en stund med amanda , köpte två par skor och hon köpte ett par. kändes riktigt bra må jag säga, längesen man shoppade typ ;p sen drog vi oss hem till mig och stog ute och byggde i bara bikini. måste ju försöka få lite färg iaf. men byggdes gjorde det , flera timmar och vi var grymt duktiga. sen kom jenny och var med oss ett tag, så vi köpte pizza och gottade oss. sen kom allt annat folk för vi skulle fira theres som fyllde 18 <3 . så de blev smörgåstårta och vanlig tårta och en massa alkohol såklart. var riktigt roligt. sen drog vi vidare till ängarna en stund innan vi tog bussen ner till stan . där blev de att träffa en jävla massa människor innan vi drog på nått ställe och köpte öl och blev bjudna på drinkar. kommer inte ihåg så mkt av kvällen faktiskt, flera timmar är typ borta hahah .. gick sen och träffade marcus och började vandra hemmåt, var jävligt trevligt iaf de jag kommer ihåg av det . har för mig att ja typ skämde ut mig, men vafan sånt som händer. vi träffade sen amanda på haga för hon hade varit och käkat på nån mack nånstans, hahah . kom hem vid halv4 tiden och både jag och amanda var så pigga så vi drog igång en film. Min frus förste älskare , jävligt bra.. sjukt klockren film!
haha men ja tillslut somnade vi iaf i varsin soffa , men fick inte sova så länge, tyvärr. jenny kom förbi också , och vi gick iväg till frasses för att käka lite bakismat. galet jobbigt att gå , benen orkade inte . sen somna jenny i soffan, amanda for hem och jag såg tv. bara slappt! :) hjälpt att bygga lite också, börjar nästan bli klart där ute  nu. eller ja , golvet iaf. sen ska de ju byggas ett förråd och tak över halva grejen också.

sista dagen jag får vara onyttig  , sen börjar min och amandas superdiet inför australien. känns tungt, men kommer bli kanon. så nu ska jag springa iväg och köpa lite godis och mysa framför en film!

Yran

hängt på ängarna idag med en massa folk, var ganska trevligt. kul att se brorsans lag förlora me typ 100 poäng också, haha .. kvällen va trevlig , men nu vill ja ba försvinna.
känner mig sjukt hängig och ja orkar ba inte me nånting. orkar inte bli sjuk. gah..

och ja förstår verkligen inte , blir så förvirrad och ledsen och ångrar saker och jag vet inte riktigt vad.

jag dör. hejdå.

Its a beautiful day

Var hos en dietist idag (haha fråga inte varför) och snackade lite om matvanor och sånt dära. jag och amanda ska ju ladda upp inför australien 09/10 vettni. så jag fick iaf värsta häftet med en massa bra grejer i som vi får följa , om vi orkar.
sen träffade jag jenny en stund på stan och vi vart av nån anledning as sugna på öl, så vi vandrade iväg till maxim och köpte pizza och öl. satt hur bra som helst! theres kom också förbi efter ett tag och gjorde oss sällskap innan jag skulle iväg till jobbet. hade en tävling på jobbet om vem som kunde sälja mest, den som vann fick 300 , den som kom två fick 200 och trean fick 100. och ja tror vi va ca 30 pers som tävlade. and guess what? jag kom två WOHOOO , så ja fick 200 kr extra. kändes as niceee . sen var jag tvungen att springa och tigga pengar till bussen hem , kändes ganska så sorgligt men , vad ska man göra. inte lätt alla gånger!

är tagg på imorrn , först blire gym och körlektion, sen ska jag till ängarna och njuta av solen och yran, och hoppas att maria ligger där och väntar på mig som hon sa att hon skulle ;d lördag däremot har typ skitit sig totalt eftersom anna tydligen inte fick låna lokalen så jag vet inte hru vi ska göra riktigt. bläähh ... ordnar sig säkert på ett eller annat sätt. 

Omg

igår blev de städning av emmas lägenhet, jag och amanda var sjukt snabba på att städa me tanke på hur de såg ut.. heheh :D näe men de va inte så farligt. sen satt vi och planerade lite mer på våran Bucket List, och kom på en jävla massa bra grejer vi ska göra .. "LOL" kommer bli de bästa  ;) sen for vi hemmåt till håkis och käkade middag och lyssnade igenom lite gammskivor amanda gjorde på hennes fjortistid, var jävligt roligt. for sen hem till mig och grävde och en massa, eftersom vi gör om baksidan. sen blev det att fara till gimonäs nå vändor och lasta av allt också, var sjukt bra träning måste jag säga, och ganska roligt också.
idag har jag inte gjort speciellt mycket typ .., hade körlektion mitt på dagen , och gick mkt bättre än väntat eftersom jag inte kört på så länge nu , men återigen imponerade ja på lärarn. whooooopppp han sa att han skulle boka halkbana också, kanon körkortet here i come. sen sprang jag in i loui på stan och pratade med henne, va superkul! sen hem och duscha, ner på stan igen och träffa sara och maria , och tillslut amanda som just hade haft fint möte med poliser och blåljus och hela skiten, mende får hon förklara själv, hahah var sjukt kul iaf att prata me henne i tele samtidigt. gick och skulle framkalla nå bilder sen som ja inte hann hämta ut, för jag sara och maria skulle till online. var sjukt många man kände som skulle börja, hahah känns som att hela umeå jobbar där ju. efter några timmars prat och sånt skulle vi ju såklart pröva sälja. jag, sara, maria och johanna hamnade i samma rum , och de gick ändå bra för oss. ja sålde 4 , sjukt stolt . sen sprang ja iväg till bussen , och nu ligger ja i soffan, ashungrig och ska sova. borde va trött men de är jag inte ..
men längtar iaf tills imorgon!!! :) jättemkt.

i walk the line

Torsdagen blev det supernatural med amanda och lite godis. sen läste vi även pamela andersons självbiografi typ innan vi sov. sen skulle amanda fara och jobba på fredagen så jag drog iväg till stan och träffade kajsa som fyllde 18 år! köpte en fin ros till henne :D sen sprang jag iväg och träffade jenny, anna, albin och nadja en stund på queens, och sen drog jag tillbaks till lägenheten på umedalen och väntade på att amanda skulle sluta jobba. och när hon kom hem då hade jag lagat tacos och vart jätteduktig där hemma ;D knäckte en bärs och gjorde oss iordning, sen bar det av hem till johanna där de va nå party. spelades lite brännboll och dracks en hel del, men sen drog jag elin amanda emil och oskar tillbaks hem och efterfestade en stund. jag och amanda gick och la oss tillslut efter en lång kamp mot gardinstången som ja råkade riva ner och var omöjlig att få upp igen.
vaknade ganska tidigt igår och försökte va tyst så inte amanda vakna, men lyckades tydligen inte så bra med det haha .. bakis som satan var man , kunde knappt gå eller nånting. elin kom förbi en snabbis också och pratade, sen gjorde jag och amanda oss iordning och for hem till mig för släkten skulle komma och fika typ. åt typ världens godaste cheesecake! mmh finns en bit kvar som ja ska ta nu tror jag.. hehe ;d iaf så fikade vi nån timme, sen skulle vi ner och träffa tjejerna på droskan för att fira jenny som fyllde 18 åååår , grattis igen gumman. de blev tacobuffé och en stor stark, iaf för mig och malin. jenny tog en rosa pantern och dom andra småtjejerna fick dricka läsk ;)  irrade omkring lite runt stan ett tag, hamnade på nå bakgårdar också ibland, iväntan på nån fest. så tillslut drog vi bort till draggen där nån frida hade fest, var ganska chill men vi fick inte va där så länge. så jag gick till äpplet och träffade en kompis som jobbade, och dom andra drog sig nånannanstans. vi hamnade sen bakom tågstation där polisen tydligen hade sagt att man fick sitta och dricka, så vi var där typ 1½ timme eller nånting. kom lite andra människor också ett tag, men sen drog vi därifrån . jag, jenny och amanda drog till två våningar där de var helt galet mkt folk man kände, så de var jävligt roligt. sen skenade allting iväg och jag gjorde bort mig så in i helvette och jag vill ba gräva ner mig typ, sen träffade vi nå lyckselebor och sen vet ja inte riktigt vad som hände.
vaknade såklart jättebakis igen, käkade lite nudlar i hopp om att de skulle bli bättre, men inte det inte . sen skulle amanda iväg för hennes lillasyrra fyllde år, så jag satt där ensam och bad till gud att ja kunde må bättre. gjorde de tillslut iaf, men såklart missade jag bussen jag skulle ta så jag gick till elin en stund och pratade med henne om allt möjligt pinsamt man gjorde. haha var riktigt kul. "max.. max med kniven" hahah herregud .. ah sen blev det hem och käka, duscha osv, så vare att fara ut igen till en kompis. såg nån film , typ spacechimps eller nånting. ah men den va bra iaf :D haha ... så nu ska jag nog försöka sova, för jag ska upp kl5 . hoppas alla haft en trevlig helg, det har då jag .. även om de vart lite fel här och var men . sånt som händer!

bilder finns här

Ledigt

Igår blev det smörgåstårta hos emma, och säga hejdå till henne innan hon drog utomlands. var mysigt :) såg My Bloody Valentine också, var jävligt bra film men lite mysko. love it <3 sen gled jag och amanda runt lite, strömpilen, onoff, stan osv. men hon skulle jobba så jag for iväg till en kompis och chillade där ett tag innan de va dags att gå hemmåt. var galet skönt att gå där i eftermiddagssolen med Veronica Maggio i lurarna och en cigg i handen. galet skönt.
började hjälpa pappa med altanen lite, ska riva hela skiten och bygga en massa. dödade typ en miljon myror också, dom var helt crazy. så de blir mkt byggande nu framöver, ska bli kul :D
imorse kom amanda och chillade hos mig en stund innan vi drog iväg till media markt och köpte våran efterlängtade videokamera! den är skitnice , liten och söt. kanske inte världens bästa men, om den ska tåla alla våra äventyr vi har planerat måste den ju tåla att gå sönder liksom. sen har vi handlat mat för helgen så vi överlever i lägenheten. blev typ 10 nudelpaket. i alla möjliga smaker. så nu väntar ja på att hon ska komma och hämta mig sen ser vi väl va som händ ;D
kommer nog inte skriva på nån dag, för vi har ingen dator där borta, men vi ser väl :D

Mer väntan

Var och träffade läkaren idag, det kollades med ficklamopr och mätgrejer och antecknades och kollades lite till. går inte att förklara hur nervös jag var när jag satt i väntrummet, jag skakade typ.. haha! hursomhelst så skulle läkarn skicka en remiss till hudkliniken så ska dom ge mig en tid där, och jag kunde få vänta 2 månader om jag har otur. blir så störd, varför måste man vänta så länge med en sånhär grej, gaahhh.. och den där jävla läkaren "jag ska skicka dig till hudkliniken för ordentlig undersökning, men oroa dig inte" NÄHE men om de va lugnt skulle du väl inte skicka dit mig idiot. man blir inte precis lugnare av att höra att man inte ska oroa sig. klart som fan jag gör de när ja ska få fara på en jävla proffsundersökning typ. haha aja .. liksom perfekt för sommarn också, för jag får ju tydligen inte sitta i solen och blablabla.. men fuck that, ja tänker inte sitta inne hela sommarn när de är soligt och skönt ute? ;o näe då får man som förslag att man ska ha långärmat osv, solskyddsfaktor 30 eller paraply?! no way in hell säger jag bara. okej solskydd är ju klart ja använder men ändå.. blir galen. fick iaf lite tröst och trevligt sällskap av en kompis efteråt och det tackar jag för :)

ska iaf slänga mig i soffan igen och dega en stund till. harehej!

Stockholm

I fredags bar det som sagt av till sthlm vid 4tiden. var förbi emma en snabbis före det och pratade litegrann, lånade skor osv :) snabb packade när ja kom hem och sen for vi. var framme efter 11 nångång, då jag fick dricka ett supermumsigt te som alex hade köpt när hon va i marocko, det var helt sjukt gott , och fint också. själva tepåsen var som av tyg, men värsta sömmarna och allting. synd att de inte finns i sverige säger jag bara! såg tv en stund, sen var det dags att sova. fick bo i moas fina prinsessrum! blev såklart väckt typ 7 på morgonen av kusinerna som typ attackerade en. käkade frukost och sen skulle vi fara iväg och fixa lite grejer inför kvällen. blev gräsklippare, presenter och allt möjligt. sen for vi och spelade fotboll med kusinerna och sen även liam och hans barn, var hur rolgit som helst, och sjukt varmt var det också. blev solbränd, yeaahh. sen kom det en massa gäster och vi käkade några otroligt goda tårtor, en choklad-passionsfrukt och en hallon. mums! några timmar senare grillades det och åts i stora mängder, och de kom ännu mer folk och de dracks och pratades. kollade på melodifestivalen också, blev helt kääär i alexander rybak <3<3<3 NORGE <3 hur söt som helst ju :D
blev såklart väckt på söndagen också av att erik kom in och börja skrika KOM KOM VI SKA ÄTA FRUKOST KOM NU, och jag , trött som jag var, ba jaaa jag kommer.. NÄÄ KOM NU SKYNDA SKYNDA, typ asglad liten jävel.. haha jag vart så irriterad. men ja, blev frukost och sen packade vi ihop grejerna och for hem iaf.
sjukt bra helg var det, mkt bättre än jag hade väntat mig , vill bara tillbaks dit just nu. wiiie :)


bilder

Upp och hoppa

Hör och häpna, jag var uppe kl 5 imorse och tog en långpromenad! inte illa om jag får säga det själv. ska upp samma tid imorgon, så nu blir det att lägga sig och sova.

för övrigt har jag inte så mycket att säga om denna dag, förutom att jag fick trevligt sällskap av amanda i ca 10 min på kvällen, hahha men det var trevligt ändå. annars rullar väl livet på som vanligt antar jag. nästan iaf.

min otroligt snygga vän amanda!

Yessss

Slapp dag igen, städat och tvättat litegrann. for ner till stan och träffade elin en stund också, kul att prata om allt som hänt sen vi sågs sist. haha :) men ja måste återgå till städandet och tvättandet nu tror jag , och börja fundera ut va ja ska ha på mig på lördag.. hahah. vill egentligen inte fara till sthlm, skulle hellre vara hemma , men jag har som inget val.. och folk fyller bara 40 en gång. aja, får försöka ha kul :)

Temptation

varit en jätteslapp dag idag.. städat lite , varit med en kompis och softat :) finns inte så mycket mer att säga om dagen..

fan va tiden flyger iväg. det är 5 månader sen jag var på surfläger i australien.. känns som att det var nyss. 4 månader sen kom jag hem. jag längtar tillbaks som fan. skulle fara om jag kunde, no doubt about it. men just nu är det 2 personer som gör att ja verkligen inte vill fara härifrån. ni gör livet mycket lättare, ni är ba bäst. tack för att jag har er.


Can't sleep

åh kan inte sova.. är asjobbigt. måste fan upp om 5½ timme typ .. gaahh!
varit en seg dag med amanda iaf, vi har legat i soffan hela dagen , käkat godis och druckit cola. och så såg vi hockeyn, GRATTIS MITT ÄLSKADE SVERIGE TILL BRONSET!!!!! (L) happygiiiiiirl man är för det. och min älskade Stefan Liv är ju så himla underbar också <3 hihi :] sen degade vi lite till och ba tog det lugnt, blev ba en macka till middag, var för mätt efter godiset. sen for amanda hem och en gammal vän kom och hälsade på en stund, var trevligt :) ska iaf försöka sova igen nu... kommer nog inte gå på ett tag men ...

tack för några superbra dagar amanda!

Ikea och packade brudar

Har inte kunnat skriva på några dagar för min dator har inte funkat .. iaf så har jag väl mest varit med amanda, sett hockey och sånt .. synd att sverige förlorade mot kanada, men vad hade man förväntat sig? nu tar vi bronset iaf! :D
efter en natt med lite sömn steg vi upp halv8 igårmorse för att vi skulle bege oss till ikea i sundsvall. resan började skitbra, vi hade grymt roligt i bilen. det sjöngs och skrattades och gud vet vad.. väl framme på ikea insåg vi efter ett tag att hela resan dit var helt jävla onödig eftersom anna som skulle köpa massa möbler helt plötsligt inte skulle gör det när vi väl var framme, utan hon ville göra de me sina föräldrar sen så att dom kunde betala. så vi andra blev ju hyffsat sura, men vi tog oss iaf hem med en hyffsad stämning i bilen ett tag, övertrötta som dom flesta var! väl hemma for jag, emma, amanda och mackan hem till mig och lagade middag och tog några cider. sen efter ett tag hade mackan fått nog av alla kvinnliga hormoner för dagen , så han for därifrån, och vi tjejer blev bara mer och mer packade. hahah , de dansades och sjöngs till elvis presley och dolly parton bland annat.
sen hände typ kvällens höjdpunkt hahah .. jag stog ute och rökte, och hörde nåra som skrek och svor och en massa saker, på andra sidan staketet. så jag kutade in och hämtade tjejerna och vi sprang till staketet och klättrade upp för att se vad som hände. så efter en stund såg en kille oss och ba "vad fan glor ni på?!?" och jag ba "vi ville ba se vad som hände" typ , så börja han gå emot oss och ba "AA MEN KOM DÅ" och börja typ skrika och ba kuta emot oss med en moppehjälm i handen. jag och emma som va på staketet ba kolla på varann och börja asgarva (skulle vi nog inte gjort om vi va nyktra) och vi börjar (försöker iaf) springa hemåt, men amanda hon hade ju gått runt halva staketet för att se vad som hände, så tillslut kommer hon löpande och man hör killen skrika, så vi ba stänger dörren, släcker lite lampor och gömmer oss under trappen där vi asgarvar allihopa! tillslut kikar vi fram och typ her för alla gardiner och sånt och kollar om han va kvar. men de va han inte. hahahha , kan säg att det var helt craaaazy :D efter det kom mackan med fyllekäk åt oss , hämtade emma osv. jag och amanda drog igång en b-film och somnade ganska snabbt, iaf jag.

Money honey

snoozade typ 2 timmar imorse, var as skönt .. sen bar det av till stan för att köpa lite grejer, typ hårnålar och snoddar. men blev mkt mer än vad jag hade tänkt mig. smink, smycken, en tröja, och lite mer grejer. inge bra! hehe . sen har jag degat framför tvn resten av dagen och kvällen, kollade lite hockey också. är glad att usa vann!  ska försöka sova .. är lesss lesssssssssss lesssssssssssssssssssssss osv typ. skönt att va ensam hemma iaf. ett tag.
körlektion imorrn halv 9, usch va jobbigt de kommer va att gå upp. puääähähghghg..

Vilket väääder

Igår blev det hockey hemma hos emma och en riktig gomiddag som jag tackar och bockar för, måste ätas fler gånger! sen tog jag och amanda hennes bil till håkis och hängde lite, såg på Crossroads haha! galet längesen man såg den , men den är ändå bra på sitt sätt. sen försökte vi sova, men det tog ett tag. sen försov vi oss imorse såklart, så det var ba att kasta på kläderna och skynda sig iväg. jag for iväg och gymmade ett tag, träffade min gamla svenska lärare från högstadiet där också, jättekul att prata med henne. hon saknar våran gamla klass : ] speciellt hörnell ;p hahah .. efter det for jag hem och låg i soffan ett tag, såg nån random film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men den va ganska rolig. sen blev det ner på stan igen och träffa jenny och malin, käkade middag och sen solade jag och jenny solarium ett tag. lite röda blev vi, spec jenny :D gick till thorens och skulle se på modevisningen som faktiskt va helt okej. halima ägde the runway! sen hade jag och jenny 45 minuter att döda innan hennes buss gick så i brist på annat solade vi lite mer solarium! hahah .. kanonbra säger jag bara. har iaf fått en tid hos läkarn nu, om 2 jävla veckor. mmh roligt!

LOTR

Lördagen blev det stan en stund med anna, jenny och amanda. kollade lite tatueringar och ba hängde. sen drog jag och amanda oss hem till håkmark där det bjöds på grillning och film maraton! fick för oss att vi skulle se alla sagan om ringen filmerna, och jag lyckades faktiskt hålla mig vaken. däremot inte amanda som somnade i början av tredje. men det var riktigt mysigt haha, feta var vi också med allt skräp vi hade köpt. var galet längesen jag såg dom filmerna, kommer inte ihåg sist de var, 8an tror jag. ah men dom var lika bra som jag minns dom, om inte bättre. och som jag grät i slutet på sista, det var ju hemskt. vaknade relativt tidigt på morgonen, och drog oss iväg till emma på umedalen, drack lite kaffe och pratade om en massa saker. sen blev det hockey! schweiz - sverige, och vi gjorde en kanonmatch och jag är så lycklig att vi vann. anna kom förbi en stund nu ikv också och vi planerade lite inför ikea nästa helg, kommer bli great!

you sexy thing!

Valborg osv

Valborg började med grillning hemma hos anna med jenny, sara, elin och amanda. var riktigt roligt och hur mysigt som helst, gjorde grillspett och en massa gott, satt ute i solen och bara pratade. sen blev det lite pratmakarna också innan de vart dags för brännboll på ängarna. kom en massa fler folk men blev inte så jättemkt brännbollsspelande. efter det så drog vi oss iväg till nadja och fortsatte festa där, men blev inte så långvarigt. drog iväg till haga istället och träffade några torrbollar där, ba satt o snackade typ. och när jag kom hem vid halv3 tiden så var jag typ spiknykter. inte den bästa kvällen kan jag lova. inte alls så kul jag hade hoppats på. och verkligen ingenting jämfört med förra året! men ah, det dög väl ändå litegrann. får hoppas på bättre kvällar i framtiden.
idag blev det att vara med olivia, vi satt ute och solade på hennes baksida och pratade om allt möjligt, sen tog vi moppen och köpte kebabpizza som vi sen käkade ute i solen. haha var riktigt skönt iaf, fick lite färg tillomed (okej rosa, försvinner säkert imorrn). bjöd hem mormor på middag sen, grillade och så, sen har jag bara sett filmer hela kvällen typ , galet slappt har det varit och ganska skönt också. humöret är inte de bästa, och har inte varit de sen i tisdags... vet inte riktigt varför, men ja har mina små aningar om vad som ligger och gnager innerst inne egentligen .. aja, får se vars helgen tar mig nu då, om jag ens orkar träffa någon. tror jag bara ska ligga hemma hela helgen för mig själv.

bilder

RSS 2.0