Singles night

Idag på skolan körde vi "singles night" , fast det var rättaresagt afternoon, men aja. dom slog ihop tre olika klasser som va på samma engelska nivå, man fick skriva en massa saftiga frågor som man skulle vilja veta om folk och lägga dom i en låda. sen skulle man dra några lappar ur lådan, och dansa och mingla till musik. när musiken stannade skulle man prata med den som stog närmast och fråga dessa frågor osv. haha det var galet roligt, man lärde känna en massa nya människor :) det är typ en helt vanlig dag på min skola, dom gör alltid sånnadär konstiga grejer. lovely! och sen efteråt skulle alla hjälpa till att ställa tillbaks massa bord och stolar, och självklart ska jag då lyckas snubbla på mig själv och ramla inför alla. gav ifrån mig ett himla konstigt ljud också. hahahha galet pinsamt, men så sjukt kul!
skulle egentligen fara på rock-climbing idag med eva, men va så jävla trött efter skolan så ja drog hem iställe.. men de kommer fler tillfällen!

Kommentarer
Postat av: Amanda

vad är felet på svenska skolor :O ???

helt allvarligt, vi gör bara tråkiga saker ju :S



Men men , Tagga Chris Brown nu då :D haha

PussPuss



2008-11-26 @ 08:40:46
URL: http://amaandajh.blogg.se/
Postat av: den snyggaste av dem alla ;) haha

vi reser kl 10.05 tor med buss till sundsvall sedan tåg till sthlm, 10.30 på söndagen tåg till sundsvall sedan buss till umeå, det är du och Ida och Olivia som åker då :D ida ska dock bo med Mailn och dem men de hade redan bokat resa ;) hehe Puuuuss

2008-11-26 @ 16:25:40
URL: http://amaandajh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0