PINK

jaa, måndagkväll blev det ju Trubbel i paradiset på bio med brudarna, och den var faktiskt riktigt bra! så om ni inte sett den borde ni göra det. sen låg vi bara och latade oss framför tvn tills vi somnade typ.
gick upp och gjorde oss iordning vid 10tiden nångång för att sen dra oss mot Globen! vi var där ungefär kl 3, och vi stog ute i kylan och köade till klockan 7.... ett rent helvette! man hade ju ingen känsel i varken fötter eller händer men det var jävligt värt för vi fick bra platser! :D stog nästan längst fram vid scenen. och kan ju säga att konserten var HELT JÄVLA AMAZING!!!!!!!!
även fast Ida svimmade och visade röven för hela globen på skärmarna, så var det en helt underbar kväll. sinnessjukt!!! ska lägga in mina bilder och kanske nån video senare så ni får bli ännu mer avundsjuka ;) det var ju helt vilt när hon spelade So What. jag, amanda och ida stog och hoppade och skrek som galningar, och vi ringde till olivia också så hon fick höra hur otrooligt bra det lät ;D finns knappt ord att beskriva vilken jävla konsert det var alltså.. ojoj!

en video från youtube, vi stog där vid podiet (hetere så?). iaf, scenen hon går ut på som hahha :D
älskar hennes brallor btw!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0