i pretend that you're not real

jobbat, hälsat på mormor och käkat på donkan med pappa, nu måste jag skynda mig iväg för att hämta elin och sen bär det av till jenny!! :)

it's like magic

jag och elin är dom lataste människorna i universum, typ :) men vi gillare. nu ska jag begrava mig i sängen och kolla på harry potteeerrrrrrrrrrr <3 . ja jag är ett hp-freak! taggartaggartaggar tills nya kommer, den verkar gryym!

strange things

Idag har ja fixat lite grejs till mitt projekt, måste fan ta och sätta igång nu! om någon vill hjälpa till så säg till, för jag lär behöva lite hjälp. nu ska jag slappa fram till middagen och ikväll ska jag vara lite hurtig hade jag tänkt.

stjärnklart

nu har jag haft konferenssamtal med elin och jenny i ca 50 minuter, men jenny skulle sova så nu är det bara jag och elin! :) snart blire nå serietittande och sen sängen! upp tidigt imorgon hoppas jag!

i've been trying to forget you

Blääää jag är fortfarande mätt sen middagen med elin.. vi fläskade verkligen på ordentligt med plusplusmenyer och helt köret! det var iaf väldigt trevligt. nu är det film som gäller, och lite glass :D mihiii

working girl

Faan va bra det kändes att jobba! Har tillochmed eget kontor :D och det bästa är att jag bestämmer själv när jag jobbar. kan komma in och jobba 1 timme på förmiddagen och sen fara på stan några timmar, och fortsätta jobba senare. eller så kan jag vara ledig och jobba längre nästa dag. tycker det var sjukt coolt att jag fick ett instämplingskort, så när jag börjar stämplar jag in mig och stämplar ut mig när jag går hem, typ som på film! hahaha aldrig varit med om det förut så jag tycker det var asballt! nu ska jag snart hämta pappa så ska vi fara till sjukan och hälsa på mormor, sen blir det middag på stan med elin :)

opposite of adults

lunch - check
kaffe - check
nu är det bara att göra sig iordning och cykla ner till motorcentralen snart. är galet otaggad på att cykla! lata jag. har iaf laddat upp med bra musik, och vädret är hur fint som helst så det blir nog jävligt skönt när jag väl tar mig ut!
bjussar på den här sköna låten som spelas högt här i huset just nu!

you know i know you know

Är nog säkert att säga att jag är en riktig nattuggla. även om jag kliver upp 7 på morgon går jag inte och lägger mig förrän typ 2-3 nästa natt. måste ta tag i det där! kan inte sova nu, och imorgon (idag då) är första dagen på mitt andra jobb på Motorcentralen. kan ju va bra att vara pigg då. och utöver det har jag massa annat att göra imorgon också, t.ex lämna igen böcker på bibblan, hälsa på mormor på sjukhuset, fara förbi telia och kanske elgiganten, och lite annat småtrams. thank god for coffee!

get a room, trash it up 'til it's ten in the morning









mer bilder än så vågar jag inte lägga ut, har en känsla av att brudarna inte blir så glada då ;)

and i'm working my strut but i know it don't matter

varför ska det vara så himla svårt att ta sig upp på morgon? haha, sämst är jag iaf. nu blire dusch och sedan matlagning iaf!

Tycker Adam Lambert är sjukt grym, gillar hans stil!

what can make you move?

Lugn söndag, och vilket galet fint väder. älskar hösten, tycker det är så mysigt och fint ute. lite väl kallt på kvällarna men. nu ska jag mysa ner mig och se på disneyfilmer!
mina fina underbara flickor! nära hjärtat är ni allihopa


don't let it go to your head

Goodmorgon. kul att vakna den här tiden. spec med tanke på att jag inte ens drack igår heller! gick ju och la mig ganska tidigt tyckte jag. iofs fick jag ett ganska trevligt nattsamtal efter 4 nångång, och efter det kunde jag inte somna om på en stund. aja, solen skiner och jag ska nog ta mig en kopp kaffe och sätta mig ute med lite filtar och läsa klart min bok.
för övrigt så saknar jag mitt Sydney så det gör typ ont. måste skynda mig spara ihop pengar så jag kan ansöka om medborgarskap!

who's she really?

Supernatural i mitt hjärta forever alltså!!!! har även hunnit med att kolla dom nya avsnitten av Gossip Girl, och nu har jag gjort mig en stor kopp te och virat in mig i en filt och ska kika på nya Vampire Diaries! skön seriekväll.

its time

nu ska jag äntligen se första avsnittet av Supernatural säsong 6. förstår ni hur mycket jag har längtat efter detta ögonblick? crazy. efter det blir det att se klart True Blood, och kanske nå andra serier. wiie!

främling, vad döljer du för mig?

men tja! vad händer..? galetgaletgalet roligt jag hade igår! jag och mina bästa brudar drog igång vid 6tiden hemma hos jenny. kanske en aning för tidigt med tanke på att vissa var svinpackade vid 9.. hehehe. det blev mycket sång och dans, och favoriterna blev nog wakawaka och främling. lät säkert jättefint. sen kom erik, håkan och macke dit och även lite annat folk så vi drog oss över till erik och fortsatte där. fick skjuts hem av en go gammal vän som även höll mig sällskap medans jag fumlade runt och skulle laga mat. minnet sviker litegrann, men jag tror jag for runt som en galning i hela köket i jakten på rostad lök. hmm.
toppen kväll iaf, längesen jag hade så roligt! min kortläsare funkar inte, så bilder kommer senare ikväll.
nu ska jag ta hand om bakfyllan, huvet mår inte super. ska nog titta på några idolavsnitt som jag missat och ta mig en kopp kaffe.

i wanna celebrate and live my life

Idag fick jag mig ett härligt uppvaknande av att anna & benjamin stormade in i mitt rum. blev ganska förvånad kan jag lova, men trevligt! nu ska jag städa och tvätta och fixa iordning allt jag behöver till kvällen som ska spenderas med några sköna brudar och öl. aawesomomomoomeee!
bild från gårdagen!


let's part the clouds, show the world the sun

en riktig toppendag har det varit! otroligt trevligt att träffa alla brudsen, och måste ju säga att våran photoshoot var grym. väntar på att majsan ska skicka bilder, tills dess bjussar jag på lite partypics från dom senaste utgångarna!

there's nothing i can't be

nu blir det lunch på bräntisgänet, och äntligen är vi allihopa! det var ett tag sen alla kunde vara med. ska bli nice! :D

heart of a lion

morsning korsning... 3 timmars sömn, but i'm up!! är jag en tönt om jag säger att jag börjat spela sims? och de menar ja inget av dom "nyare" eftersom jag inte spelat på jagvetintehurmångaår. så jag kör Makin magic... heheh

Kid Cudi - Heart of a Lion <3

there's something in your eyes, is everything allright?

nu; te & cigg. vill egentligen dricka kaffe men det är väl inte så smart.
om ni inte gillar den här så känner inte jag er. skoja. eller?

and somehow you left me neglected

Idag är ingen bra dag.. inte bra alls. har egentligen ingen anledning till varför men. det är en dålig dag. jag är dålig idag. mitt humör är dåligt idag. mitt liv är dåligt idag. världen är dålig idag. jag sitter bara här och lyssnar på deppmusik och glor ut genom fönstret. empty är vad jag är. hejdå.

that's what it is

gick bra imorse på "träningen" på nya jobbet, och jag hade faktiskt kul. blev en snabb lunch när jag kom hem sen for jag över till olivia en stund för kaffe och kortspel innan jag hämtade pappa på jobbet och drog upp till sjukhuset för att hälsa på mormor. hon opererades idag och de gick finfint. är dock jävligt jobbigt att se min annars så pigga, glada, skojiga mormor ligga där helt matt, blåslagen och ha ont. men hon är ändå bäst! <3
O-M-G vad jag längtar till fredag. fredagfredagfredag.... för DÅ!!! kommer ÄÄÄÄNTLIGEN nya avsnittet av Supernatural. soom jag har längtat!!! iiiiiiiiihhhhhhhh :D:D:D:D

morrnmorrn!

ohyes, i'm up. frukosten avklarad (efter mkt kämpande), nu ska man ta sig en dusch också. hatar verkligen att duscha tidigt på morgonen, spec när det är kallt och man egentligen bara vill begrava sig under tusen filtar typ. är mer än kvällsduschare. men måste man så måste man!

banana

banan är ganska gott ändå. äter en just nu. om man inte räknar med yoghurten så är det väl det enda jag käkat idag. ska fortsätta se lite entourage innan jag somnar, väckarklockan står på 6.30. jobbigt!!


Ari & Turtle, my boys!!


så är det

SD, vad ska man säga... det är ganska omtalat i hela världen, en hel del som har lite skadeglädje att det "präktiga sverige" har fått sig en törn. såg en länk som en kompis hade postat på fb från NYtimes.
"As for Mr. Akesson’s Sweden Democrats, he said that their support was not substantial, before adding, “But Hitler’s support started small.”" hmm.

halsen är iaf inte bättre. inte tagit mig iväg till vårdcentralen för jag sov hela dagen. nu har jag ätit lite yoghurt och ska nog lägga mig igen. taggat att jag måste jobba imorgon!

right now

Blå blå blå blå!!! säger jag iaf :)

verkar som att jag har halsfluss också... alla symptom på det iaf. fan!!! blir väl att kolla upp det imorrn och kanske få lite penicillin då. urk..

i'm not a robot

..... döda mig? har inte kännt mig såhär sen jag hade halsfluss, och det hoppas jag verkligen att jag inte har. bra timing att bli sjuk på, verkligen. gahh!!! om det inte känns bättre imorgon blir det iaf vårdcentralen. nu ska jag fortsätta min lilla rehab och försöka få i mig lite vatten.

what a shame we never listen

Ikväll har jag, johanna, elin och anna farit runt runt runt med bilarna, haft bildate, sett halvnakna män på tv och haft grymt roligt! det enda som suger är att jag känner mig ännu sjukare nu, är helt slö och har typ ont i kroppen. iiiiinte bra!! nu ska jag ta mig en stor kopp te, mysa ner mig i sängen och kika på entourage. eller så blir det nån söt romantisk film :)

jahapp.

Inte så roligt att vakna upp och ha ont i halsen.. ont som fan när jag sväljer, hoppas faan inte att jag ska bli sjuk nu! det går ju inte. så för säkerhetsskull så håller jag mig inomhus idag. sitter och väntar på att min dator ska bli klar, håller på omformatera den nu. går ju inte snabbt iaf!

gårkvällen spenderades med maja, kikade på Jersey shore och skjutsade fyllon. efter 2 nångång när vi skulle hem såg vi en massa människor mitt i vägen, så vi stannade för att kolla, och där på refugen låg det en kille helt avdäckad. ingen fick kontakt med han, så ambulansen fick ju komma och hämta honom. men det var ändå en härlig kväll i övrigt!

pappa ringde nyss och berättade hur mormor va när han hälsade på henne på sjukan nyss, hon är heelt virrig! haha. han hade sagt till henne att jag och han var och hälsade på henne igår.
mormor; din sabina?
pappa; jaa?
mormor; levande!?
pappa; jaa?
mormor; är hon i stan?
pappa; ja hon har varit här det senaste året
mormor; jaha.. och hon var här.. levande?

hahaha sjukt söt är hon..


Sabina "Gucca" Jönsson

yepp, det är mitt nya namn det. fick det av min käre far och broder vid middagen nyss. trivs ganska bra med det, för gucca är ju faktiskt sjukt gott. den här dagen har gått väldigt långsamt. var och hälsade på mormor uppe på sjukhuset, tycker så synd om henne, helt blåslagen och har så ont :/ nu ska jag iaf springa ner igen och se vad det blir för tårta, papi fyller ju år! :D

rocking it

vilken galen dag! drog till sundsvall med anna för ikea och birsta city, och jävlar vilket äventyr det blev! skaffat en till sak till mitt projekt jag har på g, så snart kan jag sätta igång med det.


pursuit of happiness

hela dagen har typ varit helt awesome, men såklart skulle inte kvällen bli det. R.I.P min Xbox360...... förstår ni sorgen jag känner just nu!?!?!? trots att jag bara spelar några gånger ibland så känns det fan som att en del av mig fattas nu. jag som precis skulle köpa Halo Reach också, tur jag inte hann göra det..
och inte blev kvällen bättre heller när jag fick veta att mormor åkt in på akuten, så nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa och säga vad som pågår. blääkväll!!!!



hm det lät nästan som att jag är mer ledsen över xboxen än mormor. men så är det ju inte!

loud pipes

Inte lyckats alls med att formatera om datorn, hittar inte skivan. men lika glad är jag för det! precis käkat frulle som bestod av en äggröra med broccoli och tomater, nu njuter jag av en kopp kaffe och tänker på livet. ibland känns allt så bra! spec med en sån här låt i högtalarna

omformatering på g

vilken jävla dag alltså. min dator har blivit helt fuckad, så nu måste jag omformatera den. sitter just nu och bränner ut massa skivor med bilder jag vill spara. kommer ta lååååååång tid.. blä!

sjukt kul

har hittat en sjukt rolig sida där folk skickar in roliga felhörda låtar. så om du vill få dig ett skratt check it out!

"Artist: Lady Gaga

Riktiga texten var:
I’m not your babe,
I’m not your babe, Fernando.

Men jag sjöng:
I’m nacho babe,
I’m nacho babe, Fernando.
"


eller så har jag bara sjukt dålig humor... hahaha!


höstprojekt

nu är jag hemma efter lite gofika hos mormor, fick med mig en hel del grejer hem också. så nu har jag ett litet projekt pågång, tror det kommer bli hur nice som helst! kommer dock krävas en hel del tid och kanske även pengar från min sida för att de ska bli bra. nu ska jag dricka kaffe och njuta av livet!
en del av projektet


Britney Spears ft. Ying Yang twins - Breathe on Me

life is a highway

slööö dag. middagen avklarad, nu väntar duschen och sen blir det en sväng till mormor som fyller 84 idag! :)
life is a highway

i've been this way with so many before

soundtrack of today .
nu är det feel good time med Mamma mia.

oh what a night

det blev förfest med anna och johanna igår innan vi drog oss till olles, och vilken kväll det blev alltså. margaritas, jägerbombs.. sjukt roligt hade vi! efter krogen blev det lite film och myspys ute i skogen och nu sitter jag här med en kopp kaffe och ska plugga lite politik. pöss

hellyeah

har precis druckit en kopp kaffe, nu ska jag slänga mig i duschen och rulla iväg till anna för lite förfest! blir nog en awesome lördag kväll. enjoy!


i let my walls come down

solen skiner, musiken dunkar, ensam hemma, jag är happy. haha :D nu ska jag ta mig lite käk, sen ska jag hitta på nått roligt.

i could really use a wish right now

skönt med en lugn fredag. for till angelina och såg lite film med henne och hennes syster, vi laddade upp med popcorn och godis också. var dock tvungen att fara hem tidigt så pappa kunde ha bilen men jaja. här är en av dom låtar som går på repeat hemma hos mig nu. gonatt!
btw så är hayley williams en av dom snyggaste människor på denna jord!

every word you say i think i should write down

blev inte så mycket av städningen. pratade med mamma istället om att kanske bli australiensk medborgare, sen cyklade jag över till olivia för lite kaffe och kort :) har precis käkat middag, suuupergod tandorikyckling med potatisklyftor och ugnsbakade rödbetor med chevreost på. mmums :D ska begrava mig framför lite mer entourage nu och en kopp kaffe.

the world around us won't stop turning tonight

goodmorning sunshines! ok, är inte nyvaken men ändå. vissa kanske är det! men sjukt trött är jag, kunde inte sova inatt. var helt övertygad om att det var något i mitt hus (spöke eller nått sånt) och var livrädd, vågade knappt andas haha. kanske måste göra nått åt min mörkräddhet (om det är ett ord). nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg innan jag fortsätter med städningen!

and i need you now

jag har varit duktig ikväll, punkt slut. städat ordentligt i brorsans rum, slängt hans gamla kläder, ställt in datorn i hans rum, tvättat som en galning, osvosv. det drygaste med att tvätta är väl att vika saker.. iaf sängkläder. så nu tycker jag att jag förtjänar lite ostkrokar och massa mer entourage!!

if everybody had an ocean

Nuuu är jag lycklig. min dator är återupplivad! den funkar perfa och ser faktiskt ut som en riktig dator nu iställe för en skrothög :D trots att den är måååååååååååånga år gammal är den fanimej kung! dom som lagade den bytte ju ut en himla massa grejer iaf. nu måste jag bara fixa en extern hårddisk eller något och omformatera datorn. wiiie!

nu ska jag springa iväg till tvättstugan sen blir det entourage för fulla muggar!

e!

japp nu sitter jag här med maja och janosh, vi har kikat på porr och käkat parisare, och nu kollar vi på E!-kanalen. ikväll har det blivit firande av elin som fyllde 19, började hos anna med middag sen hamnade vi på olles och nu sitter vi här. vi har t.o.m lyckats ta springtaxi hem, och det var fan den bästa springtaxi jag nånsin varit med om. nu jävlar ska man sova iaf! :D

entourage

jag satt i typ 15 minuter och försökte få upp min snusdosa.. locket satt ju fast som om någon klistrat fast det. helvete va drygt det var, men tillslut så. slötittade bara på idol och nu blir det entourage-maraton och naturgodis, myspys! har som aldrig tyckt att den serien verkar nå bra, men igår började jag se några avsnitt av första säsongen och nu är jag helt fast.


=D

nu blir det en sväng till obs, ska handla osv, sen taggas det Idol ikväll och kanske lite besök :D
och juste.. ja gjorde ett IQtest, jag är fan smart!

näe

skämta ba , ska inte till angie , vet inte va ja ska göra. hej!


mord i mina tankar

jag blir galengalengalengalengalen snart!!! dumma jävla mobil som är helt stööörd :( .. haha! har suttit hela dagen och surat över den, men nu ska jag göra mig iordning och dra mig mot angelina.

butterfly effect

imorse var jag uppe tiiidigt och käkade ordentligt frukost, duschade och gjorde mig iordning för arbetsintervju. hann tillochmed städa lite. intervjun gick iaf kanoners så nu har man fixat sig lite jobb också!, vilket känns jävligt bra nu när det blivit höst och allt. efter intervjun njöt jag av en stor god latte innan jag rullade till angelina där det blev lunch och smoothie och massa snack på balkongen. drog en sväng till media markt också, sååå mkt jag ska köpa därifrån sen. hela kvällen fortsatte hos angie med middag och sedan film då vi fick sällskap av lunne, så jag kan nog säga att det har varit en helt awesome dag :)


 


what? if? whatif?

Blev lite ändrade planer denna kväll. det blev en sväng till obs med anna och benjamin , sen for jag hem och bakade kladdkaka i brist på annat att göra och kikade lite tv. men nu har jag iaf sett filmerna jag skulle se, och dom var galet bra båda två. robin hood var bättre än ja väntat mig, och letters of juliet är typ en av dom bästa filmer jag sett nu.. iaf när det gäller kärleksfilmer! grinade såklart en skvätt.. ganska stor skvätt om jag ska vara ärlig.
känns jobbigt att jag ska upp om typ 6 timmar, är inte trött alls. men så går det när man sover för länge på helgerna! ska ta mig en bit kladdkaka till tror jag och lägga mig och läsa tills jag somnar istället för att sitta vid datorn, för då kan man sitta uppe hur länge som helst. aja, nattinatti!

söndag.

Hatar verkligen att vakna på fel sida. varit småsur hela dagen, inge kul alls. resten av kvällen ska iaf spenderas i sängen! laddat upp med två filmer, och såklart The subtle knife som jag håller på läsa nu. sweet!

  

before it fades to gray

Oj vad livet kan vara jobbigt ibland. vad ska man göra när hjärnan säger en sak och hjärtat säger nått annat? och vad gör man om ingen av dom säger någonting, och man är som en tom sida i en bok? vet inte vad jag ska säga, göra eller ta vägen.

här är iaf listan som spelas på repeat hos mig nu.
ska ta mig en kopp te nu och läsa tror jag! godnatt.

race to witch mountain

ikväll har jag varit på biljakt med anna, vi for runt, spanade, stalkade lite, gömde oss (eller anna gjorde det, hon skriker "GÖM DIG!! GÖM DIG" och slänger sig in i bilen där hon ligger i baksätet en stund.. tror ni jag skrattade eller haha) det enda som saknades var kaffe och munkar. det var ganska kul iaf!
nu njuter jag av att vara ensam hemma. laddat upp med en dosa snus och massa cola. ser på race to witch mountain, den började precis på tv så jag tänkte ja skulle kika och se om den är nå bra...

bildbomb












slitet nanting!!!! blev en tur till jenny igår, vidare till böleäng och sedan stan, hamnade efter det hos erik och där körde vi på hela natten. kom hem vid 7 imorse då jag tydligen ställde mig och gjorde parisare. gött.

stresssss

oj va ja är stressad. öl!

ÄNTLIGEN!!!!!!

nu har jag ääääääääntligen internet igen... förstår ni hur lycklig jag är???????? galet. jaha, vad har hänt sen jag skrev sist? har såklart hängt mkt med olivia och druckit kaffe och spelat kort, festat med roliga människor, hört årets bästa kommentar, fått veta saker som jag egentligen inte vill veta, blivit helt beroende av E!-kanalen, lämnat in min dator på lagning (vilket verkligen var på tiden), försökt lära mig lite om politik, lånat massa nya böcker, och jaa en helvetes massa ointressant har jag hunnit med! och upptäckte för en stund sen att nu, efter att ha saknat internet och kännt mig helt lost, nu när jag kollat allt jag skulle så fattar jag inte varför jag saknade internet över huvudtaget. nu ska jag iaf sova tror jag, hej så länge!



RSS 2.0