Do you wanna die happy?

Jag behöver massage. nu! min nacke dödar mig nästan, har så sjukt ont. i torsdags satt jag på Red Dragon med amanda i typ 3 timmar för hon skulle göra en tattoo (som för övrigt är skitsnygg) och ja fick jätteont i ryggen för jag satt så konstigt. sen drog vi och käkade på max innan det blev en lugn kväll hemma hos emma framför tvn. igår blev det tjejmiddag och mys där också, och lite vin såklart. jag och amanda for iväg för att träffa hennes fastrar efter hockeyn och fira björklövens vinst litegrann, och kan säga att det blev en hel del av "storoxn" !! sen drog vi tillbaks till emma där vi fick sällskap av hennes lillasyrra och hennes kompisar, va faktiskt riktigt trevligt.. sen sov jag och amanda på soffan på nått konstigt sätt och nu är min nacke heeellllllttttttt DÖD. får trösta mig med pizza till middag iaf, beställde en som jag inte prövat förut. var med svamp kyckling och curry osv på typ, spännande :D sen ska ja dra iväg till albin och ba chilla där, blir väl att se nå filmer, sen vill han ut och glida med mig i nya bilen också hahah så kanske blir nån åktur :)

14 timmars sömn

Jag sov 14 timmar idag. 14 timmar!? nog för att jag har kännt mig hängig och sjuk, så det var nog bara bra för nu känner jag mig ganska pigg igen. men ändå, galet länge. tänkte passa på att ta ett långt varmt bad nu, för imorgon är vi utan vatten OCH värme från 07.00 till 17.30, hur ska jag klara mig? får bli mkt kläder o filtar och ba mysa framför tvn eller nån film :)

känner mig så efter, alla har typ sett New Moon utom jag känns det som... :( :( :(  blir tokig, vill se vill se vill se!! och orkar inte ladda hem nå crap från internet där nån filmat med videokamera för dom brukar suga. gahh!! får kirra det där på något sätt, typ skaffa ett jobb kanske så man har pengar? hehe.

ikväll blire godis och gladiator med johanna! taggelitagg, älskar den filmen. 


Yet another day

Var ju tänkt att jag och amanda skulle ha pirates maraton igår, men smart som hon är hade hon bara kollat så dom hade sagan om ringen filmerna, inte pirates ;d så vi kollade lite andra filmer istället. blev Sex and the city, Awake och Livet i 8 bitar. men det var inte helt fel det heller :D blev en liten paus då vi skulle skjutsa rickard och hans kompis nånstans, dom drygade sig ganska mkt så tog typ ett åår. men när vi kom hem bakade vi kladdkaka och myste ner oss i soffan igen. efter 3 nångång somnade amanda, men jag var vaken så jag låg och kollade på Jerry Springer show någon timme till, haha helt underbart program det är. har kännt mig ganska hängig hela helgen, och imorse när jag vaknade ville ja ba ligga kvar och dö, mådde så sjukt dåligt. så min söndag har spenderats i soffan tills nu, ska försöka få i mig nått att äta sen slå på någon film eller lite One tree hill kanske.


Jägerbombs i fredags! (klicka på bilden för mer)

Majsan 18 år!

Igår fyllde min darling Maja 18 år! är helt sjukt att vi har kännt varandra halva livet nu.. 9 år. gosh så tiden har gått fort! :) Kajsa kom iaf över hit för att äta gomiddag och sen började vi vårat pysslande, vi hade köpt en jättestor tavla så vi tänkte göra ett bildkollage, och det vart ganska snyggt faktiskt! så det blev ju partaj hemma hos maja med lite trevliga människor, tequila race och twister. sen fick alla V.I.P-biljetter till coverclub så vi for dit och fortsatte. helt sjuukt va mycket kramar det blev, massa vänner ja inte träffar på 1½ månad! va jättekul att träffa alla. och var en jättekul kväll överhuvudtaget, den var typ perfekt. var sådär lagom full som man ska vara, ingen bråkade och jag hade bara så jävla roligt. ska väl lägga in nån bild senare när ja fått dom av maja :)

nu väntar jag på att amanda ska komma och hämta mig, sen ska vi dra oss till Håkmark. det blir en lugn och skön kväll i soffan med grönsaker+dipp och pirates of the caribbean-maraton :) supernajs blir det!

Amandaa

Söndag - tisdag har jag typ bott hemma hos amanda i håkmark. när hon drog till skolan på måndagen så tog ja sovmorgon och var hemma hos henne och lekte med lilla kissemissen :) den är verkligen väääärldens sötaste :D så när hon kom hem chillade vi mest och planerade lite mer för australien och hade tjejsnack! orkade inte fara hem så stannade en natt till, men vi drog hem till mig vid lunch och fixade pyttipanna och såg på batman. eller jag gjorde det, amanda pluggade lite. har varit awesome, saknat min bästa vän så mkt ju!
har självklart lyckats vända på dygnet igen, jag är verkligen en nattuggla. som kanske märks, kolla ba på klockan. sov typ bort hela dagen, sen kom amanda hit igen och vi delade på en pizza till middag. började prata om kläder osv när man va yngre.. vilken jävla stil man har haft alltså? haha, när jag gick i femman hade jag liksom rött långt hår - mittbena och inte uppklippt - målade mina ögonbryn svarta och använde turkos kajal....???????????? vad hände? hahahaha.. så mkt skratt det blev! spec när hon kollade på mitt skolfoto från 6års typ, trodde aldrig hon skulle sluta skratta. men ja tycker jag va ganska söt, hade en grönrandig polotröja + militärgrön jeansklänning över, blondt hår med rosasprayad lugg och sitter och asgarvar. hur mkt bättre kan det bli? hahah...
vid halv8 tiden drog vi iaf ut med nyyyybilen och gled omkring :D satan så lyckliga vi var! är helt kär i den bilen. <3 efter en sväng runt teg bytte vi så amanda fick köra och då drog vi till strömpilen för ja skulle köpa grapefrukt och amanda behövde nå skolgrejs, sen satte vi oss på donkan och käkade lite glass. sen vare ba att glida tillbaks hem och efter typ 100 försök att få in bilen i garaget lyckades vi. bilen vi hade innan var nog stor, men den här är ännu bredare, så det är typ 3cm ifrån att bilen ska ta i garagedörren på varje sida. inte lätt! sen blev det efterlyst och mys i soffan, och efter amanda dragit hem käkade ja min grapefrukt och njöt av So you think you can dance. supernice :)

nu måste jag nog försöka sova några timmar så jag hinner gå upp och göra mig iordning för min lunchdate med kajsa imorgon! ser fram emot det :D


<3<3<3

Believe

Har varit en mysig helg hemma hos farmor, även fast mitt humör inte varit på topp hela tiden har det varit underbart. Hon hade ju ingen aning om att någon av oss skulle komma, inte pappa eller stefan eller någon. så när vi kom dit gömde sig dom andra och ja ställde mig på bron själv och plingade på.. galet förvånad hon blev! och jag visade mina skådespelar talanger och drog ihop nån historia om att ja bara farit från holland, men pappa visste inte om nånting för ja vågade inte säga till han, att han skulle bli så sur osv.. så hon välkomnade mig med öppna armar! sen en minut senare kommer resten av gänget in och  ba GRATTIS!! hahaha oj så kul det var. men glad blev hon ju, och de var ju de som va tanken. så fredagskvällen blev lugn med varma mackor och några öl. blev väckt vid 8 på lördagmorgonen för dom va hundvakt åt några som hade en heeelt galen schäfer (valp) som typ rev hela huset. så det blev ju inte så supermkt sömn! men vi tog oss en sväng på stan , och jag hade läst i två horoskop att ja borde spela på hästar, så jag gjorde ju det! och tro det eller ej, jag vann ;) hahaha gick typ 30kr plus men ändå, liten vinst.
på kvällen blev det bowling och gomiddag med hela stora familjen, var kanske inte godaste maten men vi hade då trevligt iallafall.. så blev de lite mer party hemma hos farmor, gick och la mig typ vid 2. och nu är man hemma i umeå, ska dra iväg till amanda nu och mysa ikväll :) blir awesome!

Belief
Makes things real
Makes things feel
Feel alright
Belief
Makes things true
Things like you
You and I

:)

Sollefteåå

Efter bara 5 timmars sömn gick jag upp vid 7 imorse för några timmars morgonbesök, va supernice. sen vid 10tiden gick jag och la mig igen och sov till kl 1, såå skönt. har försökte packa upp lite men de är omöjligt. nu ska ja göra mig iordning och packa lite smågrejer för att dra iväg till Sollefteå! farmor fyller 65 så det blir hela tjocka släkten och partaj. ska bli kul, för min släkt är så jävla rolig, dom är ba bäst! det bästa är att farmor inte vet att jag är i sverige ens, så de blir ju som en liten surprise att ja kommer :) stefan (min farbror) tyckte att ja skulle gå och ringa på dörren själv medans dom andra gömmer sig, hahah men vi får väl se hur det blir med det! kanske får åka lite snowboard imorgon också om ja har tur :D

sjukt mysig stad sollefteå är , där känner man sig verkligen hemma. spec vid juletider, då äre typ mysigaste stället i världen! är ju inte speciellt stort, typ 10tusen invånare eller nånting haha :)


PINK

jaa, måndagkväll blev det ju Trubbel i paradiset på bio med brudarna, och den var faktiskt riktigt bra! så om ni inte sett den borde ni göra det. sen låg vi bara och latade oss framför tvn tills vi somnade typ.
gick upp och gjorde oss iordning vid 10tiden nångång för att sen dra oss mot Globen! vi var där ungefär kl 3, och vi stog ute i kylan och köade till klockan 7.... ett rent helvette! man hade ju ingen känsel i varken fötter eller händer men det var jävligt värt för vi fick bra platser! :D stog nästan längst fram vid scenen. och kan ju säga att konserten var HELT JÄVLA AMAZING!!!!!!!!
även fast Ida svimmade och visade röven för hela globen på skärmarna, så var det en helt underbar kväll. sinnessjukt!!! ska lägga in mina bilder och kanske nån video senare så ni får bli ännu mer avundsjuka ;) det var ju helt vilt när hon spelade So What. jag, amanda och ida stog och hoppade och skrek som galningar, och vi ringde till olivia också så hon fick höra hur otrooligt bra det lät ;D finns knappt ord att beskriva vilken jävla konsert det var alltså.. ojoj!

en video från youtube, vi stog där vid podiet (hetere så?). iaf, scenen hon går ut på som hahha :D
älskar hennes brallor btw!

Var e boxen?

Alltså... lördagkväll.... vad hände? stockholm är helt enkelt inte redo för oss norrlandsbrudar. men vi har sagt "det som händer i sthlm stannar i sthlm" så ja tänker inte skriva ut allting som hände. men kan ju säga såhär - 3 av 4 blev utslängda från krogen, av helt olika anledningar. det var en som rev en vägg, en som gjorde olaga intrång och en som slogs... jag skämtar inte med att vi var helt galna, hela kvällen. girls gone wild? men vi fick ju några minnen för livet iaf! hahah..

var en galet sliten dag igår, alla var heelt döda. men jag for iväg på middag hos mina kusiner, var supernice! dom växer ju så fort, är helt galet. men får träffa dom nästa helg igen, ser fram emot det! jag och emma kunde inte sova igårnatt så vi satt nere i köket ett tag och strosade omkring på vandrarhemmet och var nog dom mest lättroade människorna i världshistorien. men eftersom inte vi var så tysta när vi kom in på rummet igen och snackade om nå bombhot, så blev dom andra också klarvakna ett tag. så ja , de blev ju ganska sent och vi gick inte upp förrän typ kl1 idag. blev en snabbis på stan iaf, och nu har vi precis käkat tacos och håller på göra oss iordning för att fara iväg på bio. ska se Trubbel i paradiset, den verkar jättebra! :)


Stockholm baby

Efter en lång resdag igår kom jag fram tillslut. blev mycket kramar när ja träffa tjejerna! så vi började ju typ direkt me festandet.. vi spårade ur heelt och hållet, mer än så berättar jag inte. drog iväg på nått ställe där en kille från Ensam mamma söker jobbade tydligen, och vi va såklart lite pinsamma och ba du va me på tv !!! men vi fick en liten idolbild med han, hahaha.. han var jättetrevlig! vi var helt galet packade allihopa och va hemma vid typ halv1 för att sova. va hände med det? hahah
men ja ville tydligen inte sova när vi kom hem, ville ta en cigg, men ja gick iväg på mitt egna äventyr för att hitta mcdonalds och köpte en big mac meny som ja sen satt i korridoren utanför rummet och tryckte i mig. men som ett mirakel va ingen av oss bakis imorse!
helt jävla crazy kväll var det!! blev en shoppingrunda idag , eller ja dom andra shoppade men inte jag. riktigt pissväder hela dagen, men vi har haft galet kul. och ikväll blire partey och de kommer bli LEGENDARY!!!

When you wear the crown

Vilket oväder det har varit! hela natten, hela dagen. blixtar och dunder!! så de blev inte så mkt att fara någonstans idag, cyklade iväg till Leah när de va lite regnuppehåll och lyckades klara mig undan regnet på vägen hem också. yey! har dammsugit och städat som en galning idag. det är fan inte kul att dammsuga en heltäckningsmatta, känns som att de aldrig blir rent. iofs ser man inte allt smuts, men man vet ju att de är där. och hör och häpna, jag fick plats med allting i väskan!! offrade bara ett par strumpbyxor och två linnen. kommer dock oroa mig hela resan för att väskan ska spricka eller nånting, för det är inte långt ifrån att den gör de.

rörmockarna for just härifrån, är typ nått rör som gått sönder (?) så de läcker vatten lite här och var. badrummet på andra våningen är mest utsatt , inte bra alltså. så jag får inte använda mitt badrum alls, inte på andra våningen heller, så den enda toalett i huset vi får använda är den på nedervåningen som är miniliten. så ingen dusch eller nånting. sicken tur att ja hann duscha imorse iaf :D men är lite drygt nu att ja är uppe på tredje våningen, måste kuta ner till första, sen upp igen, ba för att pissa. bra träning.


wiiie amanda ringde mig just, hon är i mitt rum hemma i umeå och letar min jacka. hahah :D bad henne hämta min vinterjacka och ta med till sthlm, annars kommer ju jag frysa arslet av mig i min lilla tygjacka. ska bli sjukt kul i sthlm! önskar ja hade lite mer pengar, men kan ju gulla lite med pappa kanske hehe.
såå , sista kvällen i Holland nudå.. självklart ska jag ut med mina vänner en sista gång :) eller sista blir det nog inte, för ja ska fan tillbaks hit! kan nog inte va ute alltför länge, eftersom ja måste dra till Eindhoven senast kl 12 imorgon ;p och vill inte heller va trött och bakis på planet.

The Patriot

Min röst är tillbaks helt, min fot känns toppen, redo för sthlm!! Är så sjukt att BÅDA barnen har svininfluensan, nu har även föräldrarna fått det, men inte jag? är jag typ immun eller nånting? för om jag inte har helt fel så smittar det typ bara första dagen eller så.. ? och de har varit svininfluensa i mitt hus 1 vecka nu, men jag är frisk och på topp? hur great är inte det liksom. läste nånstans att om man haft vanlig influensa nyligt så minskar de risken att smittas av svinis, och ja hade ju det för nå veckor sen, så det kanske stämmer? hmm.. awesome är det iaf :D
har börjat min packning nu, väskan är näästan full, har ba typ 2 ombyten mer att packa ner.. och så allt smink, hårgrejer, smycken, skor osv... så vi ser väl om de får plats, men ja tror fan de om ja pressar ordentligt! kanske får offra nånting men. ska nog dra in till Amsterdam imorrn och ta lite turistbilder, har ju inte gjort det än. hatar att stå och typ ta kort på byggnader, känns som alla ba kolla där är en turist, men halva Amsterdam är ju typ turister så ja tror de är ganska lugnt här :D ska försööka att inte shoppa nånting, men de kommer bli jävligt svårt. haha!
har just sett The Patriot på tv, gud så bra den filmen är. såg den första gången när ja va typ 11 eller nånting och ja älskade den då, och ja älskar den fan fortfarande. den är lite sorglig, men den värmer ändå lite om hjärtat. miih <3

Roken is dodelijk

Min röst har börjat komma tillbaks liiiitegrann nu. kan typ viska, men på vissa ställen försvinner rösten ändå. och att viska mår inte halsen bra av, så för mig är de ba att hålla käften hela tiden. (Y) men teckenspråk funkar väl det också.. va så sorgligt igår hahah, Lone har blivit mkt bättre på engelska nu eftersom ja snackar de hela tiden me dom, så kom hon in till mig och ba "why are you going?" och såg asledsen ut.. och ja kunde ju inte svara för ja hade ingen röst!! gaahhhh ja fick fan lite tårar i ögonen då. kommer sakna den lilla snorungen som fan :)

har kommit på ett annat litet problem här, hur faan ska ja få me mig mina grejer hem?? när ja kom hit va väskan fullproppad så den knappt gick att stänga.. och nu har jag typ 10 plagg till som ska med hem, plus ett par skor.. hur ska det gå till? får väl packa på mig asmkt kläder när ja reser, se ut som en eskimå eller nått.


nej nu ska ja gå till Albert Heijn (mataffärn) och köpa lite matgrejer!

It's a brand new day

Förlåt om jag lämnade vissa av er förvirrade med mitt förra inlägg. men jag orkar inte förklara allt som hände. det jag tycker är kul är att jag har tappat rösten, helt och hållet. hahhaa, kan inte prata! har inte ont eller så, men ja kan ba inte prata. inte konstigt med tanke på hur jävla mkt jag skrek i lördags. och sen låg ja ju iofs på blöt mark i typ en halvtimme, så lite sjuk kanske ja är ändå. men hursomhelst, hänt har hänt, gjort är gjort.
nu ser vi frammåt istället!
och nu är det såhär: jag drar tillbaks till sverige nästa onsdag. i'm going back to umeå. men jag vet dock inte för hur länge det blir, håller på leta nå nya familjer eller nya jobb utomlands, för resa iväg det vill jag iaf :) diskuterade lite med familjen jag bor hos nu, och vi kom fram till att de är bättre jag far hem än stannar hos dom. för visst, jag trivs asbra här i holland, barnen är underbara och har fått asfina vänner. men, jag kan inte stanna och bo här bara pga barnen och vännerna och hur kul ja har här, för jag bor ju fortfarande hos min "familj" och måste trivas lika bra där. jag ska inte vilja undvika att bli ensam me nån i familjen, då äre inte rätt helt enkelt. så ja ska se om ja hittar nån annan familj här i närheten , då kommer jag tillbaks! känns faktiskt inte ett dugg jobbigt att lämna familjen typ, det som tar emot är att lämna heemstede. att lämna holland. mina vänner jag har här. man kanske ba ska skaffa sig en lägenhet och vanligt jobb? hm , vi ser väl :)

You lost the control

Jag vet inte vad jag ska säga.. vet inte va jag ska tänka. vet inte va ja ska göra. vet inte vad jag vill.
eller jo, jag vill begrava mig själv med täcken och kuddar och nått bra att se på. och aldrig behöva göra nått igen.
vad hände? det blev kaos. en riktig halloween natt bestående av:
- creepy guy
- pistol
- polis
- ambulans

.. vilken natt. innan var det typ hur underbart som helst, hade så jävla roligt och va så jävla packad och ja älskade fan livet. men ja, en dag är man lycklig och nästa dag hatar man allt. så äre ba.

RSS 2.0